Kochen für zwei
Der Feinschmecker bookazine nr. 6
We hebben 135 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Kochen für zwei , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Voor een uitgebreide tekst over Eckart Witzigmann zie zijn boek Jünge gemüse. In deze bookazine biedt hij per seizoen een aantal dinersuggesties voor 2 personen plus ideeën voor zomerse picknicks en een kerstdiner.
- bijna 4 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Kochen für zwei
Een greep uit de 135 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: ananas, citroengras, eidooier, gekaramaliseerde kokoschips, gember, lichees, limoensap, mango, suiker, szechuanpeperkorrels en witte wijn
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: kokos, suiker, szechuanpeper en water
Soort: vegan
Ingrediënten: boter, citroenschil, geklaarde boter, kalfsjus, kalfsschenkel, knoflook, ongepelde sjalot, paprikapoeder, peper, peterselie, rode paprika, rozemarijn, verveinerisotto en zout
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: aziatische vinaigrette, basilicum, basilicumolie, chilipeper, enoki, gele paprika, gember, guacamole, kerriepoeder, knoflook, koriander, kwartelei, lente-ui, limoensap, olijfolie, peper, rode paprika, sojasaus, tomatensaus, tonijn, wasabimayonaise en zeezout
Soort: vis
Ingrediënten: calamaretti, citroensap, cocktailtomaten, gekookte aardapelen, olijfolie, peper, peterselie, tarbot, venkel, venusschelpen, zout en zwarte olijven
Soort: schaal- en schelpdieren / vis
Ingrediënten: cacaopoeder, ei, eidooier, gember, kruidensinaasappel, melk, room, sinaasappelsap en suiker
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: peterseliestengel, rozemarijn en tijm
Soort: vegan / kruiden
Ingrediënten: bloemige aardappel, boter, eekhoorntjesbrood, geklaarde boter, pancetta, peper, peterselie en zout
Ingrediënten: cayennepeper, koriander, korianderblaadjes, laurier, limoensap, mayonaise, noordzeekrab, peperkorrels, rettich, schaaldierenfond, sojasaus met zout, sojasaus zonder zout, thaise asperges, wasabimousse, witte wijnazijn en zout
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bleekselderij, geitenbotten, geitenlamscarré, bonen, knoflook, laurier, olijfolie, peper, sjalot, wortel en zout
Soort: geitenvlees
Ingrediënten: bloem, eidooier, geklaarde boter, melk, poedersuiker, suiker, vanillepeul en vossenbessen
Soort: pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Ingrediënten: limoensap, mascarponeijs, room en suiker
Soort: pudding / vegetarisch
Ingrediënten: bessen, champagnesabayon, champagnesoep, kersen, limoensap, perzik, suikersiroop en vanillepeul
Soort: vegan / fruit
Ingrediënten: rabarber en suikersiroop
Soort: vegan
Ingrediënten: boter, suiker, zout en zwarte rettich
Soort: vegan
Ingrediënten: aardbeisaus en rabarber, citroenrasp, eigeel, eiwit, grand marnier, melk, sinaasappelrasp, slagroom en suiker
Soort: pudding / vegetarisch
Ingrediënten: bronforel, groentevinaigrette en marinade voor bronforel
Soort: vis
Ingrediënten: briochekruim, gelatine, griesmeelpudding, kaneel, kruidnagel, pruimen en perzikken, sinaasappelschil, steranijs, suiker en vlierbessensap
Ingrediënten: bonitovlokken, daslook, gember, knoflook, koriander, lente-ui, rettich, sake, shii-takes, speenvarkenbuik, suiker, varkensbuik en zoutloze donkere sojasaus
Keuken: Japans
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: aardappelkoekjes, bruine eendenfond, eend, eendenafsnijsel, eendeningewanden, eendenvet, geglaceerde rettich, gevogeltefond, honing, knoflook, majoraan, peper, rode koolsalade, sjalot met schil, szechuanpeper, tijm, ui, witte wijnazijn, wortel, zout en zure appel
Soort: gevogelte
Toon alle 135 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783834201515
ISBN10
3834201510