We hebben 214 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Casa Moro , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Over Casa Moro
In 1997 opende het restaurant Moro voor het eerst zijn deuren en sindsdien is het alleen maar bekender en succesvoller geworden. Sam en Sam Clark, eigenaars van Moro en voorheen collega’s bij het even beroemde River Cafe, schreven in 2001 hun eerste kookboek, Moro, het kookboek van de zuid-mediterrane keuken, waarmee zij bekend werden bij een brede en enthousiaste groep van kookliefhebbers. Casa Moro is hun nieuwste boek. Waar Moro verslag deed van de culinaire tradities in Spanje en de zuidelijke Méditerranée, in Casa Moro een meer persoonlijk verslag van de auteurs. Tijdens hun huwelijksreis trokken Sam en Sam Sam Clark namelijk drie maanden door Spanje en Marokko, waar ze de geuren en smaken ontdekten die later hun culinaire filosofie zouden vormen.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Casa Moro
Een greep uit de 214 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bladpeterselie, bosui, cayennepeper, chilivlokken, ei, fijne kristalsuiker, knoflook, komijnzaad, olijfolie, tomaat, zeezout en zwarte peper
Keuken: Marokkaans
Soort: eieren, kaas en zuivel / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, bosui, citroensap, extra vergine olijfolie, rode biet, verse bladpeterselie, verse munt, zeezout, zoete wijnazijn en zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: salade / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: bladpeterselie, chorizo, knoflook, olijfolie, pikant paprikapoeder, witte bonen, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: vlees / soep/bouillon / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: citroen, mastiekgom, platbrood, sardines, tahinsaus, wijnbladeren en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Ingrediënten: citroensap, griekse yoghurt, groene paprika, knoflook, komijnzaad, noorse garnalen, olijfolie extra vergine, tarwekorrels, verse koriander, zeezout en zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: stremsel, volle melk en zuivel
Keuken: Mediterraans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: groene olijfolie, knoflook, komijnzaad, rodewijnazijn, saffraandraadjes, spinazie, oregano, walnoten, witbrood, zeezout, zoet paprikapoeder en zwarte peper
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: granaatappelpitten, granaatappelstroop en olijfolie extra vergine
Keuken: Mediterraans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: citroenschil, fino sherry, knoflook, lamsbout, olijfolie, spaanse ui, tomaat, vastkokende aardappel, verse tijm, witte wijn, zeezout, zwarte peper en zwarte peperkorrels
Keuken: Spaans
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: citroensap, knoflook, olijfolie, rode ui, vastkokende aardappel, oregano, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: salade / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, bouillon, brandneteltoppen, bruine linzen, groene paprika, knoflook, laurierblad, milde olijfolie, pikante paprikapoeder, spaanse ui, tomaat, venkel, wilde venkel, wortel, zeezout, zoet paprikapoeder en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: boter, citroensap, extra vergine olijfolie, griekse yoghurt, groene paprika, kerstomaat, kirmizi biber, knoflook, komkommer, melk, platbrood, rode paprika, rode ui, verse bladpeterselie, verse koriander, zeezout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: salade / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, bladpeterselie, citroen, klipvis, knoflook, laurierblad, melk, olijfolie, olijfolie extra vierge, oregano, peperkorrel, piquillopaprika, rodewijnazijn, suiker, ui, waterkers, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: droge gist, fijn zeezout, maanzaad, ongebleekt meel, pompoenpitten, sesamzaad, volkorenmeel, water, zonnebloemolie en zonnebloempitten
Keuken: Spaans
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: amandelen, kristalsuiker en olijfolie
Keuken: Marokkaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bloedsinaasappel, citroensap, fijne kristalsuiker en rozenwater
Keuken: Mediterraans
Soort: vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: boter, citroensap, fijne kristalsuiker, kaneel, knoflook, kweepeer, olijfolie, varkensfilet, venkelzaad, verse tijm, witte wijn, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: bleekselderij, chilipepervlokken, chorizo, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, ossestaart, peterselie, pikant paprikapoeder, rode rioja, tarwebloem, tomatenpuree, ui, venkelzaad, verse tijm, wortel, zeezout, zoet paprikapoeder, zwarte peper en zwarte peperkorrels
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: bladpeterselie, gedroogde witte bonen, knoflook, olijfolie, saffraandraadjes, vastkokende aardappel, venkel, venkelzaad, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Toon alle 214 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021581514
ISBN10
9021581515
Andere uitgaven
9789021527598