We hebben 123 recepten uit dit boek   geindexeerd. 
      
         Word gratis lid 
         Welkom op heerlijk zoeken 
         Wij maken jouw kookboeken, zoals Jamie’s Italie , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage  of word direct gratis lid  en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
       
      Er zijn zulke verschillen in levensstijl, keukens, tradities en dialecten. En daarom vind ik het als kok zo’n verdomd interessant land. En weet je wat? Eigenlijk had ik gewoon zelf een Italiaan moeten zijn. Het is gewoon zo dat ik me Italiaan voel wanneer ik in Itali en.’ Jamie Oliver
    Aantekeningen
         bij dit boek
     
        
  
  
    - meer dan 7 jaar  geleden door Louise Van Holst  geplaatst
.
   
 
  
  
    - meer dan 7 jaar  geleden door Louise Van Holst  geplaatst
.
   
 
   
        
    Advertentie 
    
            
        
        Recepten uit Jamie's Italie 
        Een greep uit de 123 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
          
  
  
  
    
        Ingrediënten: appel, broodkruim, citroen, ei, gedroogde vijgen, honing, kaneel, krenten, melk, polenta, rozijnen en sinaasappel 
        
Keuken: Italiaans 
        Soort: gebak, koek, taart, pudding 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: citroen, artisjok, munt, paarse artisjok, parmezaanse kaas, risotto bianco en witte risotto 
        
Keuken: Italiaans 
        Soort: risotto 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: blauwe druif, groene druif, pijnboompitten, ricotta, rozemarijn, vanillesuiker en witte wijn 
        
Keuken: Italiaans 
        Soort: pizza 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: chianti, kalfsschenkel, knoflook, laurier, rode wijn, rozemarijn en runderschenkel 
        
Keuken: Italiaans 
        Soort: stoofgerecht 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: aardappel, bleekselderij, brood, cannellinibonen, cavolo nero, gedroogde spaanse peper, knoflook, laurier, rode ui, tomaat, tomaat in blik, venkelzaad, wortel en zolfinibonen 
        
Keuken: Italiaans 
        Soort: soep/bouillon 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: aubergine, basilicum, gedroogde spaanse peper, knoflook, kruidenazijn, oregano, parmezaanse kaas, pecorino, ricotta, spaghetti, tomaat in blik, tomatenpassata en witte wijnazijn 
        
Keuken: Italiaans 
        Soort: pasta/noodles 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: ansjovis, bloemkool, brood, gedroogde spaanse peper, parmezaanse kaas, peterselie, risotto bianco en witte risotto 
        
Keuken: Italiaans 
        Soort: risotto 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: mosselen, octopus, peterselie, venkel en venusschelpen 
        
Keuken: Italiaans 
        
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: amandel, aubergine, groene olijven, kappertjes, knoflook, kruidenazijn, oregano, peterselie, rode ui en tomaat 
        
Keuken: Italiaans 
        Soort: stoofgerecht 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: citroen, ei, grof zeezout, kruiden, sinaasappel, venkelzaad en vis 
        
Keuken: Italiaans 
        
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: citroen, grappa en peer 
        
Keuken: Italiaans 
        
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: citroen, erwten, munt, parmezaanse kaas, pecorino en tuinbonen 
        
Keuken: Italiaans 
        
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: citroen, octopus, peterselie en rode spaanse peper 
        
Keuken: Italiaans 
        
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: citroen, courgette, gele paprika, kruidenazijn, munt, oregano, rode paprika en venkel 
        
Keuken: Italiaans 
        
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: ansjovis, chianti, groene olijven, kip, knoflook, laurier, rozemarijn, tomaat in blik en zwarte olijven 
        
Keuken: Italiaans 
        Soort: stoofgerecht 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: cannellinibonen, knoflook, rode wijnazijn en rozemarijn 
        
Keuken: Italiaans 
        
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: aubergine, basilicum, broodkruim, buffelmozzarella, knoflook, oregano, parmezaanse kaas, tomaat in blik, ui en wijnazijn 
        
Keuken: Italiaans 
        
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: ansjovis, citroen, eekhoorntjesbrood, kastanjechampignons, knoflook, lamsvlees, laurier, marjolein, oregano en rozemarijn 
        
Keuken: Italiaans 
        
      
     
   
 
  
    1 notitie 
   
  
  
    
        Ingrediënten: ansjovis, eikenbladsla, friseesla, kappertjes, komkommer, kropsla, radicchio, radijs, rode paprika, rode wijnazijn, rucola, tomaat, venkel en witlof 
        
Keuken: Italiaans 
        Soort: salade 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: 00-bloem, citroen, ei, gist en pijnboompitten 
        
Keuken: Italiaans 
        Soort: gebak, koek, taart, pudding 
      
     
   
 
        Toon alle 123 recepten in dit boek 
         
   
  
    
    Status: Doorzoekbaar    
    
        ISBN13 
        9789021580449 
        ISBN10 
        9021580446