We hebben 190 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Culinaria Frankrijk , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
- meer dan 4 jaar geleden door guadalupe santamaria geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Culinaria Frankrijk
Een greep uit de 190 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: aardappel, bouquet garni, donker boerenbrood, knoflook, krab, langoest, middellandse-zeevis, olijfolie, peper, pieterman, poon, saffraandraadjes, schorpioenvis, sinaasappelschil, tomaat, ui, wijting, zeebaars, zeeduivel en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: appel, bladerdeeg, boter, eidooier, gedroogde appelschil, kaneel, poedersuiker en rietsuiker
Keuken: Frans
Soort: fruit / gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: boutargue, knoflook, olijfolie, spaanse peper, spaghetti, venkelgroen, verse peterselie, witte wijn en zout
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Ingrediënten: bloem, brocciu, ei, jus, majoraan en schapenkaas
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / kaas
Ingrediënten: laurierblad, melklam, olie, rosé, ui, verse rozemarijn, verse tijm, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees
Ingrediënten: bloem, boter, citroenschil, ei, gist, rozijnen, rum, sinaasappelschil, suiker, vanillestokje, water en zout
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, boter, elft, muscadet, peper, sjalot, verse peterselie, verse zuring en zout
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: azijn, bordeaux, boter, bouquet garni, ei, kalfsfond, kalfspoot, knoflook, prei, ui, peper, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: citroen, honing, knoflook, konijn, laurierblad, olijfolie, salieblaadjes, tijm, ui, peper, witte wijn, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / wild
Ingrediënten: amandelen, hazelnoten, kaneel, rozijnen, saffraan, suiker, vierkruidenmengsel, vijgen, walnoten en witte muskaatdruiven
Keuken: Frans
Soort: fruit
Ingrediënten: boter, broodkruim, crème fraîche, eidooier, ham van wild zwijn, reebiefstuk, ui, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: wild
Ingrediënten: ei, knoflook, komkommersap, oesters, olijfolie, rode paprika, seizoenskruiden, tomaat, tomatensap, peper, water en zout
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: bleekselderij, cayennepeper, courgette, couscous, gemalen komijn, kikkererwten, knoflook, lamsgehakt, lamsschouder, mild paprikapoeder, nootmuskaat, olie, pastinaak, peper, ras el hanout, savooiekool, ui, verse koriander, verse peterselie, wortel en zout
Keuken: Mediterraans / Frans
Soort: vlees / groenten, aardappels en peulvruchten / couscous/bulgur/quinoa / boter en olie
Ingrediënten: aligoté-witte wijn, boter, cayennepeper, crème fraîche, dijonmosterd, gruyère, melk, nootmuskaat, room, sjalot, snoek, tarwebloem, veldzuring, verse peterselie, witte peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: ansjovisfilet, bleekselderij, broccoli, knoflook, olijfolie, paprika, radijs, slaharten, venkel en wortel
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / groente
Ingrediënten: eendenvet, knoflook, lamsjus en souris
Keuken: Frans
Soort: vlees
Ingrediënten: aardbeienbrandewijn, brocciu, citroenschil, sinaasappelschil, suiker en zandtaartdeeg
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: aardappel, appel, bleekselderij, boter, bouquet garni, broccolizaad, cognac, gerookt spek, hartmosselen, knoflook, mantelschelpen, mosselen, olijfolie, prei, rode paprika, sjalot, tomaat, tomatenpuree, ui, visbouillon, visfilet, wortel en zwemkrabben
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: citroen, gerookt spek, kalfsfond, knoflook, parelhoen, peper, vino rancio en zout
Keuken: Frans / Catalaans
Soort: stoofgerecht / gevogelte
Ingrediënten: ei, gezouten boter, melk, pruimen, rum, suiker, tarwebloem en zout
Keuken: Frans
Soort: ei/omelet/frittata / gebak, koek, taart, pudding
Toon alle 190 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783829020213
ISBN10
382902021X