bij de koffie

bij de koffie

Zoek naar bij de koffie in jouw eigen kookboeken

De lekkerste bij de koffie recepten

Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Buffet / bij de koffie uit Tomaten:

Tomaten, freekeh en avocado

Ingrediënten:
arganolie, avocado, citroen, freekeh, kerstomaat, lente-ui, pijnboompitten, verse peterselie en zongedroogde tomaten in olie

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Spaanse keuken:

guirlache

Ingrediënten:
amandelen, citroensap, hazelnoten, kristalsuiker en olie

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak / snoep / vegetarisch
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Bij de koffie uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Chocoladekoekjes

Ingrediënten:
amandelen, bloem, boter, chocolade, citroenrasp, ei, hazelnoten en suiker

Keuken:
Internationaal
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Croquembouche

Ingrediënten:
poedersuiker, slagroom, soezendeeg, suiker, vanillesuiker en water

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

zwaantjes

Ingrediënten:
ananas, bloemsuiker, slagroom, soezendeeg en suiker

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Roomsoezen

Ingrediënten:
bloemsuiker, chocoladeglazuur, fruit, pasteibakkersroom, room, soezendeeg en suiker

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Soezen met mascarponecrème

Ingrediënten:
amandelpoeder, amaretto, mascarpone, pure chocolade, room, soezendeeg, suiker en vanillearoma

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Soezen met advocaat

Ingrediënten:
advocaat, bananen, bananenlikeur, bloemsuiker, chocoladeglazuur, citroen, slagroom en soezendeeg

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Helen Goh - Sweet

Bij de koffie uit Sweet:

Rhubarb and strawberry crumble cake

Ingrediënten:
aardbei, bakpoeder, bloem, boter, citroensap, ei, gedroogde kokos, lichtbruine basterdsuiker, maïsbloem, poedersuiker, rabarber, tapiocabloem, vanille extract en vanillestokje

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Helen Goh - Sweet

Bij de koffie uit Sweet:

Chocolate, banana and pecan cookies

Ingrediënten:
bakpoeder, banaan, basterdsuiker, bloem, boter, cacaopoeder, donkere chocolade, ei, kaneel, pecannoot en poedersuiker

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Warme wafels (minuutwafels)

Ingrediënten:
bloemsuiker, eieren, melk, suiker, vetstof, water en zelfrijzend bloem

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Eclairs

Ingrediënten:
chocoladeglazuur, pasteibakkersroom en soezendeeg

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bij de koffie uit Ingrediënten:

Mokka-amandelbonbons

Ingrediënten:
blanke amandelen, oploskoffie, pure chocolade en slagroom

Soort:
bonbons
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bij de koffie uit Ingrediënten:

Hazelnoot-chocoladebonbons

Ingrediënten:
hazelnoot, pure chocolade en slagroom

Soort:
bonbons
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Bij de koffie uit Oma's receptenboek:

Hollandse appeltaart

Ingrediënten:
abrikozenjam, appel, bloem, boter, citroensap, goudrenet, kaneel, margarine, poedersuiker, rozijnen, suiker en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
fruit / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Bij de koffie uit Keukenlab:

Tijgersoezen

Ingrediënten:
banketbakkersroom, boter, kaneel, patentbloem, soezendeeg en witte basterdsuiker

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Bij de koffie uit De originele recepten van Henk Savelberg:

Madeleines

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, ei, sinaasappelrasp en suiker

Keuken:
Internationaal
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit R.C. Atkins - Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie

Bij de koffie uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:

Chocolade-hazelnootbiscotti

Ingrediënten:
atkins bake mix, bakpoeder, boter, cacaopoeder, cafeinevrij espressopoeder, ei, hazelnoten, natriumbicarbonaat, vanille-extract, zoetstof, zout en zure room

Keuken:
Internationaal
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Bij de koffie uit De complete keuken van Spanje:

Tocino de cielo

Ingrediënten:
ei, eierdooier, fijne kristalsuiker en vanillepeul

Keuken:
Spaans
Soort:
zoete hapjes / snoep / vegetarisch
Een recept uit R.C. Atkins - Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie

Bij de koffie uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:

Chocoladetruffels

Ingrediënten:
boter, cacaopoeder, ongezoete chocolade, pecannoten, vanille-extract, volle room en walnoten

Soort:
vegetarisch / zoetstoffen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Volkorenamandelwafels

Ingrediënten:
eieren, gemalen amandelen, gist, honing, melk, rietsuiker, vetstof en volkorenmeel

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Bij de koffie uit NAJAT:

Nougatsandwich met karamel

Ingrediënten:
amandelen, bloem, boter, cacao, corn syrup, crème fraîche, honing en karamel

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Bij de koffie uit Brindisa:

Bollo de limón y nueces - Lichte citroenmuffins met walnoten

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroenyoghurt, ei, fijne kristalsuiker, plantaardige olie en walnoten

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bij de koffie uit De dikke vegetariër:

Bruinesuikerkoekjes met zeezout

Ingrediënten:
bloem, bruine suiker, eidooier, grof zeezout, ongezouten roomboter, semolina en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Bij de koffie uit NAJAT:

Chocoladechips

Ingrediënten:
aardappel, knoflookpoeder, peper, plantaardige olie, pure chocolade, selderijzout en zout

Keuken:
Marokkaans
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Bij de koffie uit NAJAT:

Chocoladesigaren

Ingrediënten:
anijszaad, bloem, olie, pure chocolade, sesamzaad, suiker en zout

Keuken:
Marokkaans