We hebben 529 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals 500 slowcooker recepten , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
De slowcooker is een bijzonder praktisch en veelzijdig keukenapparaat. Is het niet heerlijk om op een koude winteravond na een lange werkdag thuis te komen en niets te hoeven doen? U kunt zelfs in een warm schuimend bad stappen terwijl het eten geduldig op u wacht.
Met de 500 helder beschreven recepten zal zelfs een beginnende keukenprins of -prinses telkens weer heerlijke maaltijden op tafel kunnen toveren.
Ook vindt u in dit boek diverse tips over veilige voedselbereiding en ontdekt u wat de beste stukken vlees voor de slowcooker zijn. Bovendien leert u variëren in textuur en smaak.
500 slowcookergerechten bevat recepten voor elke gelegenheid, van voorgerechten en soepen tot hoofdgerechten, desserts en zelfs ingemaakte producten.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit 500 slowcooker recepten
Een greep uit de 529 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bakpoeder, bloem, cacao, ei, gemberpoeder, kaneel, peer, slagroom, suiker, vanille-extract, zonnebloemolie en zuiveringszout
Keuken: Internationaal
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: gemberpoeder, kaneel, kristalsuiker, maïzena, perzik en water
Keuken: Internationaal
Soort: chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Ingrediënten: bacon, basmatirijst, champignons, chilipoeder, groene kool, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, maïs, oregano, paprikapoeder, snijbiet, tomaat uit blik, ui en zwartoogbonen
Keuken: Amerikaans
Soort: groente
Ingrediënten: aardappel, basilicum, bleekselderij, hamschijf, laurier, spliterwten, ui en wortel
Keuken: Europees
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: basilicum, chilivlokken, garnalen, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, oregano, paprikapoeder, peterselie, tomaat uit blik, venkel, visbouillon, witte wijn en witvisfilet
Keuken: Mediterraans
Soort: vis
Ingrediënten: bakpoeder, bloem, boter, bruine suiker, cacao, ei, kristalsuiker, maïzena, olie, pindakaas, pure chocoladedruppels, walnoten, water, zout en zuiveringszout
Keuken: Amerikaans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: bakpoeder, bloem, boter, bruine suiker, cacao, ei, kristalsuiker, maïzena, olie, pure chocoladedruppels, walnoten, water, zout en zuiveringszout
Keuken: Amerikaans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, groentebouillonblokjes, groentebouillontablet, kippenbouillon, peper, peterselie, prei, ui en zout
Keuken: Frans / Amerikaans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: aardappel, chilipeper, garam masala, garnalen, gemalen komijn, gember, kaneel, kardemonpeulen, knoflook, kokosmelk, kokosrasp, koriander, korianderzaad, kurkuma, mosterdzaad, olijfolie, paprikapoeder, tamarindepasta, tomaat, ui en witvisfilet
Keuken: Indiaas
Soort: curry
Ingrediënten: bataat, flespompoen, gemalen korianderzaad, groentebouillon, harissa, kaneel, kikkererwten, knoflook, koriander, pijnboompitten, rode paprika, spinazie, tomaat uit blik en ui
Keuken: Marokkaans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: chorizo, doperwten, gerookt paprikapoeder, kippenbouillon, kippenbout, knoflook, kurkuma, olie, rijst, rode paprika, sinaasappel, tomaat uit blik, tomatenpuree, ui, witte wijn, zongedroogde tomaat en zwarte olijven
Keuken: Spaans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: aardappel, bleekselderij, doperwten, hamschijf, laurier, spliterwten, ui en wortel
Keuken: Europees
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: appelmoes, bloem, boter, champignons, honing, kippenbouillon, knoflook, marsala, olijfolie, peper, peterselie, Pruimen op sap, tijm, ui, varkensbouillon, varkenshaas en zout
Keuken: Internationaal
Soort: vlees
Ingrediënten: champignons, kippenbouillon, knoflook, paprikapoeder, parmaham, ui, visbouillon, zeeduivelstaart en zure room
Keuken: Mediterraans
Soort: vis
Ingrediënten: bacon, champignons, ei, kalfsgehakt, knoflook, peterselie, piment, reuzel, sjalot, tijm, varkensgehakt, varkenslever en witbrood
Keuken: Frans
Soort: vlees / paté/terrine
Ingrediënten: bleekselderij, bloem, champignons, everzwijn, gemberwijn, knoflook, kruidnagel, laurier, maïzena, olijfolie, peper, perzik uit blik, peterselie, rode wijnazijn, rozemarijn, runderbouillon, runderbouillonblokje, salie, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, varkensschouder en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees
Ingrediënten: bleekselderij, bloem, boter, citroenrasp, kalfsschenkel, kippenbouillonblokje, knoflook, peterselie, rozemarijn, suiker, tomaat uit blik, ui, witte wijn en wortel
Keuken: Italiaans
Soort: vlees
Ingrediënten: appel, bacon, ei, kalfsgehakt, knoflook, piment, reuzel, sjalot, tijm, varkensgehakt, varkenslever, walnoten en witbrood
Keuken: Frans
Soort: vlees / paté/terrine
Ingrediënten: aardappel, aubergine, dadels, kaassaus, knoflook, olie, peterselie, rozijnen, rundergehakt, tomatenpuree, tomatensaus, ui en zwarte peper
Keuken: Grieks
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Toon alle 529 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789048304417
ISBN10
9048304415