David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Wok & Stir-Fry Cooking

Marks & Spencer Kitchen Library

Een boek van David Lee

We hebben 104 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Wok & Stir-Fry Cooking, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Wok & Stir-Fry Cooking

Een greep uit de 104 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Mee Krob / Thaise zoetzure knapperige noedels

Ingrediënten:
azijn, chilipeperbloemen, garnalen, hete chilipoeder, kippenborst, knoflook, koriander, limoenschil, nam pla, plantaardige olie, rijstvermicelli, sinaasappelschil, sojasaus, sperziebonen, taugé, ui en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
gevogelte / noedels / schaal- en schelpdieren
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Spicy Vegetables / Pittige groente

Ingrediënten:
cellofaannoedels, chinese kool, gedroogde shii-takes, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, spinazie, suiker, water, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
vegan / groente
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Beef in Oyster Sauce / Rundvlees in oestersaus

Ingrediënten:
bamboespruiten, biefstuk, broccoli, champignons, chinese gedroogde paddenstoelen, droge sherry, gember, lente-ui, maïzena, oestersaus, plantaardige olie, suiker, wortel en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
rundvlees
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Spring Rolls / Lenterol

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, ei, garnalen, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, mager varkensvlees, paddenstoelen, taugé, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Recept uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Tempurabeslag

Ingrediënten:
bakpoeder, dipsaus voor garnalen, ei, maïzena, water en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Lemon Chicken / Citroenkip

Ingrediënten:
citroen, citroensaus, eiwit, kippenborst, lente-ui, maïzena, plantaardige olie en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Crab Rolls / Krabrolletjes

Ingrediënten:
bloem, droge sherry, ei, krabvlees, lente-ui, maïzena, peper, plantaardige olie, water en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Recept uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Currypasta

Ingrediënten:
garnalenpasta, groene chilipepers, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, limoenschil, sereh en ui

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
condiment
Toon alle 104 recepten in dit boek