We hebben 1180 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals 1080 recepten , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Al ruim 30 jaar het best verkochte kookboek van Spanje. Recepten uit iedere Spaanse regio, prachtig geïllustreerd door kunstenaar Javier Mariscal. 1080 Recepten laat je genieten van een gevarieerde, smaakvolle en fijnzinnige keuken.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit 1080 recepten
Een greep uit de 1180 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bloem, boter, brood, champignon, citroensap, eierdooier, melk, peper, verse peterselie, zonnebloemolie en zout
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bloem, doperwten, knoflook, laurierblad, saffraandraadjes, tandbaars, ui, verse peterselie, visbouillon, zonnebloemolie en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: kaneelstokje, kristalsuiker, peer, rode wijn, slagroom en suiker
Keuken: Spaans
Soort: fruit
Ingrediënten: bloem, boter, champignon, citroensap, eierdooier, koffieroom, laurierblad, olijfolie, prei, sjalot, ui, water, witte wijn, wortel, zout en zwezerik
Keuken: Spaans
Soort: vlees
Ingrediënten: bloem, ei, hamburgers, zonnebloemolie en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees
Ingrediënten: bloem, ei, mager varkensgehakt, olijfolie, pijlinktvis, saffraandraadjes, ui, verse peterselie, witte wijn en zout
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: garnalen, knoflook, olijfolie, paddestoelen, saffraandraadjes, spaghetti, tomaat, ui, venusschelp, verse peterselie, visafval en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Ingrediënten: buikspek, gedroogde nierbonen, knoflook, komijn, kortkorrelige rijst, laurierblad, olijfolie, oregano, rode paprika, ui en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees / groenten, aardappels en peulvruchten / rijst
Ingrediënten: bloem, dijonmosterd, melk, reuzel, varkensmedaillon, zonnebloemolie en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees
Ingrediënten: boter, brood, citroen, gerookte zalm en lente ui
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bakpoeder, bloemen, citroenrasp, ei, kristalsuiker, melk, vanille-extract, zonnebloemolie en zout
Keuken: Spaans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: ei, kalfsgehakt, kipfilet, paneermeel, peper, reuzel, serranoham, sherry, slablad, waterkers en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees / gevogelte / paté/terrine
Ingrediënten: lente ui, roggebrood, slagroom, verse bieslook, witbrood en zachte witte kaas
Keuken: Spaans
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: bleekselderij, boter, citroensap, cognac, doperwten, laurierblad, peper, prei, ui, verse peterselie, water, wortel, zonnebloemolie, zout en zwezerik
Keuken: Spaans
Soort: vlees
Ingrediënten: knoflook, kortkorrelige rijst, laurierblad, middellandse-zeegarnalen, olijfolie, peper, poonfilet, roodbaarsfilet, saffraandraadjes, tomaat, ui, verse peterselie, verse tijm, zeeduivelfilet, zeepalingfilet en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst
Ingrediënten: bloem, brood, ei, knoflook, snijbonen, verse peterselie, wittewijnazijn, zonnebloemolie en zout
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: boter, ei, melk, spaanse peper, suiker, tomaat, ui, zonnebloemolie en zout
Soort: eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Ingrediënten: olie, saucijs, varkensvlees en zout
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / barbecue/grill
Ingrediënten: olijfolie, water en zout
Keuken: Europees / Spaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, citroensap, eierdooier, kippenbouillon, lamshersenen, melk, ui, verse peterselie, zonnebloemolie en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees
Toon alle 1180 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789047506157
ISBN10
9047506154
Andere uitgaven
9789002223747