Kochen für zwei
Der Feinschmecker bookazine nr. 6
We hebben 135 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Kochen für zwei , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Voor een uitgebreide tekst over Eckart Witzigmann zie zijn boek Jünge gemüse. In deze bookazine biedt hij per seizoen een aantal dinersuggesties voor 2 personen plus ideeën voor zomerse picknicks en een kerstdiner.
- meer dan 2 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Kochen für zwei
Een greep uit de 135 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: frambozenazijn, olijfolie, peper, peterselie, suiker, truffelsap, witte balsamicoazijn en zout
Soort: vegan / vinaigrette
Ingrediënten: bloem, boter, citroenrasp, eidooier, sinaasappelrasp, suiker, vanillepeul en zout
Soort: beslag/deeg / vegetarisch
Ingrediënten: grenadine, kaneel, nootmuskaat, sinaasappel, steranijs en suiker
Soort: vegan
Ingrediënten: diepvriesframbozen en suiker
Soort: vegan
Ingrediënten: room, suiker, vanillesuiker en vossenbessen
Soort: saus
Ingrediënten: bloemige aardappel, boter, melk, nootmuskaat en zout
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: amandelschaafsel, aubergine, boter, geklaarde boter, kaneel, orzo, poedersuiker, sinaasappelsaus, strudeldeeg, tijmhoning, venkelzaad en roomkaas
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: boter, champignonhoedjes, doorregen buikspek, geklaarde boter, peper, peterselie, sjalotten, suiker, witte wijn en zout
Soort: garnituur
Ingrediënten: aubergine, courgette, lente-ui, olijfolie, peper, rode paprika en zout
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: rabarber en suikersiroop
Soort: vegan
Ingrediënten: boter, citroensap, doperwten, gevogeltefond, kervel, koolrabi, morieljes, peper, rivierkreeftjes, tuinkruiden, wijnazijn, witte asperges, wortel en zeezout
Soort: groente / eenpansgerecht / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: olijfolie, peper, poedersuiker, rozemarijn, tijm, tomaten en zout
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: kastanjes, kirsch, suiker en vanillemerg
Ingrediënten: bier, bieslook, boter, bladpeterselie, pretzel, rijpe camembert en ui
Soort: vegan / kaas
Ingrediënten: calamaretti, citroensap, cocktailtomaten, gekookte aardapelen, olijfolie, peper, peterselie, tarbot, venkel, venusschelpen, zout en zwarte olijven
Soort: schaal- en schelpdieren / vis
Ingrediënten: aziatische vinaigrette, basilicum, basilicumolie, chilipeper, enoki, gele paprika, gember, guacamole, kerriepoeder, knoflook, koriander, kwartelei, lente-ui, limoensap, olijfolie, peper, rode paprika, sojasaus, tomatensaus, tonijn, wasabimayonaise en zeezout
Soort: vis
Ingrediënten: melk, suiker, tapioca, vanillesuiker en zout
Soort: vegetarisch / noedels
Ingrediënten: boerenkip, cognac, foie gras d'oie, jeneverbessen, korianderkorels, kruidnagel, nürnberger braadworst, pancetta, pekelzout, suiker, witte peperkorrels en witte port
Soort: gevogelte / paté/terrine
Ingrediënten: ananas, bouquet garni, cognac, kruidnagel, laurier, olijfolie, peper, peterselie, pijnboompitten, prei, rode chilipeper, rozijnen in grappa, rucola, sinaasappel, sjalot, tempurabloem, ui, venkel, visfond, witte aceto balsamico, wortel en zeetong
Soort: vis
Ingrediënten: aardappelchips, bloem, dijonmosterd, eidooier, eiwit, fijn zout, grof zeezout, lardo, remouladesaus, rosbief, tijm, waterkers en zwarte peper
Soort: rundvlees
Toon alle 135 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783834201515
ISBN10
3834201510