Sam & Sam Clark

We hebben 6 boeken van Sam & Sam Clark waarvan 3 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Sam & Sam Clark? Registreren is gratis!

Boeken van Sam & Sam Clark

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Sam & Sam Clark

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Casa Moro:

erwtensoep met komijn en arganiaolie - bessara

Ingrediënten:
arganolie, gedroogde rode chilipeper, groene spliterwten, knoflook, komijnzaad, olijfolie, ui, verse koriander, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Bijgerecht uit Moro Londen:

Macaroni-yoghurtsalade

Ingrediënten:
baharat, boter, extra vergine olijfolie, griekse yoghurt, knoflook, macaroni, pijnpitten, piment, turkse chilipepervlokken, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:

Pikante chorizosalade met fino sherry - ensalada de chorizo

Ingrediënten:
bakchorizo, fino sherry, frisee, knoflook, olijfolie, olijfolie extra vergine, piquillopaprika, rodewijnazijn, verse bladpeterselie, witlof, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vlees
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / lunch / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Casa Moro:

Aardappelsalade met klipvis en sinaasappel - remojón

Ingrediënten:
bladpeterselie, fijne kristalsuiker, klipvis, knoflook, olijfolie extra vergine, olijven, rodewijnazijn, sinaasappel, ui, vastkokende aardappel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:

Gegrilleerde kippenvleugels met tahin

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroen, gemalen komijn, kippenvleugels, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, tahin, tahinsaus, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Libanees
Soort:
barbecue/grill / gevogelte
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Moro Londen:

Regs volkstuinsalade

Ingrediënten:
bietjes, bindsla, bosui, chilipeper, citroen, extra vergine olijfolie, groene paprika, kerstomaat, knoflook, komkommer, koolrabi, peper, postelein, radijs, rode ui, rodewijnazijn, venkelknol, verse bladpeterselie, verse munt, wortel, zout en zuring

Keuken:
Europees
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Bijgerecht uit Moro Londen:

Courgettes met amandelen

Ingrediënten:
blanke amandelen, courgette, fijn zeezout, kerstomaat, knoflook, olijfolie, peper, verse munt en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Bijgerecht uit Casa Moro:

Warme muntsaus

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, fijne kristalsuiker, knoflook, komijnzaad, rodewijnazijn, verse munt, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
warme sauzen / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / voorgerecht uit Moro Londen:

Courgette-yoghurtsoep

Ingrediënten:
boter, bouillon, courgette, courgettebloemen, eidooier, fijn zeezout, griekse yoghurt, knoflook, maïzena, olijfolie, peper, turkse chilipepervlokken en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch / groente
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / voorgerecht uit Moro:

Kastanjesoep met chorizo - sopa de castañas

Ingrediënten:
bakchorizo, bleekselderij, gedroogde rode spaanse peper, gemalen komijn, knoflook, olijfolie, saffraandraadjes, spaanse ui, tamme kastanje, tomaat, verse tijm, water, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:

Makreelescabeche

Ingrediënten:
citroensap, extra vergine olijfolie, fijn zeezout, guindilla peper, korianderzaad, laurierblad, makreel, olijfolie, peper, peterseliestelen, radijs, rode ui, sherryazijn, sinaasappel, suiker, venkelknol, verse bladpeterselie, water, zoete rodewijnazijn, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / pekel en marinades
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Bijgerecht uit Moro:

marokkaans brood

Ingrediënten:
bloem, eidooier, gedroogde gist, melk, olijfolie, venkelzaad, vloeibare honing, water en zout

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Basisrecept uit Moro:

Visbouillon

Ingrediënten:
bliktomaten, bouillon, knoflook, laurierblad, selderijstengel, venkel, verse bladpeterselie, visafval, wortel, zeezout, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Keuken:
Mediterraans / Duits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:

Kwartels met druiven en verse gember

Ingrediënten:
boter, gemberwortel, knoflook, kwartel, olijfolie, sinaasappel, verse bladpeterselie, witte druif, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
gevogelte
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Bijgerecht uit Casa Moro:

Linzen en rijst

Ingrediënten:
basmatirijst, bruine linzen, gemalen piment, kaneel, olijfolie, ui, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / lunch / voorgerecht uit Casa Moro:

Salade van gezouten kabeljauw, tomaten en olijven - tascaburras

Ingrediënten:
bladpeterselie, gemalen komijn, knoflook, ñoraspaprikas, olijfolie extra vergine, rode ui, stokvis, verse tijm, versgemalen zwarte peper, zeezout, zoet paprikapoeder, zongedroogde tomaat en zwarte olijven

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:

Courgette beignets met feta en dille

Ingrediënten:
bosui, bruisend mineraalwater, citroensap, courgette, extra vergine olijfolie, feta, griekse yoghurt, kikkererwtenmeel, knoflook, melk, olijfolie, suiker, tomaat, verse dille, verse munt, zeezout, zuiveringszout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / voorgerecht uit Moro Londen:

Tomatensoep met komijn en vijgen

Ingrediënten:
gedroogde vijgen, groene paprika, knoflook, komijnzaad, olijfolie, olijfolie extra vergine, suiker, tomaat, tomaten uit blik, ui, verse vijg, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / nagerecht uit Moro Londen:

Chocolade-sinaasappeltaart

Ingrediënten:
bittere chocolade, boter, eieren, sinaasappelrasp, sinaasappelsap en suiker

Keuken:
Spaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Alle recepten van Sam & Sam Clark