marinade

Zoek naar marinade in jouw eigen kookboeken

Marinade koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Marinade voor Bourgondische stoof

Ingrediënten:
bouquet garni, cognac, rode wijn, ui, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans
Soort:
marinade
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Marinade voor Boeuf de Daube

Ingrediënten:
bleekselderij, bouquet garni, jeneverbes, knoflook, kruidnagel, olijfolie, peperkorrels, rode wijn, sinaasappelschil, ui, wijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
marinade
Een recept uit John Muller en Berthe Meijer - Het literaire eetboek

Recept uit Het literaire eetboek:

Marinade voor hazebout

Ingrediënten:
citroenschil, gewürztraminer, knoflook, laurier, lavendel, olijfolie, peterselie, sinaasappelschil, tijm, ui, witte bourgogne, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Nederlands
Soort:
marinade
Een recept uit Anjali Pathak - Geheimen van mijn Indiase familiekeuken

Recept uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:

Marinade voor lamskoteletten

Ingrediënten:
chilipoeder, geelwortelpoeder, knoflook, komijnzaad, korianderpoeder, olijfolie, peper, plantaardige olie, rode chilipeper, rozemarijn en zeezout

Keuken:
Indiaas
Soort:
marinade
Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Recept uit Dressings en marinades:

Marinade voor gekruide lamsspiesjes

Ingrediënten:
appelsap, gember, honing, munt, olijfolie, pimentpoeder en sherry-azijn

Soort:
marinade
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Recept uit Keukenlab:

Marinade voor fajitas

Ingrediënten:
arachideolie, bruine suiker, chilivlokken, gemalen komijnzaad, knoflook, koriander, limoensap, sojasaus en zout

Keuken:
Tex-mex
Soort:
marinade
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Recept uit Made in Italy:

Marinade voor wildzwijn

Ingrediënten:
bleekselderij, jeneverbessen, laurier, rode wijn, rozemarijn, ui, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
marinade
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Recept uit Een kookboek.:

Tijgermelk

Ingrediënten:
gember, jonge spinazieblaadjes, knoflookolie, komkommer, tamarillopasta, witte wijnazijn en zout

Soort:
marinade
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht uit De Joodse keuken:

Marinades en sauzen voor kebabs en shaslik - Neutraal 2

Ingrediënten:
citroensap, knoflook, peper, plantaardige olie, ui en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods
Soort:
marinade
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht uit De Joodse keuken:

Marinades en sauzen voor kebabs en shaslik - Turks

Ingrediënten:
kaneel, peper, uienpuree en zout

Keuken:
Turks / Sefardisch / Joods
Soort:
marinade
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht uit De Joodse keuken:

Marinades en sauzen voor kebabs en shaslik - Hongaars

Ingrediënten:
citroenrasp, olie en paprikapoeder

Keuken:
Hongaars / Sefardisch / Joods
Soort:
marinade
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht uit De Joodse keuken:

Marinades en sauzen voor kebabs en shaslik - Marokkaanse marinade

Ingrediënten:
citroen, gedroogde munt, olie, peper en zout

Keuken:
Marokkaans / Sefardisch / Joods
Soort:
marinade
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht uit De Joodse keuken:

Marinades en sauzen voor kebabs en shaslik - Griekse marinade

Ingrediënten:
citroen, majoraan, olie, peper, tijm en zout

Keuken:
Grieks / Sefardisch / Joods
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor roergebakken rijst met rundvlees

Ingrediënten:
aardappelmeel, donkere sojasaus, lichte sojasaus, maïsolie, medium dry sherry, shaoxingwijn, sojaolie, suiker, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Pompoenmarinade

Ingrediënten:
dragonblad, gember, knoflook, korianderzaad, kruidnagel, mosterdzaad, peperkorrels en steranijs

Keuken:
Duits
Soort:
marinade
Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Recept uit Dressings en marinades:

Marinade voor lamslende

Ingrediënten:
angosturabitter, jeneverbessen, laurier, rosé wijn, zout en zwarte peper

Soort:
marinade
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Marinade voor poon

Ingrediënten:
citroensap, knoflook, olijfolie, peper en zout

Keuken:
Midden-Oosten / midden-oosten
Soort:
marinade
Een recept uit Holger Stromberg - Gesund Geniessen

Recept uit Gesund Geniessen:

Marinade voor tartaar

Ingrediënten:
basilicum, honing, lente-ui, limoen, olijfolie, sojasaus, spaanse peper, zout en zwarte peper

Keuken:
Duits
Soort:
marinade
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Chutneyglazuur

Ingrediënten:
bruine fond, ciderazijn, kippenbouillon, maïzena, mangochutney en mosterdpoeder

Soort:
marinade
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Sinaasappel-honing marinade

Ingrediënten:
cayennepeper, extra vergine olijfolie, honing, knoflook, paprikapoeder, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, tomatenpuree, ui en zout

Soort:
marinade
Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Recept uit Dressings en marinades:

Marinade voor piepkuiken

Ingrediënten:
ansjovis, basilicum, knoflook, olijfolie, olijven, zoete sherry en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
marinade
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Vijfkruidenmarinade

Ingrediënten:
arrowroot, bruine suiker, chinese rijstwijn, donkere sojasaus, droge sherry, gedroogde mandarijnschil, gedroogde spaanse pepertjes, gember, kassie, knoflook, kruidnagel, lichte sojasaus, sichuanpeper, sinaasappelschil, steranijs en zoethout

Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor loempiavulling

Ingrediënten:
aardappelmeel, lichte sojasaus, medium dry sherry, sesamolie, shaoxingwijn, suiker, water, witte peper en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor broccoli met rundvlees

Ingrediënten:
aardappelmeel, donkere sojasaus, maïsolie, peper, sojaolie, suiker, water en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor garnalen

Ingrediënten:
eiwit, maïzena en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor varkensvlees

Ingrediënten:
aardappelmeel, donkere sojasaus, medium dry sherry, sesamolie, shaoxingwijn, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade