We hebben 172 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Moro Londen , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Wij hadden er moed voor nodig om onze volkstuin die eerste keer te vinden. Het uitgebreide gebied van Victoria Park kent een stoffige somberte die ongewoon is voor Londen. Tijdens het fietsen moeten we wegblijven van de stoepranden om de gebroken glas en roestig metaal te vermijden. De geur van verbrand koeienhaar van de vleesverwerkende fabriek maakt alles alleen maar erger. De wilde rucola die zich door de spleten van het wegdek omhoogperst, is de enige aanwijzing dat er tuinen in het gebied te vinden zijn. Naast het busdepot, onzichtbaar vanaf de weg, staat een roestig hek van prikkeldraad en daarachter verandert alles ingrijpend.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Moro Londen
Een greep uit de 172 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: knoflook, olijfolie, peper, piment, rodewijnazijn, walnoten en zout
Keuken: Turks
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: avocado, extra vergine olijfolie, groene paprika, kerstomaat, knoflook, komkommer, peper, rode uien, rodewijnazijn, suiker en zout
Keuken: Spaans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: bosui, eieren, olijfolie, peper, uienloof, vastkokende aardappel en zout
Keuken: Spaans
Soort: ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: aubergine, bloem, bosui, boter, fijn zeezout, granaatappelpitten, kerstomaat, knoflook, olijfolie, olijfolie extra vergine, peper, pita, platbrooddeeg, verse bladpeterselie, verse munt en zout
Keuken: Syrisch
Soort: salade / brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: bittere chocolade, cacaopoeder, eieren, kaneelstokje, melk en suiker
Keuken: Europees
Soort: ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, feta, peper, rode ui, rodewijnazijn, sinaasappel, suiker, verse bladpeterselie, oregano, walnoten, witlof, zout en zwarte olijven
Keuken: Spaans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: avocado, kerstomaat, noorse garnalen, rode ui, salmorejosaus, sherryazijn en oregano
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: amandelaioli, citroen, knoflook, konijn, olijfolie, verse tijm, versgemalen zwarte peper, witte wijn en zout
Keuken: Spaans
Soort: barbecue/grill / wild
Ingrediënten: granaatappelpitten, granaatappelsap, rozenwater, suiker, verse munt en vloeibare honing
Keuken: Mediterraans
Soort: ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: aardappel, chorizo, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, paardenbloemblad, peterselie, rucola, uien, wilde kruiden en zuring
Keuken: Spaans
Soort: vlees / soep/bouillon
Ingrediënten: boter, farika, griekse yoghurt, kaneelstokje, knoflook, lamsnier, lichte kippenbouillon, morieljes, olijfolie, peper, pimentbessen, verse bladpeterselie, verse dragon en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: vlees / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Ingrediënten: brood, broodkruim, citroensap, crackers, extra vergine olijfolie, gerookt spek, haas, kaneel, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, oregano, pancetta, patrijs, peper, pijnpitten, ui, verse tijm, vet spek, water, waterkers, wild konijn, zoete sherry, zoet paprikapoeder en zout
Keuken: Spaans
Soort: wild en gevogelte / paté/terrine
Ingrediënten: ansjovisfilet, fijn zeezout, gedroogde gist, griekse yoghurt, harde tarwebloem, komkommer, labneh, olijfolie, rode chilipeper, verse munt, roomkaas, water, zout en zwart uienzaad
Keuken: Mediterraans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / quiche
Ingrediënten: fijn zeezout, gemalen komijn, kaneelstokje, knoflook, olijfolie, tomaat en ui
Keuken: Spaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: baharat, boter, extra vergine olijfolie, griekse yoghurt, knoflook, macaroni, pijnpitten, piment, turkse chilipepervlokken, verse bladpeterselie en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: salade / pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: amandelen, cognac, kip, knoflook, langoustine, laurierblad, noorse garnalen, ñoraspaprikas, olijfolie, peper, tomaat, ui, verse bladpeterselie en zout
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren / gevogelte
Ingrediënten: blanke amandelen, courgette, fijn zeezout, kerstomaat, knoflook, olijfolie, peper, verse munt en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: bosui, entrecote, extra vergine olijfolie, fijn zeezout, gemalen komijn, hertenbiefstuk, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, pikant paprikapoeder, piquillopaprika, rodewijnazijn, sherryazijn, sherry pedro ximenez, tijm, vastkokende aardappel, verse koriander, verse rozemarijn, zout en zout & peper
Keuken: Spaans
Soort: wild
Ingrediënten: bosui, citroen, extra vergine olijfolie, fijne bulgur, ingemaakte chilipeper, kaneel, kerstomaat, lamsfilet, milde rode chilipeper, peper, pijnpitten, pimentbessen, platbrood, radijs, verse dragon, verse koriander, verse munt, water, witlof en zout
Keuken: Libanees
Soort: vlees / couscous/bulgur/quinoa
Ingrediënten: fijn zeezout, granaatappelpitten, granaatappelsap, kaneel, knoflook, olijfolie, varkensfilet, venkelzaad, verse bladpeterselie en verse tijm
Keuken: Spaans
Soort: vlees
Toon alle 172 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021527567
ISBN10
9021527561