basisrecept

Zoek naar basisrecept in jouw eigen kookboeken

De lekkerste basisrecept recepten

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Basisrecept uit Ciao Bella:

Polenta Langzaam

Ingrediënten:
olijfolie, polenta bianca en polenta bramata

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Basisrecept uit Ciao Bella:

Broodringen

Ingrediënten:
boter, cakemeel, gist en suiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Kruidige soepstengels

Ingrediënten:
bloem, instantgist, olijfolie, rozemarijn, salie, semolina, suiker, tijm, wit maismeel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
veganistisch / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Basisrecept uit De Zilveren Lepel:

Biscuit (kapselbeslag) - pasta genovese

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, fijne kristalsuiker en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
beslag/deeg / vegetarisch
Een recept uit  - Pasta Küche, 30 neue Rezeptideen

Basisrecept uit Pasta Küche, 30 neue Rezeptideen:

Pastateig - Pastadeeg

Keuken:
Italiaans
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit  - Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne

Basisrecept uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:

Pâte à galette / Beslag voor boekweitpannenkoekjes

Ingrediënten:
boekweitmeel, ei, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Basisrecept uit Bakboek:

Groentetaarten (quiches)

Ingrediënten:
bloem, eierdooier, kristalsuiker, toervetstof, water en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / quiche / hartige taart
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Basisrecept uit Bakboek:

Zoutdeeg

Ingrediënten:
bloem, ei, water en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Basisrecept uit Bakboek:

Biscuit (warme methode)

Ingrediënten:
bloem, boter, eieren en fijne suiker

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak / beslag/deeg
Een recept uit R.C. Atkins - Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie

Basisrecept van Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:

Atkins Bake Mix

Ingrediënten:
natriumbicarbonaat, sojameel, soja proteineconcentraat, zoetstof en zout

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Basisrecept uit Koken voor elke dag:

Pindadeeg - Basisbereiding

Ingrediënten:
bloem, peper, pinda's, vetstof, water en zout

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Basisrecept uit Koken voor elke dag:

Boterdeeg - Basisbereiding

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, eierdooier en griessuiker

Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Basisrecept uit Bakboek:

Pistolets

Ingrediënten:
bloem, boter, gist, water en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / brood en broodgerecht
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Basisrecept uit 1080 recepten:

Basis langoustines klaarmaken - cigalas

Ingrediënten:
langoustine, water en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Basisrecept uit Koken voor elke dag:

Gistdeeg voor taarten

Ingrediënten:
bloem, ei, gist, melk, suiker, vetstof en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Basisrecept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Jus van garnalen

Ingrediënten:
garnalenkoppen, laurier, selderij, tijm en ui

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Basisrecept uit De Zilveren Lepel:

Basisbereiding vis frituren

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, ei, fijn paneermeel, frituurolie, goudbrasem, heek, olijfolie, tong, vis, witvis en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
frituur / vis
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Basisrecept uit Arabia:

Za´atar zelf nagemaakt

Ingrediënten:
oregano, sesamzaadjes, sumak en tijm

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit  - Geflügel, 35 Rezepte rund um Ente, Gans & Co

Basisrecept uit Geflügel, 35 Rezepte rund um Ente, Gans & Co:

Wildflügelfond - Fond van wild gevogelte

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit  - Geflügel, 35 Rezepte rund um Ente, Gans & Co

Basisrecept uit Geflügel, 35 Rezepte rund um Ente, Gans & Co:

Asiatischer Geflügelfond - Aziatiesche kippenbouillon

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit  - Geflügel, 35 Rezepte rund um Ente, Gans & Co

Basisrecept uit Geflügel, 35 Rezepte rund um Ente, Gans & Co:

Heller Hühnerfond - Heldere kippenfond

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit  - Geflügel, 35 Rezepte rund um Ente, Gans & Co

Basisrecept uit Geflügel, 35 Rezepte rund um Ente, Gans & Co:

Gänseschmalz - Ganzenvet

Keuken:
Duits
Soort:
gevogelte / condiment
Een recept uit Dieter Müller - Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd

Basisrecept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:

Gevogeltefond

Ingrediënten:
champignons, dragon, droge witte wijn, gevogeltekarkas, gladde peterselie, knolselderij, kruidnagel, laurier, prei, sjalotten en wortel

Keuken:
Duits
Soort:
bouillon
Een recept uit Dieter Müller - Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd

Basisrecept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:

Visfond

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, dragon, forel, gladde peterselie, kruidnagel, laurier, prei, sjalotten, snoekbaars, tarbot, tijm, tongschar, ui, visgraten, witte peperkorrels, witte wijn en zeetong

Keuken:
Duits
Soort:
bouillon
Een recept uit Dieter Müller - Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd

Basisrecept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:

Fruitsauzen

Ingrediënten:
bessen, fruit, koudsapbindmiddel, poedersuiker, vitamine c poeder en vruchtenlikeur

Keuken:
Duits
Soort:
saus
Een recept uit Dieter Müller - Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd

Basisrecept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:

Bruine kalfsfond

Ingrediënten:
arachideolie, kalfsbotten, kalfsstaart, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, olijfolie, pimentkorrels, rode wijn, rozemarijn, tijm, tomatenpuree, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits
Soort:
bouillon