Frankrijk koken en reizen 
      
      
      
       
     
      
      We hebben 253 recepten uit dit boek   geindexeerd. 
      
         Word gratis lid 
         Welkom op heerlijk zoeken 
         Wij maken jouw kookboeken, zoals Frankrijk koken en reizen , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage  of word direct gratis lid  en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
       
      Recepten de gezusters Scotto, fotografie Pierre Hussenot. Formaat 36 cm. x 26 cm.
    Aantekeningen
         bij dit boek
     
          Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt       
           bij dit boek
 door gebruikers. 
   
        
    Advertentie 
    
            
        
        Recepten uit Frankrijk koken en reizen 
        Een greep uit de 253 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
          
  
  
  
    
        Ingrediënten: bot, bouquet garni, cider, crème fraîche, griet, kruidnagel, laurierblad, peper, platvis, slagroom, tijm, ui, verse peterselie, wortel, zout en zuring 
        
Keuken: Frans 
        Soort: vis 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: cox-appels, eierdooier, kaneel, lombarts calville appel, slagroom, stevige appel, suiker, vanille-essence, vanillesuiker en zandtaartdeeg 
        
Keuken: Frans 
        Soort: koek en gebak 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bloem, eierdooier, lichtgezouten boerenboter en witte basterdsuiker 
        
Keuken: Frans 
        Soort: koek en gebak 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: citroen, kaneelpijpje, peer, rode wijn en suiker 
        
Keuken: Frans 
        Soort: stoofgerecht / fruit 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bayonneham, droge witte wijn, kip, knoflook, paprika, peper, plantaardige olie, prosciutto, spaanse peper, tomaat, ui en zout 
        
Keuken: Spaans / Frans 
        Soort: stoofgerecht / gevogelte 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: crème fraîche, ei, eierdooier, fromage blanc, gruyère, korstdeeg, peper, ricotta, slagroom, water en zout 
        
Keuken: Frans 
        Soort: quiche / eieren, kaas en zuivel / vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bloem, fijne basterdsuiker, gist, melk, water en zout 
        
Keuken: Frans 
        Soort: brood en broodgerecht / beslag/deeg / vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: boter, bouquet garni, droge witte wijn, kalfsfricandeau, kippenbouillon, laurierblad, peper, ui, verse peterselie, verse tijm, wortel, zout en zwoerd 
        
Keuken: Frans 
        Soort: stoofgerecht / vlees 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: arachideolie, artisjok, aubergine, bloem, citroen, courgette, courgettebloemen, ei, melk, olijfolie en zout 
        
Keuken: Frans / Provençaals 
        Soort: vegetarisch / groente / frituur 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: boter, kippenbouillon, melk, pompoen, prei, peper en zout 
        
Keuken: Frans 
        Soort: vlees / soep/bouillon / groente 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bloem, boter, ei, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, room, stevige aardappel, tomatensaus en zout 
        
Keuken: Frans / Provençaals 
        Soort: aardappelgerecht / vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bier, boter, bouquet garni, droog broodkruim, laurierblad, peper, suiker, ui, varkensrug, varkensschouder, verse peterselie, verse tijm en zout 
        
Keuken: Frans 
        Soort: stoofgerecht / vlees 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bosui, broodkruim, brousse de brébis, ei, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, peper, ricotta, sardine, schapenkaas, sjalot, snijpeterselie, spinazie, voorjaarsui en zout 
        
Keuken: Frans / Provençaals 
        Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: aardappel, bladerdeeg, boter, crème fraîche, eierdooier, knoflook, kropsla, peper, slagroom, snijbiet, spinazie, verse dragon, peterselie, spinazie, water, zout en zuring 
        
Keuken: Frans 
        Soort: quiche / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: arrowroot, cherry brandy, droge witte wijn, meikersen, peper, suiker, tamme eend en zout 
        
Keuken: Frans 
        Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bloem, boter, bruine basterdsuiker, eierdooier, instantgist, melk, suiker, water en zout 
        
Keuken: Frans 
        Soort: koek en gebak 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: boter, droge witte wijn, gekookte ham, kalfsoester, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, peper, snijpeterselie, zout en zwarte olijf 
        
Keuken: Frans / Provençaals 
        Soort: stoofgerecht / vlees 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: boter, broodkruim, cayennepeper, oester, ontbijtspek en wit sandwichbrood 
        
Keuken: Frans 
        Soort: barbecue/grill / schaal- en schelpdieren 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bleekselderij, kipkarkassen, kruidnagel, laurierblad, prei, tijm, ui, water, wortel, zout en zwarte peperkorrels 
        
Keuken: Frans 
        Soort: soep/bouillon / gevogelte 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: boter, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, peper, varkensfilet, verse peterselie, verse tijm, volle melk en zout 
        
Keuken: Frans 
        Soort: stoofgerecht / vlees 
      
     
   
 
        Toon alle 253 recepten in dit boek 
         
   
  
    
    Status: Doorzoekbaar    
    
        ISBN13 
        9789054269717 
        ISBN10 
        9054269715 
        Andere uitgaven 
        
          
9789070485672