Frankrijk koken en reizen
We hebben 253 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Frankrijk koken en reizen , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Recepten de gezusters Scotto, fotografie Pierre Hussenot. Formaat 36 cm. x 26 cm.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Frankrijk koken en reizen
Een greep uit de 253 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, broodkruim, cayennepeper, oester, ontbijtspek en wit sandwichbrood
Keuken: Frans
Soort: barbecue/grill / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bier, boter, bouquet garni, droog broodkruim, laurierblad, peper, suiker, ui, varkensrug, varkensschouder, verse peterselie, verse tijm en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: bloem, boter, champignon, cognac, doorregen spek, ei, haas, hazenlever, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olie, peper, rode wijn, ui, verse rozemarijn, verse tijm, water, wortel, zilveruitjes en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / pasta/noodles / wild
Ingrediënten: ansjovis, knoflook, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode wijnazijn, rosbief, sinaasappelschil, ui en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: cayennepeper, cognac, droge banyulswijn, fino sherry, ham, knoflook, kreeft, madeirawijn, peper, plantaardige olie, prosciutto, sjalot, tomaat, ui, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: beurre blanc, boter, cayennepeper, crème fraîche, ei, peper, slagroom, snoekfilet en zout
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: aardappeltjes, bleekselderij, bospeen, boter, bouillon, bouquet garni, droog broodkruim, gekookt rundvlees, grof zeezout, knoflook, krieltjes, kruidnagel, laurierblad, meiknol, peper, peperkorrel, prei, rodewijnazijn, runderhalsvlees, runderharinkje, runderschenkel, rundersoepvlees, selderijhart, ui, verse peterselie, verse tijm, winterwortel en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees / soep/bouillon / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: bleekselderij, bloem, crème fraîche, droge witte wijn, jonge prei, peper, reuzel, slagroom, slaharten, snijpeterselie, spinazie, tamme eend, verse bieslook, verse dragon, verse kervel, verse munt, zout en zuring
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / gevogelte
Ingrediënten: citroenrasp, donkerbruine basterdsuiker, ei, eierdooier, krenten, melk, peper, pijnboompitten, snijbiet en zandtaartdeeg
Keuken: Mediterraans / Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: cayennepeper, fijn zeezout, gember, knoflook, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, quatre épices, sjalot, varkensvet, verse tijm, varkensbuik, water en witte peper
Keuken: Frans
Soort: vlees / paté/terrine
Ingrediënten: boter, champignon, eend, ei, jenever, kalfspoot, kip, konijn, korstdeeg, melk, peper, pistaches, quatre épices, sjalot, ui, varkensbuik, varkensfilet en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / quiche / gevogelte / paté/terrine
Ingrediënten: aardappelmeel, citroenrasp, ei, patentbloem, poedersuiker, vanille-essence en witte basterdsuiker
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: boter, cognac, crème fraîche, droge witte wijn, kip, knoflook, peper, plantaardige olie, rivierkreeftjes, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, ui, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: krenten, olijfolie, oranjebloesemwater, peper, pijnboompitten, spinazie en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: aardappel, belegen kaas, cantal, ei, ham, peper, room, varkensvet en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / ei/omelet/frittata
Ingrediënten: aardappel, boter, croutons, droge witte wijn, hondshaai, kabeljauw, knoflook, koolvis, olie, peper, pijlinktvis, tarbot, tong, ui, vis, vleet, water, zeepaling en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / vis
Ingrediënten: frituurolie, stevige aardappel en zout
Keuken: Frans
Soort: aardappelgerecht / vegetarisch / frituur
Ingrediënten: armagnac, ei, ganzenvet, peper, roquefort, walnoten en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte / ei/omelet/frittata
Ingrediënten: groene olijven zonder pit, kippenbouillon, olie, peper, tamme eend, witte vermout, zout en zwarte olijf
Keuken: Mediterraans / Frans
Soort: stoofgerecht / gevogelte
Ingrediënten: basterdsuiker, boter, ei, kastanje en vanillesuiker
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Toon alle 253 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789054269717
ISBN10
9054269715
Andere uitgaven
9789070485672