The Naked Chef is terug
de essentie van het koken
We hebben 146 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals The Naked Chef is terug , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
‘Dit boek gaat over thuis koken, het heeft niets te maken met restaurant-eten. Boordevol handige tips en eenvoudige ingrediënten - voor een maximum aan smaak hoef je geen uren in de keuken te staan. Het gaat om koken op gevoel, zelfvertrouwen in de keuken. Probeer het eens, maak fouten, leer wat bij en geniet!’ - Jamie Oliver
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit The Naked Chef is terug
Een greep uit de 146 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: cannellinibonen, citroen, extra vierge olijfolie, groene peper, limoen, pijlinktvis, rode peper en rucola
Soort: salade
Ingrediënten: cayennepeper, knoflook, oregano, paprikapoeder, uisnippers en zwarte peperkorrels
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: boter, bouillon, gember, koriander, kruidenmengsel, lamsbout, limoensap, munt, rode peper, rode ui, tomaat en yoghurt
Soort: curry
Ingrediënten: balsamicoazijn, basilicum, olijfolie, parmezaanse kaas, rode ui, spaghetti en zongedroogde tomaat
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles
Ingrediënten: citroen, tuinkruiden, linzen, prosciutto, spinazie, yoghurt en zalmfilet
Ingrediënten: korianderzaad, oregano, rozemarijn en rundfilet
Soort: carpaccio/tartaar
1 notitie
Ingrediënten: buffelmozzarella, extra vierge olijfolie, farfalle, knoflook, mager rookspek, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, pijnboompitten, savooiekool en tijm
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles
Ingrediënten: ei, extra vierge olijfolie, kruiden, nootmuskaat, parmezaanse kaas, pastadeeg, pijnboompitten en ricotta
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles
Ingrediënten: kokosmelk, langkorrelige rijst, olijfolie, sojasaus en spinazie
Ingrediënten: knoflook, laurier, tijm en venkelzaad
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: boter, chardonnay, komijnzaad, tijm en wortel
Ingrediënten: bloem, boter, ei, polenta, sinaasappel en suiker
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: crème fraîche, mierikswortel, witte wijnazijn en zeezout
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: volle melk en yoghurt
Ingrediënten: gember, groene peper, koriander, limoen, radijs, rode peper, runderfilet, sesamolie en sojasaus
Soort: carpaccio/tartaar
Ingrediënten: basis risotto, citroentijm, geitenkaas, pecorino en prosciutto
Keuken: Italiaans
Soort: risotto
Ingrediënten: ananas, grapefruit en suiker
Ingrediënten: gedroogde paddestoelen, knoflook, laurier, peterselie, prei, rode peper, rozemarijn, selderij, tijm, tomaat, ui, venkel en wortel
Ingrediënten: ansjovis, balsamicoazijn, gedroogde pepervlokken, kappertjes, knoflook, komkommer, olijfolie, peterselie, sjalot, tomaat en ui
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: dille, zeevruchten, knoflook, peterselie, room, saffraan, tagliatelle, venkelgroen en witte wijn
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles
Toon alle 146 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021599922
ISBN10
9021599929
Andere uitgaven
9789021511924