Wok & Stir-Fry Cooking
Marks & Spencer Kitchen Library
We hebben 104 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Wok & Stir-Fry Cooking , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Wok & Stir-Fry Cooking
Een greep uit de 104 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: broccoliroosjes, donkere sojasaus, eiernoedels, garnalen, gele bonensaus, inktvis, kippenborst, kippenbouillon, knoflook, kool, maïzena, nam pla, peper, plantaardige olie, suiker en water
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: gevogelte / noedels / schaal- en schelpdieren / vis
Ingrediënten: cellofaannoedels, chinese kool, gedroogde shii-takes, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, spinazie, suiker, water, wortel, zonnebloemolie en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: bloem, bruine suiker, droge sherry, rijstwijn, sinaasappelsap, sojasaus, vijfkruidenpoeder en water
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: saus
Ingrediënten: citroen, citroensap, ei, garnalen, gele bonensaus, kokosmelk, koriander, lente-ui, plantaardige olie, rijstvermicelli, rode chilipeper, suiker, tamarindesap, taugé en ui
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bleekselderij, bloem, ei, garnalen, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, mager varkensvlees, paddenstoelen, taugé, water, zonnebloemolie en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: basilicum, donkere sojasaus, knoflook, langkorrelrijst, mager rundgehakt, nam pla, peper, plantaardige olie, rode chilipeper, rode kidneybonen, sperziebonen, suiker en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: rijst / rundvlees
Ingrediënten: donkere sojasaus, kerriepoeder, kippenbouillon, knoflook, koriander, lichte sojasaus, maïzena, nam pla, peper, plantaardige olie, rijstnoedels, rundergehakt, sla, suiker en tomaat
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: rundvlees / noedels
Ingrediënten: garnalenpasta, groene chilipepers, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, limoenschil, sereh en ui
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: condiment
Ingrediënten: aubergine, currypasta, djeroek poeroet, gember, kippenborst, santen en water
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees / Indiaas
Soort: gevogelte
Ingrediënten: donkere sojasaus, ei, knoflook, nam pla, olie, ossenhaas, peper, rijstnoedels, sperziebonen en suiker
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: rijst / rundvlees
Ingrediënten: ananas uit blik, cashews, groene paprika, macadamianoten, paksoi, peper, pinda's, plantaardige olie, rode paprika, taugé, venkelgroen, venkelknol, wortel, zoetzure saus en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: chinese rijstnoedels, chow miensaus, gekookte ham, gember, kippenborst, knoflook, lente-ui, pepertje, peultjes, plantaardige olie en taugé
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees / Amerikaans
Soort: pasta/noodles / gevogelte
Ingrediënten: gember, marinade, rode wijnazijn, sojasaus en vijfkruidenpoeder
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Ingrediënten: azijn, droge sherry, gember, lente-ui, sojasaus en suiker
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: saus
Ingrediënten: bleekselderij, coquilles, doubanjiang, garnalen, gember, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, plantaardige olie, rode paprika, sesamolie, sherry, wei-eiwit, wortel en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: azijn, cashewnoten, droge sherry, gember, kippenbouillon, knoflook, lichte sojasaus, plantaardige olie, rode chilipeper, sjalot, sperziebonen, suiker, zout en zwarte peper
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: groente
Ingrediënten: bamboespruiten, biefstuk, broccoli, champignons, chinese gedroogde paddenstoelen, droge sherry, gember, lente-ui, maïzena, oestersaus, plantaardige olie, suiker, wortel en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: rundvlees
Ingrediënten: chinese rijstwijn, droge sherry, garnalen, lente-ui, plantaardige olie, saus voor wontons, suiker, varkensgehakt, wontonvellen en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: varkensvlees / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: citroenrasp, citroensap, gember, knoflook, sojasaus en vijfkruidenpoeder
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: marinade
Ingrediënten: bruine suiker, eendenborstfilet, kaneel, peper, plantaardige olie, port, rode pruim, rode wijnazijn, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, tijm en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: gevogelte
Toon alle 104 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar