nagerecht

Zoek naar nagerecht in jouw eigen kookboeken

De lekkerste nagerecht recepten

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / nagerecht uit Ciao Bella:

Tiramisu

Ingrediënten:
cacaopoeder, cognac, ei, kirsch, koffie, lange vingers, mascarpone, rum en suiker

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / nagerecht uit Ciao Bella:

Sergia's tiramisu

Ingrediënten:
bitterkoekjes, cacaopoeder, ei, martini rosso en mascarpone

Keuken:
Italiaans
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / nagerecht uit Story on a Plate:

Beehive

Ingrediënten:
chocoladecrumble, kaneelijs, kastanje, kastanjemeringue en pompoenpuree

Keuken:
Amerikaans / Internationaal
Soort:
vegan
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / nagerecht uit Story on a Plate:

Gravel

Ingrediënten:
appelgranité, in hooi gebakken appel, melksorbet, meringue met as, meringue met karamel, rozemarijnmalt, rozemarijnsneeuw, vloeibare stikstof en witte meringue

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / nagerecht uit Story on a Plate:

Erwten, ricotta en munt

Ingrediënten:
bevroren schuim, gevriesdroogde doperwten, ricottaijs en vloeibare munt

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / nagerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Chocoladewentelteef

Ingrediënten:
basterdsuiker, boter, chocoladecroissants, ei, eidooier, melk, slagroom en vanillesuiker

Keuken:
Grieks
Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Warme appel met amandelvla en abrikozensaus

Ingrediënten:
abrikozenlikeur, abrikozenvlaaivulling, amandelspijs, boter, citroensap, vanillevla en zure appel

Soort:
fruit
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / nagerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Appels in rode-wijngelei

Ingrediënten:
appel, bessengelei, citroenschil, kaneel, melk, pistaches, rode gelatine, rode wijn, slagroom, suiker, vanillesaus en vanillesauspoeder

Keuken:
Europees
Soort:
fruit / vegetarisch
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / nagerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Masoebah (Laagjespannenkoek uit Banjarmasin)

Ingrediënten:
anijszaad, bloem, boter, ei, kaneel, kruidnagelpoeder, suiker en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Diner / nagerecht uit Het beste van Roger van Damme:

Trio chocolade

Ingrediënten:
chocoladeglacage, chocoladesabayon, karamelcrème, melkchocolademousse, pure chocolademousse, staafjes pure chocolade, streuzel en witte chocoladebavarois

Soort:
vegetarisch
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / nagerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Marsala-roomijs - gelato di zabaglione

Ingrediënten:
eierdooier, slagroom, suiker, zoete marsala en zout

Keuken:
Mediterraans / Siciliaans / Italiaans
Soort:
eieren, kaas en zuivel / vegetarisch / ijs
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / nagerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Appeltaartjes van bladerdeeg

Ingrediënten:
basterdsuiker, bladerdeeg, vanille-ijs en zure appel

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / nagerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Gevulde meloen

Ingrediënten:
cointreau, frambozen, galiameloen, peper en suiker

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / nagerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Kersen met wijnschuim

Ingrediënten:
creme de menthe, ei, eidooier, kersen op sap, marsala en suiker

Keuken:
Europees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken

Diner / nagerecht uit Jamie, de basis van het koken:

Rijstpudding

Ingrediënten:
boter, melk, puddingrijst, suiker en vanillestokje

Een recept uit  - Feestelijk tafelen met wild en pluimvee

Diner / nagerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:

Chocolademousse uit de magnetron

Ingrediënten:
chocoladeschaafsel, koffie, koffielikeur, melk, pure chocolade, slagroom, suiker en water

Soort:
schuim/mousse/gelei / wild en gevogelte
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Diner / nagerecht uit Kochen für zwei:

Biergartenmenu: Zwetschendatschi / Kwetsentaart

Ingrediënten:
gistdeeg, korstdeeg, kwetsen en strooisel

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / nagerecht uit De dikke vegetariër:

Gepocheerde peer met aziatische specerijen

Ingrediënten:
gember, kaneelstokje, kruidnagel, peer, steranijs, suiker en vanillepeulen

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / fruit / vegetarisch
Een recept uit  - Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne

Diner / nagerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:

Crêpes Suzette

Ingrediënten:
boter, cointreau, poedersuiker, sinaasappelzest, suiker en tarwepannenkoek

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / nagerecht uit Home made:

Vanille fritters met zabaglione

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, ei, olie, poedersuiker, suiker, vanillesuiker, witte wijn, zabaglione en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / nagerecht uit De dikke vegetariër:

Dadelpruimensoep

Ingrediënten:
citroenschil, crème fraîche, dadelpruim, honing, kaneel, limoenschil, munt, rum en slagroom

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / zoet / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / nagerecht uit De dikke vegetariër:

Vanille-abrikozensoep

Ingrediënten:
abrikozen, citroensap, citroenschil, cointreau, crème fraîche, limoensap, limoenschil, slagroom, suikerstroop, vanillestokje, watermeloen en zoete wijn

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / zoet / vegetarisch
Een recept uit Paul Hollywood, N. Barclay en P. Hollywood - Brood - 100 internationale recepten

Diner / nagerecht uit Brood - 100 internationale recepten:

Pannenkoeken met banaan en room

Ingrediënten:
banaan, boter, donkere rum, ei, kristalsuiker, melk, patentbloem, room en zonnebloemolie

Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Johan Lafer - Der Süsse Lafer, 60 Rezepte, die glücklich machen

Diner / nagerecht uit Der Süsse Lafer, 60 Rezepte, die glücklich machen:

Gebackene Mozartknödel mit Mokkasauce und Heidelbeeren / Gebakken Mozartnoedels met mokkasaus en bosbessen

Ingrediënten:
arachideolie, bakpoeder, bosbessen, boter, chocoladebisquit, ei, eidooier, mokkasaus, notennougat, pistachemeel, pistaches, pistachesiroop, poedersuiker, rum, sinaasappelrasp en tarwebloem

Keuken:
Duits / Oostenrijks
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Johan Lafer - Der Süsse Lafer, 60 Rezepte, die glücklich machen

Diner / nagerecht uit Der Süsse Lafer, 60 Rezepte, die glücklich machen:

Tiramisu

Ingrediënten:
bisquitgebak en mascarponecrème

Keuken:
Duits / Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:

Crème plombière aux fruits - Plombière met verse aardbeien of frambozen

Ingrediënten:
aardbeien, bloem, boter, cake, cognac, eidooier, eiwit, frambozen, kirsch, koffie, lange vingers, melk, pudding, suiker, vanille, vanille-essence, verkruimelde bitterkoekjes en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch