bij de koffie

bij de koffie

Zoek naar bij de koffie in jouw eigen kookboeken

De lekkerste bij de koffie recepten

Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Buffet / bij de koffie uit Tomaten:

Tomaten, freekeh en avocado

Ingrediënten:
arganolie, avocado, citroen, freekeh, kerstomaat, lente-ui, pijnboompitten, verse peterselie en zongedroogde tomaten in olie

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Spaanse keuken:

guirlache

Ingrediënten:
amandelen, citroensap, hazelnoten, kristalsuiker en olie

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak / snoep / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Havermoutkoekjes met banaan

Ingrediënten:
bakpoeder, bananen, bloem, ei, gemalen kruidnagel, havermout, hazelnoten, kaneel, suiker, vetstof en zout

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Amandelcakejes

Ingrediënten:
amandelpoeder, bloem, boter, eiwitten en kristalsuiker

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit Rianne Buis en Mieke van Laarhoven - Spanje

Bij de koffie uit Spanje:

Amandelkoekjes

Ingrediënten:
blanke amandelen, bloem, boter, eierdooier, sinaasappelrasp, suiker en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Brownies

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, bruine suiker, eieren, noten, pure chocolade, vanillesuiker, vetstof en zout

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Beslagwafels

Ingrediënten:
bloem, bloemsuiker, eieren, gist, melk, olie, suiker, vanillesuiker, vetstof, water en zout

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Palmiers

Ingrediënten:
bladerdeeg, ei en kristalsuiker

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Bij de koffie uit De originele recepten van Henk Savelberg:

Tuiles d'amandes - Amandelkoekjes

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bloem, boter, eiwit, poedersuiker en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Appelstrudel (oud-Weens recept)

Ingrediënten:
appels, bloem, bloemsuiker, boter, eidooier, hazelnoten, kaneelpoeder, kristalsuiker, olie, paneermeel, rozijnen, slagroom, suiker, walnoten, water, zout en zure room

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Abrikozensloefjes

Ingrediënten:
abrikozen uit blik, afdekgelei, bladerdeeg, bloem, bloemsuiker, boter, broyage en ei

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Mattentaarten

Ingrediënten:
amandelpoeder, bladerdeeg, ei, eierdooiers, eiwitten, griessuiker, karnemelk en melk

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Jockey-fruittaart

Ingrediënten:
afdekgelei, banketbakkersroom, bladerdeeg, bloemsuiker, ei, seizoensfruit en slagroom

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Slagroomebakjes Merveilleux

Ingrediënten:
bloemsuiker, chocoladeschilfers, eiwit, fruit, kristalsuiker en room

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Anglaises

Ingrediënten:
afdekgelei, amandelschilfers, appels, banketbakkersroom en bladerdeeg

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Boluskoeken

Ingrediënten:
banketbakkersroom, bloem, boter, ei, gist, lichtbruine suiker, melk, rozijnen en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Donuts

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gist, kristalsuiker, water en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Grieks brood (pain à la grecque)

Ingrediënten:
bloem, boter, donkerbruine suiker, ei, gist, grove kristalsuiker, kaneel en melk

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Bolustaart

Ingrediënten:
afdekgelei, banketbakkersroom, bloem, boter, ei, gist, lichtbruine suiker, melk, rozijnen, suikerglazuur en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Kilometergebak

Ingrediënten:
afdekgelei, amandelschilfers, banketbakkersroom, bladerdeeg, eieren, frangipane en fruit

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Fruitwafels

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, eieren, sinaasappelen, suiker, vanillesuiker en vetstof

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Hazelnootkoekjes

Ingrediënten:
bloem, bloemsuiker, ei, gemalen hazelnoten, melk, vetstof en zout

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit Johan Lafer - Der Süsse Lafer, 60 Rezepte, die glücklich machen

Bij de koffie uit Der Süsse Lafer, 60 Rezepte, die glücklich machen:

Truffes d'or mit verschiedenen Füllungen und Schokoladen / Gouden truffels met verschillende vulingen en chocolades

Ingrediënten:
bladgoud, boter, bruine holle truffelhulzen, grand marnier, kokosvet, room, sinaasappelrasp, vanillemerg, volle melkcouverture, witte couverture en witte lege truffelhulzen

Keuken:
Duits / Oostenrijks
Soort:
vegetarisch / bonbons
Een recept uit Johan Lafer - Der Süsse Lafer, 60 Rezepte, die glücklich machen

Bij de koffie uit Der Süsse Lafer, 60 Rezepte, die glücklich machen:

Geeistes Champagne-Konfekt / Bevroren champagnesnoep

Ingrediënten:
champagne, couverture-mantel, droge sekt, eidooier, eiwit, gelatine, pure couverture en suiker

Keuken:
Duits
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Flantaart

Ingrediënten:
banketbakkersroom, bloem, boter, eierdooiers, eieren, eiwitten, gist, kristalsuiker, maïzena, melk en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Tompoezen

Ingrediënten:
afdekgelei, banketbakkersroom, bladerdeeg en suikerglazuur

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak