Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals De kunst van het koken , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
De kunst van het koken is het meesterwerk van Julia Child over de klassieke Franse keuken. In geen ander kookboek wordt de receptuur zo duidelijk beschreven en is zo’n rijkdom aan ervaring en productinformatie verwerkt In dit bekendste kookboek van Julia Child is er ook veel aandacht voor de basistechnieken. Dit maakt De kunst voor het koken, zelfs een halve eeuw na het verschijnen van de eerste editie, nog steeds een van de meest geliefde en gebruikte kookboeken over de klassieke Franse keuken. ‘De kunst van het koken is de steen der wijzen waarmee elke kok zijn eenvoudige ingrediënten kan veranderen in goud. - Sunday Times’
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Dit boek bevat o.a. de volgende recepten
Deze editie van dit kookboek hebben we niet bekeken, maar er is wel een (volgens ons) bijna gelijke uitgave geindexeerd. Mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten .
Ingrediënten: appel, bloem, boter, bruine rum, calvados, cognac, ei, kaneel, melk, poedersuiker, suiker, vanille-essence en zout
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: amandelessence, bittere chocolade, bloem, boter, cognac, eidooier, gemalen amandelen, kirsch, melk, oploskoffie, pudding, rum, sinaasappellikeur, suiker, vanille-essence en verkruimelde bitterkoekjes
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: boter, bruine fond, glace de viande, lente-ui, peper, peterselie, rode wijn, runderbouillon, sjalot en zout
Keuken: Frans
Soort: samengestelde boter
Ingrediënten: bisquitgebak, cognac, eiwit, génoise, kirsch, poedersuiker, rum, suiker, vanille-essence en zout
Keuken: Frans
Soort: ijs
Ingrediënten: babas, bruine rum, suiker en water
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: bittere chocolade, boter, crêpebeslag, frangipane en suiker
Keuken: Frans
Soort: pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Ingrediënten: ansjovispasta, ansjovis uit blik, boter, citroensap, gemengde groene kruiden, peper en peterselie
Keuken: Frans
Soort: samengestelde boter
Ingrediënten: abrikozenjam, abrikozenvulling, gekarameliseerde walnoten, kirsch, poedergelatine, praliné van walnoten, suiker, walnoottaart, walnoten en witte fondant met kirsch
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: suiker en water
Keuken: Frans
Soort: vegan / suikerwerk
Ingrediënten: boter, ei, peper, room en zout
Keuken: Frans
Soort: eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, eidooier, eiwit, golden delicious, kaneel, poedersuiker, pruimenjam, roggebroodkruim, rum, suiker, volkorenbroodkuimels en zout
Keuken: Frans
Ingrediënten: bloem, boter, champignons, droge witte wijn, ei, gruyère, kalfszwezerik, melk, oregano, pasta, peper, rijst, slagroom, taartbodem, ui en zout
Keuken: Frans
Soort: orgaanvlees
Ingrediënten: boter, donkere fond, peper, peterselie, runderbouillon, suiker en wortel
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: bloem, boter, dragon, droge witte wijn, eidooier, krabvlees, krabvlees uit blik, kreeftenvlees, kreeftenvlees uit blik, lente-ui, melk, peper, sjalot, slagroom, ui, visbouillon en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bloem, boter, droge witte wijn, eidooier, eiwit, gruyère, lente-ui, melk, mousseline-sabayonsaus, nootmuskaat, peper, scholfilet, sjalot, tongfilet en zout
Keuken: Frans
Soort: soufflé / vis
Ingrediënten: augurk, kappertjes en sauce diable
Keuken: Frans
Soort: saus
Ingrediënten: champignons, court-bouillon, gemengde groene kruiden, peper, peterselie en zout
Keuken: Frans
Soort: vegan
Ingrediënten: basilicum, bonenkruid, foelie, kaneel, knoflook, kruidnagel, laurier, marjolein, nootmuskaat, oregano, paprikapoeder, salie, tijm en witte peperkorrels
Keuken: Frans
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Ingrediënten: ei, ganzenvet, gekookte ham, rijst, hamvet, kalfsvlees, kippenvet, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, reuzel, snijbietblad, spinazie en ui
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: bakpoeder, bloem, boter, ei, reuzel, suiker, vanille-essence en zout
Keuken: Frans
Soort: beslag/deeg / vegetarisch
Ingrediënten: bladerdeeg en ei
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, chocoladesaus, crème chantilly, ei, gekarameliseerde walnoten, geraspte chocolade, kirsch, suiker, walnoten en zout
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: boter, citroensap, eend, geblancheerde sinaasappelschil, madeira, navelsinaasappel, oranjebitter, peper, port, sinaasappellikeur, sinaasappelsaus en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: basilicum, bechamèlsaus, boter, dragon, kervel, peterselie, roomsaus, tomatenpuree en veloutésaus
Keuken: Frans
Soort: saus
Ingrediënten: bleekselderij, bloem, boter, fond, gekookte ham, knoflook, laurier, mager spek, olie, peterselie, runderbouillon, suiker, tijm, tomaten, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui, water, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: saus