We hebben 181 recepten uit dit boek   geindexeerd. 
      
         Word gratis lid 
         Welkom op heerlijk zoeken 
         Wij maken jouw kookboeken, zoals Morito , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage  of word direct gratis lid  en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
       
      
        Kookboek van de maand mei 2015
      
      Na Moro,Casa Moro en Moro Londen is er nu het langverwachte Morito. Morito is de tapas- en mezzebar van Sam en Sam Clark die ze openden naast hun restaurant Moro in Londen: ‘The little sister of Moro, the noisier, more rebellious sibling.’. In het kookboek vind je de heerlijke tapas en mezze van kooklegendes Samuel en Samantha Clark. In Morito vind je meer dan 150 eenvoudige seizoengerechten. Morito is een prachtig cadeauboek voor fans van Spaanse en Midden-Oosterse tapas en mezze.
‘Een toegankelijke Ottolenghi.’ - Jonah Freud, de Kookboekhandel
‘Moro’s stoere kleine zusje.’ - Athenaeum.nl
    Aantekeningen
         bij dit boek
     
          Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt       
           bij dit boek
 door gebruikers. 
   
        
    Advertentie 
    
            
        
        Recepten uit Morito 
        Een greep uit de 181 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
          
  
  
  
    
        Ingrediënten: citroensap, extra vergine olijfolie, jonge rabarber en verse dragon 
        
Keuken: Mediterraans / Turks 
        Soort: salade / vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bloem, boter, fijn griesmeel, groen anijszaad, semola rimacinata en witte basterdsuiker 
        
Keuken: Mediterraans 
        Soort: garnituur / koek en gebak 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: citroensap, deeg voor moritobroodjes, extra vergine olijfolie, groene olijven zonder pit, korianderzaad, suiker, verse bladpeterselie en walnoten 
        
Keuken: Mediterraans / Turks 
        Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: chorizo, extra vergine olijfolie, kerstomaat, rode ui, rodewijnazijn, sint-jakobsschelp, suiker en verse bladpeterselie 
        
Keuken: Spaans 
        Soort: vlees / schaal- en schelpdieren 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: citroenschil, filodeegvellen, gedroogde rozenblaadjes, gemalen kruidnagel, gezouten boter, kaneel, kaneelstokje, kardemompeul, pistachenoten, rozenwater, sinaasappelschil, walnoten, water, wit broodkruim en witte basterdsuiker 
        
Keuken: Mediterraans / Grieks 
        Soort: koek en gebak 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: citroen, gedroogde munt, geitenkwark, ingelegde peppadews, labneh, pijnboompitten, verse munt, roomkaas en za'atar 
        
Keuken: Mediterraans 
        Soort: vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: aleppochilivlokken, boter, cayennepeper, chilivlokken, citroensap, extra vergine olijfolie, griekse yoghurt, ingelegde biet, kerstomaat, knoflook, komkommer, postelein, radijs, rode chilipeper, rode ui, rucola, turkse ingelegde chilipeper, verse bladpeterselie en verse munt 
        
Keuken: Turks 
        Soort: salade / vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: ei, daslook, olijfoie, scharrelei, spaanse chips en verse bieslook 
        
Keuken: Spaans 
        Soort: tortilla / ei/omelet/frittata / vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: citroensap, extra vergine olijfolie, kikkererwten uit blik, knoflook, tahin en zout 
        
Keuken: Mediterraans 
        Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: knoflookmayonaise, extra vergine olijfolie, groene asperge, jamón, kwartelei en mayonaise 
        
Keuken: Spaans 
        Soort: vlees / schaal- en schelpdieren 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bloem, boter, chilipoeder, chorizo, groene paprika, kerstomaat, knoflook, laurierblad, mosselen, olijfolie, pimentón picante, polenta, rode paprika, ui, venkelzaad, verse bladpeterselie, volle melk en witte wijn 
        
Keuken: Spaans 
        Soort: vlees / quiche / schaal- en schelpdieren 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: citroen, citroensap, extra vergine olijfolie, griekse yoghurt, kaneel, knoflook, nigellazaad, pimentón dulce, rode chilipeper, scharrelkipfilet, tahin, ui, verse koriander en zout 
        
Keuken: Mediterraans 
        Soort: barbecue/grill / gevogelte 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: artisjok, bladpeterselie, citroensap, extra vergine olijfolie, jamón en steurgarnaal 
        
Keuken: Spaans 
        Soort: vlees / schaal- en schelpdieren 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bloemkool, knoflook, korianderzaad, kurkuma, olijfolie, pijnboompitten, rozijnen, saffraandraadjes, spaanse ui, ui en verse koriander 
        
Keuken: Mediterraans 
        Soort: vegetarisch / groente 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: groene mayonaise, olijfolie, rodewijnazijn, suiker en zomerbieten 
        
Keuken: Mediterraans 
        Soort: vegetarisch / groente 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bakpoeder, bosui, frituurolie, gedroogde kikkererwten, gedroogde tuinbonen, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, knoflook, koolzaadolie, olijfolie, prei, sesamzaad, verse bladpeterselie, verse dille, verse koriander en zonnebloemolie 
        
Keuken: Mediterraans 
        Soort: peulvruchten / vegetarisch / frituur 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: ei, extra vergine olijfolie, scharrelei, spinazie, steurgarnaal, verse bladpeterselie en knoflook 
        
Keuken: Spaans 
        Soort: ei/omelet/frittata / schaal- en schelpdieren 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: ei, citroenrasp, courgette, jamón, knoflook, olijfolie, scharrelei en verse munt 
        
Keuken: Spaans 
        Soort: tortilla / vlees / ei/omelet/frittata / vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bosui, citroen, extra vergine olijfolie, garnalen, komijnzaad, moscatelazijn, oregano, sap van bergamotcitroen, sap van bittersinaasappels, sinaasappel, sint-jakobsschelpen, suiker, wittewijnazijn, zeebaarsfilet en zoete wittewijnazijn 
        
Keuken: Mediterraans / Zuid Amerikaans 
        Soort: vis 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: kardemomwodka, limoen, limoensap, suikersiroop en troebel appelsap 
        
        
Soort: drank (alcoholisch) / cocktails 
      
     
   
 
        Toon alle 181 recepten in dit boek 
         
   
  
    
    Status: Doorzoekbaar    
    
        ISBN13 
        9789021558967 
        ISBN10 
        9021558963