We hebben 123 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Jamie’s Italie , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Er zijn zulke verschillen in levensstijl, keukens, tradities en dialecten. En daarom vind ik het als kok zo’n verdomd interessant land. En weet je wat? Eigenlijk had ik gewoon zelf een Italiaan moeten zijn. Het is gewoon zo dat ik me Italiaan voel wanneer ik in Itali en.’ Jamie Oliver
Aantekeningen
bij dit boek
- ongeveer 7 jaar geleden door Louise Van Holst geplaatst
.
- ongeveer 7 jaar geleden door Louise Van Holst geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Jamie's Italie
Een greep uit de 123 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: oude kaas, pecorino, vijgen en vin santo
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: citroen, rucola, taleggio, tijm, tomatensaus, varkensschouder en venkelzaad
Keuken: Italiaans
Soort: pizza
Ingrediënten: durum tarwemeel, gist, griesmeel, rietsuiker en zeezout
Keuken: Italiaans
Soort: pizza
Ingrediënten: citroen, marlojein, oregano, paddestoelen, parmezaanse kaas, ricotta, rode spaanse peper, rucola en sla
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: 00-bloem en ei
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles
Ingrediënten: erwten, kippenbouillon, artisjok, munt, paarse artisjok, peterselie, prei, prosciutto, snijbiet, spinazie, tuinbonen en witte ui
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht
Ingrediënten: ansjovis, ei, gedroogde spaanse peper, knoflook, parmezaanse kaas en spaghetti
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: bloem, bruisend mineraalwater, citroen, ei en witte vis
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: citroen, gedroogde spaanse peper, inktvis, kruidenazijn, oregano, rode ui, rode wijnazijn, sinaasappel, tomaat en venkel
Keuken: Italiaans
Soort: salade
Ingrediënten: citroen, ei, grof zeezout, kruiden, sinaasappel, venkelzaad en vis
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: basilicum, bindsla, bleekselderijblaadjes, citroen, knoflook, koolblaadjes, kropsla, rucola, snijbiet, spinazie, venkeltoppen, waterkers en zuring
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: broodkruim, citroen, kaneel, knoflook, oregano, parmezaanse kaas, peterselie, pijnboompitten, rode wijnazijn, tomaat in blik, tonijn en ui
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: bleekselderij, citroen, gedroogde spaanse peper, gezouten kabeljauw, kabeljauw, kippenbouillon, knoflook, peterselie, schelvis, tomaat in blik, witte ui, wortel en zeeduivel
Keuken: Italiaans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: basilicum, kerstomaat, kervel, munt, parmezaanse kaas, pecorino, peterselie, tijm, venkel en zuring
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: komkommer, kruidenazijn, radijs, rode ui, rode wijnazijn, sinaasappel en venkel
Keuken: Italiaans
Soort: salade
Ingrediënten: basilicum, doperwten, kippenbouillon, munt, peterselie, rozemarijn, spaghetti en ui
Keuken: Italiaans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: bacon, bleekselderij, gedroogde spaanse peper, jeneverbes, pancetta, parmezaanse kaas, passata, salie, schouder van hert, schouder van wild zwijn, ui, witte wijn en wortel
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / vlees / wild
Ingrediënten: citroen, artisjok, munt, paarse artisjok, parmezaanse kaas, risotto bianco en witte risotto
Keuken: Italiaans
Soort: risotto
Ingrediënten: citroen, ei, garnalen, gedroogde spaanse peper, parmezaanse kaas en peterselie
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: basilicum, brood, kerstomaat, knoflook en tomaat in blik
Keuken: Italiaans
Soort: soep/bouillon
Toon alle 123 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021580449
ISBN10
9021580446