Lamsvlees nieuwe stijl
Een boek van
We hebben 148 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Lamsvlees nieuwe stijl , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Lamsvlees nieuwe stijl
Een greep uit de 148 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, bruine fond, citroensap, extra vergine olijfolie, honing, kaneelpoeder, kastanjes, kippenbouillon, kweeperen, kweeperenconserve, lamskoteletten, phyllodeeg, pijpkaneel, suiker, zout en zwarte peper
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: crème fraîche, magere melk, maïzena, peterselie en zure uitjes
Soort: saus
Ingrediënten: bleekselderij, broccoli, droge sherry, gefermenteerde zwarte bonen, gember, knoflook, magere lamslende, zoutarme sojasaus, rijstwijn, rode paprika, saffloerolie, sesamolie, shoyu sojasaus, ui en waterkastanjes
Keuken: Chinees
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: courgette, eiwit, knoflook, parmezaanse kaas, saffloerolie, volkorenmeel, wortel, zout en zwarte peper
Soort: pannenkoeken en flensjes
Ingrediënten: bruine fond, extra vergine olijfolie, hazelnoot, kippenbouillon, lamsribstuk, meiknollen, witte wijn, zout en zwarte peper
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: bruine fond, citroensap, dille, dillesaus, eiwit, gedroogde abrikozen, kippenbouillon, knoflook, kurkuma, mager lamsgehakt, nootmuskaat, rode linzen, rozijnen, saffloerolie, ui, zonnebloempitten, zout en zwarte peper
Keuken: Midden-Oosten
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: bieslook, fromage frais, grove mosterd en zwarte peper
Soort: saus
Ingrediënten: bieslook, bleekselderij, champignons, citroenrasp, kool, mager lamsgehakt, marjolein, mosterdsaus, peterselie, sinaasappelsap, snijpeterselie, volkorenbroodjes, volkoren broodkruim, wortel, zout en zwarte peper
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: eiwit, haricots verts, kappertje, kervel, kropsla, krulandijvie, laurier, madeira, mager lamsvlees, pastinaak, peterselie, poedergelatine, prei, ui, wortel, zout en zwarte peperkorrels
Soort: lamsvlees / paté/terrine
Ingrediënten: dijonmosterd, eikenbladsla, honing, lamsbout, mosterd-honingdressing, mosterdpoeder, rode bataviasla, rode grapefruit, roodlof, saffloerolie en zwarte peper
Soort: salade / lamsvlees
Ingrediënten: bieslook, champignons, dijonmosterd, extra vergine olijfolie, griekse yoghurt, lamslende, peterselie, ui, zout en zwarte peper
Keuken: Russisch
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: bruine fond, extra vergine olijfolie, jeneverbessen, kippenbouillon, lamslende, madeira en rode bessengelei
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: citroensap, extra vergine olijfolie, gemalen kaneel, gemalen piment, knoflook, mager lamsgehakt, pijnboompitten, ui, zout en zwarte peper
Ingrediënten: bleekselderij, kip, kipkarkassen, kruidnagel, laurier, peterseliestelen, tijm, ui, wortel en zwarte peperkorrels
Soort: bouillon
Ingrediënten: bruine fond, gember, honing, rabarber, rode wijn, sjalot en wortel
Soort: saus
Ingrediënten: bruine fond, citroensap, gemalen koriander, kikkererwten, kippenbouillon, knoflook, lamsschenkel, tijm, tomatenpuree, ui, zout en zwarte peper
Soort: stoofgerecht / lamsvlees
Ingrediënten: ansjovisfilet, haricots verts, komkommer, krielaardappelen, kruiden-vinaigrette, lamslende, sla, tomaten, zwarte olijven en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: salade
Ingrediënten: ananas, fenegriek, gember, groene spaanse peper, knoflook, komijnzaad, kurkuma, limoen, limoensap, magere yoghurt, mager lamsvlees, munt en steranijs
Keuken: Indiaas
Soort: barbecue/grill / lamsvlees
Ingrediënten: aubergine, knolvenkel, mager lamsgehakt, mozzarella, tomatenpuree, venkelzaad, zout en zwarte peper
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: dijonmosterd, dragon, honing, knoflook, lamsribstuk, mosterdzaad, rodewijnsaus, sesamzaad, tahin en zwarte peper
Soort: lamsvlees
Toon alle 148 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789061829058
ISBN10
9061829054