Wereldkeuken Italie
streekgerechten op smaak gebracht door topchefs
We hebben 72 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Wereldkeuken Italie , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
jaar 2011
Italië
chefkok Antello Colonna
Carlo Cracco
hoofdredactie Juan Manuel Bellver
fotografie
Daniel Loewe / Joan jolis
uitgever Cire ediciones s.a.
Aantekeningen
bij dit boek
- 10 maanden geleden door Marijke Van Overloop geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Wereldkeuken Italie
Een greep uit de 72 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bottarga, bucatini, gezouten en gedroogde tonijn, olijfolie, selder, witte wijn en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vis
Ingrediënten: boter, broodkruim, knoflook, melk, olijfolie, panzerotti gevuld met groenten en kaas, rucola, schapenkaas, walnoten en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch / noten
Ingrediënten: aardbei, boter, cava, champagne, groentebouillon, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rijst, ui en zout
Keuken: Italiaans
Soort: risotto / vegetarisch
Ingrediënten: artisjok, mozzarella, olijfolie, paddenstoel, prosciutto, tarwemeel, tomaat, gist, water en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pizza / varkensvlees
Ingrediënten: amandelkoekjes, amaretto, cacaopoeder, citroenrasp, ei, kaneelpoeder, melk, room en suiker
Keuken: Italiaans
Soort: pudding
Ingrediënten: andijvie, gorgonzola, kropsla, melkroom, olijfolie, peper, walnoten en zout
Keuken: Italiaans
Soort: salade / vegetarisch / kaas
Ingrediënten: ansjovisfilet op olie, extra vierge-olijfolie, fontinakaas en rode paprika
Keuken: Italiaans
Soort: vis
Ingrediënten: aubergine, azijn, olijfolie, peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: schuim/mousse/gelei / vegetarisch / groente
Ingrediënten: gezouten kabeljauwfilet, knoflook en olie
Keuken: Italiaans
Soort: vis
Ingrediënten: broodkruim, ei, knoflook, marjolein, mortadella, mossel, paneermeel, parmezaanse kaas, snijbiet, tijm, ui, wortel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / worst / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: citroensap, mayonaise, melk, ossenhaas, peper, runderfilet, witte peper, worcestersaus en zout
Keuken: Italiaans
Soort: carpaccio/tartaar / rundvlees
Ingrediënten: kerstomaat, knoflook, kreeft, linguine, olijfolie en verse peterselie
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: boter, kalfslever, knoflook, kruidnagel, laurier, maïsmeel, parmezaanse kaas, reebokvlees, rode wijn, rozemarijn, salie, selder, ui, water, worstjes en wortel
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / wild / marinade
Ingrediënten: aardappel, artisjok, courgette, knoflook, pancetta, peterselie, prei, prinsessenbonen, selder, tomaat, ui, vet en wortel
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: boter, citroen, lamsvlees, maïsmeel, parmezaanse kaas, plantaardige olie, selder, tomaat, ui, verse rozemarijn, water, witte wijn, wortel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / lamsvlees
Ingrediënten: cognac, langoustine, olie, peper, rode peper, tomatensaus en zout
Keuken: Italiaans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bloem, citroenschil, groentebouillon, laurier, olijfolie, ossobuco, peper, peterselie, rozemarijn, selder, tomaat, ui, witte wijn, wortel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / rundvlees
Ingrediënten: mozzarella, olijfolie, peper, tomaat, verse basilicum en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pizza / vegetarisch
Ingrediënten: balsamicoazijn, boter, kalfsmedaillon, knoflook, peper, rozemarijn, vleesbouillon en zout
Keuken: Italiaans
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: aubergine, buffelmozzarella, groentebouillon, knoflook, olie, oregano, paprikapoeder, parpadelle, tomaat en ui
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch / groente
Toon alle 72 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789461062000
ISBN10
9461062001