René Redzepi - Noma: a work in progress

Noma: a work in progress

recepten, dagboek en snapshots van René redzepi

Een boek van René Redzepi

We hebben 117 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Noma: a work in progress, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Kijkje in de keuken bij Noma Hoe moedig je een van de meest innovatieve restaurants ter wereld aan tot nog meer creativiteit? Om een antwoord te krijgen op die vraag heeft René Redzepi een jaar lang een dagboek bijgehouden, en dit is het resultaat Noma: A Work in Progress. Noma: A Work in Progress bestaat uit drie boeken: een dagboek, een receptenboek en een fotoalbum, en vertelt het verhaal van het dagelijks leven van Redzepi en restaurant Noma - van de zoektocht naar nieuwe gerechten tot de successen die horen bij de avant-garde van de gastronomie. Het dagboek is de kern van Noma: A Work in Progress, en wordt aangevuld met het receptenboek met 100 gloednieuwe recepten en het album met 200 spontane foto’s, die een uniek inkijkje geven in de ingewanden van Noma, het getalenteerde team van chef-koks en Redzepi - de drijvende kracht. Met een voorwoord van Lars Ulrich en 100 prachtige beelden van fotograaf Ditte Isager is Noma: A Work in Progress een fascinerende set boeken voor iedereen die geïnteresseerd is in een van de meest innovatieve creatieve geesten van de wereld. - Kijkje in de keuken bij Noma


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Noma: a work in progress

Een greep uit de 117 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Donkerbruine bloemkool met slagroom

Ingrediënten:
bloemkool, bloemkoolblad, boter, citroensap, citroentijm, dennennaalden, dennenolie, dennentakje, mierikswortel, room, water, yoghurtwei en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
groente
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / voorgerecht uit Noma: a work in progress:

Pap met condimenten

Ingrediënten:
boekweitvlokken, bruin mosterdzaad, druivenpitolie, geel mosterdzaad, gierstvlokken, grove havervlokken, inktvisseninkt, kippenglacé, lavas, melk, minispinazie, paddenstoelenbouillon, peterselie, prastost, truffel, truffelolie, witte wijn, zonnebloempitten en zout

Keuken:
Zweeds / Deens / Noord-west-Europees
Soort:
condiment / pap
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Gebakken mosselen in de schelp

Ingrediënten:
00-bloem, bakzout, bleekselderij, druivenpitolie, eidooier, inktvisseninkt, lavas, mosselen, mosselschelpen, peterselie, waterijs en wijnazijn

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Wortels, waterkers en speck

Ingrediënten:
appelbalsamico, bakzout, berkentakken, druivenpitolie, duindoornsap, gerookt spek, miniwaterkers, mosterd, tuinkers, wortelen en zeewater

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
groente
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Gestoomde bindsla met hazelnootmelk

Ingrediënten:
appelbalsamico, groenejeneverbessenolie, hazelnoot, ijzerhardkruid, lievevrouwebedstro, little gem, minikomkommer, oost-indische kers, water, witte bessen, zout en zwartebessenblad

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
vegan / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Mutsu-appels en rendiertong

Ingrediënten:
00-bloem, appel, appelsap, appelschil, boter, bruine boter, citroentijm, druivenpitolie, engelwortelzaad, hooi, jeneverbes, kippenbouillon, kippenglacé, korianderzaad, laurierblad, lavasstelen, moutmeel, mutsu-appel, peterseliestelen, rendierbot, rendiertong, rode wijn, rozenbottelblaadjes, sjalot, zoutwatervisfilet en zwarte peperkorrels

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
vlees / fruit
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:

Ijskoude sleepruim met ganache van bruine kaas

Ingrediënten:
00-bloem, agar-agar, amandelpoeder, appelbalsamico, bladgelatine, boter, bramen, bruine kaas, bruine suiker, druivenpitolie, eidooier, iota, melk, poedersuiker, pruimpitten, room, sleepruimensap, suiker en yoghurtwei

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
zoet / hartige hapjes
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Bosui met het warme sap van groene druiven

Ingrediënten:
bosui, citroentijm, druivenpitolie, eiwit, groene druiven, hooi, kippenbouillon, suikerstroop, tapiocaparels, tijmbloemen, tijmolie, water, waterbot, witte ui, witte wijn en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
groente
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Schubben en vislever uit de afvalbak

Ingrediënten:
bakzout, boter, citroentijm, dulsebouillon, geklaarde boter, jeneverbes, jeneverbessenhout, kabeljauwlever, korianderzaad, laurierblad, raapzaadolie, schubben van mul en zeewater

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
vis
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Bieten met een dropsmaak

Ingrediënten:
anijszaad, appelbalsamico, berkentakken, bietensap, druivenpitolie, gedroogd lievevrouwebedstro, rode biet en steranijs

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
groente
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / nagerecht uit Noma: a work in progress:

Geschaafde onrijpe aardbeien met slawortels

Ingrediënten:
appelbalsamico, appelsap, bindsla, bladgelatine, druivenpitolie, groenejeneverbessenolie, ijzerhardkruid, lievevrouwebedstro, onrijpe witte aardbeien, zout, zuringsap en zwartebessenblad

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
fruit
Toon alle 117 recepten in dit boek