Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals De kunst van het koken , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
De kunst van het koken is het meesterwerk van Julia Child over de klassieke Franse keuken. In geen ander kookboek wordt de receptuur zo duidelijk beschreven en is zo’n rijkdom aan ervaring en productinformatie verwerkt In dit bekendste kookboek van Julia Child is er ook veel aandacht voor de basistechnieken. Dit maakt De kunst voor het koken, zelfs een halve eeuw na het verschijnen van de eerste editie, nog steeds een van de meest geliefde en gebruikte kookboeken over de klassieke Franse keuken. ‘De kunst van het koken is de steen der wijzen waarmee elke kok zijn eenvoudige ingrediënten kan veranderen in goud. - Sunday Times’
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Dit boek bevat o.a. de volgende recepten
Deze editie van dit kookboek hebben we niet bekeken, maar er is wel een (volgens ons) bijna gelijke uitgave geindexeerd. Mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten .
Ingrediënten: bieslook, boter, brie, camembert, cayennepeper, ei, gruyère, lente-ui, mon chou, peper, slagroom, taartbodem en zout
Keuken: Frans
Soort: quiche / vegetarisch
Ingrediënten: boter, ei, groene paprika, peper, slagroom, tomaten en zout
Keuken: Frans
Soort: eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, cayennepeper, ei, gruyère, peper, water en zout
Ingrediënten: bloem, boter, cayennepeper, eidooier, gruyère, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, room en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, basilicum, hete soep, knoflook, olijfolie, peper, rode paprika, rood spaans pepertje, salie, tijm en zout
Keuken: Frans
Soort: saus
Ingrediënten: droge witte wijn, farce aux herbes, farce aux olives, farce aux rognons, farce de porc, farce de porc 2, farce duxelles, farce mentonnaise, fond, knoflook, lamsbotten, laurier, olie, peper, peterselie, reuzel, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, salie, tijm, tomatenpuree, ui, winterwortel, witte bonen en zout
Keuken: Frans
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: bacon, blanke fond, boter, droge witte wijn, eend, fazant, gans, ganzenvet, gebraden worsstjes, gerookt spek, ham, jeneverbessen, kippenbouillon, koteletten, laurier, peper, peperkorrel, peterselie, ui, varkensvlees, verse zuurkool, wortel en zout
Keuken: Frans
Ingrediënten: ansjovisfilet, boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, kalfsbiefstuk, kalfsfond, kalfskotelet, kappertjes, kippenbouillon, kippenfond, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, provençaalse kruiden, runderbouillon, sjalot, tijm, wijnazijn en zout
Keuken: Frans
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: farce, geklaarde boter, gruyère en witbrood
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: aardappelen, bieslook, boter, dragon, geklaarde boter, krielaardappelen, olie, peper, peterselie, tuinkruiden en zout
Keuken: Frans
Soort: aardappelgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: crèmevulling, flensjes, kaas en peterselie
Keuken: Frans
Ingrediënten: boter, sperziebonen, water en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: eiwit, gedroogde dragon, gelatine, gelatinepoeder, hamkookvocht, knoflook, munt-aspic, peper, peterselie, prei, verse dragon, wijnazijn, zout en zwoerd
Keuken: Frans
Ingrediënten: bleekselderij, bonen uit blik, boter, ei, gruyère, knoflook, laurier, pompoen, slagroom, tijm, ui, water, witte bonen, witte peper, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: épices fines, grof zeezout, jeneverbessen, kaliumchloride, laurier, suiker, tijm, varkensbuikspek, varkenskinnebakkenspek, varkensschouder, varkenszwoerd, verse ham en witte peper
Keuken: Frans
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: boter, bruine saus, cayennepeper, droge witte wijn, gemengde groene kruiden, lente-ui, peterselie, sjalot, vet, vleesnat en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: saus
Ingrediënten: blanke kippenbouillon, boter, bruine kippenbouillon, citroensap, droge witte vermouth, kipfilet, madeira, peper, peterselie, port, runderbouillon, slagroom en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: boter, donkere fond, droge witte wijn, ontbijtspek, peper, peterselie, runderbouillon, ui en zout
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: ei, eidooier, karamel, melk, suiker, vanille-essence en vanillestokje
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: boter, donkere bouillon, droge witte wijn, laurier, olie, peper, peterselie, rode wijn, tijm, water, witte ui en zout
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: bloem, champignonhoedjes, citroensap, eidooier, fond, kalfsfond, room, stoofvochtboter, witte peper en zout
Keuken: Frans
Soort: saus
Ingrediënten: geblancheerde brocoli, maïzena en slagroom
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: béarnaisesaus, bloem, boter, cognac, eidooier, kippenlever, madeira, melk, peper, port, sauce aurore, sauce brune à lestragon, sauce madère, sauce périgeux, slagroom, tuffel en zout
Keuken: Frans
Soort: schuim/mousse/gelei
Ingrediënten: basilicum, dragon, droge witte wijn, jeneverbessen, knoflook, korianderzaad, laurier, munt, olijfolie, peperkorrels, tijm, ui, wijnazijn, wortel en zout
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Ingrediënten: bloem, boter, eidooier, eiwit, melk, poedersuiker, sinaasappel, sinaasappellikeur, suiker, suikerklontjes, vanille-essence en zout
Keuken: Frans
Soort: soufflé / vegetarisch