We hebben 214 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Casa Moro , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Over Casa Moro
In 1997 opende het restaurant Moro voor het eerst zijn deuren en sindsdien is het alleen maar bekender en succesvoller geworden. Sam en Sam Clark, eigenaars van Moro en voorheen collega’s bij het even beroemde River Cafe, schreven in 2001 hun eerste kookboek, Moro, het kookboek van de zuid-mediterrane keuken, waarmee zij bekend werden bij een brede en enthousiaste groep van kookliefhebbers. Casa Moro is hun nieuwste boek. Waar Moro verslag deed van de culinaire tradities in Spanje en de zuidelijke Méditerranée, in Casa Moro een meer persoonlijk verslag van de auteurs. Tijdens hun huwelijksreis trokken Sam en Sam Sam Clark namelijk drie maanden door Spanje en Marokko, waar ze de geuren en smaken ontdekten die later hun culinaire filosofie zouden vormen.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Casa Moro
Een greep uit de 214 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: citroensap, grof zeezout, knoflook, komijnzaad, olijfolie extra vergine, rodewijnazijn, verse koriander, zoet paprikapoeder en zwarte peper
Keuken: Marokkaans
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Ingrediënten: amarettikoekjes, blanke amandelen, fijne kristalsuiker, frambozen, frambozenjam, oloroso sherry, poedersuiker, slagroom, triflecake en vanillevla
Keuken: Europees / Brits
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: heel grof zeezout en kabeljauwfilet
Keuken: Mediterraans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / inmaak
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, groene paprika, knoflook, rode ui, vastkokende aardappel, verse bladpeterselie, zeezout, zoete rodewijnazijn en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: ciabatta, knoflook, olijfolie, olijfolie extra vergine, radijs, suiker, trostomaat, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: boter, chilipepervlokken, ei, gemalen komijn, griekse yoghurt, harde tarwebloem, kaneel, kippenbouillon, knoflook, rode puntpaprika, lamsgehakt, munt, oregano, paprikapoeder, piment, ui, verse bladpeterselie, zeezout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: bleekselderij, kipkarkassen, knoflook, laurierblad, ui, venkelzaad, verse bladpeterselie, wortel, zeezout, zwarte peper en zwarte peperkorrels
Keuken: Mediterraans
Soort: soep/bouillon / gevogelte
Ingrediënten: aubergine, fijn zeezout, knoflook, olijfolie, oregano, pijnboompitten, ui, oregano, zeezout, zoete azijn en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Ingrediënten: boterbonen, citroensap, kerstomaat, knoflook, morieljes, olijfolie, olijfolie extra vergine, rode ui, verse basilicum, verse bladpeterselie, verse dille, verse dragon, zeezout en zwarte peper
Keuken: Mediterraans / Turks
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: anijsbrood, extra vergine olijfolie, feta, kerstomaat, knoflook, oregano, rode wijnazijn, ui, zeezout, zwarte olijf en zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: calasparrarijst, citroen, groene paprika, knoflook, noorse garnalen, ñoraspaprikas, olijfolie, pijlinktvis, saffraandraadjes, spaanse ui, venkelzaad, verse bladpeterselie, visbouillon, witte wijn, zeeduivelfilet, zeezout, zoet paprikapoeder en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Ingrediënten: boter, droge gist, fijn zeezout, olijfolie en ongebleekt meel
Keuken: Mediterraans / Turks
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: bleekselderij, chilipepervlokken, chorizo, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, ossestaart, peterselie, pikant paprikapoeder, rode rioja, tarwebloem, tomatenpuree, ui, venkelzaad, verse tijm, wortel, zeezout, zoet paprikapoeder, zwarte peper en zwarte peperkorrels
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: gedroogde abrikoos, pijnboompitten en verse munt
Keuken: Mediterraans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: basmatirijst, bosui, boter, gemalen piment, pijnboompitten, rozijnen, verse dille, zeezout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: groene paprika, inktvisinkt, knoflook, olijfolie, piquillopaprika, tomatenpuree, ui, witte wijn, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / warme sauzen
Ingrediënten: bakpoeder, ei, fijne kristalsuiker, maïzena en tarwebloem
Keuken: Brits
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: fijne kristalsuiker, groene paprika, kerstomaat, knoflook, mosselen, noorse garnalen, olijfolie extra vergine, pijlinktvis, rodewijnazijn, ui, verse bladpeterselie, witte wijn, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: groene olijfolie, knoflook, komijnzaad, rodewijnazijn, saffraandraadjes, spinazie, oregano, walnoten, witbrood, zeezout, zoet paprikapoeder en zwarte peper
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, groene asperge, olijfolie, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Toon alle 214 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021581514
ISBN10
9021581515
Andere uitgaven
9789021527598