Het sous-vide kookboek
eenvoudig en lekker koken op een nieuwe manier
Een boek van
We hebben 80 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Het sous-vide kookboek , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
De bereidingsmethode sous-vide geeft steeds weer perfect bereide, voedzame en indrukwekkende maaltijden uit de waterbadoven waarvan de temperatuur exact kan worden ingesteld. Dit kookboek bevat 80 toegankelijke recepten uit uiteenlopende keukens en voor verschillende gangen, en laat zien welke voordelen sous-vide te bieden heeft.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Het sous-vide kookboek
Een greep uit de 80 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: dijonmosterd, engels mosterdpoeder, grof zeezout, grove mosterd, olijfolie, ossenhaas, peterselie, pofaardappel, slablad, tijm en zonnebloemolie
Keuken: Internationaal
Soort: sous-vide / rundvlees
Ingrediënten: artisjokhart uit blik, basmatirijst, brood, kalamata olijf, kippenbouillon, kippenbout, olijfolie, peper, rozemarijn, sjalot, tomaten, venkelknol, zongedroogde tomatenpuree en zout
Keuken: Grieks
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: dessertrijst, fijne kristalsuiker, melk, vanillepasta en vanillestokje
Keuken: Internationaal
Soort: gebak/koek/taart/pudding / sous-vide / rijst / vegetarisch
Ingrediënten: basilicum, fruit, gemberwortel, limoen, olijfolie, peper, perzik, rode ui, zalmmoot en zout
Keuken: Mexicaans / Tex-mex
Soort: sous-vide / vis
Ingrediënten: amandelschaafsel, saffraandraadjes, sauternes, vanilleijs en vijgen
Keuken: Frans
Soort: fruit / sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: ciabattabrood, koriander, limoen, mango, olijfolie, peper, rode chilipeper, rode ui, sjalot, sojasaus, tonijn en zout
Keuken: Internationaal
Soort: brood en broodgerecht / sous-vide / vis
Ingrediënten: bleekselderij, cajunkruiden, courgette, creoolse kruidenmix, gele paprika, gladde peterselie, groentebouillon, hete chilisaus, knoflook, langkorrelrijst, peper, rode paprika, tomatenblokjes, tomatenpuree, ui, zonnebloemolie en zout
Keuken: Cajun / Creools
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: komkommer, kristalsuiker, lente-ui, limoen, mirin, peper, sesamzaad, sobanoedels, sojasaus, tonijnsteak, zonnebloemolie en zout
Keuken: Japans
Soort: sous-vide / pasta/noodles / vis
Ingrediënten: champignon, citroen, citroenrasp, ei, gladde peterselie, groene chilipeper, groene paprika, harissa, kikkererwten uit blik, komijn, koriander, olijfolie, rode paprika, ui en zwarte olijf
Keuken: Tunesisch
Soort: salade / sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, bramen, citroensap, clotted cream, crème fraîche, fijne kristalsuiker, handappel, havermoutvlokken, kaneel, lichtbruine basterdsuiker, boter, rietsuiker en vanillepasta
Keuken: Internationaal
Soort: fruit / sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: bieslook, blauwschimmelkaas, boter, ei, peper, slagroom, toast en zout
Keuken: Frans
Soort: eieren, kaas en zuivel / sous-vide / ei/omelet/frittata
Ingrediënten: bloemkoolroosjes, groene currypasta, groente, groentebouillon, jasmijnrijst, kokosmelk, koriander, minimaïs, peper, pompoen, rode paprika, sugarsnaps en zout
Keuken: Thais
Soort: sous-vide / rijst / vegetarisch
Ingrediënten: couscous, gedroogde abrikoos, gedroogde pruim, gemberpoeder, kaneelstokje, kikkererwten uit blik, kippenbouillon, kippendij, komijn, koriander, peper, ras el hanout, rode ui, zonnebloemolie en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: sous-vide / gevogelte / tajine / couscous
Ingrediënten: citroenrasp, citroensap, couscous, fruit, gladde peterselie, olijfolie, peper, radijs, rodemulfilets, sinaasappel, tijm, zout en zwarte olijf
Keuken: Oosters
Soort: sous-vide / couscous / vis
Ingrediënten: bruine basterdsuiker, eidooier, gedroogde vruchten, kaneelstokje, kristalsuiker, melk, sinaasappelsap, slagroom, vanillepasta, vanillestokje en wafel
Keuken: Internationaal
Soort: fruit / sous-vide / vegetarisch / roomijs
Ingrediënten: citroengras, gemberwortel, jasmijnrijst, kaffirblad, kipfilet, kippenbouillon, kokosmelk, koriander, lente-ui, panang pasta, peper, rode currypasta, thaise vissaus en zout
Keuken: Thais
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: asperge, ei, muffins, nootmuskaat, peper, spinazie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: hapjes / sous-vide / ei/omelet/frittata / groente
Ingrediënten: amandelmeel, boter, bramen, citroenrasp, crème fraîche, ei, fruit, kristalsuiker, sinaasappelsap, vanille extract, vanillepasta en vanillesuiker
Keuken: Internationaal
Soort: gebak/koek/taart/pudding / fruit / sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: balsamicoazijn, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peperkorrel, tonijnsteak, wilde rucola en zout
Keuken: Internationaal
Soort: salade / sous-vide / vis
Ingrediënten: cannelinibonen, cherrytomaten, gerookt paprikapoeder, kippenbouillon, knoflook, lamskotelet, lamsvleesbouillon, olijfolie, peper, rode chilipeper, rozemarijn en zout
Keuken: Internationaal
Soort: sous-vide / lamsvlees
Toon alle 80 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789048313716
ISBN10
9048313716