De Topchefs van de Moleculaire keuken
de nieuwste technieken uit de innovatieve keuken
We hebben 109 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals De Topchefs van de Moleculaire keuken , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Recepten van 24 internationale topkoks uit Frankrijk, België, Zwitserland, Spanje en Nederland. Dit kookboek laat schitterende voorbeelden van deze culinaire meesterwerken zien, met een uitleg van hoe ze tot stand zijn gekomen. Met voorwoord van Jonnie Boer.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit De Topchefs van de Moleculaire keuken
Een greep uit de 109 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: carrageen, eendenlever, mango, salsa, savagnincoulis, specerijenzout en zoute amandelen
Soort: gevogelte / orgaanvlees
Ingrediënten: avocado, citroensap, eiwit, olijfolie, wasibi en zout
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: comté, druivenpitolie, eiwit, gruyère, paneermeel, peper, piment d'espelette, sesamzaad en zout
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: aubergine, chorizo des aldudes, courgette, harissa, inktvis, inktvisinkt, olijfolie, tomatencoulis, uitgebeend varkensribstuk en zout
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: bieten, bietensap, koriander, laurier, peperkorrels, tijm, water en zout
Soort: vegan
Ingrediënten: bloedworst, citroenschil, gember, gnocchi van zwarte tarwe, groentebouillon, grof zout, peperkorrels en sinaasappelschil
Ingrediënten: bleekselderij, mango, meloen, olijfolie, passievrucht, peper, spinazie, venkelknol en zout
Soort: vegan / saus
Ingrediënten: brioche met peterselie, cognac, ganzenlever, ganzenlevercrème, wilde rijst, klaverzuring, kleurzout, macvin, oesterblad, pisé du lot, vogelmuur, zoetzure bietjes en zout
Ingrediënten: lamsbout, lamshaas, peper, zonnebloemolie en zout
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: agar-agar, rode kool en zout
Soort: vegan
Ingrediënten: plantaardige olie, wilde rijst en zout
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: angosturabitter, droge gin, kalkarm water, maraschinolikeur, natriumalginaat, rietsuikersiroop en rode italiaanse vermout
Ingrediënten: knoflook, lamsbotten, peper, witte ui en zout
Ingrediënten: koriander, parmezaanse kaas en zoute koekjes
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: olijfolie, parmezaanpoeder, peper, prei, verse kaas, witte wijnazijn, zout en zwarte olijven
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bakpoeder, bloem, ei, gezouten boter, kaneelpoeder, quatre épices en rietsuiker
Soort: beslag/deeg / vegetarisch
Ingrediënten: bakkersgist, roggedesem, roggemeel, water en zout
Soort: brood en broodgerecht / vegan
Ingrediënten: eiwit, frituurolie, garnaal, inktvisinkt, kroepoek, olijfolie, peper, tomatenpoeder, wasabipasta, yoghurt en zout
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: fleur de sel, knolselderij, morieljes, olijfolie, paddenstoelengelei, peper, sjalot, slagroom en vin jaune
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: druivenpitolie, fleur de sel, peper en wijnazijn
Soort: vegan / vinaigrette
Toon alle 109 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789461430229
ISBN10
9461430221