nagerecht

Zoek naar nagerecht in jouw eigen kookboeken

De lekkerste nagerecht recepten

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / nagerecht uit Ciao Bella:

Tiramisu

Ingrediënten:
cacaopoeder, cognac, ei, kirsch, koffie, lange vingers, mascarpone, rum en suiker

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / nagerecht uit Ciao Bella:

Sergia's tiramisu

Ingrediënten:
bitterkoekjes, cacaopoeder, ei, martini rosso en mascarpone

Keuken:
Italiaans
Een recept uit B. Jones en C. Arber - De zomerkeuken

Diner / nagerecht uit De zomerkeuken:

Aarbeien-lavendelsorbet

Ingrediënten:
aardbeien, basterdsuiker, eiwit en lavendelbloemen

Soort:
fruit / zoet / vegetarisch
Een recept uit B. Jones en C. Arber - De zomerkeuken

Diner / nagerecht uit De zomerkeuken:

Abrikozen met amandelvulling

Ingrediënten:
abrikozen, amandelen, amandelessence, basterdsuiker, boter, citroensap, munt, oranjebloesemwater en poedersuiker

Soort:
fruit / zoet
Een recept uit B. Jones en C. Arber - De zomerkeuken

Diner / nagerecht uit De zomerkeuken:

Sorbet van kruisbessen en vlierbloesem

Ingrediënten:
appelsap, basterdsuiker, eiwit, groene voedingskleurstof, kruisbessen en vlierbloesems

Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / nagerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Comédie Française

Ingrediënten:
boter, flensjes, poedersuiker, sinaasappellikeur, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, suiker, suikerklontjes en vanilleijs

Keuken:
Frans
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

IJslagencake van nectarine en pruimen

Ingrediënten:
citroensap, nectarine, pruim, sinaasappelsap en suiker

Soort:
fruit / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Diner / nagerecht uit Speisekammer:

Kondensmilch - Gecondenseerde melk

Ingrediënten:
volle melk

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / vegetarisch / condiment
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / nagerecht uit 500 slowcooker recepten:

Crème brûlée met chocolade

Ingrediënten:
chocoladeparels, eidooier, room, suiker en vanillestokje

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / nagerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Pannenkoek met confiture

Ingrediënten:
bloemsuiker, confituur en flensjes

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne

Diner / nagerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:

Riz au lait / Rijstebrei

Ingrediënten:
rondkorrelrijst, suiker, vanille en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vegan
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / nagerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Condérijst

Ingrediënten:
boter, citroenzest, dessertrijst, eidooier, melk, sinaasappelzest, suiker, vanillestokje en zout

Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / nagerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Zoete rijst à l'impératrice

Ingrediënten:
condé-rijst, crème anglaise, crème chantilly, frambozencoulis, gekonfijt fruit en room

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Diner / nagerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Gebakken appels

Ingrediënten:
appel, boter, hazelnoten, kaneelpoeder, rozijnen, rum en vanillesuiker

Keuken:
Europees
Soort:
fruit / vegetarisch
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Diner / nagerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Chocolademousse

Ingrediënten:
boter, chocolade, cognac, ei, poederkoffie en zout

Keuken:
Frans
Soort:
schuim/mousse/gelei / vegetarisch / suikerwerk
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Diner / nagerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Rijstebrij

Ingrediënten:
kaneel, melk, rondkorrelrijst, suiker en zout

Keuken:
Nederlands / Internationaal
Soort:
vegetarisch / pap
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Diner / nagerecht uit De Thaise keuken:

Mango met kleefrijst

Ingrediënten:
kokosmelk, limoenschil, mango, suiker en witte kleefrijst

Keuken:
Thais
Soort:
rijst
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Peren met ricotta en abrikozensaus

Ingrediënten:
abrikoos, chocoladeblaadjes, citroen, droge witte wijn, gedroogde abrikoos, kwark, peer, pure chocolade, ricotta en suiker

Soort:
fruit
Een recept uit  - Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne

Diner / nagerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:

Crème caramel au beurre salé / Crème caramel met gezouten boter

Ingrediënten:
ei, gezouten boter, melk en suiker

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne

Diner / nagerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:

Gâteau de crêpes crème fouettée au lait ribot / flensjestaart met room en karnemelk

Ingrediënten:
crème fraîche, flensjes van tarwemeel, karamel met gezouten boter, karnemelk en vanillesuiker

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Vanillevla met yoghurt en abrikozen

Ingrediënten:
ei, gedroogde abrikozen, halfvolle melk, magere yoghurt, maïzena, suiker, vanille-essence en zout

Soort:
magnetron / zuivel
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / nagerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Crèpes Suzette modern (geflambeerd)

Ingrediënten:
boter, flensjes, poedersuiker, sinaasappellikeur, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, suiker en suikerklontjes

Keuken:
Frans
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Sorbet van gin en rode grapefruit

Ingrediënten:
gin, grenadine, rode grapefruit, rood grapefruitsap en suiker

Soort:
fruit / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht uit De Zilveren Lepel:

Kruimelgebak met bosvruchten - sbriciolata ai frutti di bosco

Ingrediënten:
bloem, bosbes, bosvruchten, boter, bramen, bruine kristalsuiker en frambozen

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / fruit / vegetarisch
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Frambozenmousse

Ingrediënten:
eiwit, framboos, poedergelatine, slagroom, suiker en yoghurt

Soort:
schuim/mousse/gelei / fruit / zuivel
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Pruimensorbet

Ingrediënten:
pruimen, sinaasappelsap en suiker

Soort:
fruit / ijs/sorbet/granita/panna cotta