Wereldkeuken Italie
streekgerechten op smaak gebracht door topchefs
We hebben 72 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Wereldkeuken Italie , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
jaar 2011
Italië
chefkok Antello Colonna
Carlo Cracco
hoofdredactie Juan Manuel Bellver
fotografie
Daniel Loewe / Joan jolis
uitgever Cire ediciones s.a.
Aantekeningen
bij dit boek
- 9 maanden geleden door Marijke Van Overloop geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Wereldkeuken Italie
Een greep uit de 72 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, groentebouillon, kalfsvlees, meel, olie, rauwe ham, rozijn, salieblaadjes, witte wijn en zout
Keuken: Italiaans
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: fijn zout, grof zout, meel, olijfolie, gist, verse rozemarijn en water
Keuken: Italiaans
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: bottarga, bucatini, gezouten en gedroogde tonijn, olijfolie, selder, witte wijn en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vis
Ingrediënten: chocola, eierdooier, kaneelpoeder, kaneelstokje, kersen, kirsch, melk, muskaatwijn, poedersuiker, room, suiker en water
Keuken: Italiaans
Soort: fruit / ijs
Ingrediënten: kerstomaat, knoflook, kreeft, linguine, olijfolie en verse peterselie
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: asiago, bloem, bloemige aardappel, boter, eierdooier, gorgonzola, melk, parmezaanse kaas, room en tallegio
Keuken: Italiaans
Soort: aardappelgerecht / deegwaren / vegetarisch / kaas
Ingrediënten: boter, kalfslever, knoflook, kruidnagel, laurier, maïsmeel, parmezaanse kaas, reebokvlees, rode wijn, rozemarijn, salie, selder, ui, water, worstjes en wortel
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / wild / marinade
Ingrediënten: extra vierge olijfolie, fijn zout, inktvis en zeesla
Keuken: Italiaans
Soort: worst / vis
Ingrediënten: basilicum, buffelmozzarella, extra vierge olijfolie, tomaat, zout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: salade / vegetarisch / kaas
Ingrediënten: ei, meel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: beslag/deeg / vegetarisch
Ingrediënten: aubergine, azijn, olijfolie, peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: schuim/mousse/gelei / vegetarisch / groente
Ingrediënten: kerstomaat, knoflook, olijfolie, paccheri, rucola, venusschelp, verse geitenkaas, verse peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bolognesesaus, boter, gedroogde paddenstoelen, knoflook, olie, parmezaanse kaas, pecorino, pesto, pijnboompitten, rundergehakt, tomaat, trofie, ui, verse basilicum, water en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: olijfolie, pompoen, provola, rijst, speck, ui en vleesbouillon
Keuken: Italiaans
Soort: risotto / rijst / vegetarisch
Ingrediënten: amandelkoekjes, amaretto, cacaopoeder, citroenrasp, ei, kaneelpoeder, melk, room en suiker
Keuken: Italiaans
Soort: pudding
Ingrediënten: boter, broodkorst, cacao, ei, extra vierge-olijfolie, gekonfijte tomaat, inktvis, meel, olie, water, witte aspergepunten, witte peper, witte ui en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vis
Ingrediënten: acaciahoning, bladgelatine, chocolade, eiwit, ricotta, room, suiker en witte truffel
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch / zuivel / paddenstoelen
Ingrediënten: amaretto, cacaopoeder, eierdooier, lange vingers, mascarpone, room, sterke koffie en suiker
Keuken: Italiaans
Soort: eieren, kaas en zuivel
Ingrediënten: bloem, boter, gedroogde paddenstoelen, lasagnevellen, melk, olie, parmezaanse kaas, peper, rundergehakt, tomaat, ui en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Ingrediënten: baby taccote, boter, cotogne appel, knoflook, kreeft, menabrea bier, olie en sjalot
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / schaal- en schelpdieren
Toon alle 72 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789461062000
ISBN10
9461062001