We hebben 190 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Culinaria Frankrijk , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
- meer dan 4 jaar geleden door guadalupe santamaria geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Culinaria Frankrijk
Een greep uit de 190 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, bouquet garni, broodkruim, ei, grof zout, knoflook, kruidnagel, sjalot, ui, varkenspoot, witte wijn, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: ei, knoflook, komkommersap, oesters, olijfolie, rode paprika, seizoenskruiden, tomaat, tomatensap, peper, water en zout
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: boter, chorizo, kalfsfond, olie, pos, rode pieterman, ui, verse basilicum, peper en vet
Keuken: Frans / Catalaans
Soort: vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: amandelen, hazelnoten, kaneel, rozijnen, saffraan, suiker, vierkruidenmengsel, vijgen, walnoten en witte muskaatdruiven
Keuken: Frans
Soort: fruit
Ingrediënten: ei, ganzenvet, groene kool, knoflook, kruim van boerenbrood, laurierblad, melk, sjalot, snijbiet, tijm, ui, veldzuring, verse peterselie, peper, vet spek, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees / groente
Ingrediënten: boter, bouquet garni, donker bier, kabeljauw, poon, prei, sjalot, tarwebloem, tong, versgemalen zwarte peper, vis, wortel, zeepaling en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bouquet garni, cahors-wijn, gemalen peper, gerookt spek, hazelnootolie, knoflook, knoflookcroutons, lamsbout, sinaasappelsap, sinaasappelschil, tomaat, ui, zout en zwoerd
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees / pekel en marinades
Ingrediënten: citroensap, honing, suiker, verse geitenkaas, roomkaas, walnoten en water
Keuken: Frans / Catalaans
Soort: zuivel
Ingrediënten: amandelschaafsel, boter, calvados, citroensap, eidooier, reinettes, sinaasappelrasp, suiker, tarwebloem en zout
Keuken: Frans
Soort: fruit / gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: bladgelatine, droge witte wijn, jeneverbes, kalfshals, kippenbout, konijnenrug, kruidnagel, laurierblad, rode-wijnazijn, spek, tijm, ui, peper, vleesbouillon en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / paté/terrine
Ingrediënten: buikspek, échiré-boter, konijnenbout, konijnenrug, paarse mosterd, rode wijn uit corrèze, ui, verse tijm, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / wild
Ingrediënten: azijn, bordeaux, boter, bouquet garni, ei, kalfsfond, kalfspoot, knoflook, prei, ui, peper, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: cacaopasta, eidooier, kastanjecrème, mandarijnensap, slagroom, suiker, vanillestokje, water en whisky
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: ei/omelet/frittata / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: boter, bressekip, champignon, chardonnay, crème fraîche, suiker, ui, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: boter, côte de boeuf-steaks, fleur de sel, kruidenboter, olie en peper
Keuken: Frans
Soort: vlees
Ingrediënten: droge witte wijn, knoflook, kruidnagel, lamsschouder, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, ui, verse peterselie, verse rozemarijn, vet spek, wortel en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: aardappel, boter, elft, muscadet, peper, sjalot, verse peterselie, verse zuring en zout
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: kalfsbotten, kalfslever, kalfsvlees, kastanje, knoflook, lamsribben, laurierblad, olijfolie, rundvlees, ui, varkensvlees, verse tijm, peper, vijgenbrandewijn, vleesbouillon, wit broodkruim en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / paté/terrine
Ingrediënten: cervelaatworst, doorregen spek, droge riesling, ganzenvet, gepekelde varkenspoot, jeneverbes, knakworst uit straatsburg, kruidnagel, laurierblad, peperkorrel, rauwe zuurkool en ui
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: boter, calvados, kreeft, peper, suiker en zout
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Toon alle 190 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783829020213
ISBN10
382902021X