bij de koffie

bij de koffie

Zoek naar bij de koffie in jouw eigen kookboeken

De lekkerste bij de koffie recepten

Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Buffet / bij de koffie uit Tomaten:

Tomaten, freekeh en avocado

Ingrediënten:
arganolie, avocado, citroen, freekeh, kerstomaat, lente-ui, pijnboompitten, verse peterselie en zongedroogde tomaten in olie

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Spaanse keuken:

guirlache

Ingrediënten:
amandelen, citroensap, hazelnoten, kristalsuiker en olie

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak / snoep / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Havermoutkoekjes met banaan

Ingrediënten:
bakpoeder, bananen, bloem, ei, gemalen kruidnagel, havermout, hazelnoten, kaneel, suiker, vetstof en zout

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bij de koffie uit Deutsche Küche:

Mutzenmandeln - Amandelmutsjes

Ingrediënten:
amandelsnippers, amaretto, bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, ei, eidooier, frituurvet, poedersuiker en vanillepeul

Keuken:
Duits
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Bij de koffie uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Chinese almond cakes

Ingrediënten:
amandelextract, bakpoeder, bloem, boter, gebrande en gemalen amandelen, gin en suiker

Keuken:
Internationaal
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Johan Lafer - Der Süsse Lafer, 60 Rezepte, die glücklich machen

Bij de koffie uit Der Süsse Lafer, 60 Rezepte, die glücklich machen:

Truffes d'or mit verschiedenen Füllungen und Schokoladen / Gouden truffels met verschillende vulingen en chocolades

Ingrediënten:
bladgoud, boter, bruine holle truffelhulzen, grand marnier, kokosvet, room, sinaasappelrasp, vanillemerg, volle melkcouverture, witte couverture en witte lege truffelhulzen

Keuken:
Duits / Oostenrijks
Soort:
vegetarisch / bonbons
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Slagroomebakjes Merveilleux

Ingrediënten:
bloemsuiker, chocoladeschilfers, eiwit, fruit, kristalsuiker en room

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Anglaises

Ingrediënten:
afdekgelei, amandelschilfers, appels, banketbakkersroom en bladerdeeg

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Brownies

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, bruine suiker, eieren, noten, pure chocolade, vanillesuiker, vetstof en zout

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Appelgozetten

Ingrediënten:
appelcompote, bladerdeeg, ei, granulésuiker, kaneelpoeder, rozijnen en vanillesuiker

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Tompoezen

Ingrediënten:
afdekgelei, banketbakkersroom, bladerdeeg en suikerglazuur

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Carré confituur

Ingrediënten:
abrikozenconfituur, afdekgelei, bladerdeeg en ei

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Roomhoorntjes

Ingrediënten:
banketbakkersroom, bladerdeeg, ei en granulésuiker

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Biscuit met slagroom en vers fruit

Ingrediënten:
afdekgelei, amandelschilfers, bloem, bloemsuiker, boter, eieren, kristalsuiker, slagroom en fruit

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Fruitvlaai met ruitjesmotief

Ingrediënten:
afdekgelei, appelmoes, banketbakkersroom, bloem, boter, ei, gist, kristalsuiker, water en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Gesloten kriekenvlaai

Ingrediënten:
banketbakkersroom, bloem, boter, ei, gist, grove kristalsuiker, kaneel, krieken, kristalsuiker, water en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Rijstvlaai

Ingrediënten:
banketbakkersroom, bloem, boter, gist, kristalsuiker, maïzena, melk, risottorijst en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Johan Lafer - Der Süsse Lafer, 60 Rezepte, die glücklich machen

Bij de koffie uit Der Süsse Lafer, 60 Rezepte, die glücklich machen:

Geeistes Champagne-Konfekt / Bevroren champagnesnoep

Ingrediënten:
champagne, couverture-mantel, droge sekt, eidooier, eiwit, gelatine, pure couverture en suiker

Keuken:
Duits
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Citroenkoekjes

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, ei, kristalsuiker en maïzena

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Amandelcakejes

Ingrediënten:
amandelpoeder, bloem, boter, eiwitten en kristalsuiker

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Chocoladesoufflé

Ingrediënten:
boter, cacaopoeder, eieren, kristalsuiker, maïzena, pure chocolade en zout

Soort:
zoet / koek en gebak / chocolade
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Macarons

Ingrediënten:
amandelpoeder, eiwitten, poedersuiker, vloeibare honing en zout

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Helen Goh - Sweet

Bij de koffie uit Sweet:

Walnut and black treacle tarts with crystallized sage

Ingrediënten:
basterdsuiker, black treacle, bloem, boter, cornflakes, double cream, ei, golden syrup, sinaasappelrasp, verse salieblaadjes, walnoten, witte wijnazijn en zuurdesembrood

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Kilometergebak

Ingrediënten:
afdekgelei, amandelschilfers, banketbakkersroom, bladerdeeg, eieren, frangipane en fruit

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Fruitwafels

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, eieren, sinaasappelen, suiker, vanillesuiker en vetstof

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Hazelnootkoekjes

Ingrediënten:
bloem, bloemsuiker, ei, gemalen hazelnoten, melk, vetstof en zout

Soort:
zoet / koek en gebak