Culinaria Italia
Italiaanse specialiteiten
We hebben 396 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Culinaria Italia , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Het “land waar de citroenen bloeien” was ook voor Goethes tijd al een fascinerend reisdoel. De rijke cultuur en het afwisselende landschap van Italië hebben kunstenaars en schrijvers voortdurend aangetrokken en geïnspireerd. Sinds de tijd van de vormingsreizen naar de klassieke plaatsen op het Apenijnse schiereiland hebben steeds meer toeristen hun liefde voor dit land ontdekt. De ars vivendi van zijn temperamentvolle bewoners heeft naast de cultuurschatten een blijvende indruk achtergelaten. Inmiddels is de eenvoudige en tegelijk fantasierijke Italiaanse keuken een onderdeel van het leven van ontelbare Italië-bezoekers geworden.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Culinaria Italia
Een greep uit de 396 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, droge witte wijn, haan, olijfolie, pecorino, peperoncino, tomaat, ui, verse basilicum, verse peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / gevogelte
Ingrediënten: aardappel, dikke bonen, extra vergine olijfolie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, pasta, ricotta, tomatenpuree, ui, verse doperwten en zout
Keuken: Italiaans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, citroensap, eiwit, frituurolie, olijfolie, peper, visfilet, witbier en zout
Keuken: Toscaans / Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Ingrediënten: ansjovisfilet, extra vergine olijfolie, peper, pijnboompitten, rozijnen, saffraan, spaghetti, ui, venkel, verse sardientjes en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Ingrediënten: bloem, ei, melk, pindaolie, poedersuiker, suiker, sultanarozijnen, vanille, gist en zout
Keuken: Italiaans
Soort: koek en gebak / frituur
Ingrediënten: aardappel, bleekselderij, droge witte wijn, extra vergine olijfolie, gedroogde paddestoelen, geweekte stokvis, knoflook, pijnboompitten, tomatensaus, ui, wortel, zout en zwarte olijven
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bittokaas, boekweitmeel, boter, grappa, tarwebloem en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: boerenbrood, mosselen, olijfolie, peperoncino, tomaat, ui, venusmosselen, vis, visbouillon, witte wijn en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: broodkruim, citroensap, knoflook, oester, olijfolie, oregano, peper, verse peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Ingrediënten: boter, carnarolirijst, droge witte wijn, parmezaankorst, peper, rundermerg, saffraan, ui, vleesbouillon en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / risotto / rijst
Ingrediënten: broodkruim, ei, sinaasappelsap, tijmhoning, varkensvet, vermicelli en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, laurierblad, meerforelfilet, peper, ui, verse peterselie, wittewijnazijn, wortel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: caciocavallo, gedroogde peperoncino, gerookt spek, gezeefde tomaten, prei, witbrood, zout en zwarte olijven
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / brood en broodgerecht
Ingrediënten: boter, broodkruim, eieren, half-om-halfgehakt, knoflook, melk, mortadella, nootmuskaat, oud brood, parmezaanse kaas, peper, salsicce, verse peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees
Ingrediënten: ansjovisfilet, boter, extra vergine olijfolie, knoflook en groente
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bloem, boragie, ei, friséesla, knoflook, majoraan, parmezaanse kaas, ricotta, snijbiet en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: artisjok, boter, broodkruim, citroensap, ei, extra vergine olijfolie, parmezaanse kaas, peper, verse peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Ingrediënten: knoflook, laurierblaadje, olie, paling, rodewijnazijn, zout en zwarte peperkorrels
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pekel en marinades
Ingrediënten: augurk, azijn, boter, citroensap, distelolie, gemberwortel, grahambrood, honing, kalfszwezerik, kippenborst, melk, pecorino, peper, pijnboompitten, selderij, sultana's, ui, verse citroenmelisse, verse koriander, verse munt, vloeibare honing, volkorenbrood, wijnazijn en zout
Keuken: Italiaans
Soort: salade / gevogelte
Toon alle 396 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783833111389
ISBN10
3833111380
Andere uitgaven
9783833134548