We hebben 172 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Moro Londen , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Wij hadden er moed voor nodig om onze volkstuin die eerste keer te vinden. Het uitgebreide gebied van Victoria Park kent een stoffige somberte die ongewoon is voor Londen. Tijdens het fietsen moeten we wegblijven van de stoepranden om de gebroken glas en roestig metaal te vermijden. De geur van verbrand koeienhaar van de vleesverwerkende fabriek maakt alles alleen maar erger. De wilde rucola die zich door de spleten van het wegdek omhoogperst, is de enige aanwijzing dat er tuinen in het gebied te vinden zijn. Naast het busdepot, onzichtbaar vanaf de weg, staat een roestig hek van prikkeldraad en daarachter verandert alles ingrijpend.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Moro Londen
Een greep uit de 172 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: knoflook, olijfolie, peper, piment, rodewijnazijn, walnoten en zout
Keuken: Turks
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: boter, bouillon, courgette, courgettebloemen, eidooier, fijn zeezout, griekse yoghurt, knoflook, maïzena, olijfolie, peper, turkse chilipepervlokken en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch / groente
Ingrediënten: fenegriekzaad, kaneelstokje, knoflook, olijfolie, rode chilipeper, sperziebonen, verse koriander en zoete tomaten
Keuken: Mediterraans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: blanke amandelen, citroensap, ei, extra vergine olijfolie, knoflook, peper, zeezout en zonnebloemolie
Keuken: Mediterraans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: fijn zeezout, gedroogde gist, harde tarwebloem, olijfolie en water
Keuken: Mediterraans
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: citroenrasp, citroensap, extra vergine olijfolie, peper, pistachenoten, rode biet, sinaasappelbloesemwater, suiker, verse bladpeterselie, verse munt, water en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: avocado, kerstomaat, noorse garnalen, rode ui, salmorejosaus, sherryazijn en oregano
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: amandelen, bladpeterselie, blanke amandelen, fino sherry, knoflook, laurierblad, olijfolie, sint-jakobsschelp, ui, venkelgroen, venkelknol, visbouillon en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: blanke amandelen, eieren, gemalen kardemom, groene kardemompeulen, kaneel, kaneelstokje, koffieroom, melk, patentbloem, pistachenootjes, saffraandraadjes, slagroom, suiker en zoete gecondenseerde melk
Keuken: Mediterraans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: gemalen komijnzaad, groene tomaat, knoflook, olijfolie, peper, rode chilivlokken, zoete rodewijnazijn en zout
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: bladgelatine, sinaasappel, sinaasappelbloesemwater, sinaasappelrasp, sinaasappelsap en suiker
Keuken: Spaans
Soort: schuim/mousse/gelei
Ingrediënten: bladpeterselie, boter, málagawijn, olijfolie, pareluitjes, peper, sjalot, water, witlof en zout
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: citroenrasp, kaasstremsel, slagroom en volle melk
Keuken: Spaans
Soort: eieren, kaas en zuivel
Ingrediënten: ansjovisfilet, aubergine, fijn zeezout, krenten, olijfolie, pijnpitten, platbrooddeeg, rode paprika, spinazie, ui, oregano, verse rozemarijn en zout
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / brood en broodgerecht / quiche / vegetarisch
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, ijsblokjes, komijnzaad, melk, rode ui, tomaten, verse bladpeterselie, zeezout en zwarte peperkorrels
Keuken: Mediterraans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: amandelen, anijszaad, bladpeterselie, bleekselderij, farika, geelwortelpoeder, gemalen koriander, kaneel, knoflook, korianderzaad, kruidnagel, lamsschenkel, olijfolie, parelgort, pikant gerookt paprikapoeder, versgemalen zwarte peper, water en zout
Keuken: Tunesisch
Soort: vlees / soep/bouillon
Ingrediënten: boter, bouillon, engelenhaarspaghetti, gekarameliseerde uien, kaneel, linzen, peper, piment, tomaat, ui, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: boter, gemalen komijn, maïskolf en zeezout
Keuken: Mediterraans
Soort: barbecue/grill / vegetarisch / groente
Ingrediënten: gemalen komijn, gerookt paprikapoeder, karwijzaad, knoflook, olijfolie, piquillopaprika, rode chilipeper, rodewijnazijn, tomatenpuree, zout en zwart komijnzaad
Keuken: Marokkaans
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Ingrediënten: fijn zeezout, korianderzaad, olijfolie, rode wijn, vastkokende aardappel en zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: aardappelgerecht / vegetarisch
Toon alle 172 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021527567
ISBN10
9021527561