Wok & Stir-Fry Cooking 
      Marks & Spencer Kitchen Library 
      
      
       
     
      
      We hebben 104 recepten uit dit boek   geindexeerd. 
      
         Word gratis lid 
         Welkom op heerlijk zoeken 
         Wij maken jouw kookboeken, zoals Wok & Stir-Fry Cooking , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage  of word direct gratis lid  en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
       
      
    
    Aantekeningen
         bij dit boek
     
          Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt       
           bij dit boek
 door gebruikers. 
   
        
    Advertentie 
    
            
        
        Recepten uit Wok & Stir-Fry Cooking 
        Een greep uit de 104 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
          
  
  
  
    
        Ingrediënten: bakpoeder, dipsaus voor garnalen, ei, maïzena, water en zelfrijzend bakmeel 
        
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees 
        Soort: beslag/deeg 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: courgette, gele paprika, knoflook, lamfilet, lente-ui, peper, plantaardige olie, rode paprika, saus voor orientaals lam en waterkastanje in blik 
        
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees 
        Soort: lamsvlees 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: chilipoeder, citroensap, ei, gedroogde garnalen, garnaal, ingelegde meiknolletjes, kippenborst, knoflook, krabvlees, lente-ui, nam pla, peper, pinda's, plantaardige olie, rijstnoedels, suiker en taugé 
        
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees 
        Soort: gevogelte / noedels / schaal- en schelpdieren 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: gember, knoflook, kogelbiefstuk, ossenhaas, plantaardige olie, rode chilipeper, rode paprika, saus voor rundvlees met szechuanpeper en szechuanpeperkorrels 
        
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees 
        Soort: rundvlees 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: basterdsuiker, coquilles met koraal, gember, knoflook, lente-ui, peper, peultjes, plantaardige olie, sesamolie en sojasaus 
        
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees 
        Soort: schaal- en schelpdieren 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: citroen, ei, rijst, knoflook, komkommer, koriander, lichte sojasaus, plantaardige olie, rode chilipeper, suiker, tomatenpuree, ui en varkenshaas 
        
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees 
        Soort: rijst / varkensvlees 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: azijn, gember, groene paprika, inktvis, peper, plantaardige olie, sesamolie, sojasaus en zout 
        
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees 
        Soort: vis 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: knoflook, korianderstengel en peper 
        
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees 
        Soort: vegan 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: azijn, maïzena, sesamolie, sojasaus, suiker, tomatenpuree en zout 
        
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees 
        Soort: saus 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: citroengraspoeder, citroensap, citroenschil, kippendijen, knoflook, kurkuma, macadamianoten, plantaardige olie, bladpeterselie, santen en ui 
        
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees / Orientaals 
        Soort: gevogelte 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bloem, droge sherry, ei, krabvlees, lente-ui, maïzena, peper, plantaardige olie, water en zout 
        
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees 
        Soort: schaal- en schelpdieren 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: basilicumbladeren, galangal, garnalen, groene chilipeper, groene currypasta, kokosmelk en nam pla 
        
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees / Indiaas 
        Soort: schaal- en schelpdieren 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: frituurolie, garnalen, maïzena, water en zoetzure saus 
        
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees 
        Soort: schaal- en schelpdieren 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: droge sherry, eiwit, gember, gepelde grote garnalen, kippenbouillon, knoflook, korianderstengels, lente-ui, maïzena, peultjes, plantaardige olie, sesamolie, sojasaus, waterkastanjes, zout en zwarte bonen 
        
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees 
        Soort: schaal- en schelpdieren 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: ijswater en rode chilipeper 
        
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees 
        Soort: garnituur / vegan 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: basterdsuiker, citroensap, knoflook en sojasaus 
        
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees 
        Soort: saus 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: aubergine, currypasta, djeroek poeroet, gember, kippenborst, santen en water 
        
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees / Indiaas 
        Soort: gevogelte 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bamboespruiten, doperwten, ei, garnalen, rijst, kippenvlees, lente-ui, lichte sojasaus, plantaardige olie en zout 
        
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees 
        Soort: rijst / varkensvlees 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bloemkoolroosjes, broccoliroosjes, kippenbouillon, knoflook, kool, oestersaus, paddenstoelen, peper, plantaardige olie, taugé, ui en wortel 
        
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees 
        Soort: groente 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: azijn, biefstuk, gember, groene paprika, knoflook, maïzena, rode chilipeper, rode paprika, sesamolie, sojasaus, vijfkruidenpoeder, water en zout 
        
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees 
        Soort: rundvlees 
      
     
   
 
        Toon alle 104 recepten in dit boek 
         
   
  
    
    Status: Doorzoekbaar