Het sous-vide kookboek
eenvoudig en lekker koken op een nieuwe manier
Een boek van
We hebben 80 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Het sous-vide kookboek , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
De bereidingsmethode sous-vide geeft steeds weer perfect bereide, voedzame en indrukwekkende maaltijden uit de waterbadoven waarvan de temperatuur exact kan worden ingesteld. Dit kookboek bevat 80 toegankelijke recepten uit uiteenlopende keukens en voor verschillende gangen, en laat zien welke voordelen sous-vide te bieden heeft.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Het sous-vide kookboek
Een greep uit de 80 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, kastanjechampignon, kookroom, lamsnekfilet, madera, olijfolie, paprikapoeder, peper, rozemarijn, spinazie, tijm en zout
Keuken: Spaans / Internationaal
Soort: sous-vide / lamsvlees
Ingrediënten: chili-jam, ciabatta, gemberpoeder, gemberwortel, kalkoengehakt, knoflook, komijn, koriander, peper, sla, zonnebloemolie en zout
Keuken: Internationaal
Soort: brood en broodgerecht / sous-vide / gevogelte / broodbeleg
Ingrediënten: bimi, chorizo, crème fraîche, kipfilet, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rigatino en zout
Keuken: Italiaans
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: balsamicoazijn, basilicum, brood, geitenkaas, groene salade, kippenborst, olijfolie, peper, pruimtomaat, rode ui en zout
Keuken: Internationaal
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: amandelschaafsel, courgette, gemberwortel, groentebouillon, honing, kikkererwten uit blik, knoflook, koriander, muskaatpompoen, ras el hanout, rode ui, saffraandraadjes en tomatenblokjes uit blik
Keuken: Marokkaans
Soort: sous-vide / tajine / vegetarisch / groente
Ingrediënten: cajunkruiden, komkommer, limoenrasp, Maïs uit blik, olijfolie, peper, piepkuiken, rode chilipeper en zout
Keuken: Mexicaans / Internationaal
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: boter, chilipeper, knoflook, koriander, mossel, pernod, sjalot en venkelknol
Keuken: Nederlands
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / sous-vide
Ingrediënten: amandelmeel, boter, bramen, citroenrasp, crème fraîche, ei, fruit, kristalsuiker, sinaasappelsap, vanille extract, vanillepasta en vanillesuiker
Keuken: Internationaal
Soort: gebak/koek/taart/pudding / fruit / sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: amandelschaafsel, citroen, citroensap, couscous, gemberpoeder, hamschijf, harissa, knoflook, komijn, koriander, lamsvleesbouillon, munt, olijfolie, sultanarozijnen en zout
Keuken: Noord-Afrikaans
Soort: sous-vide / lamsvlees / couscous
Ingrediënten: barbecuesaus, blauwschimmelkaas, hamburgerbroodje, oregano, peper, rundergehakt, slablad, spek, zonnebloemolie en zout
Keuken: Amerikaans
Soort: brood en broodgerecht / sous-vide / broodbeleg
Ingrediënten: arboriorijst, bladspinazie, boter, citroenrasp, droge witte wijn, geitenkaas, groentebouillon, knoflook, parmezaanse kaas, peper, ui en zout
Keuken: Italiaans
Soort: eieren, kaas en zuivel / sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: chocolade, chocoladesaus, eidooier, fijne kristalsuiker, kers, kirsch, melk, pure chocoladebrownies, slagroom en vanillepasta
Keuken: Duits / Amerikaans
Soort: sous-vide / zoete hapjes / vegetarisch
Ingrediënten: citroengras, gemberwortel, lente-ui, peper, rijst, sesamolie, shaoxingwijn, sojasaus, zeebaars, zonnebloemolie en zout
Keuken: Internationaal
Soort: sous-vide / vis
Ingrediënten: boter, cider, crème fraîche, gladde peterselie, mossel, peper, scholfilet, sjalot en zout
Keuken: Internationaal
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / sous-vide / saus
Ingrediënten: boerenkool, citroenrasp, citroensap, gladde peterselie, lamslapje, olijfolie, oregano, peper, rode chilipeper, rode ui, suiker, tomaat en zout
Keuken: Grieks
Soort: sous-vide / lamsvlees
Ingrediënten: dessertrijst, fijne kristalsuiker, melk, vanillepasta en vanillestokje
Keuken: Internationaal
Soort: gebak/koek/taart/pudding / sous-vide / rijst / vegetarisch
Ingrediënten: brood, kalkoenfilet, knoflook, kristalsuiker, mozzarella, olijfolie, oregano, paneermeel, parmezaanse kaas, passata, peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: aardappel, ansjovisfilet, cherrytomaten, dijonmosterd, ei, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, rodewijnazijn, romainesla, sperziebonen, tonijnsteak, zout en zwarte olijf
Keuken: Frans
Soort: salade / sous-vide / aardappelgerecht / vis
Ingrediënten: artisjokhart uit blik, basmatirijst, brood, kalamata olijf, kippenbouillon, kippenbout, olijfolie, peper, rozemarijn, sjalot, tomaten, venkelknol, zongedroogde tomatenpuree en zout
Keuken: Grieks
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: bleekselderij, cajunkruiden, courgette, creoolse kruidenmix, gele paprika, gladde peterselie, groentebouillon, hete chilisaus, knoflook, langkorrelrijst, peper, rode paprika, tomatenblokjes, tomatenpuree, ui, zonnebloemolie en zout
Keuken: Cajun / Creools
Soort: sous-vide / vegetarisch
Toon alle 80 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789048313716
ISBN10
9048313716