bij de koffie

bij de koffie

Zoek naar bij de koffie in jouw eigen kookboeken

De lekkerste bij de koffie recepten

Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Buffet / bij de koffie uit Tomaten:

Tomaten, freekeh en avocado

Ingrediënten:
arganolie, avocado, citroen, freekeh, kerstomaat, lente-ui, pijnboompitten, verse peterselie en zongedroogde tomaten in olie

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Spaanse keuken:

guirlache

Ingrediënten:
amandelen, citroensap, hazelnoten, kristalsuiker en olie

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak / snoep / vegetarisch
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Bij de koffie uit Sergio's smaakmakers:

Studentenhaver, hazelnoot en fleur de sel

Ingrediënten:
cacaonibs, hazelnoot, hibiscustheepoeder, pistache, pure chocolade, sesamzaad en witte chocoladerozijnen

Soort:
zoete hapjes / bonbons / chocolade
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Helen Goh - Sweet

Bij de koffie uit Sweet:

Chocolate, banana and pecan cookies

Ingrediënten:
bakpoeder, banaan, basterdsuiker, bloem, boter, cacaopoeder, donkere chocolade, ei, kaneel, pecannoot en poedersuiker

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Croquembouche

Ingrediënten:
poedersuiker, slagroom, soezendeeg, suiker, vanillesuiker en water

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

zwaantjes

Ingrediënten:
ananas, bloemsuiker, slagroom, soezendeeg en suiker

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Helen Goh - Sweet

Bij de koffie uit Sweet:

Rhubarb and strawberry crumble cake

Ingrediënten:
aardbei, bakpoeder, bloem, boter, citroensap, ei, gedroogde kokos, lichtbruine basterdsuiker, maïsbloem, poedersuiker, rabarber, tapiocabloem, vanille extract en vanillestokje

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Helen Goh - Sweet

Bij de koffie uit Sweet:

Hazelnut crumble cake with Gianduja (or Nutella) icing

Ingrediënten:
bakpoeder, basterdsuiker, bicarbonaat, bloem, boter, brandy, double cream, ei, gianduja chocolade, hazelnoot, kaneelpoeder, melkchocolade, nutella, rum, sour cream, vanille extract en yoghurt

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Bij de koffie uit De smaak van Conclusion:

Ierse koek

Ingrediënten:
donkerbruine basterdsuiker, ei, thee, krenten, rozijnen, speculaaskruiden, sukade en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Iers
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Bij de koffie uit Twaalf maanden lekker eten:

Oliebollen

Ingrediënten:
bloem, ei, frituurolie, gedroogde gist, goudrenet, karnemelk, magere yoghurt, poedersuiker, rozijnen, sinaasappel, suiker en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
koek en gebak / frituur
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Bij de koffie uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Chocoladekoekjes

Ingrediënten:
amandelen, bloem, boter, chocolade, citroenrasp, ei, hazelnoten en suiker

Keuken:
Internationaal
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bij de koffie uit Ingrediënten:

Hazelnoot-chocoladebonbons

Ingrediënten:
hazelnoot, pure chocolade en slagroom

Soort:
bonbons
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bij de koffie uit Ingrediënten:

Mokka-amandelbonbons

Ingrediënten:
blanke amandelen, oploskoffie, pure chocolade en slagroom

Soort:
bonbons
Een recept uit Heston Blumenthal - Op zoek naar de Perfectie

Bij de koffie uit Op zoek naar de Perfectie:

Chocolade-moskovisch gebak

Ingrediënten:
cacao, eidooier, eiwit, niet-geraffineerde suiker en pure chocolade

Keuken:
Duits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / techniek
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Bij de koffie uit Frankrijk koken en reizen:

Normandische zandkoekjes - sablés normands

Ingrediënten:
bloem, eierdooier, lichtgezouten boerenboter en witte basterdsuiker

Keuken:
Frans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Bij de koffie uit Twaalf maanden lekker eten:

Klassieke chocolademelk

Ingrediënten:
cacaopoeder, melk, suiker en vanillesuiker

Keuken:
Hollands
Soort:
niet-alcoholische drank
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Bij de koffie uit Twaalf maanden lekker eten:

Friese dumpkes

Ingrediënten:
bloem, boter, bruine basterdsuiker, ei, gemalen kaneel, gemberpoeder, gestampte muisjes en hazelnoten

Keuken:
Hollands
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Heston Blumenthal - Op zoek naar de Perfectie

Bij de koffie uit Op zoek naar de Perfectie:

Luchtige chocoladelaag

Ingrediënten:
arachideolie en melkchocolade

Keuken:
Duits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / techniek
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Bij de koffie uit De complete keuken van Spanje:

Polvorones

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, droge sherry, eierdooier, gemalen anijszaad en poedersuiker

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak / zoete hapjes / vegetarisch
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Bij de koffie uit Twaalf maanden lekker eten:

Gevulde speculaas

Ingrediënten:
amandelspijs, donkere basterdsuiker, eidooier, garneeramandelen, melk, roomboter, speculaaskruiden en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Hollands
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Heston Blumenthal - Op zoek naar de Perfectie

Bij de koffie uit Op zoek naar de Perfectie:

Madeleine bisquit basis

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, honing, poedersuiker, volle melk en zout

Keuken:
Duits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / techniek
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Bij de koffie uit De complete keuken van Spanje:

Anijskoeken

Ingrediënten:
anijslikeur, anijszaad, anisette, bier, bloem, fijne kristalsuiker, olijfolie en sesamzaad

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Bij de koffie uit Brindisa:

Ensaimada - Zachte deegspiraal

Ingrediënten:
bakkersmeel, ei, fijne kristalsuiker, olijfolie, poedersuiker, varkensreuzel, gist en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bij de koffie uit Ingrediënten:

Exotische rijstevlaai

Ingrediënten:
dessertrijst, eieren, gemberpoeder, kaneelstokje, mango, olie, saffraandraadjes, suiker, volle melk, witbroodmix en zout

Keuken:
Europees
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Bij de koffie uit Brits bakboek:

Goosnargh cakes

Ingrediënten:
bloem, boter, fijne witte suiker, karwijzaad, maïzena, rijstmeel en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Bij de koffie uit Brits bakboek:

Haver- en kokoskoekjes - flakemeal biscuits

Ingrediënten:
bloem, boter, fijne witte suiker, havermoutvlokken, kokosschilfers en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
koek en gebak / vegetarisch