We hebben 190 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Culinaria Frankrijk , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
- meer dan 4 jaar geleden door guadalupe santamaria geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Culinaria Frankrijk
Een greep uit de 190 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: citroen, olijfolie, pieterman, poon, pos, rotsvis, peper, zeebaars en zout
Keuken: Frans
Soort: salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: brocciu, ei, olie, tomatensaus, verse munt, verse sardines, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: eidooier, gezouten boter, melk, rum, suiker en tarwebloem
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: ei, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, olijfolie, paneermeel, pinot noir-wijn, runderschouder, tarwebloem, tijm, ui, uienpoeder, peper, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: boter, bressekip, champignon, chardonnay, crème fraîche, suiker, ui, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: brocciu, citroenrasp, clementine, ei, sinaasappelsap, slagroom en suiker
Keuken: Frans
Soort: eieren, kaas en zuivel
Ingrediënten: bleekselderij, knoflook, lamsbot, lamsvlees, laurier, olie, tijm, tomatenpuree, ui, peper, witte wijn en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / soep/bouillon / saus/dressing/jus
Ingrediënten: appelroomijs, banketbakkersroom, boter, calvados, crêpes, prei, rietsuiker, suiker, suikerwater en zure appel
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / fruit / pannenkoeken en flensjes
Ingrediënten: bladerdeeg, bladgelatine, ei, eidooier, gevogelte, kippenbouillon, knoflook, madera, patékruiden, peper, sjalot, verse peterselie, witte wijn, zandtaartdeeg en zout
Keuken: Frans
Soort: quiche / gevogelte
Ingrediënten: clementine en suiker
Keuken: Frans
Soort: fruit / inmaak / vegetarisch
Ingrediënten: crème de cassis en fruitige rode wijn
Keuken: Frans
Soort: drank (alcoholisch) / cocktails
Ingrediënten: aardappel, citroensap, knoflook, mesclun, nieuwe aardappel, olijfolie, paarse artisjok, parmezaanse kaas, peper, pistou, rundergehakt, tomaat, ui, verse basilicum, verse peterselie en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Ingrediënten: aardappel, bouquet garni, donker boerenbrood, knoflook, krab, langoest, middellandse-zeevis, olijfolie, peper, pieterman, poon, saffraandraadjes, schorpioenvis, sinaasappelschil, tomaat, ui, wijting, zeebaars, zeeduivel en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: bleekselderij, boter, bouquet garni, jonge eend, lavendelhoning, peper, ui, wortel en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: gevogelte
Ingrediënten: boter, bouquet garni, croutons, droge witte wijn, knoflook, olijfolie, pieterman, poon, prei, tomaat, tomatenpuree, ui, verse peterselie, vis, water, wijting, wortel en zeepaling
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: bloem, brocciu, ei, jus, majoraan en schapenkaas
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / kaas
Ingrediënten: kalfsbotten, kalfslever, kalfsvlees, kastanje, knoflook, lamsribben, laurierblad, olijfolie, rundvlees, ui, varkensvlees, verse tijm, peper, vijgenbrandewijn, vleesbouillon, wit broodkruim en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / paté/terrine
Ingrediënten: eendenvet, knoflook, lamsjus en souris
Keuken: Frans
Soort: vlees
Ingrediënten: bloem, boter, ei, melk, suiker en zout
Keuken: Frans
Soort: pannenkoeken en flensjes
Ingrediënten: amandelschaafsel, bloem, boter, eieren, gist, kirsch, melk, rozijnen, suiker en zout
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Toon alle 190 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783829020213
ISBN10
382902021X