Wereldkeuken Italie
streekgerechten op smaak gebracht door topchefs
We hebben 72 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Wereldkeuken Italie , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
jaar 2011
Italië
chefkok Antello Colonna
Carlo Cracco
hoofdredactie Juan Manuel Bellver
fotografie
Daniel Loewe / Joan jolis
uitgever Cire ediciones s.a.
Aantekeningen
bij dit boek
- 5 maanden geleden door Marijke Van Overloop geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Wereldkeuken Italie
Een greep uit de 72 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bloem, citroenschil, groentebouillon, laurier, olijfolie, ossobuco, peper, peterselie, rozemarijn, selder, tomaat, ui, witte wijn, wortel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / rundvlees
Ingrediënten: bloem, boter, brood, groentebouillon, parmezaanse kaas en ui
Keuken: Italiaans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: amandelkoekjes, amaretto, cacaopoeder, citroenrasp, ei, kaneelpoeder, melk, room en suiker
Keuken: Italiaans
Soort: pudding
Ingrediënten: ansjovis, artisjok, gekookte ham, groene asperge, mozzarella, olijfolie, paddenstoel, tarwemeel, tomaat, gist, water en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pizza / varkensvlees / groente
Ingrediënten: aardappel, citroen, knoflook, olie, provençaalse kruiden, rozemarijn, tomaat, witte wijn, zeebaarsfilet en zwarte olijven zonder pit
Keuken: Italiaans
Soort: vis
Ingrediënten: fijn zout, grof zout, meel, olijfolie, gist, verse rozemarijn en water
Keuken: Italiaans
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: aardbei, boter, cava, champagne, groentebouillon, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rijst, ui en zout
Keuken: Italiaans
Soort: risotto / vegetarisch
Ingrediënten: boter, parmezaanse kaas, pasta, tomatensaus en vlees
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: baby taccote, boter, cotogne appel, knoflook, kreeft, menabrea bier, olie en sjalot
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: glucose, johannesbroodpitmeel, stabilisator, suiker, water en watermeloen
Keuken: Italiaans
Soort: sorbet
Ingrediënten: artisjok, mozzarella, olijfolie, paddenstoel, prosciutto, tarwemeel, tomaat, gist, water en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pizza / varkensvlees
Ingrediënten: aardappel, artisjok, courgette, knoflook, pancetta, peterselie, prei, prinsessenbonen, selder, tomaat, ui, vet en wortel
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: acaciahoning, bladgelatine, chocolade, eiwit, ricotta, room, suiker en witte truffel
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch / zuivel / paddenstoelen
Ingrediënten: geitenbout, geitenkaas, knoflook, rode peper, rozemarijn, verse munt, witte wijn en zout
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / geitenvlees
Ingrediënten: aubergine, azijn, olijfolie, peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: schuim/mousse/gelei / vegetarisch / groente
Ingrediënten: balsamicoazijn, boter, kalfsmedaillon, knoflook, peper, rozemarijn, vleesbouillon en zout
Keuken: Italiaans
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: bolognesesaus, boter, gedroogde paddenstoelen, knoflook, olie, parmezaanse kaas, pecorino, pesto, pijnboompitten, rundergehakt, tomaat, trofie, ui, verse basilicum, water en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: aubergine, buffelmozzarella, groentebouillon, knoflook, olie, oregano, paprikapoeder, parpadelle, tomaat en ui
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch / groente
Ingrediënten: balsamicoazijn, bloem, pijnboompitten, plantaardige olie, sardine, ui, witte wijn, zout en zwarte peperbolletjes
Keuken: Italiaans
Soort: vis
Ingrediënten: boter, eiertagliatelle, groentebouillon, olijfolie, schuimwijn, ui en zwarte truffel
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch / paddenstoelen
Toon alle 72 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789461062000
ISBN10
9461062001