Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Ingrediënten

Een boek van Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven

We hebben 366 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Ingrediënten, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

jaar 1997

hoofdredactie Anneke Ammerlaan

recepten: Annelène van Eijndhoven en Clara ten Houte de Lange

fotografie: Otto polman


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Ingrediënten

Een greep uit de 366 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ingrediënten:

Warm toastje rouille

Ingrediënten:
gruyerekaas, rouille en stokbrood

Keuken:
Frans
Soort:
barbecue/grill / brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / nagerecht uit Ingrediënten:

Citroentheemousse

Ingrediënten:
aalbes, aardbei, bladgelatine, blauwe bessen, citroen, citroenthee, earl grey, framboos, poedersuiker, rood fruit, slagroom, suiker en verse citroenmelisse

Soort:
schuim/mousse/gelei / fruit / koffie en thee
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / nagerecht uit Ingrediënten:

Gekoelde kiwisoep

Ingrediënten:
aardbei, citroenijs, kiwi, sinaasappelsap, vanilleijs, witte basterdsuiker en zoete witte wijn

Soort:
soep/bouillon / fruit / vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Snack of tussendoortje uit Ingrediënten:

Karamelbrokken met noten

Ingrediënten:
boter, butterscotch-schenkstroop, honing, noten, rietsuiker, slagroom, suiker en toffee-stroop

Soort:
snoep / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Verse muntchutney

Ingrediënten:
bosui, cayennepeper, gemberwortel, groene spaanse peper, peper, verse koriander, verse munt, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Pittig gebakken komkommer

Ingrediënten:
gedroogde chilipeper, komkommer, roze peperkorrels, sesamolie, sichuanpeper en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ingrediënten:

Lenterolletjes met korianderdressing

Ingrediënten:
bamigroenten, fillobladerdeeg, frituurolie, frituurvet, maïskiemolie, mosterd, peper, rode thaise currypasta, varkensreepjes, verse koriander, verse peterselie, wittewijnazijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Mierikswortelsaus

Ingrediënten:
citroensap, crème fraîche, mierikswortel, mosterd, suiker en zout

Keuken:
Brits
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ingrediënten:

Tempura van groenten

Ingrediënten:
aubergine, bloem, bosui, bouillon, ei, frituurolie, gele paprika, gemberwortel, ijswater, japanse sojasaus, mierikswortel, peultjes, rijstazijn, rode paprika, shii-take, verse bascilium en zout

Soort:
vegetarisch / groente / frituur
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht / basisrecept uit Ingrediënten:

Dadeltapenade

Ingrediënten:
basilicum, blanke amandelen, gekonfijte dadels, pimentpoeder en sinaasappel

Keuken:
Midden-Oosten / Mediterraans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Gegrild gemarineerd rundvlees

Ingrediënten:
bieflap, citroengras, citroensap, knoflook, nam pla, nuoc mam, olie, serehpoeder, serehstengel, sesamzaad, suiker, thaise vissaus, peper, vietnamese vissaus en zout

Keuken:
Vietnamees
Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ingrediënten:

Mozzarella-risottoballetjes

Ingrediënten:
boter, ei, mozzarella, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, risottorijst, ui, vleesbouillon en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
rijst / vegetarisch / kaas
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / nagerecht uit Ingrediënten:

Perzikenijs met chocolade en noten

Ingrediënten:
amandellikeur, citroensap, fijne tafelsuiker, melkchocolade met hazelnoten, perzik, slagroom en vanillesuiker

Soort:
fruit / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:

Tabbouleh

Ingrediënten:
bosui, bulghur, citroen, couscous, komkommer, olijfolie, peper, tomaat, verse munt, zout en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Toon alle 366 recepten in dit boek