De Spaanse keuken
een keuken doordrenkt van traditie
We hebben 150 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals De Spaanse keuken , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Maak kennis met de geschiedenis van de Spaanse keuken en ontdek de vele traditionele gerechten en streekgerechten, zoals de klassieke paella, aardappeltortilla, empanadillas met spinazie en gekruide eend met erwten. Van feestmaaltijden tot alledaagse gezinsmaaltijden en tapas ‘ Pepita Aris laat u kennismaken met elk aspect van het traditionele eten en koken in Spanje. Geniet van 150 klassieke recepten uit alle delen van Spanje, met ruim 500 magnifieke kleurenfoto’s en eenvoudig te volgen aanwijzingen voor een verrukkelijk resultaat. Creëer zelf die authentieke Spaanse smaak met fantastische recepten voor patatas bravas, gezouten kabeljauw met allioli en Galicische crêpes gevuld met appels.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit De Spaanse keuken
Een greep uit de 150 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: fijn zout, olijfolie, rode biet, suiker en zeezout
Keuken: Spaans
Soort: hartige hapjes / vegetarisch
Ingrediënten: gemalen zwarte peper, knoflook, olijfolie, ontbijtspek, paprikapoeder, tuinbonen, ui, zoete sherry en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: citroenschil, eidooier, kaneelstokje, maïzena, melk, nootmuskaat en suiker
Keuken: Spaans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: amandelen, citroensap, hazelnoten, kristalsuiker en olie
Keuken: Spaans
Soort: koek en gebak / snoep / vegetarisch
Ingrediënten: bakchorizo, erwten, gamba, garnalen, gevulde olijven, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, mosselen, olijfolie, paellarijst, paprikapoeder, rijst, rode paprika, saffraandraadjes, sperziebonen, tomaat, tuinbonen, ui, varkensfilet, verse peterselie, vlees, witte wijn, zout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: paella / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: aardappel, ei, gemalen zwarte peper, olijfolie, spaanse ui, tuinbonen, verse bieslook, verse peterselie, verse tijm en zout
Keuken: Spaans
Soort: eieren, kaas en zuivel / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: citroen, eiwit, suiker en water
Keuken: Europees / Spaans
Soort: ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: amontillado sherry, chorizo, gele paprika, gemalen zwarte peper, groene olijven, kippenbouillon, kippendij, knoflook, laurierblad, olijfolie, oregano, paellarijst, paprikapoeder, rode paprika, serranoham, spaanse ui, tijm, tomaat, verse peterselie en zout
Keuken: Spaans
Soort: pasta/noodles / gevogelte
Ingrediënten: gemalen zwarte peper, knoflookzout, olijfolie, rozijnen, spinazie, witbrood en zout
Keuken: Spaans
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: gemalen zwarte peper, komijnzaad, olijfolie, rode ui, sinaasappel, verse munt, zout en zwarte olijven
Keuken: Spaans
Soort: salade / fruit / vegetarisch
Ingrediënten: boter, brood, gemalen zwarte peper, knoflook, mosselen, olijfolie, parmezaanse kaas, verse peterselie en water
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / hartige hapjes
Ingrediënten: bloem, droge witte wijn, gedroogde rode peper, gemalen zwarte peper, kippenbouillon, knoflook, konijn, laurierblad, olijfolie, oregano, paprikapoeder, sherryazijn, sjalot, verse peterselie en zout
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / wild en gevogelte
Ingrediënten: ansjovisfilet in olie, chilivlokken, gedroogde gist, melk, olijfolie, patentbloem, pijnboompitten, rozijnen, ui, versgemalen zwarte peper, water en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / brood en broodgerecht / quiche
Ingrediënten: bloem, boter, gemalen zwarte peper, kastanjechampignons, kippenbouillon, lever, melk, olijfolie, ontbijtspek, paprikapoeder, sojasaus, ui en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees
Ingrediënten: bleekselderij, citroensap, garnalen, gemalen zwarte peper, groene paprika, knoflook, kokkels, laurierblad, mosselen, olijfolie, oud brood, paprikapoeder, tomaat, ui, verse peterselie, water, witte wijn, zalm en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: anijszaad, anisette, bloem, ei, honing, tafelsuiker, water en zonnebloemolie
Keuken: Spaans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: gemalen zwarte peper, groene paprika, kip, knoflook, olijfolie, ontbijtspek, paprikapoeder, rijst, rode paprika, tomaat, ui, verse peterselie en zout
Keuken: Spaans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: citroenschil, eidooier, hazelnoten, honing, kaneelstokje, slagroom, suiker, vanille-extract en vijgen
Keuken: Spaans
Soort: fruit / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: bakchorizo, butifarra, ei, gemalen zwarte peper, kikkererwten, kipfilet, kippenbouillon, konijn, mager varkensvlees, olijfolie, paellarijst, saffraandraadjes, saucijs, tomaat en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Ingrediënten: aardappel, gemalen zwarte peper, hamschijf, koolraap, paarse broccoli, witte bonen en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees / soep/bouillon
Toon alle 150 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789059202092
ISBN10
9059202090