Geheimen van mijn Indiase familiekeuken
meer dan 120 recepten
We hebben 136 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Geheimen van mijn Indiase familiekeuken , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Voor deze schitterende verzameling authentieke Indiase gerechten en moderne creaties heeft Anjali Pathak geput uit de vele keukengeheimen van haar familie. U leert hoe u de Indiase klassiekers maakt en hoe u met een snufje specerijen een hedendaagse draai aan de gerechten geeft. Stuk voor stuk helpen Anjali’s geheimen u bij het maken van het lekkerste uit de Indiase keuken, zoals dat al genearties lang wordt gewaardeerd.
Aantekeningen
bij dit boek
In een aantal recepten wordt dubbele of dikke room vermeld. Aangezien waarschijnlijk de - in Nederland nauwelijks verkrijgbare - Engelse double cream is bedoeld heb ik in plaats daarvan een mengsel van slagroom en mascarpone (2:1) in de receptenlijst opgenomen.
- bijna 6 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken
Een greep uit de 136 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: aardbeienmoes, groen kardemomzaad, ijsblokjes, ijswater, kaneel, mangopulp, suiker, yoghurt, zout en zwartebessenpuree
Keuken: Indiaas
Soort: vegetarisch / cocktails
Ingrediënten: eidooier, gemberpoeder, groene kardemompeulen, kaneel, kruidnagel, mascarpone, ruwe rietsuiker en slagroom
Keuken: Indiaas
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: chilipepers, garam masala, gerookte bacon, gerookt paprikapoeder, kaneelstokje, kippenbouillon, kippendijen, kippendrumsticks, knoflook, koriander, laurier, nieuwe aardappel, olijfolie, pancetta, portobello's, tomaten, tomaten uit blik en ui
Keuken: Indiaas
Soort: stoofgerecht / gevogelte
Ingrediënten: boter, chocolade, filodeeg, golden syrup, melk, pistachenoten, poedersuiker en tahin
Keuken: Indiaas
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: knoflook, olijfolie, rode chilipepers en rozemarijn
Keuken: Indiaas
Soort: vegan / boter en olie
Ingrediënten: basmatirijst, foelie, groene kardemompeulen, kaneelstokje, komijnzaad, kruidnagel, laurier, plantaardige olie, saffraandraadjes, zout en zwarte kardemompeulen
Keuken: Indiaas
Soort: vegan / rijst
Ingrediënten: citroen, citroenrasp, citroensap, garam masala, geelwortelpoeder, gember, knoflook, komijnzaad, koriander, lamsgehakt, munt, rode chilipeper, rozemarijn, venkelzaad, vloeibare honing, zongedroogde tomaten in olie en zout
Keuken: Indiaas
Soort: barbecue/grill / lamsvlees
Ingrediënten: balsamicoazijn, bieslook, citroenrasp, citroensap, noten, knoflook, lente-ui, naanbrood, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, puntpaprika, ricotta, rode chilipeper en zeezout
Keuken: Indiaas
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: gerookt paprikapoeder, knoflook, komijnpoeder, olijfolie, peper, vastkokende aardappel en zeezout
Keuken: Indiaas
Soort: vegan / aardappelgerecht
Ingrediënten: chilipoeder, geelwortelpoeder, gemberpasta, knoflookpasta en yoghurt
Keuken: Indiaas
Soort: vegetarisch / marinade
Ingrediënten: bloemkool, broccoli, garam masala, geelwortelpoeder, komijnzaad, korianderzaad, olijfolie, paprika, rijst voor biryani, rode ui, tijm, wortel en zwarte peperkorrels
Keuken: Indiaas
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: basilicum, citroensap, engelse mosterd, koolzaadolie, koriander, munt, olijfolie, pecannoten, peterselie, rode ui, sla, vloeibare honing, wortel, zeezout en zongedroogde tomaten in olie
Keuken: Indiaas
Soort: salade / vegan
Ingrediënten: gemberpoeder, granaatappelpitten, groentebouillon, komijnzaad, koriander, korianderpoeder, lente-ui, limoensap, olijfolie, peper, quinoa, wortel, yoghurt, zeezout en zongedroogde tomaat
Keuken: Indiaas
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: bieslook, courgettebloemen, kardemompoeder, knoflook, pijnboompitten, plantaardige olie, ricotta, rode chilipeper en vloeibare honing
Keuken: Indiaas
Soort: vegan
Ingrediënten: engelse mosterd, geelwortelpoeder, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, plantaardige olie, venkelzaad en zwarte peperkorrels
Keuken: Indiaas
Soort: vegan
Ingrediënten: paprika, groene chilipeper, jalapeños, kikkererwten, koriander, korianderzaad, limoensap, munt, olijfolie, rode ui, tortilla's, yoghurt, zeezout en zure room
Keuken: Indiaas
Soort: tortilla / vegetarisch
Ingrediënten: bloedsinaasappelsap, oranjebloesemwater, prosecco en sinaasappelschil
Keuken: Indiaas
Ingrediënten: citroensap, engelse mosterd, gekiemde bonen, gekiemde erwten, gekiemde linzen, granaatappel, kerstomaat, komijnzaad, koriander, limoensap, munt, olijfolie, rode chilipeper, rode ui, spinazie, vloeibare honing en witte wijnazijn
Keuken: Indiaas
Soort: vegan
Ingrediënten: groene chilipeper, ijsblokjes, ijswater, kerrieblaadjes, komijnzaad, koriander, kruidnagels, plantaardige olie, yoghurt en zout
Keuken: Indiaas
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: ijsblokjes, ijswater, komijnzaad, suiker, yoghurt en zout
Keuken: Indiaas
Soort: vegetarisch / cocktails
Toon alle 136 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789048312368
ISBN10
9048312361