kalfsvlees

kalfsvlees

Zoek naar kalfsvlees in jouw eigen kookboeken

Kalfsvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Kalfspörkölt - borjúpörkölt

Ingrediënten:
kalfsvlees, knoflook, paprika, reuzel, tomaat, ui, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Europees / Hongaars
Soort:
stoofgerecht / vlees / kalfsvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Weense schnitzel - Wiener schnitzel

Ingrediënten:
citroen, ei, kalfsschnitzel, meel, olie, paneermeel, verse peterselie en zout

Keuken:
Europees / Oostenrijks
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kalfsoesters met citroen - piccata al limone

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, kalfsoester, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Côtes de veau sauce tomate - Kalfskoteletten met tomatensaus

Ingrediënten:
basilicum, dragon, droge witte wijn, kalfskoteletten, knoflook, lente-ui, peper, sjalot, tijm, tomatensaus en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Vitello in padella - Gebakken kalfsvlees

Ingrediënten:
kalfsfilet, knoflook, olijfolie, peper, salie, witte wijn en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kalfsvlees met ei en citroen - fettine all'uovo e limone

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, eierdooier, kalfsschnitzel, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gesmoorde kalfsborst - petto arrosto

Ingrediënten:
boter, droge marsala, knoflook, olijfolie, pancetta, peper, uitgebeende kalfsborst, verse rozemarijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kalfsoesters met marsala - piccata la marsala

Ingrediënten:
bloem, boter, droge marsala, kalfsoester en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Ossobuco à la Milanese

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, gremolata, kalfsschenkel, knoflook, opgelegde tomaten, peper, salie, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Belgisch / Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Kalbstafelspitz mit Spinat und Kurkuma-Senf-Sauce / Gekookt kalfsstaartstuk met spinazie en kurkuma-mosterdsaus

Ingrediënten:
jeneverbessen, kalfsstaartstuk, knolselderij, kurkuma-mosterdsaus, laurier, olie, prei, spinazie, ui, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits / Midden-europees / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Kalfsrolletjes "Provence"

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, ei, kalfsvlees, kerrie, knoflook, mayonaise, peterselie, rauwe ham, sinaasappel, sla, vinaigrettesaus, walnoten en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Kalfslapjes "Colmar"

Ingrediënten:
asperges uit blik, ganzenleverpastei, kalfslapjes, olie, salie, truffel, witte peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Bijgerecht uit De kunst van het koken:

Vulling voor kalfsborst met snijbiet of spinazie met rijst, kalfsvlees en ham

Ingrediënten:
ei, ganzenvet, gekookte ham, rijst, hamvet, kalfsvlees, kippenvet, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, reuzel, snijbietblad, spinazie en ui

Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Poitrine de veau, farcie - Gevulde en gesmoorde kalfsborst, warm of koud

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, ganzenvet, kalfsbotten, kalfsfond, kippenbouillon, kippenfond, laurier, maïzena, peper, peterselie, reuzel, runderbouillon, tijm, ui, uitgebeende kalfsborst, varkensspek, vulling voor kalfsborst, waterkers, wijn, wortelen en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Kalfskotelet "Bellevue"

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, erwten, kalfskotelet, knolselderij, olie, witte peper, worcestershiresaus, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Töltött borjúszegy - Gevulde kalfsborst

Ingrediënten:
bloem, ei, kalfsborst, melk, oud brood, paddenstoelen, peper, peterselie, plantaardig vet, reuzel, tomatenpuree, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Gebraden kalfsvlees "Taiwan"

Ingrediënten:
gemberpoeder, kalfsvlees, kwark, mandarijn uit blik, mayonaise, rode paprika uit pot, room, sinaasappel, sinaasappellikeur, walnoten en zout

Keuken:
Taiwanees
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Tessiner kalfsvlees

Ingrediënten:
druiven, italiaanse slasaus, kalfslapjes, kalfsleverpastei, knoflookpoeder, olie, sla, vruchtenbrandewijn, walnoten, witte peper en zout

Keuken:
Duits / Zwitsers
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Vlaamse kalsfricandeau

Ingrediënten:
bieslook, boter, cantharellen uit blik, kalfsfricandeau, kalsleverpastei, kruiden-slasaus, mayonaise, morieltjes uit blik, paprikapoeder, room, sherry, sla, suiker, ui, vleesbouillon, witte peper en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Cordon blue, koud geserveerd

Ingrediënten:
citroensap, cognac, kalfsvlees, peren, roquefort, walnoten en zoete kruidenmosterd

Keuken:
Zwitsers
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Kalfsworst met peterselie-preicoulis en peperkoek

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, cayennepeper, graanmosterd, groentebouillon, jonge spinazie, kalfsworstjes, knoflook, knoflookolie, peper, peperkoek, prei en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Carpaccio van kalfstong met kalfshersenen, zoete ui, bieslook en kervel

Ingrediënten:
bieslook, citroensap, druivenpitolie, gefermenteerde knoflookcreme, groentebouillon, kalfshersenen, kalfstong, kappertjes, kervel, knoflook, laurierblad, melk, peper, sjalot, zoete ui in zoutkorst, zoetzure augurk en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit R.C. Atkins - Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie

Diner / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:

Kalfsschotel met champignons en gerookte (provolone) kaas

Ingrediënten:
atkins bake mix, bleekselderij, boter, kalfsstoofvlees, knoflook, mozzarella, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, portabello, provolone, ui, zout en zoutarme kippenbouillon

Keuken:
Internationaal
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Gevulde wijnbladeren - fagottini di foglie di vite

Ingrediënten:
boter, brood, citroensap, droge witte wijn, ei, kalfsvlees, melk, nootmuskaat, peper, rauwe ham, ui, wijnbladeren en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kalfsoesters met mosterd - scaloppine alla senape

Ingrediënten:
bloem, boter, dijonmosterd, kalfsoester, olijfolie, verse bieslook, verse peterselie, verse tijm en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Kalfswangen met gremolata

Ingrediënten:
belgische mosterd, boter, brood, bruine fond, citroenzest, kalfswangen, knoflook, knoflookchips, krulpeterselie, peper, rode bietensap, tijm en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
kalfsvlees