De Topchefs van de Moleculaire keuken
de nieuwste technieken uit de innovatieve keuken
We hebben 109 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals De Topchefs van de Moleculaire keuken , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Recepten van 24 internationale topkoks uit Frankrijk, België, Zwitserland, Spanje en Nederland. Dit kookboek laat schitterende voorbeelden van deze culinaire meesterwerken zien, met een uitleg van hoe ze tot stand zijn gekomen. Met voorwoord van Jonnie Boer.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit De Topchefs van de Moleculaire keuken
Een greep uit de 109 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: basilicum, citroengras, dille, kardemomzaad, knoflook, korianderzaad, langoustine, laurier, limoenschil, olie, peterselie, prei, tijm, tomaten, ui, venkelknol, viskarkas, witte wijn, wortel en zout
Soort: soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: aardappel, crème met gebruinde boter, fijne tafelsuiker en gezouten karamel
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: broodkruim, bruine boter, doperwten, gedroogde morieljes, gevogeltebouillon, peper, scharrelei, sjalot, verse morieljes, vin jaune en zout
Ingrediënten: agar-agar, daslook, gevogeltebouillon, hazelnootolie, melk, melk, peper, schapenmelk, schnitzelkruim, sjalot en zout
Ingrediënten: crème fraîche, kerrie, maïzena en savagnin
Soort: saus / vegetarisch
Ingrediënten: doperwten, gedroogde groene peper, gerookt paprikapoeder, groene asperges, jonge ui, langoustinebouillon, langoustine-olie, langoustines, morieljes, rondkorrelrijst, saffraanpoeder, tomatensaus, tuinbonen, wortel en zout
Soort: rijst / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: banketbakkersroom, bladerdeeg en eidooier
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: bloedworst, citroenschil, gember, gnocchi van zwarte tarwe, groentebouillon, grof zout, peperkorrels en sinaasappelschil
Ingrediënten: koffiebolletjes, koffiegelei, mascarpone-espuma en speculaasdeeg
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bleekselderij, bretonse zandpeen, champignons, gember, prei, roscoff ui, shiitake, sinaasappelschil en tomaat
Soort: vegan
Ingrediënten: bruine boter, daslook, knoflook, lamsbout, lamshaas, lamshalsstuk, lamsjus, lamsmuis, lamsschouder, peper, waterkers, witte ui en zout
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: azijn, bruine kalfsfond, fijne tafelsuiker, grand marnier, peper, sinaasappelrasp, sinaasappelsap en zout
Ingrediënten: daslook, gedroogde dragon, gedroogde knoflook, geklaarde boter, hazelnootpoeder, kikkerbilletjes, peper, peterselie, rijstmeel en zout
Ingrediënten: olijfolie, parmezaanpoeder, peper, prei, verse kaas, witte wijnazijn, zout en zwarte olijven
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bergamotbloemen, boter, casinobrood, doperwten, fleur de sel, groene asperge, hazelnootolie, kervel, komkommer, kwarteleitjes, molsla, peper, rauwe gele biet, rode biet, rode radijs, witte asperge en witte wijnazijn
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: boter, bricdeeg, champignonpoeder, champignons, citroenmarmelade, citroensap, esdoornsiroop, fleur de sel, foie gras, hazelnootolie, peper, sinaasappelschil en verjus
Soort: gevogelte / orgaanvlees
Ingrediënten: agar-agar, rode kool en zout
Soort: vegan
Ingrediënten: appelmoes van granny smith, glucose, poedersuiker en witte fondant
Soort: vegan
Ingrediënten: lamsbout, lamshaas, peper, zonnebloemolie en zout
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: ei, gerst, groentebouillon, olie en zout
Toon alle 109 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789461430229
ISBN10
9461430221