Lamsvlees nieuwe stijl
Een boek van
We hebben 148 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Lamsvlees nieuwe stijl , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Lamsvlees nieuwe stijl
Een greep uit de 148 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, bruine fond, citroensap, extra vergine olijfolie, honing, kaneelpoeder, kastanjes, kippenbouillon, kweeperen, kweeperenconserve, lamskoteletten, phyllodeeg, pijpkaneel, suiker, zout en zwarte peper
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: bruine fond, citroensap, dille, dillesaus, eiwit, gedroogde abrikozen, kippenbouillon, knoflook, kurkuma, mager lamsgehakt, nootmuskaat, rode linzen, rozijnen, saffloerolie, ui, zonnebloempitten, zout en zwarte peper
Keuken: Midden-Oosten
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: bruine fond, extra vergine olijfolie, groene paprika, kippenbouillon, mager lamsvlees, munt, piment, rode appel, ui, zout, zwarte olijven en zwarte peper
Keuken: Midden-Oosten
Soort: barbecue/grill / lamsvlees
Ingrediënten: dikke griekse yoghurt, gele paprika, rode paprika en wittewijnazijn
Soort: saus
Ingrediënten: boter, honing, lamszadel, lente-ui, rode wijn, sjalotten, zoetzure saus, zout en zwarte peper
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, kippenbouillon, knolselderij, lamsschouder, maïzena, nootmuskaat, sjalot, spinazie, wilde rijst, zout en zwarte peper
Soort: lamsvlees / ovenschotel
Ingrediënten: bleekselderij, broccoli, droge sherry, gefermenteerde zwarte bonen, gember, knoflook, magere lamslende, zoutarme sojasaus, rijstwijn, rode paprika, saffloerolie, sesamolie, shoyu sojasaus, ui en waterkastanjes
Keuken: Chinees
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: bloem, bruine fond, extra vergine olijfolie, kruiden, kippenbouillon, lamsschouder, rozemarijn, zout en zwarte peper
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: dijonmosterd, lamsachterbout, lente-ui, perenmosterd, saffloerolie en zout
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: champignons, citroenrasp, citroensap, dille, griekse roomyoghurt, kristalsuiker, lamsbout, lamslende, laurier, magere melk, maïzena, milde mosterd, ui, venkelknol, witte peper, zout en zwarte peperkorrels
Keuken: Zweeds / Noors
Soort: stoofgerecht / lamsvlees
Ingrediënten: kropsla, lamszadel, lente-ui en munt-aspic
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: aardappel, citroenparten, citroenrasp, courgette, dieetmargarine, knolvenkel, lamskarbonades, nootmuskaat, venkelgroen, venkelstengel, zout en zwarte peper
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: bruine fond, cream sherry, gember, kippenbouillon, lente-ui, mirin, zoutarme sojasaus, sesamzaad, shoyu, witte rijstazijn, witte tafelazijn en wortel
Soort: saus
Ingrediënten: bruine fond, courgette, droge sherry, gele pompoen, kippenbouillon, lamsbout, maïzena, parmezaanse kaas, saffloerolie, sjalot, tijm, ui, water, winterwortel, zout en zwarte peper
Soort: lamsvlees / ovenschotel
Ingrediënten: ansjovisfilet, bleekselderij, champignons, kalfsbouillon, kippenbouillon, lamsbout, lamslende, maïzena, rode wijn, walnoten, zilveruitjes en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / lamsvlees
Ingrediënten: chinese rijstwijn, droge sherry, gember, knoflook, lamslever, lente-ui, magere lamslende, maïzena, zoutarme sojasaus, saffloerolie, sesamolie en shoyu
Keuken: Chinees
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, grove mosterd, kerstomaat, knoflook, lamsrug, lente-ui, molsla, peterselie, rode wijnazijn, rozemarijn, spinazie, tijm, volkoren broodkruim, waterkers, zout en zwarte peper
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: bloem, bruine fond, courgette, grove mosterd, kerstomaat, kippenbouillon, knoflook, krielaardappelen, laurier, mager lamspoulet, meiknolletjes, stokbrood, tijm, tomatenpuree, ui, zout en zwarte peper
Soort: stoofgerecht / lamsvlees
Ingrediënten: bloem, dieetmargarine, foelie, gedroogde kruiden, laurier, magere melk, nootmuskaat, peterselie, ui, verse gemengde kruiden, zout, zwarte peper en zwarte peperkorrels
Soort: saus
Ingrediënten: basilicum, citroensap, dijonmosterd, extra vergine olijfolie, kervel, knoflook, oregano, peterselie en zout
Keuken: Frans
Soort: vinaigrette
Toon alle 148 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789061829058
ISBN10
9061829054