Culinaria Italia
Italiaanse specialiteiten
We hebben 396 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Culinaria Italia , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Het “land waar de citroenen bloeien” was ook voor Goethes tijd al een fascinerend reisdoel. De rijke cultuur en het afwisselende landschap van Italië hebben kunstenaars en schrijvers voortdurend aangetrokken en geïnspireerd. Sinds de tijd van de vormingsreizen naar de klassieke plaatsen op het Apenijnse schiereiland hebben steeds meer toeristen hun liefde voor dit land ontdekt. De ars vivendi van zijn temperamentvolle bewoners heeft naast de cultuurschatten een blijvende indruk achtergelaten. Inmiddels is de eenvoudige en tegelijk fantasierijke Italiaanse keuken een onderdeel van het leven van ontelbare Italië-bezoekers geworden.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Culinaria Italia
Een greep uit de 396 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, carnarolirijst, eekhoorntjesbrood, kippenbouillon, parmezaanse kaas, risotto, ui, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: rijst / gevogelte
Ingrediënten: knoflook, laurierblaadje, olie, paling, rodewijnazijn, zout en zwarte peperkorrels
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pekel en marinades
Ingrediënten: cantaloupemeloen en droge marsala
Keuken: Italiaans
Soort: fruit / vegetarisch
Ingrediënten: brood, gedroogde dikke bonen, olijfolie, pecorino, scherpe peperoncino, tomatenpuree, verse basilicum en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: barbera, bleekselderij, borlottibonen, olijfolie, rondkorrelige rijst, salami d'la duja, savooiekool, spek, tomaat, ui, wortel, zout en zwoerd
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / soep/bouillon / groente
Ingrediënten: bavettepasta, eekhoorntjesbrood, kinnebak, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, tonijn in olie, vleesbouillon en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Ingrediënten: bouillon, extra vergine olijfolie, favabonen, gort, kievitsbonen, kikkererwten, linzen, mais, peper, spek, spelt, tarwe, tomatenpuree, ui, verse marjolein en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: knoflook, olijfolie, peper, sedanini, tomaat, verse munt, verse peterselie, witte wijn, zout en zwaardvis
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Ingrediënten: broodkruim, ei, erwten, extra vergine olijfolie, inktvis, knoflook, melk, pecorino, peper, ui, verse peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: gedroogde dikke bonen, olijfolie, peper, rigatoncini, selderij, tomaat en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: droge witte wijn, salsicce en wittewijnazijn
Keuken: Italiaans
Soort: vlees
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, harde tarwegries, gist, water en zout
Keuken: Italiaans
Soort: brood en broodgerecht / beslag/deeg / vegetarisch
Ingrediënten: artisjok, broodkruim, citroen, extra vergine olijfolie, knoflook, peper, verse munt en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: boter, cannelloni, gekookte ham, kippenlever, mager kalfsvlees, parmezaanse kaas, peper, slagroom, ui, vleesbouillon, zout en zwarte truffel
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: pasta, water en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: bakpoeder, boter, eidooier, eieren, gedroogde vijgen, gesuikerde vruchten, grappa, hazelnoten, melk, pijnboompitten, rozijnen, suiker, tarwebloem en zoete amandelen
Keuken: Italiaans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: ansjovisfilet, boekweitmeel, boter, parmezaanse kaas en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, kikkererwtenmeel, lente ui, peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: brood en broodgerecht / pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, engelse mosterdpoeder, olijfolie, rode ui, sinaasappel, venkelknol, walnoten, witte peper en zeezout
Keuken: Italiaans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: brood, olijfolie, peper, tomaat, ui, vis, wittewijnazijn, zeevruchten en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Toon alle 396 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783833111389
ISBN10
3833111380
Andere uitgaven
9783833134548