nagerecht

Zoek naar nagerecht in jouw eigen kookboeken

De lekkerste nagerecht recepten

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / nagerecht uit Ciao Bella:

Tiramisu

Ingrediënten:
cacaopoeder, cognac, ei, kirsch, koffie, lange vingers, mascarpone, rum en suiker

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / nagerecht uit Ciao Bella:

Sergia's tiramisu

Ingrediënten:
bitterkoekjes, cacaopoeder, ei, martini rosso en mascarpone

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Sonja Bakker - Gezond genieten met Sonja

Diner / nagerecht uit Gezond genieten met Sonja:

Dessert van fruit en yoghurt

Ingrediënten:
blaadjes witte gelatine, citroen, galiameloen, rood fruit en yoghurt

Soort:
schuim/mousse/gelei / fruit / zuivel
Een recept uit Linda Tubby - Gelati d'Italia

Diner / nagerecht uit Gelati d'Italia:

Gevulde sinaasappelen met meringue

Ingrediënten:
oranjebloesemsorbet, schuimkoekjes en sinaasappelschil

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Linda Tubby - Gelati d'Italia

Diner / nagerecht uit Gelati d'Italia:

Zuccotto

Ingrediënten:
amarenekersen in blik, biscuitbeslag, cassata, chocolade-ijs, notenijs en stregalikeur

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Diner / nagerecht uit De smaak van mijn herinnering:

Sipi's aarbeientaart

Ingrediënten:
aardbei, bakpoeder, boter, cakemeel, citroensap, ei, melk, poedersuiker, slagroom, suiker, vanille-extract en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Fins
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Diner / nagerecht uit De smaak van mijn herinnering:

Cranberrysorbet

Ingrediënten:
basterdsuiker en cranberry's

Keuken:
Fins
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Diner / nagerecht uit De smaak van mijn herinnering:

Mastiek-ijs

Ingrediënten:
basterdsuiker, chios-mastiek, melk en schenkroom

Keuken:
Cypriotisch
Soort:
zoet / vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / nagerecht uit Casa Moro:

Chocoladetaart met kastanjes en amandelen

Ingrediënten:
blanke amandelen, bloem, boter, chocolade, ei, kastanje, melk en suiker

Keuken:
Mediterraans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Diner / nagerecht uit De (perfecte) man in de keuken:

Witte chocolademousse met frambozen

Ingrediënten:
ei, framboos, melk, slagroom, vanillearoma, vanille-essence, vanille-extract en witte chocolade

Soort:
schuim/mousse/gelei / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Daisy Scholte en Jill Overmaat - Koken met restjes is leuk

Diner / nagerecht uit Koken met restjes is leuk:

Maistoet

Ingrediënten:
kaneel, mais, melk, suiker en vanille

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / nagerecht uit NAJAT:

Sigaren met roomvulling

Ingrediënten:
appelazijn, balsamicocrème, bloem, boter, ei, eidooier, koolzaadolie, poedersuiker, suiker en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Linda Tubby - Gelati d'Italia

Diner / nagerecht uit Gelati d'Italia:

Bosbessensmoothie

Ingrediënten:
bosbessenijs, fruit en melk

Keuken:
Italiaans
Soort:
smoothie/milkshake / vegetarisch
Een recept uit Linda Tubby - Gelati d'Italia

Diner / nagerecht uit Gelati d'Italia:

Milkshake met rode bessen

Ingrediënten:
acaciahoning, ijsblokjes, melk en rode bessen

Keuken:
Italiaans
Soort:
smoothie/milkshake / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / nagerecht uit Hoe te eten:

Kleverige chocoladepudding

Ingrediënten:
boter, cacao, donkerbruine basterdsuiker, ei, hazelnoten, kristalsuiker, pure chocolade, vanille-extract, volle melk en zelfrijzend bakmeel

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / nagerecht uit Ingrediënten:

Tigiladas

Ingrediënten:
bloem, citroenrasp, citroensap, ei, kaneelpoeder, melk, poedersuiker, suiker en zout

Keuken:
Portugees
Soort:
ei/omelet/frittata / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Diner / nagerecht uit De banketbakker:

Broodschoteltje

Ingrediënten:
brood, eidooier, ei, melk, rietsuiker, roomboter, rozijnen, slagroom, suiker en vanillestokje

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / nagerecht uit Ingrediënten:

Tropische vreugde

Ingrediënten:
abrikozenjam, bakbanaan, banaan, ijs, klapper, kokosrasp en sinaasappelsap

Keuken:
Surinaams
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / fruit
Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Diner / nagerecht uit Rauw:

Mango-passievruchtenijs & mascarpone

Ingrediënten:
lichtbruine basterdsuiker, mango, mascarpone en passievrucht

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / nagerecht uit Ingrediënten:

Hazelnoten-honingsaus met ijs

Ingrediënten:
appelsap, blanke rozijnen, bruine basterdsuiker, calvados, hazelnoten, honing, roomboter, roomijs, rum en vanille-ijs

Soort:
saus/dressing/jus / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / nagerecht uit Home made:

Parijse appeltarteletjes

Ingrediënten:
abrikozenjam, bloem, boter, calvados, crème fraîche, ei, kaneel, kristalsuiker, slagroom, suiker, vanillestokje, witte basterdsuiker, zout en zure appel

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / nagerecht uit De complete keuken van Spanje:

Peren in rode wijn

Ingrediënten:
citroen, citroensap, droge rode wijn, kaneelstokje, peer en suiker

Keuken:
Spaans
Soort:
fruit
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht uit Culinaria Italia:

Koffie-ijs - gelato al caffé

Ingrediënten:
eierdooiers, melk en suiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit delicious. magazine - Hét bakboek!

Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:

Oma's appeltaart

Ingrediënten:
basterdsuiker, bloem, boter, citroen, ei, gemalen beschuit, gemalen kaneel, amandel, amandel, rozijnen, stemgember, suiker, water, wit broodkruim en zure appels

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit delicious. magazine - Hét bakboek!

Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:

Meringuetaart met rozenwaterroom

Ingrediënten:
aardbei, blauwe bessen, eiwit, fijne kristalsuiker, frambozen, griekse yoghurt, rozenblaadjes, poedersuiker, rozenwater en slagroom

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Diner / nagerecht uit De banketbakker:

Pruimen in rode wijn

Ingrediënten:
gedroogde pruimen, rode wijn en suiker