bij de koffie

bij de koffie

Zoek naar bij de koffie in jouw eigen kookboeken

De lekkerste bij de koffie recepten

Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Buffet / bij de koffie uit Tomaten:

Tomaten, freekeh en avocado

Ingrediënten:
arganolie, avocado, citroen, freekeh, kerstomaat, lente-ui, pijnboompitten, verse peterselie en zongedroogde tomaten in olie

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Spaanse keuken:

guirlache

Ingrediënten:
amandelen, citroensap, hazelnoten, kristalsuiker en olie

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak / snoep / vegetarisch
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Bij de koffie uit De complete keuken van Spanje:

Anijskoeken

Ingrediënten:
anijslikeur, anijszaad, anisette, bier, bloem, fijne kristalsuiker, olijfolie en sesamzaad

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Ann Pearlman - De koekjesclub

Bij de koffie uit De koekjesclub:

Vruchtensnoepjes voor Chanoeka (Allie)

Ingrediënten:
amandelen, boter, cashewnoten, dadels, gedroogde pruimen, geklaarde boter, ingelegde gember, ghee, kardemom, noten, pecannoten, poedersuiker, rozijnen, volkorenmeel en walnoten

Soort:
koek en gebak / snoep / feestdagen
Een recept uit Ann Pearlman - De koekjesclub

Bij de koffie uit De koekjesclub:

Doopkoekjes uit Pennsylvania (Juliet)

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, bruine suiker, ei, kristalsuiker, pecannoten en vanillearoma

Soort:
koek en gebak / feestdagen
Een recept uit Ann Pearlman - De koekjesclub

Bij de koffie uit De koekjesclub:

Sterrenkoekjesbomen (Rosie)

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, kristalsuiker, melk, vanillearoma en zout

Soort:
koek en gebak
Een recept uit Ann Pearlman - De koekjesclub

Bij de koffie uit De koekjesclub:

Kluizenaarskoekjes (Laurie)

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, bruine suiker, ei, gedroogd fruit, kaneel, koffie, margarine, nootmuskaat, noten, rozijnen en zout

Soort:
koek en gebak
Een recept uit Ann Pearlman - De koekjesclub

Bij de koffie uit De koekjesclub:

Glazuur basisrecept

Ingrediënten:
eiwit, poedersuiker, water en zout

Soort:
koek en gebak / feestdagen
Een recept uit Ann Pearlman - De koekjesclub

Bij de koffie uit De koekjesclub:

Gelukskoekjes (Jeannie)

Ingrediënten:
amandelaroma, bloem, boter, eiwit, suiker, vanillearoma en zout

Soort:
koek en gebak / feestdagen
Een recept uit Ann Pearlman - De koekjesclub

Bij de koffie uit De koekjesclub:

Cheeseburgerkoekjes (Sissy)

Ingrediënten:
amandelaroma, chocoladekoekjes, eiwit, gele voedingskleurstof, groene voedingskleurstof, kokos, melk, poedersuiker, rode voedingskleurstof en sesamzaad

Soort:
koek en gebak
Een recept uit Ann Pearlman - De koekjesclub

Bij de koffie uit De koekjesclub:

Dubbeldip chocolade-pindakaaskoekjes (Vera)

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, kristalsuiker, lichtbruine suiker, melkchocolade, pindakaas, plantaardige olie, pure chocolade, vanillearoma en zout

Soort:
koek en gebak
Een recept uit Ann Pearlman - De koekjesclub

Bij de koffie uit De koekjesclub:

Boterbiesjes met pecannoten (Alice)

Ingrediënten:
bloem, boter, bruine suiker, eidooier, pecannoten en zout

Soort:
koek en gebak
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Bij de koffie uit Brindisa:

Ensaimada - Zachte deegspiraal

Ingrediënten:
bakkersmeel, ei, fijne kristalsuiker, olijfolie, poedersuiker, varkensreuzel, gist en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Bij de koffie uit Groot handboek koken:

