Wok & Stir-Fry Cooking
Marks & Spencer Kitchen Library
We hebben 104 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Wok & Stir-Fry Cooking , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Wok & Stir-Fry Cooking
Een greep uit de 104 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: lente-ui, sesamolie, sperziebonen, suiker, taugé, zonnebloemolie en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: azijn, droge sherry, gember, lente-ui, sojasaus en suiker
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: saus
Ingrediënten: bloemkoolroosjes, broccoliroosjes, droge sherry, gember, groene paprika, heldere bouillon, lente-ui, maïzena, plantaardige olie, sojasaus, sperziebonen, suiker, taugé, tomaten, varkensfilet, wortel en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: citroenrasp, citroensap, hete chilipoeder, knoflook, korianderpoeder, kurkuma, lamfilet, okra, plantaardige olie, poedersuiker, tomaat, ui en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: donkere sojasaus, ei, knoflook, nam pla, olie, ossenhaas, peper, rijstnoedels, sperziebonen en suiker
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: rijst / rundvlees
Ingrediënten: broccoliroosjes, donkere sojasaus, eiernoedels, garnalen, gele bonensaus, inktvis, kippenborst, kippenbouillon, knoflook, kool, maïzena, nam pla, peper, plantaardige olie, suiker en water
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: gevogelte / noedels / schaal- en schelpdieren / vis
Ingrediënten: chilipoeder, citroensap, ei, gedroogde garnalen, garnaal, ingelegde meiknolletjes, kippenborst, knoflook, krabvlees, lente-ui, nam pla, peper, pinda's, plantaardige olie, rijstnoedels, suiker en taugé
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: gevogelte / noedels / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bruine suiker, eendenborstfilet, kaneel, peper, plantaardige olie, port, rode pruim, rode wijnazijn, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, tijm en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: gevogelte
Ingrediënten: azijn, chilipeperbloemen, garnalen, hete chilipoeder, kippenborst, knoflook, koriander, limoenschil, nam pla, plantaardige olie, rijstvermicelli, sinaasappelschil, sojasaus, sperziebonen, taugé, ui en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: gevogelte / noedels / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: gember, knoflook, kogelbiefstuk, ossenhaas, plantaardige olie, rode chilipeper, rode paprika, saus voor rundvlees met szechuanpeper en szechuanpeperkorrels
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: rundvlees
Ingrediënten: basilicumbladeren, galangal, garnalen, groene chilipeper, groene currypasta, kokosmelk en nam pla
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees / Indiaas
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: citroengras, citroenrasp, garnalenpasta, gedroogde groene chilipeper, gemalen laos, karwijzaad, knoflook, korianderzaad, lente-ui en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Ingrediënten: basterdsuiker, citroensap, knoflook en sojasaus
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: saus
Ingrediënten: bleekselderij, bloem, ei, garnalen, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, mager varkensvlees, paddenstoelen, taugé, water, zonnebloemolie en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: basilicum, donkere sojasaus, knoflook, langkorrelrijst, mager rundgehakt, nam pla, peper, plantaardige olie, rode chilipeper, rode kidneybonen, sperziebonen, suiker en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: rijst / rundvlees
Ingrediënten: champignons, marinade voor gebakken vis met citroen, peultjes, plantaardige olie, bladpeterselie, sesamolie en zeeduivel
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: vis
Ingrediënten: bleekselderij, cashewnoten, droge sherry, gember, knoflook, kogelbiefstuk, maïzena, peper, sesamolie, sojasaus, water en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: rundvlees
Ingrediënten: chinese rijstnoedels, chow miensaus, gekookte ham, gember, kippenborst, knoflook, lente-ui, pepertje, peultjes, plantaardige olie en taugé
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees / Amerikaans
Soort: pasta/noodles / gevogelte
Ingrediënten: aubergine, currypasta, djeroek poeroet, gember, kippenborst, santen en water
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees / Indiaas
Soort: gevogelte
Ingrediënten: basterdsuiker, jonge kool, plantaardige olie en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: vegan / groente
Toon alle 104 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar