Culinaria Italia 
      Italiaanse specialiteiten 
      
      
       
     
      
      We hebben 396 recepten uit dit boek   geindexeerd. 
      
         Word gratis lid 
         Welkom op heerlijk zoeken 
         Wij maken jouw kookboeken, zoals Culinaria Italia , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage  of word direct gratis lid  en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
       
      Het “land waar de citroenen bloeien” was ook voor Goethes tijd al een fascinerend reisdoel. De rijke cultuur en het afwisselende landschap van Italië hebben kunstenaars en schrijvers voortdurend aangetrokken en geïnspireerd. Sinds de tijd van de vormingsreizen naar de klassieke plaatsen op het Apenijnse schiereiland hebben steeds meer toeristen hun liefde voor dit land ontdekt. De ars vivendi van zijn temperamentvolle bewoners heeft naast de cultuurschatten een blijvende indruk achtergelaten. Inmiddels is de eenvoudige en tegelijk fantasierijke Italiaanse keuken een onderdeel van het leven van ontelbare Italië-bezoekers geworden.
    Aantekeningen
         bij dit boek
     
          Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt       
           bij dit boek
 door gebruikers. 
   
        
    Advertentie 
    
            
        
        Recepten uit Culinaria Italia 
        Een greep uit de 396 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
          
  
  
  
    
        Ingrediënten: bleekselderij, gele aubergine, groene olijven, kappertjes, olijfolie extra vergine, plantaardige olie, suiker, tomaat, versgemalen zwarte peper, wijnazijn en zout 
        
Keuken: Duits / Italiaans 
        Soort: stoofgerecht / vegetarisch / groente 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: boter, broodkruim, ei, olie, olijfolie extra vergine, pecorino, peper, rundergehakt, tomaat, ui, verse doperwten en zout 
        
Keuken: Italiaans 
        Soort: vlees / rijst / frituur 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bloem, olijfolie, gist, water en zout 
        
Keuken: Italiaans 
        Soort: pizza / beslag/deeg / vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: cotechino, ham, olijfolie, peper, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, ui en zout 
        
Keuken: Italiaans 
        Soort: stoofgerecht / vlees 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: aardappel, bleekselderij, brood, gedroogde peperoncino, knoflook, olijfolie, tomaat, verse peterselie en zout 
        
Keuken: Italiaans 
        Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: broodkruim, citroensap, knoflook, oester, olijfolie, oregano, peper, verse peterselie en zout 
        
Keuken: Italiaans 
        Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: boter, ei, gerookte ham, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, plantaardige olie, snijbiet, spinazie, tarwebloem, verse peterselie en zout 
        
Keuken: Italiaans 
        Soort: vlees / quiche 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bloem, caciocavallo, ei, jus, nootmuskaat, olijfolie, pecorino, peper, rundergebraad, tarwegriesmeel en zout 
        
Keuken: Italiaans 
        Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: campari en ijsblokjes 
        
Keuken: Italiaans 
        Soort: drank (alcoholisch) 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: courgette, knoflook, olijfolie, tomaat, verse basilicum en zout 
        
Keuken: Italiaans 
        Soort: vegetarisch / groente 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: droge witte wijn, salsicce en wittewijnazijn 
        
Keuken: Italiaans 
        Soort: vlees 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: extra vergine olijfolie, knoflook, peper, tomaat, toscaans witbrood, verse basilicum en zout 
        
Keuken: Toscaans / Italiaans 
        Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: ansjovisfilet, boter, extra vergine olijfolie, knoflook en groente 
        
Keuken: Italiaans 
        Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: aceto balsamico, extra vergine olijfolie, salie, tomaat en zout 
        
Keuken: Italiaans 
        Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bleekselderij, buikspek, extra vergine olijfolie, gehakt, oregano, peper, runderbouillon, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui, witte wijn, wortel en zout 
        
Keuken: Italiaans 
        Soort: vlees / saus/dressing/jus 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: arborio-rijst, boter, groentebouillon, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, pompoen, risotto, ui en zout 
        
Keuken: Italiaans 
        Soort: rijst / vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: boter, bouillon, broodkruim, ei, kalfsfilet, nootmuskaat, parmezaanse kaas, rundermerg, spinazie en zout 
        
Keuken: Italiaans 
        Soort: vlees / soep/bouillon 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: inktvis met inkt, knoflook, olijfolie, peper, spaghetti, tomaat, ui en zout 
        
Keuken: Italiaans 
        Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: boter, kippenbouillon, mortadella, oud brood, peper, spek, tuinbonen, uien en zout 
        
Keuken: Italiaans 
        Soort: vlees / groente 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: aardappel, boekweitmeel, boter, ei, knoflook, melk, parmezaanse kaas, pittige kaas, savooiekool, tarwebloem, salie en zout 
        
Keuken: Italiaans 
        Soort: pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch 
      
     
   
 
        Toon alle 396 recepten in dit boek 
         
   
  
    
    Status: Doorzoekbaar    
    
        ISBN13 
        9783833111389 
        ISBN10 
        3833111380 
        Andere uitgaven 
        
          
9783833134548