We hebben 181 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Morito , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Kookboek van de maand mei 2015
Na Moro,Casa Moro en Moro Londen is er nu het langverwachte Morito. Morito is de tapas- en mezzebar van Sam en Sam Clark die ze openden naast hun restaurant Moro in Londen: ‘The little sister of Moro, the noisier, more rebellious sibling.’. In het kookboek vind je de heerlijke tapas en mezze van kooklegendes Samuel en Samantha Clark. In Morito vind je meer dan 150 eenvoudige seizoengerechten. Morito is een prachtig cadeauboek voor fans van Spaanse en Midden-Oosterse tapas en mezze.
‘Een toegankelijke Ottolenghi.’ - Jonah Freud, de Kookboekhandel
‘Moro’s stoere kleine zusje.’ - Athenaeum.nl
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Morito
Een greep uit de 181 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: gin, schil van bittersinaasappel en sinaasappelschil
Keuken: Mediterraans
Soort: drank (alcoholisch)
Ingrediënten: citroensap, doperwtjes, gemalen piment, griekse yoghurt, knoflook, little gem, melk, olijfolie, sinaasappelsap, sinaasappelschil, suiker, verse dille, verse dragon, verse munt en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: campari, ijsblokjes, sinaasappel en witte wijn
Keuken: Mediterraans
Soort: drank (alcoholisch) / cocktails
Ingrediënten: groene pruimen en zout
Keuken: Libanees / Turks
Ingrediënten: espresso, koffiebonen, sherry pedro ximenez en wodka
Soort: drank (alcoholisch) / cocktails
Ingrediënten: bloem, boter, olijfolie, polenta, volle melk, vulling naar keuze en witte wijn
Keuken: Spaans
Soort: beslag/deeg
Ingrediënten: aleppochilivlokken, boter, cashewnoten, chilipoeder, chilivlokken, komijnzaad, korianderzaad, pikant paprikapoeder en sesamzaad
Keuken: Mediterraans / Egyptisch
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, knoflookmayonaise, birds-eye chilipeper, knoflook, koolzaadolie, laurierblad, olijfolie, pimentón dulce, pimenton picante, rawit, rode wijn, suiker, tomaten uit blik, verse rozemarijn, verse tijm en zonnebloemolie
Keuken: Spaans
Soort: aardappelgerecht / vegetarisch / frituur
Ingrediënten: chorizo, extra vergine olijfolie, kerstomaat, rode ui, rodewijnazijn, sint-jakobsschelp, suiker en verse bladpeterselie
Keuken: Spaans
Soort: vlees / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: geblancheerde amandelen, granaatappeldressing, granaatappelpitten, marcona amandelen, verse munt en zomerbieten
Keuken: Mediterraans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: citroen, gedroogde munt, geitenkwark, ingelegde peppadews, labneh, pijnboompitten, verse munt, roomkaas en za'atar
Keuken: Mediterraans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: gedroogde rode chilipeper, gemalen koriander, kippenbouillon, kippenvleugel, knoflook, laurierblad, moscatelazijn, olijfolie, oregano, paprika, pimentón, puntpaprika, rode chilipeper, rozemarijn, scharreldrumstick, suiker, witte wijn, wittewijnazijn en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: barbecue/grill / gevogelte / pekel en marinades
Ingrediënten: durum tarwemeel, fijn zeezout, instantgist, olijfolie, suiker en water
Keuken: Spaans
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: brood, cantharel, eekhoorntjesbrood, fino sherry, jamón, knoflook, lardo, oesterzwam, olijfolie, pancetta ibérica, pancetta, speck, verse bladpeterselie en weidechampignon
Keuken: Spaans
Soort: vlees / brood en broodgerecht / paddenstoelen
Ingrediënten: amandelmeel, bakpoeder, boter, citroenrasp, citroensap, grove polenta, kaneel, nootmuskaat, scharrelei, walnoten, witte basterdsuiker, zelfrijzend bakmeel, zonnebloemolie en zuiveringszout
Keuken: Mediterraans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: espresso, kaneelstokje, melk, scharrelei, slagroom, vanillestokje en witte basterdsuiker
Keuken: Mediterraans
Soort: ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: bloedworst, ciabatta, extra vergine olijfolie, gemalen komijnzaad, gemalen venkelzaad, knoflook, groene puntpaprika, morcilla, moritobroodje, padrónpeper, rodewijnazijn, spaanse bloedworst, suiker en verse bladpeterselie
Keuken: Spaans
Soort: vlees / brood en broodgerecht
Ingrediënten: citroensap, extra vergine olijfolie, feta, karwijzaad, nigellazaad, verse munt en wortel
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: cointreau, met bittersinaasappel getrokken gin, oranjebitter, oranjebloesemwater en sinaasappelschil
Keuken: Mediterraans
Soort: drank (alcoholisch) / cocktails
Ingrediënten: citroensap, citroenschil, extra vergine olijfolie, harissa, jonge knoflook, komijnzaad, verse koriander en verse sardines
Keuken: Mediterraans
Soort: barbecue/grill / vis
Toon alle 181 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021558967
ISBN10
9021558963