T. Glanville

We hebben één boek van T. Glanville waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van T. Glanville? Registreren is gratis!

Boeken van T. Glanville

Recepten van T. Glanville

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Recept uit Casa Moro:

Sardinevulling voor empanadillas

Ingrediënten:
groene paprika, knoflook, olijfolie, rode paprika, sardines uit blik, tomatenpuree, ui, verse rozemarijn, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / brood en broodgerecht
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:

Gefrituurde sardineballetjes

Ingrediënten:
bloem, citroensap, fijne kristalsuiker, knoflook, komijnzaad, olijfolie, sardines, tomaat, verse koriander, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Recept uit Casa Moro:

Brood met zaad en pitten

Ingrediënten:
droge gist, fijn zeezout, maanzaad, ongebleekt meel, pompoenpitten, sesamzaad, volkorenmeel, water, zonnebloemolie en zonnebloempitten

Keuken:
Spaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Basisrecept uit Casa Moro:

Visbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, garnalen, knoflook, laurierblad, olijfolie, tomaat, ui, venkelknol, verse bladpeterselie, visafval, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Basisrecept uit Casa Moro:

Charmoula

Ingrediënten:
citroensap, grof zeezout, knoflook, komijnzaad, olijfolie extra vergine, rodewijnazijn, verse koriander, zoet paprikapoeder en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Recept uit Casa Moro:

Marokkaanse boerenbrood

Ingrediënten:
anijszaad, droge gist, fijn zeezout, melk, ongebleekt meel, vloeibare honing, volkorenmeel en water

Keuken:
Spaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Bijgerecht uit Casa Moro:

Warme muntsaus

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, fijne kristalsuiker, knoflook, komijnzaad, rodewijnazijn, verse munt, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
warme sauzen / vegetarisch
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Casa Moro:

Wortelpuree met karwijzaad en feta

Ingrediënten:
boter, extra vergine olijfolie, feta, karwijzaad, pitabroodje, verse munt, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:

Varkensvleesvulling voor empanadillas

Ingrediënten:
bladpeterselie, knoflook, olijfolie, pikant paprikapoeder, rode paprika, tomatenpuree, ui, varkensgehakt, venkelzaad, zeezout, zoet paprikapoeder en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:

Sint-Jakobsschelpen met broodkruim - vieiras con migas

Ingrediënten:
boter, fino sherry, knoflook, olijfolie, oregano, serranoham, sint-jakobsschelp, verse bladpeterselie, wittebroodkruim, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Casa Moro:

Marokkaanse eieren met tomaten en komijn

Ingrediënten:
bladpeterselie, bosui, cayennepeper, chilivlokken, ei, fijne kristalsuiker, knoflook, komijnzaad, olijfolie, tomaat, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
eieren, kaas en zuivel / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Bijgerecht uit Casa Moro:

Wittekoolsalde met munt en karwijzaad

Ingrediënten:
citroensap, extra vergine olijfolie, karwijzaad, knoflook, verse bladpeterselie, verse munt, witte kool, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / lunch / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Casa Moro:

Aardappelsalade met klipvis en sinaasappel - remojón

Ingrediënten:
bladpeterselie, fijne kristalsuiker, klipvis, knoflook, olijfolie extra vergine, olijven, rodewijnazijn, sinaasappel, ui, vastkokende aardappel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Bijgerecht uit Casa Moro:

Paprika-ansjovisboter saus voor vis

Ingrediënten:
citroen, gezouten ansjovis, knoflook, paprikapoeder, verse bladpeterselie en versgemalen zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / samengestelde boter
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Casa Moro:

Hummus

Ingrediënten:
citroensap, kikkererwten, knoflook, olijfolie extra vergine, tahin, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch
Alle recepten van T. Glanville