Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Chinese oestersaus
- Ingrediënten:
- aardappelmeel, donkere sojasaus, heldere bouillon en oestersaus
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappelmeel, arachideolie, bouillon, donkere sojasaus, droge sherry, gehakt, gember, kipfilet, knoflook, koriander, lichte sojasaus, maïsolie, maïzena, olie, paksoi, peper, rode chilipeper, rode paprika, sesamolie, sherry, sojaolie, sojasaus, suiker, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept van KeukenLiefde:
Recept uit Keukenlab:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek: