vlees

Zoek naar vlees in jouw eigen kookboeken

Vlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's Italie:

Pizza met pittige salami, courgette, tomaat en mozzarella

Ingrediënten:
basilicum, courgette, mozzarella, salami en tomatensaus

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pizza
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:

Gestoofd wild zwijn uit mercatello

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, gedroogde spaanse peper, jeneverbes, pancetta, parmezaanse kaas, passata, salie, schouder van hert, schouder van wild zwijn, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / wild
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Gehaktbrood met geroosterde groenten

Ingrediënten:
aardappel, bloem, courgette, ei, knoflook, melk, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, peterselie, rode paprika, rozemarijn, rundergehakt, salie, witbrood, witte wijn en wortel

Soort:
vlees
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Bijgerecht uit Kook met Jamie:

Preisoldaten uit de oven met rookspek

Ingrediënten:
boter, doorregen rookspek, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, preien, tijm en witte wijn

Soort:
vlees
Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Marmita

Ingrediënten:
broccoli, courgette, knoflook, koriander, lamsstoofvlees, olijfolie, peper, ras el hanout, snijbonen, sperziebonen, tomaat, ui, vastkokende aardappel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vlees
Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Recept uit Rauw:

Rundvlees & zoete dressing met kruiden

Ingrediënten:
druivenpitolie, lente ui, lichtbruine basterdsuiker, limoensap, runderfilet, sojasaus en tuinkruiden

Soort:
vlees
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Dengdeng ragie I (Gekruid rundvlees)

Ingrediënten:
azijn, djinten, ketoembar, knoflook, kokos, laos, peper, rundvlees, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Ontbijt / lunch / snack of tussendoortje uit #watetenwevandaag:

Voor de zondagmiddagdip

Ingrediënten:
boter, brie, ei, salami en zout

Soort:
vlees
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Paté van ricotta en ham

Ingrediënten:
bruin brood, cognac, gekookte ham, peper, pijnboompitten, ricotta, slagroom en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Gebraden lamsbout met aubergines en uien

Ingrediënten:
ansjovisfilet in olie, aubergine, bladpeterselie, extra vierge olijfolie, gedroogde oregano, gedroogde rode spaanse peper, knoflook, lamsbout, olijfolie, pruimtomaten in blik, rode ui, rode wijnazijn, rozemarijn, zeezout en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:

Rundvleescurry met basilicum

Ingrediënten:
biefstukreepjes, coconut creampowder, hot currypoeder, mini mais, olie, rode peper, sugar snaps, verse basilicum en zoete ketjap

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees
Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Kercha met gekonfijte citroen en groene olijven

Ingrediënten:
chilipoeder, gekonfijte citroen, gemberpoeder, groene olijven, knoflook, komijnpoeder, koriander, kurkumapoeder, olijfolie, pens, peper, peterselie, ui en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vlees
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Runderstoofpotje met steranijs

Ingrediënten:
biefstuk, groentebouillon, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, korianderwortel, lente ui, sojasaus, steranijs, suiker, taugé, thaise vissaus en verse koriander

Keuken:
Thais
Soort:
vlees
Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Recept uit Rauw:

Gemarineerde kalfshaas

Ingrediënten:
basilicum, espelettepeper, kalfshaas, kappertjes, kerstomaat, lente ui, limoen en olijfolie

Soort:
vlees
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:

Biefstuk met paddestoelen

Ingrediënten:
biefstuk, eekhoorntjesbrood, extra vierge olijfolie, knoflook, nepitella, olijfolie, portobello en wit boerenbrood

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:

Beef Cheek Pastrami

Ingrediënten:
kruidenrub voor runderwang, pekel voor runderwang en waygu runderwang

Soort:
vlees
Een recept uit Trish Deseine en Christian Sarramon - Heerlijk Parijs

Ontbijt / brunch uit Heerlijk Parijs:

Pannenkoekjes (geencrêpes) met karnemelk, bacon en ahornsiroop

Ingrediënten:
ahornsiroop, bacon, bakpoeder, eieren, bloem, boter, boter, karnemelk, suiker en vanille-extract

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:

Lamsgehaktballetjes met berberisbessen, yoghurt & kruiden

Ingrediënten:
banaansjalotten, berberisbessen, dille, dragon, ei, gedroogde vijgen, gemalen piment, griekse yoghurt, kaneel, kippenbouillon, knoflook, koriander, lamsgehakt, laurier, munt, peterselie, suiker, tijm, ui, witte wijn, zonnebloemolie, zout, zuurbessen en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
vlees
Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:

Bloemkoolsteak

Ingrediënten:
olijfolie, paprikapoeder, rozemarijn, rundergehakt, spekreepjes en tijm

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Pork Trotter and Hock Sous Vide

Ingrediënten:
varkenspoot

Soort:
vlees
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Niertjes in sherry - riñones al jerez

Ingrediënten:
bouillon, droge sherry, kalfsnier, knoflook, olijfolie, peper, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:

Beef Hanger Steak Sous Vide

Ingrediënten:
longhaas

Soort:
vlees
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:

Beef Flatiron Sous Vide

Ingrediënten:
sukadesteak

Soort:
vlees
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:

Indiase steak

Ingrediënten:
biefstuk, citroen, jalfrezipasta en koriander

Keuken:
Indiaas
Soort:
vlees
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Willy Dufresne's Hanger Steak Tartare

Ingrediënten:
dragonblad, longhaas, olijfolie en tabasco

Soort:
vlees
Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Recept uit Rauw:

Kalfsvlees & paddestoelen

Ingrediënten:
boter, kalfsfilet, olijfolie, paddestoelen en postelein

Soort:
vlees