pasta/noodles

Zoek naar pasta/noodles in jouw eigen kookboeken

Pasta/Noodles koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Recept uit Ciao Bella:

Gezonde pasta met ansjovis & ui

Ingrediënten:
ansjovis, bigoli, olijfolie, peterselie, spaghetti, ui, witte wijn en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Recept uit Ciao Bella:

Gnocchi met scampi

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, brandy, cognac, knoflook, olijfolie, peperoncino, peterselie, room, scampi, tomaat in blik, ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Diner / hoofdgerecht uit Italië:

Orecchiette con rucola - Pasta met rucola

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, knoflook, orecchiette, peperoncino en rucola

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Spaghetti met broccoli en ansjovissaus

Ingrediënten:
ansjovis, ansjovissaus, broccoli, chilipepervlokken, olijfolie en spaghetti

Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver, Chris Terry, David Loftus en Marton Deuchars - Jamie's dinners

Recept uit Jamie's dinners:

Eenvoudige lasagna uit de oven

Ingrediënten:
ansjovis, buikspek, butternut-pompoen, crème fraîche, gedroogde rode peper, kruiden, gerookte bacon, kaneel, knoflook, korianderzaad, lasagnavellen, laurier, melk, mozzarella, pancetta, parmezaanse kaas, rode wijn, runderschenkel, stooflappen, tomaat in blik, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Tortellini - Gevulde pasta

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, kippenborst, knoflook, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, peterselie en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver, Chris Terry, David Loftus en Marton Deuchars - Jamie's dinners

Recept uit Jamie's dinners:

Tomaten, macaroni, kaas

Ingrediënten:
ansjovis, basilicum, broodkruim, knoflook, koffieroom, macaroni, mozzarella, nootmuskaat, parmezaanse kaas, rode wijnazijn, tijm en tomaat

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Recept uit Jamie's Italie:

Carbonara met worst

Ingrediënten:
citroen, ei, linguine, pancetta, parmezaanse kaas, peterselie, slagroom en worstjes

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Mori soba

Ingrediënten:
groentebouillon, japanse sojasaus, mirin, prei, soba en suiker

Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Boekweitpasta met aardappelen en kool

Ingrediënten:
00-bloem, aardappel, asiago, bittokaas, boekweitmeel, boter, ei, knoflook, melk, parmezaanse kaas, peper, salie, savooiekool, tomakaas en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Recept uit Mediterrane Odyssee:

Pasta met tomaten, kappertjes en munt

Ingrediënten:
extra vierge olijfolie, gedroogde chilipeper, kappertjes, kerstomaat, knoflook, munt, spaghetti en trostomaat

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Pasta met roomsaus met worst

Ingrediënten:
boter, conchiglie, fusilli, gramigna, parmezaanse kaas, plantaardige olie, slagroom, ui, verse worst, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Pasta met carbonarasaus

Ingrediënten:
ei, extra vergine olijfolie, knoflook, mager rookspek, pancetta, parmezaanse kaas, pecorino romano, peterselie, spaghetti, witte wijn en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Spätzle

Ingrediënten:
bloem, ei, water en zout

Keuken:
Midden-Europees
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jozef Youssef - Moleculair koken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Moleculair koken:

Warme parmezaannoedels met asperges, prosciutto, kwartelei en truffelschuim

Ingrediënten:
agar-agar, asperge, groentebouillon, kwartelei, parmezaanse kaas, prosciutto en truffelschuim

Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Recept uit Ciao Bella:

Spaghetti met miniartisjokken & garnalen

Ingrediënten:
artisjok, boter, citroen, garnaal, knoflook, olijfolie, peperoncino, prosecco, spaghetti en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Crispy Goat's Milk Ricotta Dumpling

Ingrediënten:
frituurvet, geitenmelkricotta, room en ultratex 4®

Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Diner / hoofdgerecht uit Italië:

Fettuccine all'intingolo - Fettuccine met stoofvleessaus

Ingrediënten:
fettuccine, ingekookt stoofvocht van varkenswang, parmigiano-reggiano, pecorino en tagliatelle

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit M.B. Clark, Martin Brigdale en M. Clark - Trattoria

Recept uit Trattoria:

Spaghetti met mosselen, tomaten en peterselie

Ingrediënten:
knoflook, mosselen, peterselie, spaghetti, tomaat in blik, venusschelpen en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Ramen Noodles

Ingrediënten:
bloem, ei, griesmeel, olie, seitan en water

Soort:
pasta/noodles
Een recept uit E.G. Baur en I. Ohlbaum - Aan tafel met Verdi

Recept uit Aan tafel met Verdi:

Pastadeeg, basisrecept

Ingrediënten:
ei, eidooier, olijfolie en tarwebloem

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit E.G. Baur en I. Ohlbaum - Aan tafel met Verdi

Diner / voorgerecht uit Aan tafel met Verdi:

Consum Cassoni (Groentepakketjes uit de pan)

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, knoflook, olijfolie, spinazie, sultanarozijnen, ui en volle melk

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:

Canneloni

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, champignons, durum-tarwemeel, ei, eidooier, knoflook, olie, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, runderfond, rundergehakt, spinazie, tomatenpuree, tomatensaus, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:

Pasta met kikkererwten

Ingrediënten:
kikkererwten, knoflook, olijfolie, peper, rode peper, verse pasta en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Gnocchi op zijn Romeins

Ingrediënten:
boter, durumbloem, ei, gruyère, melk, nootmuskaat en parmezaanse kaas

Keuken:
Frans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:

Linguine ala bottarga - Linguine met bottarga

Ingrediënten:
bottarga, chilipeper, knoflook, linguine, olijfolie, peper, peterselie, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles