Wereldkeuken Italie
streekgerechten op smaak gebracht door topchefs
We hebben 72 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Wereldkeuken Italie , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
jaar 2011
Italië
chefkok Antello Colonna
Carlo Cracco
hoofdredactie Juan Manuel Bellver
fotografie
Daniel Loewe / Joan jolis
uitgever Cire ediciones s.a.
Aantekeningen
bij dit boek
- 2 maanden geleden door Marijke Van Overloop geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Wereldkeuken Italie
Een greep uit de 72 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: citroen, groentebouillon, knoflook, konijn, olijfolie, olijven zonder pit, pijnboompitten, selder, verse rozemarijn, witte wijn en wortel
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / wild
Ingrediënten: baby taccote, boter, cotogne appel, knoflook, kreeft, menabrea bier, olie en sjalot
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: aubergine, azijn, olijfolie, peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: schuim/mousse/gelei / vegetarisch / groente
Ingrediënten: ei, knoflook, meel, olijfolie, peterselie, pikante paprika, rode peper, spaghetti en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: boter, groentebouillon, kalfsvlees, meel, olie, rauwe ham, rozijn, salieblaadjes, witte wijn en zout
Keuken: Italiaans
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: eierdooier, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, radicchio, rucola, spaghetti, ui, zout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: boter, cannelloni, eierdooier, kalfsgehakt, olijfolie, parmezaanse kaas, tomaat, tomatensaus en ui
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / kalfsvlees / pasta/noodles
Ingrediënten: aardappel, citroen, dragon, heek, olijfolie, roze peperkorrels, schuimwijn, sinaasappel, zeebaars en zeeduivel
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Ingrediënten: glucose, johannesbroodpitmeel, stabilisator, suiker, water en watermeloen
Keuken: Italiaans
Soort: sorbet
Ingrediënten: chocola, eierdooier, kaneelpoeder, kaneelstokje, kersen, kirsch, melk, muskaatwijn, poedersuiker, room, suiker en water
Keuken: Italiaans
Soort: fruit / ijs
Ingrediënten: biscuittaartbodem, chocolade, gekonfijt fruit, pistachenoten en ricotta
Keuken: Italiaans
Soort: gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch / feestdagen
Ingrediënten: boter, citroensap, droge witte wijn, eierdooier, groentebouillon, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rijst, ui en zout
Keuken: Italiaans
Soort: risotto / rijst / vegetarisch
Ingrediënten: amaretto, cacaopoeder, eierdooier, lange vingers, mascarpone, room, sterke koffie en suiker
Keuken: Italiaans
Soort: eieren, kaas en zuivel
Ingrediënten: cognac, langoustine, olie, peper, rode peper, tomatensaus en zout
Keuken: Italiaans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: kalfsvlees, knoflook, peper, plantaardige olie, rozemarijn, salie, selder, ui, witte wijn, wortel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: balsamicoazijn, bloem, pijnboompitten, plantaardige olie, sardine, ui, witte wijn, zout en zwarte peperbolletjes
Keuken: Italiaans
Soort: vis
Ingrediënten: olie, paddenstoel en speck
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / paddenstoelen
Ingrediënten: aubergine, buffelmozzarella, groentebouillon, knoflook, olie, oregano, paprikapoeder, parpadelle, tomaat en ui
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch / groente
Ingrediënten: fijn zout, grof zout, meel, olijfolie, gist, verse rozemarijn en water
Keuken: Italiaans
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: kerstomaat, knoflook, olijfolie, paccheri, rucola, venusschelp, verse geitenkaas, verse peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Toon alle 72 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789461062000
ISBN10
9461062001