Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Ingrediënten

Een boek van Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven

We hebben 366 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Ingrediënten, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

jaar 1997

hoofdredactie Anneke Ammerlaan

recepten: Annelène van Eijndhoven en Clara ten Houte de Lange

fotografie: Otto polman


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Ingrediënten

Een greep uit de 366 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Roastbeef

Ingrediënten:
bloem, boter, mosterdpoeder, runderlende, runderlenderollade en versgemalen zwarte peper

Keuken:
Brits
Soort:
vlees
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Romige kruidendressing

Ingrediënten:
croutons, sla, kruidenazijn, mosterd, slagroom en walnotenolie

Keuken:
Europees
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht / basisrecept uit Ingrediënten:

Gebakken sambal met gember

Ingrediënten:
gemberwortel, knoflook, lomboks, olie, rode spaanse pepers, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Zwaardvis met tapenade-sherrydressing

Ingrediënten:
ansjovisfilet, citroensap, droge sherry, kappertjes, knoflook, olijfolie, olijven zonder pit, peper, slamelange, tomaat, zout en zwaardvissteak

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
vis
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ingrediënten:

Hummus - kikkererwtenpuree

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, gemalen komijn, kikkererwten, knoflook, paprikapoeder, sesamzaad, tahin, verse peterselie en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
saus/dressing/jus / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:

Rodepaprikagazpacho

Ingrediënten:
knoflookcroutons, kruidenbouillontablet, olie, pijnboompitten, rode paprika uit pot, rode pesto, ui, verse basilicum en versgemalen zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ingrediënten:

Mozzarella-risottoballetjes

Ingrediënten:
boter, ei, mozzarella, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, risottorijst, ui, vleesbouillon en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
rijst / vegetarisch / kaas
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:

Gefrituurde rijstmie

Ingrediënten:
azijn, bosui, frituurolie, hot peppersauce, lichte sojasaus, mihoen, nam pla, olie, rijstmie, rode paprika, sambal oelek, suiker, tahoe, thaise vissaus en tomatenpuree

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / frituur
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Coleslaw

Ingrediënten:
ei, koffieroom, maïzena, milde azijn, milde mosterd, peper, suiker, winterwortel, witte kool en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Pasta met paddestoelen

Ingrediënten:
chilipoeder, extra vergine olijfolie, knoflook, oesterzwam, parmezaanse kaas, pasta, reuzenchampignon, spaanse peper, verse tijm, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Paella met kip en vis

Ingrediënten:
doperwtjes, drumsticks, gamba, kabeljauwfilet, knoflook, mosselen, olijfolie, peper, rode paprika, rondkorrelrijst, saffraandraadjes, tomatenbouillon, ui en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / paella / gevogelte
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Kalfsrolletjes met pecorino in tomatensaus

Ingrediënten:
kalfsschnitzel, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, rode pesto, rode wijn, sjalot, spekreepjes, tomaat, verse italiaanse kruiden, verse peterselie, peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Toon alle 366 recepten in dit boek