basisrecept

Zoek naar basisrecept in jouw eigen kookboeken

De lekkerste basisrecept recepten

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Basisrecept uit Ciao Bella:

Polenta Langzaam

Ingrediënten:
olijfolie, polenta bianca en polenta bramata

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Basisrecept uit Ciao Bella:

Broodringen

Ingrediënten:
boter, cakemeel, gist en suiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Havervlokkenpasteibodem

Ingrediënten:
bloem, grove havervlokken, ijswater, ongezouten roomboter en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Zoete taartbodem

Ingrediënten:
bloem, boter, eidooier, ijswater, suiker en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Notenpasteibodem

Ingrediënten:
bloem, ijswater, macadamianoten, noten, ongezouten roomboter en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Soepstengels

Ingrediënten:
bloem, instantgist, olijfolie, semolina, suiker, wit maismeel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
veganistisch / vegetarisch
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Basisrecept uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Fried Onion Rings / Gebakken uienringen

Ingrediënten:
plantaardige olie en ui

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
vegan
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Basisrecept uit Hoe dan?!:

Pizzadeeg

Ingrediënten:
bloem, droge gist, suiker, gist en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Dipsaus in Thaise stijl

Ingrediënten:
bruine suiker, chilipeper, chilivlokken, knoflook, limoen, palmsuiker, sojasaus, wortel en zeewier

Keuken:
Thais
Soort:
saus/dressing/jus / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Niet-te-zoete ahornbotercrème

Ingrediënten:
ahornsiroop, boter, melk, room en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - The Naked Chef is terug

Basisrecept uit The Naked Chef is terug:

Dressing van kerstomaatjes

Ingrediënten:
ansjovis, basilicum, chilipoeder, kerstomaat, knoflook, olijfolie en rode wijnazijn

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - The Naked Chef is terug

Basisrecept uit The Naked Chef is terug:

Dressing van olijfolie en citroensap

Ingrediënten:
citroensap en olijfolie

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - The Naked Chef is terug

Basisrecept uit The Naked Chef is terug:

Dressing met mosterd en kruidenazijn

Ingrediënten:
dijonmosterd, olijfolie, rode wijnazijn en witte wijnazijn

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - The Naked Chef is terug

Basisrecept uit The Naked Chef is terug:

Yoghurt-, munt-, en limoenmarinade

Ingrediënten:
korianderzaad, limoen, munt, olijfolie en yoghurt

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Basisrecept uit De Zilveren Lepel:

Basisbereiding rundvlees bakken frituren

Ingrediënten:
bloem, broodkruim, ei, frituurolie, olijfolie, oud brood, paneermeel, rundvlees en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
rundvlees / frituur
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Gepocheerde tofoe

Ingrediënten:
tofu en zout

Keuken:
Japans
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Basisrecept uit Bouillon:

Geroosterde-groentebouillon voor sauzen (extra smaak)

Ingrediënten:
bleekselderij, champignon, groentebouillon, japanse sojasaus, knoflook, madeira, maïzena, sjalot, tijm, tomatenpuree, winterpeen en zonnebloemolie

Soort:
soep/bouillon / saus/dressing/jus
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Basisrecept uit Bouillon:

Basissaus

Ingrediënten:
blanke kippenfond, room, roomboter, sjalot, tijm en witte wijn

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Basisrecept uit Bouillon:

Saus van bruine kippenfond

Ingrediënten:
bruine kippenbouillon, champignon, kipkarkassen, kippenvleugel, knoflook, laurier, madeira, maïzena, olie, tomatenpuree, uien, winterpeen en witte wijn

Soort:
saus / bouillon
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Zeewier-'mayo'

Ingrediënten:
arachideolie, arame, donkere sesamolie, druivenpitolie, hijiki, rijstazijn, sake, wakame en zout

Keuken:
Japans / Frans
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Zoetere veganaise, dressingstijl

Ingrediënten:
ciderazijn, citroensap, dijonmosterd, extra vierge-olijfolie, honing, kurkuma, saffraan, suiker, tofu en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Portmosterd

Ingrediënten:
bruin mosterdzaad, geel mosterdzaad, moutazijn, ruby port, sherryazijn, tawny port en zwart mosterdzaad

Keuken:
Europees / Frans
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Basisrecept uit 1080 recepten:

Basis nieren bereiden

Ingrediënten:
nieren, water en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Volkorenpasteibodem

Ingrediënten:
bloem, ijswater, ongezouten roomboter, volkorenmeel en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Rode pasta

Ingrediënten:
biet, bloem, ei en rode paprika

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Croutons

Ingrediënten:
brood, knoflook, olijfolie, peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vegan / vegetarisch