picknick

Zoek naar picknick in jouw eigen kookboeken

De lekkerste picknick recepten

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Picknick / ontbijt / brunch / lunch uit Home made:

Kruisbessenjam met sinaasappel

Ingrediënten:
geleisuiker, kruisbessen en perssinaasappels

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Picknick / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Rustieke groentetaart

Ingrediënten:
bernagie, bloem, courgette, ei, olijfolie, paardenbloem, pecorino, peper, prei, rucola, snijbiet, spinazie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Picknick uit Koude keuken:

Wittebrood met geleivulling

Ingrediënten:
azijn, bouillonblokje, doperwten uit blik, ei, knakworstjes, rode paprika uit pot, water, witbrood, witte gelatine, witte peper, witte wijn, wortel uit blik en zout

Keuken:
Duits
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Picknick uit Kochen für zwei:

Focaccia

Ingrediënten:
bloem, gist, grof zeezout, knoflook, olijfolie, rozemarijn, tijm en zout

Soort:
vegan / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Picknick uit Kochen für zwei:

Gekühlte Blumenkohlsuppe / Koude bloemkoolsoep

Ingrediënten:
bieslook, bloemige aardappels, bloemkoolroosjes, boter, citroensap, gevogeltebouillon, peper, room, sjalot, tobikko-kaviaar en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Christian Weij - Verrot lekker

Picknick uit Verrot lekker:

Peultjes met gember en kardemom

Ingrediënten:
gember, kardemompeulen, korianderzaad, peultjes, ui en zeezout

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Picknick uit Kochen für zwei:

Ingelegde olijven

Ingrediënten:
citroenschil, knoflook, laurier, olijfolie, olijven, peperoncini, tijm en venkelzaad

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Picknick / buffet uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Koude pennette met groenten

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, courgette, gele paprika, gemberwortel, olijfolie, pennette, peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Picknick / bijgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Papaja salade - som tam esan

Ingrediënten:
ansjovissaus, groene papaja, groene thaise chilipeper, knoflook, kratiem, limoensap, ma-kaam piag, prik khee noo, sperziebonen, tamarindesap, tomaat en zout

Keuken:
Thais
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Picknick / bijgerecht uit Thug kitchen feestvoer:

Salade van zwarte bonen en mais

Ingrediënten:
chilipoeder, jalapeños, komijnpoeder, koriander, limoensap, olijfolie, oranje paprika, rode paprika, rode ui, zoete maiskorrels, zout en zwarte bonen

Keuken:
Mexicaans / Internationaal / Tex-mex
Soort:
salade / vegan / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Picknick / bijgerecht uit Thug kitchen feestvoer:

Californische citrus-amandelsalade

Ingrediënten:
agavesiroop, amandelschaafsel, bindsla, boerenkool, gember, koriander, lente-ui, rijstazijn, sesamolie, sinaasappel en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
salade / vegan / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit Sean Wainer - Love your lunch

Picknick / lunch uit Love your lunch:

Avocado met wasabimayonaise, gegrilde groenten en rode ui

Ingrediënten:
brood, citroen, groenten, little gem, rode ui, rucola, wasabimayonaise, wrap, zout en zwarte peper

Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Sean Wainer - Love your lunch

Picknick / lunch uit Love your lunch:

Kip met pesto en gegrilde en gemarineerde groenten

Ingrediënten:
ciabatta, focaccia, groenten, kippendijen, mayonaise, pesto, zout en zwarte peper

Soort:
gevogelte / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Sean Wainer - Love your lunch

Picknick / lunch uit Love your lunch:

Tonijnsalade met verse koriander, limoen, avocado en rode ui

Ingrediënten:
avocado, brood, limoenschil, mayonaise, rode ui, romeinse sla, bleekselderij, tabasco, tomaat, tonijn uit blik, verse koriander, zout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Sean Wainer - Love your lunch

Picknick / lunch uit Love your lunch:

Gebraden kip met avocado, mayonaise en rode ui

Ingrediënten:
avocado, ciabatta, citroen, kippendijen, little gem, mayonaise, rode ui, zout en zwarte peper

Soort:
gevogelte / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Sean Wainer - Love your lunch

Picknick / lunch uit Love your lunch:

Gebraden kalkoenborst met knapperige bacon en tomaat

Ingrediënten:
bacon, dijonmosterd, focaccia, kalkoenborst, mayonaise, zout en zwarte peper

Soort:
gevogelte / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Sean Wainer - Love your lunch

Picknick / lunch uit Love your lunch:

Sashimi van tonijn met tapenade van zongedroogde tomaten en groene olijven

Ingrediënten:
citroen, focaccia, groene olijven, olijfolie, rucolablaadjes, tapenade, tonijn, zongedroogde tomaten, zout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Sean Wainer - Love your lunch

Picknick / lunch uit Love your lunch:

Carpaccio met zongedroogde tomaten en Parmezaanse kaas

Ingrediënten:
carpaccio, citroen, focaccia, olijfolie, parmezaanse kaas, rucolablaadjes, zongedroogde tomaten, zout en zwarte peper

Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Sean Wainer - Love your lunch

Picknick / lunch uit Love your lunch:

Tonijn speciaal met avocado, wasabimayonaise en rucola

Ingrediënten:
ciabatta, citroen, olijfolie, tonijn, verse koriander, wasabimayonaise, zout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Sean Wainer - Love your lunch

Picknick / lunch uit Love your lunch:

Prosciutto met gemarineerde artisjokharten, citroenolijfolie en rucola

Ingrediënten:
gemarineerde artisjokharten, prosciutto, rucolablaadjes, zout en zwarte peper

Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Sean Wainer - Love your lunch

Picknick / lunch uit Love your lunch:

Avocado, bacon, tomaat en mayonaise

Ingrediënten:
bacon, ciabatta, citroen, ijsbergsla, mayonaise, pancetta, zout en zwarte peper

Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Sean Wainer - Love your lunch

Picknick / lunch uit Love your lunch:

Rico a met pesto, sla en gegrilde groenten

Ingrediënten:
ciabatta, groenten, pesto, ricotta, schapenmelk, zout en zwarte peper

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Sean Wainer - Love your lunch

Picknick / lunch uit Love your lunch:

Geitenkaas met balsamico-uien en rucola

Ingrediënten:
brood, ciabatta, rucolablaadjes, zachte geitenkaas en zwarte peper

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Sean Wainer - Love your lunch

Picknick / lunch uit Love your lunch:

Hummus met gegrilde groenten en rucola

Ingrediënten:
brood, citroen, groenten, hummus, rucolablaadjes, zout en zwarte peper

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Picknick / bijgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Sperziebonensalade met feta en basilicum

Ingrediënten:
extra vierge-olijfolie, feta, rode ui, rode wijnazijn, sperziebonen en verse basilicum

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Picknick / lunch uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Rozijn-walnootbollen - uga siccati

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, droge gist, ei, rozijnen, suiker, walnoten, water en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch