Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Ingrediënten

Een boek van Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven

We hebben 366 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Ingrediënten, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

jaar 1997

hoofdredactie Anneke Ammerlaan

recepten: Annelène van Eijndhoven en Clara ten Houte de Lange

fotografie: Otto polman


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Ingrediënten

Een greep uit de 366 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:

Pilzschnitten

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, emmentaler, kastanjechampignon, majoraan, oudbakken bruinbrood, paddestoelen, peper, rauwe ham, witte wijn en zout

Keuken:
Zwitsers / Oostenrijks
Soort:
vlees / brood en broodgerecht / paddenstoelen
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Yorkshirepudding

Ingrediënten:
bloem, ei, melk, peper en zout

Keuken:
Brits
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Lunch / lunchgerecht uit Ingrediënten:

Warm broodje pastrami met zuurkool

Ingrediënten:
boter, margarine, mosterd, pastrami, pistolets, ui, verse tijm, wijnzuurkool en zure room

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Thaise cashewnotensaus

Ingrediënten:
bosui, bruine basterdsuiker, cashewnoten, knoflook, kokosmelk, limoensap, nam pla, olie, rode spaanse peper, rode thaise currypasta, sereh, serehpoeder, thaise vissaus en verse koriander

Keuken:
Thais
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Mierikswortelsaus

Ingrediënten:
citroensap, crème fraîche, mierikswortel, mosterd, suiker en zout

Keuken:
Brits
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht / basisrecept uit Ingrediënten:

Pittige koffiesiroop

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, rode spaanse peper en sterke koffie

Soort:
vegetarisch / siroop
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ingrediënten:

Hamswirls

Ingrediënten:
bloemtortilla, feta, komkommer, milde paprikasaus tez, sambal oelek en slagersachterham

Soort:
tortilla / vlees
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Gegrilde gemarineerde zalm

Ingrediënten:
gele basterdsuiker, grof zeezout, jeneverbes, olie, verse dille, versgemalen zwarte peper en zalmfilet

Keuken:
Europees
Soort:
barbecue/grill / vis
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / voorgerecht / tussengerecht uit Ingrediënten:

Gemarineerde kipspiesjes met pindasaus

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, gemberwortel, kippenbouillon, knoflook, limoensap, maiskipfilet, nam pla, rode spaanse peper, sesamolie, thaise vissaus, verse koriander en zoute pinda’s

Keuken:
Thais
Soort:
barbecue/grill / gevogelte
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht / basisrecept uit Ingrediënten:

Pesto

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, pijnboompitten, verse basilicum en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Blue cheesedressing

Ingrediënten:
mayonaise, peper, roquefort, verse peterselie, volle yoghurt, wittewijnazijn en zure room

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ingrediënten:

Tortillachips

Ingrediënten:
bloemtortilla, frituurolie, mexicaanse kruiden en poedersuiker

Soort:
vegetarisch / frituur
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Roastbeef

Ingrediënten:
bloem, boter, mosterdpoeder, runderlende, runderlenderollade en versgemalen zwarte peper

Keuken:
Brits
Soort:
vlees
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Basisrecept uit Ingrediënten:

Thaise chilipasta

Ingrediënten:
knoflook, lente-ui, nam pla, rietsuiker, rijstazijn, rode peper, thaise vissaus, verse koriander, wittewijnazijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Thais
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / nagerecht uit Ingrediënten:

Pannenkoekjes met citroensiroop

Ingrediënten:
bloem, citroensap, crème fraîche, gedroogde gist, olie, oranjebloesemwater, pistachenoten, suiker, water en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht / basisrecept uit Ingrediënten:

Gepofte knoflook

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie en tijm

Keuken:
Mediterraans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Toon alle 366 recepten in dit boek