Nigella Lawson - Hoe te eten

Hoe te eten

het plezier van koken en good food

Een boek van Nigella Lawson

We hebben 291 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Hoe te eten, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Over hoe te eten

Hoe te eten betekende Nigella’s doorbraak in Engeland en werd uitgeroepen tot kookboek van het jaar. Nog meer dan over koken en het nauwgezet volgen van recepten gaat het over het ontwikkelen van een goed begrip voor eten. Bij Nigella telt vooral het genieten: de geur van het gerecht, het tussentijds proeven, de warmte van de keuken en het gevoel van geborgenheid bij ouderwetse recepten die van moeder op dochter overgaan. “Koken kun je pas echt als je van eten houdt” is haar motto. Vandaar hoe te eten in plaats van hoe te koken. En Nigella maakt wat ze wil: van fast food tot uitgebreide diners, van comfort food tot hapjes voor baby’s en kinderen, alles is even verrukkelijk, vers en makkelijk te bereiden


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Hoe te eten

Een greep uit de 291 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / lunch / nagerecht uit Hoe te eten:

Rabarberschuimtaart

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, rabarber, sinaasappelsap en wijnsteenzuur

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Basisrecept uit Hoe te eten:

Italiaanse bouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, kalfsschenkel, kippenkarkas, kippenvleugels, knoflook, laurier, peterselie, piepkuiken, prei, runderschenkel, tomaat, ui, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Soort:
vlees / soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht uit Hoe te eten:

Kruimeltaart met appel en walnoot

Ingrediënten:
appel, bloem, boter, lichtbruine basterdsuiker, marsala, rozijnen en walnoten

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / nagerecht uit Hoe te eten:

Chocolade-frambozenpuddingtaart

Ingrediënten:
basterdsuiker, boter, cacaopoeder, crème de framboise, eau de framboise, ei, frambozen, kristalsuiker, oploskoffie, pure chocolade, taart, zelfrijzend bakmeel en zwarte koffie

Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Lunch / avondmaal uit Hoe te eten:

Zalmkoekjes

Ingrediënten:
aardappelpuree, bloem, broodkruim, citroen, ei, olie, paprikapoeder, parmezaanse kaas en zalm uit blik

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Recept uit Hoe te eten:

Basilicumolie

Ingrediënten:
basilicum en extra vierge-olijfolie

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / nagerecht uit Hoe te eten:

Kleverige chocoladepudding

Ingrediënten:
boter, cacao, donkerbruine basterdsuiker, ei, hazelnoten, kristalsuiker, pure chocolade, vanille-extract, volle melk en zelfrijzend bakmeel

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Gestoofd rundvlees met ansjovis en tijm

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bleekselderij, bloem, braadvet, foelie, knoflook, marsala, olijfolie, rode wijn, runderbouillon, runderstoofvlees, tijm, tomatenpuree, ui en wortel

Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Gans voor kerstavond

Ingrediënten:
aardappel, arrowroot, bleekselderij, boter, calvados, citroenschil, gans, ganzenmaag, ganzenvet, kippenbouillon, knoflook, madera, olie, rode-bessengelei, rookspek, salie, ui en wortel

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild en gevogelte
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Canard a l'orange

Ingrediënten:
eend, honing, sesamolie en sevillasinaasappels

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild en gevogelte
Toon alle 291 recepten in dit boek