Frankrijk koken en reizen
We hebben 253 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Frankrijk koken en reizen , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Recepten de gezusters Scotto, fotografie Pierre Hussenot. Formaat 36 cm. x 26 cm.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Frankrijk koken en reizen
Een greep uit de 253 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, crème fraîche, droge witte wijn, kalfsnier, olie, peper, pittige mosterd, sjalot, slagroom en zout
Keuken: Frans
Soort: orgaanvlees
Ingrediënten: aardappelmeel, boter, eierdooier, eiwit, kirsch, maïzena, melk, suiker en zout
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / ei/omelet/frittata
Ingrediënten: boter, citroenrasp, courgettebloemen, droog broodkruim, eiwit, parmezaanse kaas, peper, snijpeterselie, verse schapenkaas en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, boter, croutons, droge witte wijn, hondshaai, kabeljauw, knoflook, koolvis, olie, peper, pijlinktvis, tarbot, tong, ui, vis, vleet, water, zeepaling en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / vis
Ingrediënten: bouquet garni, kappertjes, knoflook, laurierblad, lichte rode wijn, olijfolie, peper, poon, tomaat, ui, verse peterselie, verse tijm, zout en zwarte olijven
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: vis
Ingrediënten: eierdooier, olijfolie, kabeljauw, knoflook, olijfolie, peper, prei, scherpe mosterd, selderijblad, snijbiet, wortel, zeeduivel en zout
Keuken: Mediterraans / Frans
Soort: vis
Ingrediënten: boter, bruine rum, citroensap, droog broodkruim, ei, koffie-extract, oploskoffiepoeder, suiker, walnoten, water en witte basterdsuiker
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: droge witte wijn, laurierblad, mager rookspek, olie, peper, pruimedant, salie, sjalot, varkensfilet, walnoten en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: brasem, cornichons, eierdooier, gedroogde venkel, kappertjes, knoflook, olijfolie, peper, scherpe mosterd, snijpeterselie, verse bieslook, witte wijnazijn, zeebaars en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: barbecue/grill / vis
Ingrediënten: croutons, droge witte wijn, kabeljauw, knoflook, langoustine, laurierblad, mosselen, olijfolie, peper, pollak, poon, spaanse peper, tomaat, ui, verse tijm, zeeduivel en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: crème fraîche, ei, eierdooier, fromage blanc, gruyère, korstdeeg, peper, ricotta, slagroom, water en zout
Keuken: Frans
Soort: quiche / eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Ingrediënten: aardbei, aardbeienjam, water en zandtaartdeeg
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: eiwit, poedersuiker, slagroom en witte basterdsuiker
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: ansjovis, arrowroot, bouquet garni, cognac, cornichons, droge witte wijn, kappers, knoflook, laurierblad, mager runderstoofvlees, olijfolie, peper, rode wijnazijn, ui, verse peterselie, verse tijm, water en zout
Keuken: Mediterraans / Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: boter, bouquet garni, brood, broodkruim, calvados, cayennepeper, grof zeezout, knoflook, krab, laurierblad, melk, nootmuskaat, peper, plantaardige olie, sjalot, snijpeterselie, ui, peterselie, verse tijm, witte wijnazijn en zout
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: boleten, eekhoorntjesbrood, ei, knoflook, olijfolie, ontbijtspek, peper, rauwe ham, sjalot, snijpeterselie en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / paddenstoelen
Ingrediënten: boter, jonge sperziebonen, knoflook, olijfolie, peper, snijpeterselie, wit broodkruim en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: armagnac, crème fraîche, knoflook, konijn, olie, peper, pruimedant, rode wijn, sjalot, slagroom, suiker, ui, verse tijm en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / wild en gevogelte
Ingrediënten: boter, calvados, champignon, crème fraîche, lombarts calville appel, olie, peper, poularde, rinse appel, slagroom, water en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / gevogelte
Ingrediënten: bosui, courgette, knoflook, olijfolie, peper, tomaat, verse salieblaadjes, verse tijm en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Toon alle 253 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789054269717
ISBN10
9054269715
Andere uitgaven
9789070485672