nagerecht

Zoek naar nagerecht in jouw eigen kookboeken

De lekkerste nagerecht recepten

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / nagerecht uit Ciao Bella:

Tiramisu

Ingrediënten:
cacaopoeder, cognac, ei, kirsch, koffie, lange vingers, mascarpone, rum en suiker

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / nagerecht uit Ciao Bella:

Sergia's tiramisu

Ingrediënten:
bitterkoekjes, cacaopoeder, ei, martini rosso en mascarpone

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Diner / nagerecht uit Modernist Cuisine [4]:

Eggless Citrus Curd

Ingrediënten:
boter, citroen, citroensap, citroenzest, grapefruitsap, grapefruitzest, honing, limoensap, limoenzest, propyleenglycolalginaat, suiker en water

Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Diner / nagerecht uit Wrap 'n roll:

Profiteroles

Ingrediënten:
blauwe bessen, bloem, boter, ei, mascarpone, melk, pure chocolade, slagroom, slagroomversteviger en suiker

Keuken:
Frans / Duits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:

Mousse à l'abricot, chantilly - Abrikozensorbet met slagroom

Ingrediënten:
abrikozensaus, abrikozen uit blik, amandelessence, citroensap, crème chantilly, eiwit en poedersuiker

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / sorbet
Een recept uit  - Chocoladedesserts

Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:

Brioche met nutella en banaan

Ingrediënten:
banaan, brioche, chocoladehazelnootspread, nutella en plantaardige olie

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Diner / nagerecht uit Wrap 'n roll:

Frambozensushi

Ingrediënten:
framboos, honing, melk, pinda, poedersuiker en sushirijst

Keuken:
Aziatisch
Soort:
rijst / zoete hapjes
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Diner / nagerecht uit Wrap 'n roll:

Croissants met walnotenvulling

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, poedersuiker, suiker, roomkaas en walnoten

Keuken:
Frans
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Diner / nagerecht uit Wrap 'n roll:

Gevulde matchaflensjes met abrikozen

Ingrediënten:
abrikoos, bloem, boter, cognac, eau de vie, ei, mascarpone, matchapoeder, poedersuiker, slagroom, suiker, vanille-extract, vanillestokje en volle melk

Keuken:
Aziatisch
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:

Riz des hespérides - Sinaasappel-rijstpudding met gekonfijte vruchtjes

Ingrediënten:
boter, citroensap, cognac, crème anglaise, crème chantilly, gekonfijte vruchten, amandel, melk, nootmuskaat, oranjesnippers, poedergelatine, rijst, sinaasappelen, sinaasappellikeur, sinaasappelsap, suiker, vanille-essence, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
pudding
Een recept uit  - Chocoladedesserts

Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:

Donkere chocoladetaart van capri

Ingrediënten:
aardappelmeel, bakpoeder, boter, ei, fijne kristalsuiker, maïzena, oudbakken wittebroodkruim, poedersuiker, pure chocolade, slagroom en vers gezette espressokoffie

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Linda Tubby - Gelati d'Italia

Diner / nagerecht uit Gelati d'Italia:

Granita van mandarijnen en kardemom

Ingrediënten:
citroensap, fijne kristalsuiker, kardemompeulen, mandarijn en water

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Diner / nagerecht uit Italië:

Cantuccini - Amandelkoekjes voor bij de vin santo

Ingrediënten:
bakkersgist, bloem, ei, eidooier, ongepelde amandelen, suiker, vanillesuiker en venkelzaad

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Pascale Naessens - Puur genieten 2

Diner / nagerecht uit Puur genieten 2:

Fruittaart met ricotta

Ingrediënten:
appel, bessen, ei, honing, kokosbloesemsuiker en ricotta

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Diner / nagerecht uit Modernist Cuisine [4]:

Poached Apple with Pecorino Foam

Ingrediënten:
appel en pecorinoschuim

Een recept uit Bert Witte - Spaans kookboek

Diner / nagerecht uit Spaans kookboek:

Gebraden appeltjes - manzanas asadas

Ingrediënten:
appel, boter, jonagold appel, suiker en witte wijn

Keuken:
Spaans
Soort:
fruit / ovenschotel
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Diner / nagerecht uit Modernist Cuisine [4]:

Poached Apple

Ingrediënten:
appelcider, appel, pink lady, boter, laurier en vanillemerg

Een recept uit  - Chocoladedesserts

Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:

Sandwiches van chocolate chip-koekjes met ijs

Ingrediënten:
boter, chocoladechips, chocoladedruppels, ei, fijne kristalsuiker, chocolade, lichtbruine basterdsuiker, cacao, vanille-extract, vanille-ijs, zelfrijzend bakmeel en zout

Een recept uit  - Chocoladedesserts

Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:

Dubble chocolade-brownietaart in een walnotenkorst

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, fijne kristalsuiker, walnoten, pure chocolade, vanille-extract, volkorenbiscuit en witte chocoladechips

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit  - Chocoladedesserts

Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:

Gestoomde chocoladepudding met sinaasappel en dadels

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, chocolade custardsaus, creme anglaise, donkerbruine basterdsuiker, ei, fijne kristalsuiker, sinaasappel-marmelade, gedroogde dadel, cacao, oranjebloesemwater, sinaasappel en sinaasappelschil

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / nagerecht uit De complete keuken van Spanje:

Dronken cake

Ingrediënten:
bizcocho, cake, fijne kristalsuiker, kaneel, málagawijn, sherry en slagroom

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit delicious. magazine - Hét bakboek!

Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:

Koffiecake met hazelnoten

Ingrediënten:
bakpoeder, ei, fijne kristalsuiker, hazelnoot, karnemelk, koffie essence, maïsolie, mascarpone, oploskoffie, poedersuiker, pure chocolade, slagroom en zelfrijzend bakmeel

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / nagerecht uit Groot handboek koken:

Vanille-roomijs

Ingrediënten:
ei, eidooier, glucosestroop, melk, slagroom, suiker, vanillescheut en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / ijs
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / nagerecht uit De complete keuken van Italie:

Koffie-gelato

Ingrediënten:
eierdooier, espresso, melk, suiker en tia maria

Keuken:
Italiaans
Soort:
ijs
Een recept uit Nico Dingemans - From farm to fork in Twente

Diner / nagerecht uit From farm to fork in Twente:

Cheesecake met yoghurt spongecake & vossebessencompote

Ingrediënten:
amandel, boerenyoghurt, citroen, ei, geitenkaas, koekkruimels, poedersuiker, rietsuiker, room, stevia, vanillestokje, vlierbessenjenever, vossenbessen, witte chocolade en yoghurtijs

Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / nagerecht uit De complete keuken van Italie:

Cassata

Ingrediënten:
abrikozenjam, cake, gekonfijte vruchten, groene kleurstof, marsepein, poedersuiker, pure chocolade, ricotta, suiker, vanille-extract en zoete marsala

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak