hoofdgerecht
Hoofdgang van een diner, voorafgegaan door voor- of tussengerecht.
Zoek naar hoofdgerecht in jouw eigen kookboeken
De lekkerste hoofdgerecht recepten
- Ingrediënten:
- arachideolie, boter, bresse-kip, scharrelkip, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- gevogelte / techniek
- Ingrediënten:
- basilicum, buffelmozzarella, gedroogde tomaten, gerookt zeezout, olijfolie, pizzadeeg en tomatensaus
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pizza / techniek
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bospeen, boter, knoflook, melk, pastinaken, plantaardige olie, rode ui, tijm, witte bonen, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vegetarisch / groente
- Ingrediënten:
- grotchampignons, heilbotfilets, laurier, plantaardige olie, sjalot, slagroom, witte wijn, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
- Ingrediënten:
- aardappel, droge witte wijn, extra vergine olijfolie, gele paprika, peperoncino, rode paprika, rode ui, tomaat, tonijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
- Ingrediënten:
- basilicum, knoflook, olijfoliebrood, parmigiano-reggiano, penne, spaghetti, suiker en tomaten uit blik
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
- Ingrediënten:
- broodkruim, ei, erwten, extra vergine olijfolie, inktvis, knoflook, melk, pecorino, peper, ui, verse peterselie en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
- Ingrediënten:
- citroenrasp, citroensap, duivelssaus, knoflook, olijfolie, peper, piepkuiken en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
- Ingrediënten:
- balsamicoazijn, boter, cranberries, eendenborst, goudreinet, jeneverbes, koekkruiden, lichtbruine suiker, peper, rode kool, rode ui, rode wijn, sinaasappelsap en zout
- Soort:
- wild / gevogelte
- Ingrediënten:
- appel, citroen, citroensap, lamslappen, marinade voor lamsspiesjes en munt
- Soort:
- lamsvlees
- Ingrediënten:
- ansjovispasta, bieslook, bosui, boter, cayennepeper, citroenzest, ei, gelatine, gember, glice®, knoflookbieslook, knoflookconfit, limoensap, montpellier-boter, peper, peterselie, spinazie, steranijs, tonijnbuik en zout
- Soort:
- vis
- Ingrediënten:
- citroen, jamónvet, knoflook, lardo, manteca, olijfolie, peper, tonijnsteak, verse rozemarijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
- Ingrediënten:
- anijshop, appel, pink lady, bruine groentefond, garnaal, kervel, limoensap, lychee, geroosterde pindas, propyleenglycolalginaat, rauwe foie-gras, witte miso en zout
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
- Ingrediënten:
- bleekselderij, cannellinibonen, groene kool, groentebouillon, knoflook, laurier, olijfolie, pasta, prei, rode ui en tomaat uit blik
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch / feestdagen
- Ingrediënten:
- basilicum, courgette, paprika, knoflook, olijfolie, pijnappelpitten, rode wijnazijn, tarwekorrels, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- salade / vegan / vegetarisch
- Ingrediënten:
- bloem, cognac, eidooier, foie gras, houtsnip, fazant, leeuwerik, lijster, madeira, pasteideeg, truffel, ui, varkensvlees en wortel
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- wild
- Ingrediënten:
- basilicum, boter, dille, kippenbouillon, olijfolie, peterselie, risottorijst, rosé wijn, sjalot en zalmfilet
- Soort:
- vis / feestdagen
- Ingrediënten:
- bataat, bieten, bloem, boter, courgette, ei, halfvolle room, knolraap, knolselderij, koolraap, lente-ui, melk, olie, slagroom, spinazie, ui, winterpompoen, wortel, zomerpompoen, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- pannenkoeken en flensjes / vegetarisch / groente
- Ingrediënten:
- eidooier, double cream, kreeft, ricard en slakkenboter
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
- Ingrediënten:
- bloem, citroensap, eidooier, garnalen, garnaal, kookvocht van vis, kreeftenboter, kreeftenvlees, kreeftscharen, kruiden, melk, peper, rivierkreeftjes, slagroom, tongfilet gepocheerd in witte wijn, truffel en zout
- Soort:
- vis
- Keuken:
- Frans / Duits
- Soort:
- barbecue/grill / rundvlees
- Ingrediënten:
- appelmoes, bacon, bacon, banyulglazuur, bruine varkensfond, gekruide "as", varkenslende, geglaceerde kastanjes, kastanjeroom, kastanjesoesjes, kruidkoekmelange, prei, varkenshuid, pruimenkool en zoetzure ui
- Soort:
- vlees
- Ingrediënten:
- fettuccine, ingekookt stoofvocht van varkenswang, parmigiano-reggiano, pecorino en tagliatelle
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
- Ingrediënten:
- boter, filodeeg, winterpompoen en olijfolie
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- quiche / vegetarisch / groente
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- rundvlees
- Ingrediënten:
- boter, groentebouillon, margarine, peterselie, rode linzen, sjalot, slagroom, tomaatblokjes, gezeefde tomaten en wortel
- Soort:
- soep/bouillon