nagerecht

Zoek naar nagerecht in jouw eigen kookboeken

De lekkerste nagerecht recepten

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / nagerecht uit Ciao Bella:

Tiramisu

Ingrediënten:
cacaopoeder, cognac, ei, kirsch, koffie, lange vingers, mascarpone, rum en suiker

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / nagerecht uit Ciao Bella:

Sergia's tiramisu

Ingrediënten:
bitterkoekjes, cacaopoeder, ei, martini rosso en mascarpone

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Diner / nagerecht uit Rijksmuseum kookboek:

Vlaflip

Ingrediënten:
limonadesiroop, slagroom, vanillevla en yoghurt

Keuken:
Nederlands
Soort:
zoet
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Diner / nagerecht uit Modernist Cuisine [4]:

Eggless Citrus Curd

Ingrediënten:
boter, citroen, citroensap, citroenzest, grapefruitsap, grapefruitzest, honing, limoensap, limoenzest, propyleenglycolalginaat, suiker en water

Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Diner / nagerecht uit Wrap 'n roll:

Profiteroles

Ingrediënten:
blauwe bessen, bloem, boter, ei, mascarpone, melk, pure chocolade, slagroom, slagroomversteviger en suiker

Keuken:
Frans / Duits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Diner / nagerecht uit De Thaise keuken:

Kokospudding

Ingrediënten:
ei, fruit, gele basterdsuiker, jasmijn-essence, poedersuiker, rozenessence, vanille-essence en verse munt

Keuken:
Thais
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Diner / nagerecht uit De Thaise keuken:

Ruitjes van kokosroom

Ingrediënten:
frambozen, jasmijnrijst, kokosmelk, slankroom, tafelsuiker, verse munt en zwarte bessen

Keuken:
Thais
Soort:
fruit / zoet / rijst
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Diner / nagerecht uit De Thaise keuken:

Tapiocapudding

Ingrediënten:
kokos, kokosmelk, limoenschil, suiker, tapioca en tropisch fruit

Keuken:
Thais
Soort:
fruit / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Diner / nagerecht uit De banketbakker:

Profiteroles

Ingrediënten:
banketbakkersroom, ganache en soezenbeslag

Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Diner / nagerecht uit Wrap 'n roll:

Frambozensushi

Ingrediënten:
framboos, honing, melk, pinda, poedersuiker en sushirijst

Keuken:
Aziatisch
Soort:
rijst / zoete hapjes
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:

Clafoutis aux mûres ou myrtilles - bramen- of bosbessenflan

Ingrediënten:
bloem, bosbessen, boter, bramen, ei, melk, poedersuiker, suiker, vanille-essence en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Diner / nagerecht uit De banketbakker:

Citroensorbet

Ingrediënten:
citroen, ei, suiker en water

Soort:
ijs
Een recept uit Anne Wilson - Grieks koken

Diner / nagerecht uit Grieks koken:

Zoete crèmerolletjes

Ingrediënten:
basterdsuiker, boter, citroen, eieren, filodeeg, griesmeel, kaneel, melk, olie, poedersuiker, rijstemeel en vanille-essence

Keuken:
Grieks
Een recept uit Anne Wilson - Grieks koken

Diner / nagerecht uit Grieks koken:

Kokosnootcake met siroop

Ingrediënten:
basterdsuiker, boter, citroen, eieren, griesmeel, kokosvlokken, suiker, vanille-essence, water en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Grieks
Een recept uit Anne Wilson - Grieks koken

Diner / nagerecht uit Grieks koken:

Griekse koekjes

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, cognac, eierdooier, hazelnoten, poedersuiker en vanille-essence

Keuken:
Grieks
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Diner / nagerecht uit De banketbakker:

Karamelbavarois

Ingrediënten:
eidooier, ei, gelatine, slagroom, slagroom, suiker, tafelsuiker en water

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Diner / nagerecht uit De banketbakker:

Champagneparfait

Ingrediënten:
eidooier, marc de champagne, slagroom, gezoet, suiker en water

Soort:
ijs
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Appeltaart

Ingrediënten:
basterdsuiker, broodkruim, bulgaarse yoghurt, citroenrasp, citroensap, gemalen kaneel, kristalsuiker, moesappel, poedersuiker en rode sterappel

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / fruit / koek en gebak
Een recept uit Onno Kleyn - De grote Kleyn

Diner / nagerecht uit De grote Kleyn:

Suikertaart met rabarbercompote

Ingrediënten:
amandelen, basterdsuiker, bloem, boter, ei, eidooier, kristalsuiker, rabarber, room, suiker, witte wijn en zout

Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Eten en zo

Diner / nagerecht uit Eten en zo:

Warm perentaartje met ahornijs

Ingrediënten:
ahornsiroop, citroensap, crème fraîche, ei, eidooier, handperen, hazelnoten, kardemompeulen, kristalsuiker, maïzena, roomboterbladerdeeg, vanillestokje en volle melk

Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Eten en zo

Diner / nagerecht uit Eten en zo:

Chocolade-mascarponetruffels

Ingrediënten:
cacaopoeder, grappa, mascarpone en pure chocolade

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / nagerecht uit Tomaten:

Tomatengranita met basilicum

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, fijne tafelsuiker en tomaten

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht uit De Joodse keuken:

Kersenvulling voor blintzes

Ingrediënten:
amandelen, amandelessence en kersen

Keuken:
Hongaars / Asjkenazisch / Joods
Soort:
vegan
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / nagerecht uit Oma's receptenboek:

Crème

Ingrediënten:
bier, citroensap, ei, gelatine, schuimkoekjes en suiker

Keuken:
Hollands
Soort:
schuim/mousse/gelei / ei/omelet/frittata
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Diner / nagerecht uit De banketbakker:

Champagnesabayon

Ingrediënten:
eidooier, ei, marc de champagne, slagroom, suiker en vanillestokje

Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / nagerecht uit Oma's receptenboek:

Beschuitschoteltjes met appelmoes

Ingrediënten:
boter, kaneel, moesappel, oud brood, rabarber, suiker en water

Keuken:
Hollands
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / fruit / vegetarisch