The Naked Chef is terug
de essentie van het koken
We hebben 146 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals The Naked Chef is terug , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
‘Dit boek gaat over thuis koken, het heeft niets te maken met restaurant-eten. Boordevol handige tips en eenvoudige ingrediënten - voor een maximum aan smaak hoef je geen uren in de keuken te staan. Het gaat om koken op gevoel, zelfvertrouwen in de keuken. Probeer het eens, maak fouten, leer wat bij en geniet!’ - Jamie Oliver
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit The Naked Chef is terug
Een greep uit de 146 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, citroen, gedroogd eekhoorntjesbrood, knoflook, parmaham, prosciutto, rode wijn, rozemarijn, runderfilet en tijm
Ingrediënten: aziatische marinade, boksoi, chinese broccoli, paksoi, rode zeebrasem, spinazie, thaise dressing, zeekarper en zonnebloemolie
Ingrediënten: aioli, citroen, courgette, extra vierge olijfolie, tuinkruiden, knoflook, mosselen, rode peper, tomaat in blik, witte wijn en zeevruchten
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: citroen, courgette, extra vierge olijfolie, gedroogde rode peper, knoflook en munt
Ingrediënten: cashewnoten, chinese kool, einoedels, groene paprika, groene peper, komkommer, lente ui, rode paprika, rode peper, rucola, savooiekool, sesamzaad, spinazie, sugar snaps, taugé, thaise dressing en tuinkruiden
Soort: salade
Ingrediënten: korianderzaad, limoen, munt, olijfolie en yoghurt
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: dijonmosterd, olijfolie, rode wijnazijn en witte wijnazijn
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: aardappel, knoflook, mager rookspek, piepkuiken, rozemarijn, salie, tijm en witte wijn
Ingrediënten: broodkruimels, dijonmosterd, ei, komijnzaad, korianderzaad, rode ui en rundergehakt
Ingrediënten: knoflook, olijfolie, peterselie, rode peper en spaghetti
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles
Ingrediënten: basis risotto, citroentijm, geitenkaas, pecorino en prosciutto
Keuken: Italiaans
Soort: risotto
Ingrediënten: boter, chocolade, cognac, ei en koffieroom
Ingrediënten: citroen, citroensap, gin, kers en suikerwater
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: bloem, boter, ei, polenta, sinaasappel en suiker
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: boter, butternut squash, kippenbouillon, kokosmelk, korianderzaad, lamsstoofvlees, maïsmeel, okra, pompoen, rode peper, runderstoofvlees, tijm, ui, witte yam, wortel en zelfrijzend bakmeel
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: ansjovis, broccoli, farfalle, gedroogde rode peper, knoflook, olijfolie en pijnboompitten
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles
Ingrediënten: ei, extra vierge olijfolie, kruiden, nootmuskaat, parmezaanse kaas, pastadeeg, pijnboompitten en ricotta
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles
Ingrediënten: boter, citroen, parmezaanse kaas, pastadeeg, pecorino, ricotta en salie
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles
Ingrediënten: brooddeeg, fontina, knoflook, mozzarella, olijfolie, pittige worstjes, portobello, rode peper, taleggio en tijm
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / pizza
Ingrediënten: havana club rum, limoensap, munt, sodawater en suikerwater
Soort: drank (alcoholisch)
Toon alle 146 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021599922
ISBN10
9021599929
Andere uitgaven
9789021511924