Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals De kunst van het koken , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
De kunst van het koken is het meesterwerk van Julia Child over de klassieke Franse keuken. In geen ander kookboek wordt de receptuur zo duidelijk beschreven en is zo’n rijkdom aan ervaring en productinformatie verwerkt In dit bekendste kookboek van Julia Child is er ook veel aandacht voor de basistechnieken. Dit maakt De kunst voor het koken, zelfs een halve eeuw na het verschijnen van de eerste editie, nog steeds een van de meest geliefde en gebruikte kookboeken over de klassieke Franse keuken. ‘De kunst van het koken is de steen der wijzen waarmee elke kok zijn eenvoudige ingrediënten kan veranderen in goud. - Sunday Times’
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Dit boek bevat o.a. de volgende recepten
Deze editie van dit kookboek hebben we niet bekeken, maar er is wel een (volgens ons) bijna gelijke uitgave geindexeerd. Mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten .
Ingrediënten: basilicum, dragon, droge witte wijn, jeneverbessen, knoflook, korianderzaad, laurier, munt, olijfolie, peperkorrels, tijm, ui, wijnazijn, wortel en zout
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Ingrediënten: eend, gesmoorde rodekool, olie, peper, peterselie, reuzel en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: bieslook, dragon, kappertjes, kervel, lente-ui, peper, peterselie, sjalot, vinaigrette en zout
Keuken: Frans
Soort: vinaigrette
Ingrediënten: ei, gruyère, knoflook, kruidnagels, laurier, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, salie, stokbrood, tijm, water en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: aardappelen, bleekselderij, croutons, dragon, gedroogde dragon, kervel, kippenbouillon, peterselie, preiwit, rijst, slagroom, suiker, ui, melk, water, witte peper en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: spruiten, water en zout
Keuken: Frans
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: boter, bruine eendenbouillon, eend, peper, port, runderbouillon, salie, tijm, ui, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: boter, cognac, kreeft, gruyère, parmezaanse kaas en sauce thermidor
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bloem, boter, cognac, ei, kirsch, melk, peren, poedersuiker, suiker, vanille-essence, zoete witte wijn en zout
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: arrowroot, bleekselderij, boter, bruine fond, bruine saus, cognac, foie gras, gekookte ham, laurier, lente-ui, madeira, maïzena, marinade voor runderhaas, mousse de foie, olie, peper, peterselie, runderbouillon, runderhaas, sjalot, tijm, truffel uit blik, ui, ver spek, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: rundvlees
Ingrediënten: boter, ganzenvet, meiknolletjes, olie, peterselie, reuzel, suiker, water en zout
Keuken: Frans
Soort: bouillon / groente
Ingrediënten: bloem, boter, champignonvocht, dragon, droge witte wijn, eidooier, gedroogde dragon, gedroogde oregano, gruyère, kervel, lente-ui, madeira, melk, peper, sherry, sjalot, slagroom, visfond, wild en zout
Keuken: Frans
Soort: wild
Ingrediënten: aardappelen, ansjovis, ansjovispasta, boter, broodkruim, gruyère, peper en spinazie
Keuken: Frans
Soort: bouillon / groente
Ingrediënten: bleekselderij, bloem, boter, champignons, citroensap, groene kruiden, ham, laurier, peper, peterselie, slagroom, tijm, ui, wortel, zout en zwezerik
Keuken: Frans
Soort: orgaanvlees
Ingrediënten: aubergine, courgette, groene paprika, knoflook, olie, olijfolie, peper, peterselie, ui, vleestomaten en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vegan / groente
Ingrediënten: basilicum, broodkruim, knoflook, lente-ui, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, tijm, vleestomaten en zout
Keuken: Frans
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: aardappelpuree, boter, meiknolletjes, peper, peterselie en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: bloem, boter, citroenrasp, citroensap, cognac, crème chantilly, ei, kaneel, kirsch, kookvocht van pruimen, pruimen, room, rum, suiker en vanille-essence
Keuken: Frans
Soort: fruit / pudding / vegetarisch
Ingrediënten: boter, gruyère, parmezaanse kaas, peper, spruiten en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: boter, croutons, ham, peper, spinazie, water en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, gruyère, kalfsbiefstuk, kalfsfond, kalfskotelet, kippenbouillon, kippenfond, olijfolie, peper, peterselie, provençaalse kruiden, runderbouillon, sjalot, tijm en zout
Keuken: Frans
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: boter, stokbrood, gruyère, olijfolie, parmezaanse kaas, ui en uiensoep
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, citroenrasp, ei, suiker, vanille-essence en zout
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak / vegetarisch / boter en olie
Ingrediënten: aardappel, basilicum, gedroogde witte bonen, knoflook, oud witbroodkruim, parmezaanse kaas, peper, prei, saffraan, spaghetti, sperziebonen, tomatenpuree uit blik, ui, vermicelli, verse tomatenpuree, verse witte bonen, water, witte bonen uit blik, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: abrikozen op zware siroop, citroenrasp, citroensap, cognac, kirsch en suiker
Keuken: Frans
Soort: saus / vegetarisch