Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Kochen für zwei

Der Feinschmecker bookazine nr. 6

Een boek van Eckart Witzigmann

We hebben 135 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Kochen für zwei, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Voor een uitgebreide tekst over Eckart Witzigmann zie zijn boek Jünge gemüse. In deze bookazine biedt hij per seizoen een aantal dinersuggesties voor 2 personen plus ideeën voor zomerse picknicks en een kerstdiner.

- bijna 4 jaar geleden door geplaatst .

Recepten uit Kochen für zwei

Een greep uit de 135 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Picknick / diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:

Geflügelterrine / Gevogelteterrine

Ingrediënten:
boerenkip, cognac, foie gras d'oie, jeneverbessen, korianderkorels, kruidnagel, nürnberger braadworst, pancetta, pekelzout, suiker, witte peperkorrels en witte port

Soort:
gevogelte / paté/terrine
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Recept uit Kochen für zwei:

Marinade bij kapoen

Ingrediënten:
bleekselderij, laurier, olijfolie, peterseliestengel, rode wijn, suiker, tijm, ui en wortel

Soort:
vegan / marinade
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Recept uit Kochen für zwei:

Korstdeeg

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, sinaasappelrasp, suiker, vanillemerg en zout

Soort:
beslag/deeg / vegetarisch
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Recept uit Kochen für zwei:

Wortelaftreksel

Ingrediënten:
bleekselderij, bouquet garni, dragonazijn, peperkorrels, prei, sjalot, witte wijn, wortel en zout

Soort:
vegan / bouillon
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Bijgerecht uit Kochen für zwei:

Verveinerisotto

Ingrediënten:
boter, gedroogde verveineblaadjes, kippenbouillon, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, slagroom, witte ui en witte wijn

Soort:
rijst
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Recept uit Kochen für zwei:

Couscous

Ingrediënten:
kippenbouillon, middelfijne couscous, olijfolie, peper en zout

Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:

Gegrillte Meeresfrüchte

Ingrediënten:
calamaretti, citroensap, cocktailtomaten, gekookte aardapelen, olijfolie, peper, peterselie, tarbot, venkel, venusschelpen, zout en zwarte olijven

Soort:
schaal- en schelpdieren / vis
Toon alle 135 recepten in dit boek