Kochen für zwei
Der Feinschmecker bookazine nr. 6
We hebben 135 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Kochen für zwei , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Voor een uitgebreide tekst over Eckart Witzigmann zie zijn boek Jünge gemüse. In deze bookazine biedt hij per seizoen een aantal dinersuggesties voor 2 personen plus ideeën voor zomerse picknicks en een kerstdiner.
- meer dan 3 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Kochen für zwei
Een greep uit de 135 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: djeroek poeroet, gember, knoflook, olijfolie, rode chilipeper, sjalotten, suiker, tomaten en zout
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: augurk, bieslook, bleekselderij, bloemkoolblad, bloemkoolroosjes, dille, dragon, kervel, koolrabi, mierikswortel, olijfolie, prei, radijs, sjalot, suiker, witte peper, witte wijnazijn, wortel en zout
Soort: vegan
Ingrediënten: amandelmeel, bloem, boter en vanillemerg
Soort: beslag/deeg / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, citroenrasp, eidooier, sinaasappelrasp, suiker, vanillepeul en zout
Soort: beslag/deeg / vegetarisch
Ingrediënten: chilipeper, koriander, olijfolie, peper, sinaasappelsap, suiker, yoghurt en zout
Soort: saus / vegetarisch
Ingrediënten: aardbeien, bladerdeeg, bloem, eidooier, fruit, maïzena, melk, suiker en vanillemerg
Soort: pudding / vegetarisch
Ingrediënten: cayennepeper, crème fraîche, gelatine, limoensap, slagroom, wasabipoeder, zout en zure room
Soort: schuim/mousse/gelei
Ingrediënten: dragon, laurier, peterselie, prei en tijm
Soort: vegan / kruiden
Ingrediënten: boter, citroensap, citroenschil, eidooier, room en suiker
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: konfiture, olijfolie, peper, rode kool, rode wijndruiven, suiker, verse walnoten, vossenbessen, walnootolie, witte wijnazijn en zout
Soort: salade
Ingrediënten: chilipeper, courgette, gamba's, gezouten boter, maïskolven met blad, olijfolie, pancetta, peper, pompoen en zout
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: boter, gekookte ham, hamspek, kalfsvlees, knoflook, majoraan, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, oud witbrood, peper, bladpeterselie, scherpe mosterd, ui, varkensvlees en zout
Soort: kalfsvlees / varkensvlees
Ingrediënten: bieslook, bloemige aardappelen, citroen, crème fraîche, dille, gember, jeneverbessen, kaviaar, korianderkorrels, limoensap, mosterdzaad, olijfolie, peper, peperkorrels, steurfilet met huid, suiker, zalmfilet met huid en zout
Soort: vis
Ingrediënten: aalbessen, aardbeien, bosaardbeien, frambozen, frambozensaus, fruit, limoenzest, mascarponecrème, munt, pijnappelpitten en pijnboompitcake
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: bloem, boter, gist, kaneel, kruim van lange vingers, melk, rum, suiker en zout
Soort: beslag/deeg / vegetarisch
Ingrediënten: met witte truffel gearomatiseerde eieren, room, suiker en truffelolie
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bloemige aardappel, boter, melk, nootmuskaat en zout
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bonitovlokken, daslook, gember, knoflook, koriander, lente-ui, rettich, sake, shii-takes, speenvarkenbuik, suiker, varkensbuik en zoutloze donkere sojasaus
Keuken: Japans
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: artisjokken, boter, eekhoorntjesbrood, kalfsjus, kalfszwezerik, knoflook, olijfolie, peterselie, sjalot, tijm, trompettes de la mort, witte wijn, zout en zwarte truffel
Soort: kalfsvlees / orgaanvlees
Ingrediënten: kippenbouillon, middelfijne couscous, olijfolie, peper en zout
Soort: pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Toon alle 135 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783834201515
ISBN10
3834201510