kalfsvlees

kalfsvlees

Zoek naar kalfsvlees in jouw eigen kookboeken

Kalfsvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Kalfspörkölt - borjúpörkölt

Ingrediënten:
kalfsvlees, knoflook, paprika, reuzel, tomaat, ui, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Europees / Hongaars
Soort:
stoofgerecht / vlees / kalfsvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Weense schnitzel - Wiener schnitzel

Ingrediënten:
citroen, ei, kalfsschnitzel, meel, olie, paneermeel, verse peterselie en zout

Keuken:
Europees / Oostenrijks
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Kalbsfilet auf Kürbis-Paprika-Sauce mit Baharat / Kalfilet op pompoen-paprikasaus met Baharat

Ingrediënten:
bruine boter, kalfsfilet, olie, orientaals kruidenzout en pompoen-paprikasaus

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Frans van Munster en Karin van Munster - Fratello & Sorella

Diner / hoofdgerecht uit Fratello & Sorella:

Involtini di vitello - Opgerolde en gevulde kalfslapjes

Ingrediënten:
bloem, ham, kalfslapjes, katenspek, mozzarella, parmezaanse kaas, bladpeterselie en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit R.C. Atkins - Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie

Diner / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:

Kalfsschotel met champignons en gerookte (provolone) kaas

Ingrediënten:
atkins bake mix, bleekselderij, boter, kalfsstoofvlees, knoflook, mozzarella, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, portabello, provolone, ui, zout en zoutarme kippenbouillon

Keuken:
Internationaal
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Ossobuco à la Milanese

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, gremolata, kalfsschenkel, knoflook, opgelegde tomaten, peper, salie, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Belgisch / Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Kalfswangen met gremolata

Ingrediënten:
belgische mosterd, boter, brood, bruine fond, citroenzest, kalfswangen, knoflook, knoflookchips, krulpeterselie, peper, rode bietensap, tijm en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Vitello in padella - Gebakken kalfsvlees

Ingrediënten:
kalfsfilet, knoflook, olijfolie, peper, salie, witte wijn en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Côtes de veau sauce tomate - Kalfskoteletten met tomatensaus

Ingrediënten:
basilicum, dragon, droge witte wijn, kalfskoteletten, knoflook, lente-ui, peper, sjalot, tijm, tomatensaus en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Wienerschnitzel

Ingrediënten:
bloem, citroen, ei, kalfskarbonade, kalfslap, kalfsvlees, matsemeel, paneermeel, peper, plantaardige olie en zout

Keuken:
Oostenrijks / Asjkenazisch / Joods
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Kalfshaasjes met artisjokken

Ingrediënten:
artisjokhart uit blik, bacon, kalfsbouillon, kalfshaas, sjalot, slagroom, verse rozemarijn, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Europees / Mediterraans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Zürcher geschnetzeltes

Ingrediënten:
boter, champignon, kalfsschnitzel, meel, room, ui, verse peterselie, witte wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Zwitsers
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Noisette de veau, Périgourdine - Afzonderlijk gevulde lende-oesters met foie gras en truffels

Ingrediënten:
boter, brunoise, foie gras en bloc uit blik, geklaarde boter, kalfsfond, kalfsnoisettes, kalfsribkotelet, madeira sercial, marinade van cognac en truffels, runderbouillon, runderfond, truffel, varkensnet en vulling van gemalen varkensvlees met ham truffels en foie gras

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Fricadelles de veau Mentonnaise - Frikadellen met tonijn en ansjovis

Ingrediënten:
ansjovispuree, basilicum, bloem, boter, bruine fond, gekookte ham, hamvet, kalfsgehakt, knoflook, melk, olie, oud witbroodkruim, peper, peterselie, rijst, runderbouillon, tijmsaus, tomaten, tonijn uit blik, ui, varkensspek en zout

Keuken:
Provençaals / Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:

Dana eti - Kalfsvlees

Ingrediënten:
groene olijven, kalfsvlees, rode wijn, ui, vleestomaten, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:

Kiymali sarma - Gevulde wijnbladeren met gehakt

Ingrediënten:
citroensap, kalfsgehakt, kaneel, kippenbouillon, munt, olijfolie, peterselie, rijst, ui, wijnbladeren en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Buffet / snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Fijn gedecoreerde medaillons nr 7

Ingrediënten:
ei, kalfsleverpastei en zwarte truffel

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:

Truffelkroketten van Johannes

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, eidooier, eiwit, frituurolie, kalfsbouillon, kippenbouillon, kippenvlees, olie, paneermeel, peper, slagroom, truffel, truffelnat, zout en zwezerik

Keuken:
Nederlands
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Veau Sylvie - Met ham en kaas gebraden kalfsvlees

Ingrediënten:
boter, cognac, gekookte ham, gruyère, kalfsvlees, laurier, madeira, olie, olijfolie, peper, peperkorrels, peterselie, tijm, ui, vet spek, water, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Kalfsworst met peterselie-preicoulis en peperkoek

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, cayennepeper, graanmosterd, groentebouillon, jonge spinazie, kalfsworstjes, knoflook, knoflookolie, peper, peperkoek, prei en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Diner / hoofdgerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Gestoofde kalfssukade met sinaasappel en crèmige polenta

Ingrediënten:
champignons, kalfsjus, kalfssukade, knoflook, korianderkorrels, laurier, mosterd, paprika, peper, polenta, rode wijn, sinaasappel, tijm en zoete ui

Keuken:
Nederlands / Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Bijgerecht uit De kunst van het koken:

Vulling voor kalfsborst met snijbiet of spinazie met rijst, kalfsvlees en ham

Ingrediënten:
ei, ganzenvet, gekookte ham, rijst, hamvet, kalfsvlees, kippenvet, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, reuzel, snijbietblad, spinazie en ui

Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Kalbstafelspitz mit Spinat und Kurkuma-Senf-Sauce / Gekookt kalfsstaartstuk met spinazie en kurkuma-mosterdsaus

Ingrediënten:
jeneverbessen, kalfsstaartstuk, knolselderij, kurkuma-mosterdsaus, laurier, olie, prei, spinazie, ui, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits / Midden-europees / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Antonio Carluccio - Mijn Italiaanse keuken is een feest

Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:

Costoletta alla Milanese - Milanese kalfsschnitzel

Ingrediënten:
boter, citroen, ei, gekruide bloem, kalfslappen en paneermeel

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Carpaccio van kalfstong met kalfshersenen, zoete ui, bieslook en kervel

Ingrediënten:
bieslook, citroensap, druivenpitolie, gefermenteerde knoflookcreme, groentebouillon, kalfshersenen, kalfstong, kappertjes, kervel, knoflook, laurierblad, melk, peper, sjalot, zoete ui in zoutkorst, zoetzure augurk en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Kalfskotelet "Bellevue"

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, erwten, kalfskotelet, knolselderij, olie, witte peper, worcestershiresaus, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees