lamsvlees

Zoek naar lamsvlees in jouw eigen kookboeken

Lamsvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Ontbijt uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Pikante lamsnieren - devilled kidneys

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, lamsnieren, mangochutney, mosterd, mosterdpoeder en zout

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / lamsvlees / orgaanvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Lamsstoofschotel - hot pot

Ingrediënten:
aardappel, boter, champignon, lamsnier, lamsschouder, oesters, ui, verse peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / lamsvlees / orgaanvlees
Een recept uit Anjali Pathak - Geheimen van mijn Indiase familiekeuken

Diner / hoofdgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:

Langzaam gegaarde kruidige lamsbout

Ingrediënten:
groentebouillon, knoflook, lamsbouillon, lamsbout, munt, peper, rode chilipeper, rozemarijn, specerijenpasta, ui, water en zeezout

Keuken:
Indiaas
Soort:
lamsvlees
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:

Şiş kebap - Vlees op stokjes

Ingrediënten:
amandelschaafsel, aubergine, citroen, groene paprika, knoflook, lamsvlees, langkorrelrijst, laurier, olijfolie, rode paprika, rozijnen, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
lamsvlees
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:

Patatesli omlet - Omeletrolletjes

Ingrediënten:
aardappelen, ei, knoflook, lamsvlees, mosterd, olijfolie, room, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Xiao long yan rou - Gestoomd lam met maïsgries en vijfkruidenaroma

Ingrediënten:
droge sherry, gele maïsgries, gember, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, mager lamsvlees, rijstwijn, roze peperkorrels, sesamolie, vijfkruidenpoeder en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Diner / hoofdgerecht uit Dressings en marinades:

Gekruide lamsspiesjes

Ingrediënten:
appel, citroen, citroensap, lamslappen, marinade voor lamsspiesjes en munt

Soort:
lamsvlees
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:

kuzu eti - Lamsvlees

Ingrediënten:
azijn, bloem, boter, knoflook, lamsbout, olijfolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Karsu - Karsu's Kitchen

Recept uit Karsu's Kitchen:

Gevulde groenten - Dolma

Ingrediënten:
aubergine, bladpeterselie, boter, courgette, granaatappelmelasse, knoflook, munt, puntpaprika, rode paprika, sumak, tomatem, turkse baldo, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:

Lamsbout met kwarteleieren

Ingrediënten:
aardappel, gemalen komijn, gemberpoeder, honing, knoflook, kwarteleieren, lamsbout, munt, olijfolie, paprikapoeder, peper, prei, rietsuiker, rozijnen, salie, sinaasappel, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:

Gedroogd lamsvlees met ei

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroen, eieren, gedroogd lamsvlees, knoflook, komijn, koriander, lamsvet, olijfolie, peper, rode paprika, saffraandraadjes, tomaat, ui, water en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Manfred Meeuwig, P. Engelsman en J. Halvemaan - Haute cuisine op klompen

Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:

Gesudderde lamsschouder met tijm en appelstroop

Ingrediënten:
appelstroop, azijn, boter, knoflook, lamsschouder, laurierblad, peper, suiker, tijm, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / lamsvlees
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:

Gehaktballetjes in curry

Ingrediënten:
gember, kaneel, kippenbouillon, knoflook, koriander, lamsgehakt, medium hete currypasta, slagroom, tomatenblokjes, ui, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Arrosto di agnello - Geroosterd lamsvlees

Ingrediënten:
gerookte doorregen bacon, grof zout, knoflook, lamsbout, olijfolie, pancetta, rozemarijn, wijnazijn en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:

Gehaktballetjes in ei-citroensaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, dille, ei-citroensaus, langkorrelrijst, mager lamsgehakt, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Karsu - Karsu's Kitchen

Recept uit Karsu's Kitchen:

Lamsbout met bonenkruid - Bayram eti

Ingrediënten:
bonenkruid, boter, lamsbout, olijfolie, pul biber, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:

Agnello primaverile alla griglia con peperonata e melanzane - Gegrild lam met paprika en auberginepurée

Ingrediënten:
aubergines, basilicum, gele paprika, slablad, giorgios vinaigrette, knoflook, lamfilet, lamssaus, lente-ui, olijfolie, peper, rode paprika, rozemarijn, tomatenpassata, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:

Lamsbout met dadels

Ingrediënten:
boter, dadels, kaneel, lamsbout, peper en zout

Keuken:
Noord-Afrikaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Lamsbout uit de oven

Ingrediënten:
boter, knoflook, lamsschouder, laurier, olijfolie, tijm, tomaten, tomatenpuree, ui en witte wijn

Soort:
lamsvlees
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:

Gegrilde lamsrug met kruidenkorst en abrikozensaus

Ingrediënten:
abrikozensaus, knoflook, komijnzaadjes, korianderzaadjes, kruidenkorst, lamsrugfilet, olie, peper, tijm en zout

Keuken:
Duits
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Diner / hoofdgerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Geroosterde lamsbout met aardappel en schorseneren

Ingrediënten:
aardappelen, boter, crème fraîche, knoflook, melk, nootmuskaat, peper, rozemarijn, schorseneren, tijm en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
lamsvlees
Een recept uit R.C. Atkins - Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie

Diner / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:

Gebraden lamsbout

Ingrediënten:
grof zout, knoflook, lamsbout, peterselie en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:

Gigot d'agneau de lait - Zuiglambout

Ingrediënten:
boter, citroensap, kalfsglacé, knoflook, lamsbout, lamsfond, laurier, peper, prei, tijm, ui, wortel en zout

Keuken:
Frans / Internationaal
Soort:
lamsvlees
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Lamszadel

Ingrediënten:
boter, bouquetière, broodkruim, jus, lamszadel, mosterd, peper, peterselie, sjalot en zout

Keuken:
Frans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Gigot

Ingrediënten:
boter, lamsbout, olie, peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Crepinette met lamskotelet en broodkruim

Ingrediënten:
bonenkruid, boter, broodkruim, champignons, crepinette, doperwten, geklaarde boter, ham, haricots verts, jus, kalfstong, knoflook, lamskotelet, mosterd, munt, peper, peterselie, sla, tomaat, tuinkruiden, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
lamsvlees