Frankrijk koken en reizen
We hebben 253 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Frankrijk koken en reizen , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Recepten de gezusters Scotto, fotografie Pierre Hussenot. Formaat 36 cm. x 26 cm.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Frankrijk koken en reizen
Een greep uit de 253 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: aardappel, babycourgette, elleboogjesmacaroni, fruitige olijfolie, gedroogde bonen, gedroogde tuinbonen, gruyère, jonge knoflook, parmezaanse kaas, sperziebonen, tomaat, tuinbonen, ui, vermicelli, verse basilicum, witte bonen en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, eierdooier, gekonfijte citrusschil, gekonfijte vruchten, instantgist, melk, olijfolie, oranjebloesemwater, water, witte basterdsuiker en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: brood en broodgerecht / feestdagen
Ingrediënten: bleekselderij, kipkarkassen, kruidnagel, laurierblad, prei, tijm, ui, water, wortel, zout en zwarte peperkorrels
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / gevogelte
Ingrediënten: arachideolie, brooddeeg, crème fraîche, nootmuskaat, ontbijtspek, peper, slagroom, ui en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / quiche
Ingrediënten: arachideolie, boter, knoflook, lamsbout, mager ontbijtspek, nootmuskaat, peper, tijm, vastkokende aardappel, venkelknol, verse kervel, verse peterselie, wilde paddestoelen, wit broodkruim en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: bloem, eierdooier, lichtgezouten boerenboter en witte basterdsuiker
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: boleten, eekhoorntjesbrood, ei, knoflook, olijfolie, ontbijtspek, peper, rauwe ham, sjalot, snijpeterselie en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / paddenstoelen
Ingrediënten: armagnac, eendenlever, peper, witte muskaatdruiven en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte / orgaanvlees
Ingrediënten: artisjok, bospeen, bosui, droge witte wijn, ganzenvet, jonge sperziebonen, peper, rauwe ham, rode paprika, tomaat, tuinbonen en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / groente
Ingrediënten: armagnac, buikspek, cahors-wijn, droge rode wijn, ei, haas, kalfsschenkel, kalfsschouder, kalfsvlees, kippenbouillon, knoflook, nootmuskaat, ontbijtspek, oud brood, pancetta, peper, prosciutto, rauwe ham, sjalot, ui, verse peterselie, verse tijm, zout en zwoerd
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / wild
Ingrediënten: cognac, fijn zeezout, peperkorrel en foie gras van eend
Keuken: Frans
Soort: gevogelte / orgaanvlees / paté/terrine
Ingrediënten: boter, stevige appel, suiker en zandtaartdeeg
Keuken: Frans
Soort: fruit / koek en gebak
Ingrediënten: basterdsuiker, bleekselderij, boekweitmeel, boter, bouquet garni, buikspek, crème fraîche, ei, groene kool, grof zeezout, klapstuk, korianderzaad, kruidnagel, laurierblad, meiknol, melk, peper, peperkorrel, prei, rozijnen, runderappel, runderstoofvlees, slagroom, sukadestuk, ui, verse peterselie, verse selderij, verse tijm, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees / groente
Ingrediënten: bouquet garni, calvados, droge witte wijn, kalfspoot, klapstuk, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, pancetta, peper, rauwe ham, runderbouillon, runderstoofvlees, spek, sukadestuk, ui, verse peterselie, verse tijm, zout en zwoerd
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: anijslikeur, bloem, boter, citroenrasp, ei, instantgist, oranjebloesemwater, vanille-essence, water, witte basterdsuiker en zout
Keuken: Frans
Soort: brood en broodgerecht / feestdagen
Ingrediënten: boter, bouquet garni, cayennepeper, cognac, cognac fine champagne, droge witte wijn, knoflook, kreeft, laurierblad, peper, plantaardige olie, selderijstengel, sjalot, tomaat, verse peterselie, verse tijm, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: boter, bouquet garni, buikspek, cognac, droge witte wijn, ei, kalfsborst, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, melk, nootmuskaat, oud brood, peper, plantaardige olie, snijbiet, snijpeterselie, ui, verse kervel, verse peterselie, verse tijm, wortel, zout en zwoerd
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: aubergine, courgette, ei, kalfsvlees, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rijst, tomaat, ui, verse peterselie, verse tijm, varkensbuik en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Ingrediënten: arrowroot, cherry brandy, droge witte wijn, meikersen, peper, suiker, tamme eend en zout
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Ingrediënten: arachideolie, boter, knoflook, lamsbout, oud brood, peper, snijpeterselie en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Toon alle 253 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789054269717
ISBN10
9054269715
Andere uitgaven
9789070485672