- Het sous-vide kookboek

Het sous-vide kookboek

eenvoudig en lekker koken op een nieuwe manier

Een boek van

We hebben 80 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Het sous-vide kookboek, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

De bereidingsmethode sous-vide geeft steeds weer perfect bereide, voedzame en indrukwekkende maaltijden uit de waterbadoven waarvan de temperatuur exact kan worden ingesteld. Dit kookboek bevat 80 toegankelijke recepten uit uiteenlopende keukens en voor verschillende gangen, en laat zien welke voordelen sous-vide te bieden heeft.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Het sous-vide kookboek

Een greep uit de 80 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit  - Het sous-vide kookboek

Diner / nagerecht / dessert uit Het sous-vide kookboek:

Rabarbergembertaartjes met vanilleroom

Ingrediënten:
bloem, bot, crème fraîche, fijne kristalsuiker, kruimeldeeg, poedersuiker, rabarber, sinaasappelrasp, stemgember en vanille extract

Keuken:
Internationaal
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / fruit / sous-vide / vegetarisch
Een recept uit  - Het sous-vide kookboek

Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:

Pannenkoekjes met hoisinkip en taugé

Ingrediënten:
chinese pannenkoekjes, donkere sojasaus, gemberpuree, hoisinsaus, kipfilet, komkommer, lente-ui, peper, taugé, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
sous-vide / pannenkoeken en flensjes / gevogelte
Een recept uit  - Het sous-vide kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:

Tajine van kip en abrikoos met couscous

Ingrediënten:
couscous, gedroogde abrikoos, gedroogde pruim, gemberpoeder, kaneelstokje, kikkererwten uit blik, kippenbouillon, kippendij, komijn, koriander, peper, ras el hanout, rode ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
sous-vide / gevogelte / tajine / couscous
Een recept uit  - Het sous-vide kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:

Thaise groene groentecurry

Ingrediënten:
bloemkoolroosjes, groene currypasta, groente, groentebouillon, jasmijnrijst, kokosmelk, koriander, minimaïs, peper, pompoen, rode paprika, sugarsnaps en zout

Keuken:
Thais
Soort:
sous-vide / rijst / vegetarisch
Een recept uit  - Het sous-vide kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:

Baskische aardappels met paprika en ingelegde citroen

Ingrediënten:
citroen, gemberpoeder, gerookt paprikapoeder, geroosterde paprika uit pot, groene salade, groentebouillon, knoflook, komijn, krieltjes, olijfolie, peper, rode ui, sherryazijn, tomatenpuree en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
sous-vide / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit  - Het sous-vide kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:

Salade niçoise met tonijn

Ingrediënten:
aardappel, ansjovisfilet, cherrytomaten, dijonmosterd, ei, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, rodewijnazijn, romainesla, sperziebonen, tonijnsteak, zout en zwarte olijf

Keuken:
Frans
Soort:
salade / sous-vide / aardappelgerecht / vis
Een recept uit  - Het sous-vide kookboek

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:

Italiaanse bonenstoof met pancetta

Ingrediënten:
borlottibonen, brood, cannellinibonen, groentebouillon, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, peper, peterselie, tijm, ui, varkensvleesbouillon en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / peulvruchten / sous-vide
Een recept uit  - Het sous-vide kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:

Pollak met parmaham en puylinzen

Ingrediënten:
knoflook, koolvisfilet, laurierblad, lente-ui, olijfolie, parmaham, peper, pruimtomaat, puylinzen, sherryazijn, spinazie, zout en zoutvlokken

Keuken:
Italiaans
Soort:
sous-vide / vis
Een recept uit  - Het sous-vide kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:

Kleverige BBQ-spareribs

Ingrediënten:
donkerbruine suiker, donkere sojasaus, gladde peterselie, honing, lente-ui, limoensap, mais, olijfolie, peper, rode paprika, tomatenketchup, varkenssparerib, worcestersaus en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
barbecue/grill / sous-vide / varkensvlees
Een recept uit  - Het sous-vide kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:

Griekse kip-stifado

Ingrediënten:
artisjokhart uit blik, basmatirijst, brood, kalamata olijf, kippenbouillon, kippenbout, olijfolie, peper, rozemarijn, sjalot, tomaten, venkelknol, zongedroogde tomatenpuree en zout

Keuken:
Grieks
Soort:
sous-vide / gevogelte
Toon alle 80 recepten in dit boek