Frankrijk koken en reizen
We hebben 253 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Frankrijk koken en reizen , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Recepten de gezusters Scotto, fotografie Pierre Hussenot. Formaat 36 cm. x 26 cm.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Frankrijk koken en reizen
Een greep uit de 253 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, cayennepeper, citroensap, langoustine, mild paprikapoeder, peper, verse dragon en zout
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: eiwit, gemalen amandelen, poedersuiker en witte basterdsuiker
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: boter, bouquet garni, calvados, droge witte wijn, kerriepoeder, knoflook, kreeft, laurierblad, peper, plantaardige olie, ui, verse peterselie, verse tijm en zout
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bloem, ei, melk, pruimedant en suiker
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: aardappelmeel, boter, eierdooier, eiwit, kirsch, maïzena, melk, suiker en zout
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / ei/omelet/frittata
Ingrediënten: bloem, fijne basterdsuiker, gist, melk, water en zout
Keuken: Frans
Soort: brood en broodgerecht / beslag/deeg / vegetarisch
Ingrediënten: boter, crème fraîche, dragonazijn, droge witte wijn, kip, knoflook, peper, pittige mosterd, plantaardige olie, slagroom, suiker, tomaat en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / gevogelte
Ingrediënten: amandelschilfers, boter, forel, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: bouquet garni, calvados, droge witte wijn, kalfspoot, klapstuk, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, pancetta, peper, rauwe ham, runderbouillon, runderstoofvlees, spek, sukadestuk, ui, verse peterselie, verse tijm, zout en zwoerd
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: boter, droge witte wijn, knoflook, peper, spaanse peper, txakoli, ui, verse ansjovis en zout
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: boter, citroensap, peper, suiker, witlof en zout
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Ingrediënten: boter, broodkruim, cayennepeper, oester, ontbijtspek en wit sandwichbrood
Keuken: Frans
Soort: barbecue/grill / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: broccio, knoflook, krenten, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, pijnboompitten, ricotta, ronde courgette, verse basilicum, wit broodmeel en zout
Keuken: Mediterraans / Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Ingrediënten: boerenbrood, jonge knoflook, kip, olijfolie, peper, selderijstengel, verse peterselie, verse rozemarijn, verse salieblaadjes, verse tijm en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Ingrediënten: eierdooier, olijfolie, kabeljauw, knoflook, olijfolie, peper, prei, scherpe mosterd, selderijblad, snijbiet, wortel, zeeduivel en zout
Keuken: Mediterraans / Frans
Soort: vis
Ingrediënten: bouquet garni, brood, ei, ganzenvet, gruyère, jonge knoflook, laurierblad, salie, tijm, peper, water en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / brood en broodgerecht / gevogelte
Ingrediënten: boleten, boter, calvados, crème fraîche, doorregen spek, droge cider, eierdooier, konijn, konijnenlever, olie, peper, pittige mosterd, sjalot, slagroom en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / wild en gevogelte
Ingrediënten: arachideolie, eierdooier, knoflook, olijfolie, spinazie, ui, venusschelp en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: aardappel, belegen kaas, cantal, ei, ham, peper, room, varkensvet en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / ei/omelet/frittata
Ingrediënten: boter, cognac, crème fraîche, droge witte wijn, kip, knoflook, peper, plantaardige olie, rivierkreeftjes, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, ui, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Toon alle 253 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789054269717
ISBN10
9054269715
Andere uitgaven
9789070485672