Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Culinaria U.S.A.

een culinaire ontdekkingsreis door de verenigde staten

Een boek van Randi Danforth

We hebben 342 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Culinaria U.S.A., online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Culinaria U.S.A.

Een greep uit de 342 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:

Pecankaramels - pecan pralines

Ingrediënten:
boter, donkerbruine suiker, gecondenseerde melk, lichtbruine suiker, pecannoten en slagroom

Keuken:
Amerikaans
Soort:
snoep / bonbons
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Portugese bonensoep - portuguese bean soup

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, hamkluif, knoflook, kool, macaroni, nierbonen, peper, pintobonen, portugese worst, tomaat uit blik, ui, varkensschenkel, wortel en zout

Keuken:
Portugees / Amerikaans
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:

Taart van gedroogde appeltjes - apple stack cake

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, bruine suiker, dubbelkoolzure soda, ei, gedroogde appel, kaneel, karnemelk, kruidnagelpoeder, nootmuskaat, plantaardig vet, poedersuiker, vanille-essence en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / nagerecht uit Culinaria U.S.A.:

Blauwe-bessentaart - huckleberry pie

Ingrediënten:
blauwe bessen, boter, citroensap, kaneelpoeder, korstdeeg, lichtbruine basterdsuiker, suiker en vlug-klaar tapioca

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Brunch / drinken uit Culinaria U.S.A.:

Milk punch

Ingrediënten:
bourbon, brandy, nootmuskaat, oud bruin bier, pils, suikerstroop, vanille-essence en volle melk

Keuken:
Amerikaans
Soort:
drank (alcoholisch)
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Vissoep - cioppino

Ingrediënten:
gedroogde rode peper, droge witte wijn, garnaal, knoflook, kokkel, koudgeperste olijfolie, krab, krabboter, mossel, tomaat, tomaat uit blik, ui, verse peterselie en visbouillon

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Pittige krabkoekjes - Joe's stone crab cakes

Ingrediënten:
citroensap, dijonmosterd, ei, knoflookteen, krabvlees, lente-ui, limoen, paneermeel, plantaardige olie, rode paprika, roomboter, tabasco, ui, verse peterselie, witbroodkruim en worcestersaus

Keuken:
Amerikaans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Pompano en papillote

Ingrediënten:
boter, champignon, citroensap, limoensap, pompanofilet, regenboogforelfilet, sjalot, verse peterselie, witte wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Creools / Amerikaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Bijgerecht / basisrecept uit Culinaria U.S.A.:

Barbecuesaus met whisky - bourbon barbecue sauce

Ingrediënten:
ananassap, appelazijn, barbecuesaus, basilicum, boter, bourbon, bruine suiker, chilipoeder, ciderazijn, citroensap, gemalen selderijzaad, gemberwortel, margarine, mosterdpoeder, oregano, perzikpuree, sojasaus, tomatenketchup, versgemalen zwarte peper, vijfkruidenpoeder, whisky en worcestersaus

Keuken:
Amerikaans
Soort:
saus/dressing/jus / barbecue/grill / pekel en marinades
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Rode bonen met rijst

Ingrediënten:
andouillettes, kidneybonen, knoflooktenen, laurierblad, mexicaanse rode bonen, olie, paprika, peper, rijst, selderijstengel, sjalot, ui, varkensschenkel, water, witte beuling en zout

Keuken:
Cajun / Amerikaans
Soort:
vlees / rijst / orgaanvlees
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Kaaiman met pikante saus - alligator sauce piquante

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, gedroogde rode peper, groene paprika, kaaimanvlees van de staart, knoflook, laurierblad, lente ui, olie, peper, rozemarijn, selderij, tabasco, tomaat, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Cajun / Amerikaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Koele soep met kuit - golden caviar soup

Ingrediënten:
aquavit, citroensap, golden whitefish caviar, ijsgruis, karnemelk, karwijzaad, komkommer, peper, verse dille, verse zuurkool, zalmkuit, zoete gele ui, zout en zure room

Keuken:
Amerikaans
Soort:
soep/bouillon / vis
Toon alle 342 recepten in dit boek