Simone Ortega - 1080 recepten

1080 recepten

Een boek van Simone Ortega

We hebben 1180 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals 1080 recepten, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Al ruim 30 jaar het best verkochte kookboek van Spanje. Recepten uit iedere Spaanse regio, prachtig geïllustreerd door kunstenaar Javier Mariscal. 1080 Recepten laat je genieten van een gevarieerde, smaakvolle en fijnzinnige keuken.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit 1080 recepten

Een greep uit de 1180 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gestoofde kalfsschouder

Ingrediënten:
aardappelmeel, bouquet garni, kalfsschouder, paprikapoeder, tomaat, ui, vleesextract, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Gazpacho met knoflooklangoustines

Ingrediënten:
boerenbrood, cognac, gedroogde chilipeper, groene paprika, knoflook, komkommer, langoustine, olijfolie extra vergine, pruimtomaat, rode paprika, sherry-azijn, sjalot, tomaat, verse bieslook, verse peterselie en zeezout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht / bij de koffie uit 1080 recepten:

Sinaasappeltaart

Ingrediënten:
aardappelmeel, boter, ei, kristalsuiker, sinaasappelessence, sinaasappellikeur, sinaasappelmarmelade, sinaasappelrasp, vanille-extract en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit 1080 recepten:

gevulde boleten

Ingrediënten:
boleten, broodkruim, olijfolie, sjalot, verse peterselie, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / koude sauzen en bouillons / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Salade van coquilles met kaaskrullen

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, brood, citroensap, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, sint-jakobsschelp, waterkers en zeezout

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Slaharten met ansjovisvinaigrette

Ingrediënten:
ansjovis op olie, bindsla, extra vergine olijfolie, gerookt paprikapoeder, knoflook, panko-broodkruim, rijstwijnazijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Houtsnippen met cognac

Ingrediënten:
citroensap, cognac, houtsnip, peper, verse peterselie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild en gevogelte
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht / bij de koffie uit 1080 recepten:

Zigeunerarm

Ingrediënten:
aardappelmeel, bakpoeder, bloem, boter, ei, eiwit, jam, kristalsuiker, poedersuiker, slagroom, vanille-extract en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

hartige flan met paddestoelen

Ingrediënten:
bechamelsaus, boter, citroensap, ei, melk, nootmuskaat, paddestoelen, serranoham, sherry en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / eieren, kaas en zuivel
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Bloemkool in kappertjessaus met paprikapoeder

Ingrediënten:
bloem, bloemkool, boter, broodkruim, citroensap, kappertjes, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, melk, olijfolie, paprikapoeder, ui, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Engelenhaar met perziken

Ingrediënten:
boter, engelenhaarspaghetti, kataifi, kristalsuiker, moscatelwijn, perzik en vanillestokje

Keuken:
Spaans
Soort:
fruit / pasta/noodles
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Mousselinesaus voor vis

Ingrediënten:
bloem, boter, eierdooier, eiwit, visbouillon en zout

Keuken:
Europees / Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / warme sauzen
Toon alle 1180 recepten in dit boek