Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Fettucine van warme visbouillon met basilicumolie en steenzout of truffelzout
- Ingrediënten:
- basilicumolie, gellangom, safraandraadjes, steenzout, truffelzout en visconsommé
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Truffelzout wordt beschouwd als zout.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met truffelzout in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient truffelzout:
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit Salade:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Recept uit Verrot lekker:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Margriet kookboek:
Snack of tussendoortje uit Rond de tafel der Romeinen:
Basisrecept uit Margriet kookboek:
Recept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit Margriet kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Rond de tafel der Romeinen:
Recept van Wateetons:
Recept van Wateetons:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Recept uit Speisekammer:
Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [5]: