Frankrijk koken en reizen
We hebben 253 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Frankrijk koken en reizen , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Recepten de gezusters Scotto, fotografie Pierre Hussenot. Formaat 36 cm. x 26 cm.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Frankrijk koken en reizen
Een greep uit de 253 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: cognac, fijn zeezout, peperkorrel en foie gras van eend
Keuken: Frans
Soort: gevogelte / orgaanvlees / paté/terrine
Ingrediënten: knoflook, konijn, olijfolie, ontbijtspek, peper, suiker, tomaat, verse tijm en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild
Ingrediënten: citroen, kaneelpijpje, peer, rode wijn en suiker
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / fruit
Ingrediënten: bospeen, boter, bouquet garni, cognac, droge witte wijn, kalfspoot, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, peper, quatre épices, runderstaartstuk, ui, verse peterselie, verse tijm, winterwortel, zilveruitjes, zout en zwoerd
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: boter, citroensap, crème fraîche, peper, sjalot, slagroom, verse morieljes en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / paddenstoelen
Ingrediënten: bloem, ei, gezouten boter, oranjebloesemwater en witte basterdsuiker
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: ansjovis, arrowroot, bouquet garni, cognac, cornichons, droge witte wijn, kappers, knoflook, laurierblad, mager runderstoofvlees, olijfolie, peper, rode wijnazijn, ui, verse peterselie, verse tijm, water en zout
Keuken: Mediterraans / Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: amandel, amandelschaafsel, bloem, boter, citroensap, eierdooier, eiwit, melk, poedersuiker, pralinépoeder, soezendeeg, suiker, vanillestokje en witte basterdsuiker
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: droge witte wijn, knoflook, krab, kreeft, laurierblad, olijfolie, peper, pieterman, prei, rode poon, rozemarijn, saffraandraadjes, selderijstelen, sinaasappelschil, stokbrood, tijm, tomaat, tong, ui, venkelgroen, verse peterselie, vis, wijting, wortel, zeebarbeel, zeeduivel, zeepaling en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: bleekselderij, kipkarkassen, kruidnagel, laurierblad, prei, tijm, ui, water, wortel, zout en zwarte peperkorrels
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / gevogelte
Ingrediënten: boerenbrood, jonge knoflook, kip, olijfolie, peper, selderijstengel, verse peterselie, verse rozemarijn, verse salieblaadjes, verse tijm en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Ingrediënten: gerookt mager spek, jeneverbes, kippenbouillon, knakworst, knoflook, kruidnagel, laurierblad, peperkorrel, reuzel, riesling, rookworst, sylvaner, ui, varkensschouder, vastkokende aardappel, witte wijn, zuurkool en zuurkoolspek
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: bloem, boter, water en zout
Keuken: Europees / Frans
Soort: beslag/deeg / vegetarisch
Ingrediënten: comté, droge witte wijn, gruyère, kip, peper, pittige mosterd, plantaardige olie en zout
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Ingrediënten: boter, crème fraîche, droge witte wijn, konijn, olie, peper, pittige mosterd, slagroom, verse tijm en zout
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild en gevogelte / wild
Ingrediënten: boter, crème fraîche, droge witte wijn, kalfsnier, olie, peper, pittige mosterd, sjalot, slagroom en zout
Keuken: Frans
Soort: orgaanvlees
Ingrediënten: arachideolie, artisjok, aubergine, bloem, citroen, courgette, courgettebloemen, ei, melk, olijfolie en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: vegetarisch / groente / frituur
Ingrediënten: boter, crème fraîche, jonge wortel, langkorrelrijst, prei, slagroom, ui, peper, water en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch / groente
Ingrediënten: boter, droge witte wijn, frituurolie, lendebiefstuk, merg, olie, peper, sjalot, snijpeterselie, vastkokende aardappel en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees
Ingrediënten: bloem, bospeen, bosui, boter, bouquet garni, doperwten, haricots verts, kippenbouillon, knoflook, lamsborst, lamshals, lamsschouder, lamsvlees, laurierblad, meiknolletjes, olie, peper, suiker, tomaat, verse kervel, verse peterselie, verse tijm en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Toon alle 253 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789054269717
ISBN10
9054269715
Andere uitgaven
9789070485672