C. Clark

We hebben 2 boeken van C. Clark waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van C. Clark? Registreren is gratis!

Boeken van C. Clark

Recepten van C. Clark

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / voorgerecht uit Moro Londen:

Soep van geroosterde pompoen met kaneel

Ingrediënten:
aardappel, boter, bouillon, chilipepervlokken, griekse yoghurt, kaneel, knoflook, melk, olijfolie, pijnpitten, pompoen, suiker, ui, verse koriander, zout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Moro Londen:

Trinxat

Ingrediënten:
knoflook, koolraap, nootmuskaat, olijfolie, peper, rookspek, savooiekool, spruitjes, tocino, vastkokende aardappel, verse tijm en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / nagerecht uit Moro Londen:

Chocolade-sinaasappeltaart

Ingrediënten:
bittere chocolade, boter, eieren, sinaasappelrasp, sinaasappelsap en suiker

Keuken:
Spaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:

Fatima´s sardine tajine

Ingrediënten:
chermoula, citroen, groene chilipeper, olijfolie, peper, sardines, tomaat, vastkokende aardappel en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / tajine
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Basisrecept uit Moro Londen:

harissa

Ingrediënten:
gemalen komijn, gerookt paprikapoeder, karwijzaad, knoflook, olijfolie, piquillopaprika, rode chilipeper, rodewijnazijn, tomatenpuree, zout en zwart komijnzaad

Keuken:
Marokkaans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / voorgerecht uit Moro Londen:

Uienbouillon met jamón en oloroso

Ingrediënten:
jamón serrano, kippenbouillon, medium oloroso, nootmuskaat, olijfolie, spaanse ui, verse tijm en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro Londen:

Labneh met ansjovis, rode chilipeper en komkommer

Ingrediënten:
ansjovisfilet, fijn zeezout, gedroogde gist, griekse yoghurt, harde tarwebloem, komkommer, labneh, olijfolie, rode chilipeper, verse munt, roomkaas, water, zout en zwart uienzaad

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / quiche
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Moro Londen:

Hassans bleekselderij-wittebonensoep met tomaat en karwij

Ingrediënten:
bleekselderij, bosui, cannellinibonen, citroensap, karwijzaad, knoflook, olijfolie, olijfolie extra vergine, peper, radijs, rucola, selderijzout, tomaat, turks brood, zout, zuring en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraans
Soort:
soep/bouillon / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Bijgerecht uit Moro Londen:

Koolpilav van bulgur

Ingrediënten:
bosui, boter, griekse yoghurt, groentebouillon, grove bulgur, knoflook, peper, pijnpitten, piment, spruitjes, sumak, verse bladpeterselie, walnoten, witte kool en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:

Gegrild gemarineerd konijn

Ingrediënten:
amandelaioli, citroen, knoflook, konijn, olijfolie, verse tijm, versgemalen zwarte peper, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
barbecue/grill / wild
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Bijgerecht / basisrecept uit Moro Londen:

Tahinsaus

Ingrediënten:
citroensap, extra vergine olijfolie, knoflook, peper, tahin, water en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Bijgerecht uit Moro Londen:

linzensalade met tomaat en dille

Ingrediënten:
bruine linzen, citroensap, extra vergine olijfolie, kerstomaat, peper, rode ui, rodewijnazijn, suiker, verse dille en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Moro Londen:

Granaatappelgranizado

Ingrediënten:
granaatappelpitten, granaatappelsap, rozenwater, suiker, verse munt en vloeibare honing

Keuken:
Mediterraans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:

Gegrilde piepkuikens met zaatar

Ingrediënten:
aardappelen, za'atar, citroen, citroensap, fijn zeezout, knoflook, koriander, olijfolie, piepkuiken, tahinsaus, verse tijm, waterkers, za'atar, zout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
barbecue/grill / gevogelte
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Moro Londen:

Coca

Ingrediënten:
ansjovisfilet, aubergine, fijn zeezout, krenten, olijfolie, pijnpitten, platbrooddeeg, rode paprika, spinazie, ui, oregano, verse rozemarijn en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / brood en broodgerecht / quiche / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / voorgerecht uit Moro Londen:

Eendenleverterrine met druiven en arrope

Ingrediënten:
arrope evt, boter, citroensap, eendenlever, extra vergine olijfolie, ganzenlever, gedroogde muskaatdruiven, knoflook, lamsoren, medium oloroso, peper, sherryazijn, sherry pedro ximenez, zeezout en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / gevogelte / paté/terrine
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Bijgerecht uit Moro Londen:

Gesmoorde venkel met jamón

Ingrediënten:
citroensap, jamón, knoflook, olijfolie, venkelgroen, venkelknol, verse munt, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Alle recepten van C. Clark