Gevulde dadels

Ingrediënten:
chocolade, dadels, marsepein en pistache

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / bonbons
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Helen Goh - Sweet

Bij de koffie uit Sweet:

Fig and pistachio frangipane tartlets

Ingrediënten:
amandelpoeder, basterdsuiker, bloem, boter, brandy, citroenrasp, ei, pistaches, poedersuiker en vijg

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Bij de koffie uit De complete keuken van Spanje:

Polvorones

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, droge sherry, eierdooier, gemalen anijszaad en poedersuiker

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak / zoete hapjes / vegetarisch
Een recept uit Ann Pearlman - De koekjesclub

Bij de koffie uit De koekjesclub:

Knapperige gemberkoekjes met stroop (Taylor)

Ingrediënten:
boter, ei, eierdooier, ingelegde gember, gemberwortel, suiker en zout

Soort:
koek en gebak
Een recept uit Ann Pearlman - De koekjesclub

Bij de koffie uit De koekjesclub:

Pindabrokken (Tracy)

Ingrediënten:
amandelen, cashewnoten, melkchocolade, pecannoten, pinda, plantaardige olie en pure chocolade

Soort:
koek en gebak
Een recept uit Yannis Varoutsikos en Rodolphe Landemaine - Kookschool brood en banket

Bij de koffie uit Kookschool brood en banket:

Cake met gekonfijte vruchten

Ingrediënten:
amandelmeel, bakpoeder, boter, bruine rum, ei, gekonfijte kersen, gekonfijte sinaasappel, gekonfijte vruchten, meel t65, melk, poedersuiker, rozijn en suiker

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht / zoet / koek en gebak
Een recept uit Yannis Varoutsikos en Rodolphe Landemaine - Kookschool brood en banket

Bij de koffie uit Kookschool brood en banket:

Zandkoeken

Ingrediënten:
amandelmeel, bakpoeder, boter, ei, fleur de sel, poedersuiker, rum en tarwebloem t65

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht / zoet / koek en gebak
Een recept uit Yannis Varoutsikos en Rodolphe Landemaine - Kookschool brood en banket

Bij de koffie uit Kookschool brood en banket:

Paille framboise

Ingrediënten:
boter, frambozen, pectine, poedersuiker, suiker, tarwebloem t65 en witte azijn

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht / zoet / koek en gebak
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Helen Goh - Sweet

Bij de koffie uit Sweet:

Tessa's spice cake

Ingrediënten:
appelazijn, bicarbonaat, bloem, boter, donkerbruine basterdsuiker, ei, kruidenmix, lichtbruine basterdsuiker, malt-azijn, poedersuiker, quatre épices, sinaasappelrasp, sour cream en vanille extract

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Yannis Varoutsikos en Rodolphe Landemaine - Kookschool brood en banket

Bij de koffie uit Kookschool brood en banket:

Madeleines

Ingrediënten:
bakpoeder, boter, ei, honing, meel t65, rietsuiker, suiker en vanillestokje

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht / zoet / koek en gebak
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Bij de koffie uit Oma's receptenboek:

Limburgse vlaai

Ingrediënten:
bloem, boter, custard, margarine, melk, suiker, gist en zout

Keuken:
Limburgs / Hollands
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Bij de koffie uit Oma's receptenboek:

Oma's appelflappen

Ingrediënten:
advocaat, amandelschaafsel, appel, citroensap, custardpoeder, diepvriesbladerdeeg, gedroogde abrikoos, kaneel, rozijnen, suiker, vanillesuiker en vanillevla

Keuken:
Hollands
Soort:
fruit / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Yannis Varoutsikos en Rodolphe Landemaine - Kookschool brood en banket

Bij de koffie uit Kookschool brood en banket:

Suikersoesjes

Ingrediënten:
boter, ei, melk, parelsuiker, suiker en tarwebloem t65

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht / zoet / koek en gebak