Sergio's smaakmakers 
      70 recepten voor thuis 
      
      
       
     
      
      We hebben 74 recepten uit dit boek   geindexeerd. 
      
         Word gratis lid 
         Welkom op heerlijk zoeken 
         Wij maken jouw kookboeken, zoals Sergio’s smaakmakers , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage  of word direct gratis lid  en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
       
      In zijn nieuwe thuiskookboek vertelt Sergio Herman je alles over 20 van zijn favoriete smaakmakers. Daarnaast leert hij je hoe je ze thuis kunt gebruiken om gerechten meer pit, scherpte, spanning, kracht of juist nuance te geven. Waarin kun je sojasaus gebruiken? Waarom moet je het lekvocht van een potje olijven nooit weggooien? Wat kun je allemaal een boost geven met ansjovis? En waarom heeft Sergio altijd limoen in huis? Het resultaat zijn 20 verhalen en 70 recepten bomvol smaak. Van een super eenvoudige tapenade tot een pittige pasta. En van een simpele salade tot een krachtige curry. - Eenvoudige recepten voor thuis - Je weet dat je hiermee je eigen kookniveau naar een hoger plan kunt tillen.
    Aantekeningen
         bij dit boek
     
          Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt       
           bij dit boek
 door gebruikers. 
   
        
    Advertentie 
    
            
        
        Recepten uit Sergio's smaakmakers 
        Een greep uit de 74 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
          
  
  
  
    
        Ingrediënten: arbequina olijfolie, boter, courgette, kalfslap, knoflook, lardo, limoen, marsala, parmezaanse kaas, pistache, salie, sjalot, vleesjus en witte wijn 
        
        
Soort: vlees 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: arbequina olijfolie, boter, botersaus, chilipeper, court-bouillon, furikake, kreeft, lente ui, limoen, mirin, miso, sake, sojasaus, suiker, sushi azijn, tomaat, verveine en witte asperge 
        
        
Soort: schaal- en schelpdieren 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: boter, cayennepeper, citroen, dragon, droge witte wijn, ei, kervel, natuurazijn, sjalot en zwarte peperkorrels 
        
        
Soort: saus/dressing/jus 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: aardappel, ansjovis, arbequina olijfolie, basilicum, bieslook, cabernet sauvignon-azijn, citroen, groene olijf, knoflook, korianderzaad, limoen, rozemarijn, sjalot, tomaat, venkel, venkelloof, zoetzure jalapenopeper en zure ansjovisfilets 
        
        
Soort: salade / aardappelgerecht 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: avocado, cashewnoten, chilipeper, fleur de sel, koriander, limoen, munt, palmsuiker, rietsuiker, sesamzaad, sjalot en thaise vissaus 
        
        
Soort: salade / groente 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: ansjovis, arbequina olijfolie, boter, burrata, citroen, gekonfijte tomaten, kappers, kippenjus, knoflook, paccheri, parmezaanse kaas, room, venkel en venkelloof 
        
        
Soort: pasta/noodles 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: arbequina olijfolie, aubergine, daikon, gillardeau-oester, goudsbloemblaadjes, komkommer, limoen, misolak, mizuna blaadjes, rettich, sushi azijn, zeeuwse oesters en zure room 
        
        
Soort: schaal- en schelpdieren 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: arbequina olijfolie, basilicum, basilicummayonaise, cabernet sauvignon-azijn, gorgonzola, knoflook, parmaham, piadina, pijnboompitjes, radicchio, rundergehakt, tomaat, ui en wrap 
        
        
Soort: vlees / brood en broodgerecht 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: aardappel, arbequina olijfolie, basilicum, cabernet sauvignon-azijn, citroen, groene asperge, kippenfond, knoflook, olijven, parmezaanse kaas, prunella trostomaat, radicchio, room, sjalot, taggiasche olijf, tijm en zoete ui 
        
        
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / aardappelgerecht 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: aardappel, arbequina olijfolie, chardonnay azijn, citroen, knoflook, melk, parmezaanse kaas, radicchio, room, taggiasche olijf, taleggiokaas, tijm en tomaat 
        
        
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: amandelpoeder, bladerdeeg, boter, ei, esdoornsiroop, kers, pistachenoten, pistachepasta, pistachepoeder, room en suiker 
        
        
Soort: koek en gebak / zoete hapjes 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: arbequina olijfolie, citroen, ei, harissa, kippengehakt, koriander, munt, paneermeel, panko, ras el hanout, room, sesamzaad, sjalot, tomaat en yoghurt 
        
        
Soort: gevogelte 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bloem, boter, ei, limoen en parmezaanse kaas 
        
        
Soort: hartige hapjes 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: amandel, bloem, boter, ei, esdoornsiroop, espresso, gelatine, gemalen koffie, kaneel, mascarpone, melk, oploskoffiepoeder, peer, poedersuiker, room, roomijs, suiker en vanillestokje 
        
        
Soort: fruit / koek en gebak 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: arbequina olijfolie, basilicum, bladerdeeg, citroen, courgette, gekonfijte knoflook, gekonfijte tomaten, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pesto, pijnboompitjes, taggiasche olijf, tomaat, volle melk en zachte geitenkaas 
        
        
Soort: quiche / groente 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: arbequina olijfolie, limoen, shiso, sojasaus en sushiazijn 
        
        
Soort: salade / saus/dressing/jus / garnituur 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: arbequina olijfolie, botersaus, citroengras, daikon, foreleitjes, gember, knoflook, komkommer, koriander, limoen, limoenblad, sjalot, sojasaus, sushi-azijn en tarbot 
        
        
Soort: warme sauzen / vis 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: arbequina olijfolie, beukenzwam, chilipeper, citroen, enoki, gamba, knoflook, oesterzwammen, peterselie, postelein, sjalot en tijm 
        
        
Soort: schaal- en schelpdieren 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: ananas, basilicum, citroen, citroengras, gemberbier, groene thee, limoen en vlierbloesemsiroop 
        
        
Soort: fruit / drank 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: arbequina olijfolie, beukenzwam, bonen, boter, dragon, knoflook, groene peper, kalfsfond, kervel, knoflook, mosterd, room, roomse kervel, tijm, tomaat en tournedos 
        
        
Soort: vlees 
      
     
   
 
        Toon alle 74 recepten in dit boek