Koken tussen Italiaanse vulkanen 
      
      
      
       
     
      
      We hebben 248 recepten uit dit boek   geindexeerd. 
      
         Word gratis lid 
         Welkom op heerlijk zoeken 
         Wij maken jouw kookboeken, zoals Koken tussen Italiaanse vulkanen , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage  of word direct gratis lid  en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
       
      
          
  
    
       
   
 
        Nederlands 
    	
      Ko Sliggers is een illustere ontwerper en kok. In het VPRO programma de zaterdagbijlage van De Avonden deed hij verslag van zijn kookavonturen op het zuid Italiaanse eiland Lipari. Wat in de ether onbereikbaar bleef, komt in dit boek volledig tot zijn recht: culinaire geschiedenis, de herkomst van ingredienten en hun merkwaardigheden én zo’n 240 recepten uit de Zuid-Italiaanse keuken. Een boek dat er moest komen, vond Johannes van Dam. Uitgeroepen tot één van de best verzorgde boeken én Kookboek van het jaar 2014!
    Aantekeningen
         bij dit boek
     
          Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt       
           bij dit boek
 door gebruikers. 
   
        
    Advertentie 
    
            
        
        Recepten uit Koken tussen Italiaanse vulkanen 
        Een greep uit de 248 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
          
  
  
  
    
        Ingrediënten: bloem, bloemige aardappelen, broodkruim, eierdooier, eiwit, knoflook, peterselie, siciliaanse pecorino, zonnebloemolie en zwarte peper 
        
Keuken: Italiaans 
        Soort: vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bloemkool, oud broodkruim, peper, roomboter, siciliaanse pecorino en zout 
        
Keuken: Italiaans 
        Soort: vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: citroensap, perzikvruchtvlees, suiker en water 
        
Keuken: Italiaans 
        Soort: vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: aardappel, droge witte wijn, chinese garnalen, groentebouillon, honing, knoflook, peper, room, roomboter, saffraan, sjalot, vongole en zout 
        
Keuken: Italiaans 
        Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: gedroogde tomaat, broodkruimels, knoflook, olijfolie, peper, peterselie en zout 
        
Keuken: Italiaans 
        Soort: vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: basilicum, bleekselderij, knoflook, olijfolie, oregano, pancetta, peper, rode wijn, rundergehakt, suiker, tomatensaus, ui, wortel en zout 
        
Keuken: Italiaans 
        Soort: saus/dressing/jus 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: chilipeper, knoflook, mosselen, olijfolie, paccheri, peper, peterselie, venusschelpen en witte wijn 
        
Keuken: Italiaans 
        Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: guanciale, knoflook, olijfolie, pecorino romano, peper, savooiekool en zout 
        
Keuken: Italiaans 
        Soort: vlees 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bloedsinaasappel, extra vierge olijfolie, grof zeezout, venkelknol, venkelzaad en zwarte peper 
        
Keuken: Italiaans 
        Soort: salade / vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: abrikoos, bakpoeder, bloem, boter, citroenzest, droge biscuits, ei, suiker en zout 
        
Keuken: Italiaans 
        Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: broccoli, chilipeper, extra vierge olijfolie, knoflook, peper en zout 
        
Keuken: Italiaans 
        Soort: vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bloem, ei, licht bier, peper, radicchio, zonnebloemolie en zout 
        
Keuken: Italiaans 
        Soort: vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bloem, boter, ei, gorgonzola, nootmuskaat, pecorino siciliano, peper en volle melk 
        
Keuken: Italiaans 
        Soort: vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: brede lintpasta, extra vierge olijfolie, knoflook, lasagnette, pecorino, peper, tuinbonen en zout 
        
Keuken: Italiaans 
        Soort: pasta/noodles / vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: citroen, peper, reuzel, rundermilt, zachte broodjes met sesamzaad en zout 
        
Keuken: Italiaans 
        Soort: vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: citroen, kaneelpijpje, kruidnagel, kweeperen en suiker 
        
Keuken: Italiaans 
        Soort: vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: anijszaad, boter, citroen, droge witte wijn, nootmuskaat, peper, room, ui en zout 
        
Keuken: Italiaans 
        Soort: vlees 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: gele paprika, kappertjes, knoflook, olijfolie, peper, rode paprika, witte wijnazijn en zout 
        
Keuken: Italiaans 
        Soort: vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bloem, boter, citroensap, citroenzest, citrusschil, eierdooier, gekonfijte pompoen, gekonfijte rode kersen, kaneel, melk, poedersuiker, pure chocolade, reuzel, ricotta, sukade, water en zout 
        
Keuken: Italiaans 
        
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: caciocavallo, knoflook, olijfolie, oregano, suiker en wijnazijn 
        
Keuken: Italiaans 
        Soort: vegetarisch 
      
     
   
 
        Toon alle 248 recepten in dit boek