Karamelcrème

Karamelcrème wordt beschouwd als karamel.

Zoek naar karamelcrème in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met karamelcrème in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste karamelcrème recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient karamelcrème:

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Marokkaanse ceremoniele taart

Ingrediënten:
bisquitgebak, chocolademousse, jam, karamelcrème, kokoscrème, meringue, oranjebloesemwater, rum, sinaasappelsap, suikerstroop, vanillecrème en fruit

Keuken:
Marokkaans / Sefardisch / Joods
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Diner / nagerecht uit Het beste van Roger van Damme:

A touch of Gold

Ingrediënten:
balsamicoreductie, bergamotsorbet, bladgoud, bloemblaadjes van witte chocolade, chocoladeglacage, chocolademousse, halve crunchbal interieur, karamelcrème, streuzel en tijm-chocolademousse interieur

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Diner / nagerecht uit Het beste van Roger van Damme:

Trio chocolade

Ingrediënten:
chocoladeglacage, chocoladesabayon, karamelcrème, melkchocolademousse, pure chocolademousse, staafjes pure chocolade, streuzel en witte chocoladebavarois

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Diner / nagerecht uit Het beste van Roger van Damme:

Koffie

Ingrediënten:
chocolade, chocoladeglacage, chocolademousse, karamelcrème, karamelglacage, koffieboontjes, koffiemousse, koffieschuimpjes, mascarponekoffiecrème en pure chocolade

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

Hazelnut

Ingrediënten:
chococrunch, crème brúlée met koffie en hazelnoot, gebakken peer in calx, hazelnootbuizen, hazelnotencrunch, karamel, koffiesaus, krokantje van pistache, perencompote en pompernikkel