bij de koffie

bij de koffie

Zoek naar bij de koffie in jouw eigen kookboeken

De lekkerste bij de koffie recepten

Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Buffet / bij de koffie uit Tomaten:

Tomaten, freekeh en avocado

Ingrediënten:
arganolie, avocado, citroen, freekeh, kerstomaat, lente-ui, pijnboompitten, verse peterselie en zongedroogde tomaten in olie

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Spaanse keuken:

guirlache

Ingrediënten:
amandelen, citroensap, hazelnoten, kristalsuiker en olie

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak / snoep / vegetarisch
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Antwerps gebak

Ingrediënten:
afdekgelei, amandelpoeder, amandelschilfers, bloem, boter, eieren, kristalsuiker en suikerglazuur

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Bij de koffie uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Tulband

Ingrediënten:
amandelmeel, amandelsnippers, bloem, boter, citroensap, citroenschil, ei, gekonfijte sinaasappelschil, melk, suiker, sukade, sultanarozijnen en gist

Keuken:
Internationaal
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Vlaams appeltaartjes

Ingrediënten:
afdekgelei, amandelpoeder, appels, bloem, blonde cassonadesuiker, boter, broyage, donkere cassonadesuiker, eierdooier, eieren, kaneel, kristalsuiker, toervetstof, water en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Bretoense flan

Ingrediënten:
afdekgelei, amandelpoeder, appels, bloem, boter, eierdooier, eieren, kristalsuiker, maïzena, toervetstof, vanille-essence, water en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Perentaartjes

Ingrediënten:
abrikozenconfituur, afdekgelei, bloem, bloemsuiker, boter, broyage, eierdooier, eieren, gekonfijte sinaasappelschil, kristalsuiker, peren uit blik, toervetstof, water en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Taartje met appelschijfjes

Ingrediënten:
afdekgelei, appels, banketbakkersroom, bloem, eierdooier, kristalsuiker, toervetstof, water en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Petit français (madeleinetjes)

Ingrediënten:
afdekgelei, alkali, bloem, boter, citroenrasp, eieren, griessuiker, melk en vanille-essence

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak / beslag/deeg
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Aardbeientaartjes

Ingrediënten:
aardbeien, afdekgelei, banketbakkersroom, bloemsuiker, bretoense zanddeegbodempjes en slagroom

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Broodpudding

Ingrediënten:
eieren, kaneel, lichte kandijsuiker, melk, oud brood, rozijnen en vanillepoeder

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak / beslag/deeg
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Zwitserse rol met boterroom

Ingrediënten:
amandelschilfers, bloem, bloemsuiker, boter, boterroom, eieren, kristalsuiker en maïzena

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Engelse appelcake

Ingrediënten:
afdekgelei, appels, bakpoeder, bloem, bloemsuiker, boter, citroenrasp, confituur, eierdooier, eieren, kristalsuiker, melk en rozijnen

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Normandisch gebak

Ingrediënten:
appels, bakpoeder, bloem, boter, ei, koffie-essence, kristalsuiker en rum

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Fruittaartjes met vers fruit

Ingrediënten:
afdekgelei, banketbakkersroom, bloemsuiker, bretoense zanddeegbodempjes, slagroom en fruit

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Gebakken kwarktaart

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenen, ei, eiwit, kristalsuiker, kwark, maïzena, melk, rozijnen en water

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Appel-speculaasflan

Ingrediënten:
afdekgelei, amandelschilfers, bakpoeder, bloem, bloemsuiker, boter, ei, jonagold appels, kaneelpoeder, kristalsuiker, speculaas en vanillesuiker

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Gevulde koeken

Ingrediënten:
amandelen, amandelspijs, bloem, citroensap, ei, eierdooier, suiker, vetstof en zout

Soort:
zoet
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Bij de koffie uit Heston Blumenthal thuis:

Lolly's met wortel (of rode biet of tomaat)s

Ingrediënten:
agaragar, arachideolie, druivenpitolie, fijne tafelsuiker, fructose, fruitsuiker, poedersuiker, rodebietensap, sinaasappel, tomatensap, vloeibare glucose en wortelsap

Soort:
zoet / snoep
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Koffiekoeken

Ingrediënten:
abrikozenconfituur, bloem, eieren, gist, pasteibakkersroom, rozijnen, suiker, suikerglazuur, vetstof en zout

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Brioches

Ingrediënten:
abrikozenconfituur, bloem, eieren, gist, pasteibakkersroom, rozijnen, suiker, suikerglazuur, vetstof en zout

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Bolussen

Ingrediënten:
bloem, bruine kandijsuiker, eieren, gist, melk, rozijnen, suiker, vetstof en zout

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Appelbollen

Ingrediënten:
appelen, bruine suiker, ei, gistdeeg, kaneel en vetstof

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Vruchtenflappen

Ingrediënten:
ei, gistdeeg, pudding en vruchtenmoes

Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Bij de koffie uit NAJAT:

Nougatschuitjes met aardbeien

Ingrediënten:
aardbeien, bloem, boter, corn syrup, crème fraîche, poedersuiker en sesamzaad

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Bugnes

Ingrediënten:
bloem, boter, bruine rum, citroen, eieren, frituurolie, kristalsuiker, olie, poedersuiker en zout

Soort:
zoet / beignets