nagerecht

Zoek naar nagerecht in jouw eigen kookboeken

De lekkerste nagerecht recepten

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / nagerecht uit Ciao Bella:

Tiramisu

Ingrediënten:
cacaopoeder, cognac, ei, kirsch, koffie, lange vingers, mascarpone, rum en suiker

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / nagerecht uit Ciao Bella:

Sergia's tiramisu

Ingrediënten:
bitterkoekjes, cacaopoeder, ei, martini rosso en mascarpone

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Diner / nagerecht uit De smaak van mijn herinnering:

Rijstpudding

Ingrediënten:
kaneelpoeder, melk, rijst en suiker

Keuken:
Cypriotisch
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Gerrit Greveling - Koken in een duinpan

Diner / nagerecht uit Koken in een duinpan:

Ananas à l'ananas

Ingrediënten:
aalbessen, ananas, ananassaus, ananassorbet, bittere chocolade en munt

Keuken:
Frans
Soort:
vegan / fruit
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Diner / nagerecht uit De smaak van mijn herinnering:

Yoghurt-griesmeelcake met rozenwatersiroop

Ingrediënten:
amandel, bakpoeder, basterdsuiker, bloem, boter, citroenrasp, ei, fijn griesmeel, rozenwater en yoghurt

Keuken:
Cypriotisch
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / nagerecht uit Jamie's comfort food:

Zondige sticky toffeepudding

Ingrediënten:
boter, bruine rum, donkerbruine basterdsuiker, donkere moscovadesuiker, double cream, earl grey thee, kaneel, medjooldadels, nootmuskaat, rietsuiker, slagroom en zelfrijzend bakmeel

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Diner / nagerecht uit Nootje:

Rauwe cashewnotentaart met bramen

Ingrediënten:
bramen, dadels, gember, cashewnoten, havergrutten, honing, kokosolie, pistachenoten, quinoapuffs en rozijnen

Soort:
noten en zaden / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Diner / nagerecht uit De chef-kok is een vrouw:

Gateu aux noix et au chocolat - Chocolade-notentaart

Ingrediënten:
abrikozenjam, biscuitdeeg, chocolade-botercrème, chocoladeglazuur en walnoten

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Diner / nagerecht uit Raapsteeltje:

Haagse bluf op Groninger hardbrood

Ingrediënten:
bessensap, biscuit, eiwit, groninger hardbroodjes, rode bessen en suiker

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Wendy Berecry - Italiaans koken

Diner / nagerecht uit Italiaans koken:

Citroenzabaglione

Ingrediënten:
bitterkoekjes, citroensap, eierdooiers, marsala, suiker en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Gerrit Greveling - Koken in een duinpan

Diner / nagerecht uit Koken in een duinpan:

Truffière aux deux chocolats - Parfait van witte en pure chocolade

Ingrediënten:
biscuitgebak, bruine parfait, ei, eidooier, suiker en witte parfait

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Gerrit Greveling - Koken in een duinpan

Diner / nagerecht uit Koken in een duinpan:

Crêpes farcies aux fruits d'été - Gevulde flensjes met zomervruchten

Ingrediënten:
aardbeien, bosaardbeien, bosbessen, flensjes, mango, munt, vanillebavarois en vanillesaus

Keuken:
Frans
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Diner / nagerecht uit Nootje:

Hazelnootparfait

Ingrediënten:
chocoladehazelnootpasta, eidooier, hazelnootpasta, hazelnoten, kokosbloesempoedersuiker, kokosroom, poedersuiker en vanillemerg

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Diner / nagerecht uit Rijksmuseum kookboek:

Vlaflip

Ingrediënten:
limonadesiroop, slagroom, vanillevla en yoghurt

Keuken:
Nederlands
Soort:
zoet
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Diner / nagerecht uit Rijksmuseum kookboek:

Hangop

Ingrediënten:
slagroom, vanillesuiker en yoghurt

Keuken:
Nederlands
Soort:
zoet / zuivel
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Diner / nagerecht uit De truffel:

Gepocheerde peer met dikke vanillestroop en roomijs

Ingrediënten:
bloemenhoning, citroensap, glazuur, miel de prairie, mineraalwater, peren, roomijs, suiker, vanillestokje en witte truffel

Keuken:
Frans
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / nagerecht uit Rijst & risotto:

Risotto met kokosmelk en gekarameliseerde mango

Ingrediënten:
arboriorijst, boter, kokosmelk, kokosrasp, mango, melk, risotto, vanillestokje, vloeibare honing en witte basterdsuiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Manfred Meeuwig, P. Engelsman en J. Halvemaan - Haute cuisine op klompen

Diner / nagerecht uit Haute cuisine op klompen:

Cacao-omelet met sinaasappel en grapefruit

Ingrediënten:
boter, cacao, ei, grapefruit, honing, poedersuiker, sinaasappel en suiker

Keuken:
Hollands
Soort:
fruit
Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Diner / nagerecht uit Mas is meer:

Baumkuchen

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, boter, eidooier, eiwit, melk, suiker en zout

Keuken:
Duits
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Diner / nagerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:

Granita di mandorla (amandelgranita)

Ingrediënten:
amandel, amandelextract, amandelmelk, glucose, suiker en water

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Diner / nagerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:

Granita di pesca (perzikgranita)

Ingrediënten:
citroensap, perzikvruchtvlees, suiker en water

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Diner / nagerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:

Crostata di ricotta (ricottataart)

Ingrediënten:
amandel, bloem, boter, citroenzest, eigeel, gekonfijte citrusschil, ricotta, suiker, suikermais, vanillepeul en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Diner / nagerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:

Crostata al limone (citroentaart)

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, citroenzest, ei, eigeel, kweeperengelei, poedersuiker, suiker, vanillepeul en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:

Mousseline au chocolat/Mayonaise au chocolat/Fondant au chocolat - Chocolademousse

Ingrediënten:
bittere chocolade, boter, crème anglaise, eidooier, eiwit, gezoete slagroom, oranjesnippers, sinaasappellikeur, sterke koffie, suiker, vanille-essence, vanillesuiker en zout

Keuken:
Frans
Soort:
schuim/mousse/gelei / vegetarisch
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / nagerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Kirsch-soufflé - soufflé au kirsch

Ingrediënten:
aardappelmeel, boter, eierdooier, eiwit, kirsch, maïzena, melk, suiker en zout

Keuken:
Frans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / ei/omelet/frittata
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / nagerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Kersenkoek - clafoutis

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eierdooier, melk, suiker, vanillesuiker en zwarte kersen

Keuken:
Frans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis