Simone Ortega - 1080 recepten

1080 recepten

Een boek van Simone Ortega

We hebben 1180 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals 1080 recepten, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Al ruim 30 jaar het best verkochte kookboek van Spanje. Recepten uit iedere Spaanse regio, prachtig geïllustreerd door kunstenaar Javier Mariscal. 1080 Recepten laat je genieten van een gevarieerde, smaakvolle en fijnzinnige keuken.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit 1080 recepten

Een greep uit de 1180 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Madrileense pens

Ingrediënten:
andouille, bloem, chilipeper, chorizo, kalfspoot, knoflook, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, paprikapoeder, runderpens, snuit, tomaat, ui, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Champignonsoep

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, eierdooier, kastanjechampignons, kippenbouillon en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Basisrecept uit 1080 recepten:

Amandeldeeg

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, fijn paneermeel, gemalen amandelen, kristalsuiker en melk

Keuken:
Spaans
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:

Viskroketten - croquetas de pescado

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, melk, paneermeel, peterselie, witte vis, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

zeeduivel met melk

Ingrediënten:
bloem, boter, melk, tomatenpuree, ui, zeeduivelfilet, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Appelcompote

Ingrediënten:
goudrenet, kaneelstokje, kristalsuiker en rum

Keuken:
Spaans
Soort:
fruit / chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

hersenbeignets

Ingrediënten:
beslag, hersenen, tomatensaus, verse peterselie en zonnebloemolie

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / frituur
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Uien gevuld met gehakt

Ingrediënten:
bloem, brood, ei, half-om-halfgehakt, knoflook, melk, olijfolie, runderbouillonblokje, ui, verse peterselie, witte wijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Rode bieten met tijm uit de oven

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, peper, rode biet, rode-wijnazijn, verse tijm en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gebraden kip met sinaasappelsap

Ingrediënten:
aardappelmeel, buikspek, kip, poedersuiker, sinaasappel, sinaasappelsap, vleesextract, wittewijnazijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Aparte rijst - arroz banda

Ingrediënten:
knoflook, kortkorrelige rijst, laurierblad, middellandse-zeegarnalen, olijfolie, peper, poonfilet, roodbaarsfilet, saffraandraadjes, tomaat, ui, verse peterselie, verse tijm, zeeduivelfilet, zeepalingfilet en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Varkenslende met mosterd

Ingrediënten:
dijonmosterd, varkenslende, water, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gefrituurde moten heek

Ingrediënten:
bloem, citroen, ei, heekmoot, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Cannelloni met tonijn, ei en champignons

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, cannelloni, champignon, citroensap, ei, gruyère, melk, olijfolie, pastavellen, tomatensaus, tonijn, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Koffiemousse

Ingrediënten:
amandelen, eierdooier, eiwit, instantkoffie, kristalsuiker, maïzena, melk, praline en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
schuim/mousse/gelei
Toon alle 1180 recepten in dit boek