vis

Zoek naar vis in jouw eigen kookboeken

Vis koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tomaten:

Empanada’s met tonijn

Ingrediënten:
chilipoeder, boter, olijfolie, reuzel, knoflook, bakpoeder, gemalen komijn, zout, tomatenpuree, tonijn in olie, ui, versgemalen zwarte peper en zonnebloemolie

Soort:
frituur / vis
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tomaten:

Kerstomaten met gerookte makreel

Ingrediënten:
gerookte makreelfilet, kerstomaat, peterselie, versgemalen zwarte peper en zure room

Soort:
vis
Een recept uit R.C. Atkins - Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie

Diner / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:

Zeebaars met venkel en tomaten

Ingrediënten:
droge witte wijn, gedroogde tijm, knoflook, olijfolie, peper, pernod, pruimtomaten, rode paprika, rode snapperfilet, ui, venkelknol, water, zeebaarsfilet en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vis
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Gegrilde mul en koolrabisalade met lavendel

Ingrediënten:
honing, koolrabi, lavendel, mulfilets, olie, olijfolie, rucola, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vis
Een recept uit  - Sommerküche, 40 Rezepte voller Aroma

Diner / hoofdgerecht uit Sommerküche, 40 Rezepte voller Aroma:

Gebratener Weinbergpfirsich auf Pfannenzander - Gebakken wijnbergperzik op snoekbaars uit de pan

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Brasem in donker bier

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, brasemfilet, donker bier, laurier, selderijknol, tijm en ui

Keuken:
Hollands
Soort:
vis
Een recept uit  - Sommerküche, 40 Rezepte voller Aroma

Diner / hoofdgerecht uit Sommerküche, 40 Rezepte voller Aroma:

Marinierter Kabeljau in Spitzkohl - Gemarineerde kabeljauw in spitskool

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Sardine sous vide

Soort:
vis
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Diner / voorgerecht uit Modernist Cuisine [3]:

Russian Smoked Salmon

Ingrediënten:
suiker, zalmfilet op huid en zout

Soort:
vis
Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Diner / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:

Truite braisée aux citrons verts - Gevulde forel met limoen

Ingrediënten:
boter, champignons, citroensap, eidooier, forel, limoensaus, peper, sjalot, visbouillon, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vis
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Diner / voorgerecht uit Modernist Cuisine [3]:

Ankimo Torchon

Ingrediënten:
daikon, ponzusaus, sake, suiker, zeeduivellever en zout

Soort:
vis
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:

Firinda sateles - Sardines in de oven

Ingrediënten:
citroen, olijfolie, oregano, sardines, tomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
vis
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:

Sea Bass sous vide

Soort:
vis
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Sturgeon sous vide

Soort:
vis
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Trout sous vide

Soort:
vis
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Tuna Belly sous vide

Soort:
vis
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Tuna Loin sous vide

Soort:
vis
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Turbot sous vide

Soort:
vis
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Zonnevis met peultjes - san pietro con taccole

Ingrediënten:
bloem, boter, peper, peultjes, venkelgroen, zonnevis en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:

Escolar with Red Wine Butter

Ingrediënten:
aardappel, dragon, escolar, rode wijnboter, sjalot en zeekraal

Soort:
vis
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Visballetjes - fiskeboller

Ingrediënten:
kreeftensaus en vispuree

Keuken:
Europees / Noors
Soort:
vis
Een recept uit Pascale Naessens - Mijn pure keuken 2

Recept uit Mijn pure keuken 2:

Kabeljauw met hoorn des overvloeds en rode wijn

Ingrediënten:
hoorn des overvloeds en kabeljauw

Soort:
vis
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Ling Cod

Ingrediënten:
olijfolie en ophiodonfilet

Soort:
vis
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:

Fluke Cured in Kombu

Ingrediënten:
kombu, kombupoeder, ponzu, suiker, zomerbotfilet en zout

Soort:
vis
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:

Coda di rospo in salsa di noce e agrodolce di capperi - Zeeduivel met walnoot en zoetzure saus van kappertjes

Ingrediënten:
giorgios vinaigrette, kapperappeltjes, olijfolie, peper, plantaardige olie, rucola, snijbiet, walnootpasta, witte wijnazijn, zeeduivelstaart, zoetzure saus van kappertjes, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis
Een recept uit Pien Wekking - Pien laat haar eten zien

Diner / voorgerecht uit Pien laat haar eten zien:

Spicy zalmtartaar met avocado en citroencrème

Ingrediënten:
avocado's, citroen, creme freche, lente ui, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, sriracha en zalm

Soort:
vis