Jacques Meerman - Mediterraneo

Mediterraneo

Een boek van Jacques Meerman

We hebben 56 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Mediterraneo, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Mediterraneo

Een greep uit de 56 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

Gevulde kapoen

Ingrediënten:
buikspek, ei, gezouten varkensvlees, kapoen, reuzel, saffraan, schapenvlees, specerijen, varkensvlees en verjus

Keuken:
Mediterraans / Catalaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

Recept van ar-Razi, kalfsstoof voor zieken

Ingrediënten:
azijn, bladselderij, cedraatblad, citroenblad, kalfsbeenmerg, kalfsborst, kalfshals, kalfsmaag, kalfsorganen, kalfsschouder, kalfsvet, kaneel, komijn, korianderzaad, munt, olie, peper, saffraan, ui, wijnruit, witbroodkruim en zout

Keuken:
Mediterraans / Iraans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

Ibrahimiyya

Ingrediënten:
amandelpoeder, azijn, druivensap, galanga, gehakt, gember, kaneel, korianderzaad, mastiek, peper, rozenwater, suiker, ui, vlees, water en zout

Keuken:
Mediterraans / Iraaks
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Diner / hoofdgerecht uit Mediterraneo:

Sanhaji

Ingrediënten:
amandelen, appel, aubergine, azijn, cedraatblad, duif, gans, gehaktkoekjes, geitenvlees, haas, houtduif, kikkererwten, kip, knoflook, konijn, kool, korianderblaadjes, korianderzaad, kweepeer, mirkas, munt, murri naqi, olijven, patrijs, peper, rapen, rundvlees, saffraan, schapenvlees, venkel, water, witte lijster, worst, wortel, zout en zoute limoenen

Keuken:
Mediterraans / Spaans / Noord-Afrikaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

Makke

Ingrediënten:
gedroogde tuinbonen, rode wijn en ui

Keuken:
Mediterraans / Noord-Afrikaans
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Diner / hoofdgerecht uit Mediterraneo:

Judhaba met banaan

Ingrediënten:
banaan, brood, kip, rozenwater en suiker

Keuken:
Mediterraans / Arabisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

Ravieles

Ingrediënten:
bloem, boter, kaas, peterselie, salie, sjalot en suiker

Keuken:
Mediterraans / Brits
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

Narcissenrijst

Ingrediënten:
azijn, ei, korianderzaad, olie, peper, rijst, saffraan, schapenvlees, water, wortel en zout

Keuken:
Mediterraans / Spaans / Noord-Afrikaans
Soort:
schapenvlees
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

Grote vis

Ingrediënten:
amandelen, brood, olie, rozenwater, specerijen, vis, walnoten en wit broodkruim

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

Fidawsh

Ingrediënten:
deeg en pasta

Keuken:
Mediterraans / Noord-Afrikaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

Saraceense saus

Ingrediënten:
amandelen, galanga, gember, kaneel, kardemom, kruidnagel, nootmuskaat, paradijskorrels, rozijnen en verjus

Keuken:
Mediterraans / Italiaans
Soort:
saus
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

Gekookt rundvlees

Ingrediënten:
azijn, brood, knoflook, koriander, korianderzaad, peper, peterselie, runderribstuk, runderschenkel, water en zout

Keuken:
Mediterraans / Noord-Afrikaans
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

Ioncada

Ingrediënten:
melk en stremsel

Keuken:
Mediterraans / Italiaans
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

Brood dat de Franken en Armenen iflaghun noemen

Ingrediënten:
anijs, ei, geklaarde boter, gember, gemengde specerijen, hennepzaad, kaas, karwijzaad, komijn, maanzaad, peper, pistachenoten, saffraan, sesamzaad, wijnruit, witte bloem en zout

Keuken:
Mediterraans / Syrisch
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

Griekse kip

Ingrediënten:
kippenvel, kippenvlees en kruiden

Keuken:
Mediterraans / Grieks
Soort:
gevogelte
Toon alle 56 recepten in dit boek