Sergio's smaakmakers
70 recepten voor thuis
We hebben 74 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Sergio’s smaakmakers , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
In zijn nieuwe thuiskookboek vertelt Sergio Herman je alles over 20 van zijn favoriete smaakmakers. Daarnaast leert hij je hoe je ze thuis kunt gebruiken om gerechten meer pit, scherpte, spanning, kracht of juist nuance te geven. Waarin kun je sojasaus gebruiken? Waarom moet je het lekvocht van een potje olijven nooit weggooien? Wat kun je allemaal een boost geven met ansjovis? En waarom heeft Sergio altijd limoen in huis? Het resultaat zijn 20 verhalen en 70 recepten bomvol smaak. Van een super eenvoudige tapenade tot een pittige pasta. En van een simpele salade tot een krachtige curry. - Eenvoudige recepten voor thuis - Je weet dat je hiermee je eigen kookniveau naar een hoger plan kunt tillen.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Sergio's smaakmakers
Een greep uit de 74 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: chilipepertje, citroen, citroengras, gember, kerriepoeder, knoflook, kokkel, koriander, korianderbloempjes, sjalot, tomaat en witte wijn
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bleekselderij, butternutpompoen, chilipeper, kippenjus, gember, groene asperge, ketjap manis, kippendij, knoflook, kokosmelk, koriander, kurkuma, lente ui, limoen, limoenblad, olijfolie, paksoi, pinda, prei, sesamzaad, sjalot, sojasaus, tijm, tomaat, vijfkruidenpoeder, vissaus, witte asperge, witte peperkorrels en wortel
Soort: soep/bouillon / gevogelte
Ingrediënten: arbequina olijfolie, boter, courgette, kalfslap, knoflook, lardo, limoen, marsala, parmezaanse kaas, pistache, salie, sjalot, vleesjus en witte wijn
Soort: vlees
Ingrediënten: arbequina olijfolie, bieslook, boter, buffelmozzarella, cannelloni, chardonnay azijn, gehakt, kappers, knoflook, mascarpone, mosterdzaad, parmezaanse kaas, peterselie, sjalot, spitskool, tijm, tomaat en ui
Soort: vlees / pasta/noodles / mosterd
Ingrediënten: amandelpoeder, bladerdeeg, boter, ei, esdoornsiroop, kers, pistachenoten, pistachepasta, pistachepoeder, room en suiker
Soort: koek en gebak / zoete hapjes
Ingrediënten: arbequina olijfolie, basilicum, cashewnoten, chilivlokken, groene papaja, koriander, lente ui, limoen, mayonaise, munt, runderlende en vinaigrette
Soort: vlees
Ingrediënten: daikon, foreleitjes, gerookte paling, gerookte zalm, mierikswortel, rettich, shiso, sjalot, sushi azijn, vinaigrette en zure room
Soort: salade / vis
Ingrediënten: bieslook, bieslookbloemen, boter, bronzen venkel, broodkruim, citroen, dille, knoflook, mossel, natuurazijn, noilly prat, parmezaanse kaas, peterselie, room, roomse kervel, selderij, sjalot, tijm, ui en witte wijn
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: aardbei, aardbeipoeder, arbequina olijfolie, citroen, dragon, limoen, poedersuiker, spinazie, venkel, vlierbloesemsiroop, yoghurt en yoghurtsorbet
Soort: salade
Ingrediënten: amandelpoeder, bakpoeder, bloem, boter, cacaopoeder, matchapoeder, melk, poedersuiker, pure chocolade, room, suiker, vanilleijs, vanilleolie, vanillestokje en witte chocolade
Soort: zoet / ijs
Ingrediënten: abrikozenjam, ananas, bladerdeeg, limoen, poedersuiker, salie, suiker, vanilleijs en vanillestokje
Soort: zoet / gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: arbequina olijfolie, artisjokhart, basilicum, boter, citroen, dragon, dragonazijn, dragonblad, druivenpitolie, ei, groentebouillon, haricots verts, kerstomaat, kippendij, kippenjus, knoflook, little gem, mosterd, sjalot, spinazie, tijm, witte bonen en zonnebloemolie
Soort: gevogelte
Ingrediënten: bieslook, citroen, dille, ei, grijze garnalen, harissa en mayonaise
Soort: ei/omelet/frittata
Ingrediënten: algenmix, arbequina olijfolie, boter, coquille, ei, groene asperge, limoen, misolak, misovinaigrette, natuurazijn, norivel, sushi azijn, taugé, tempurabeslag, zeekraal en zeewiermix
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: aardappel, ansjovis, arbequina olijfolie, basilicum, bieslook, cabernet sauvignon-azijn, citroen, groene olijf, knoflook, korianderzaad, limoen, rozemarijn, sjalot, tomaat, venkel, venkelloof, zoetzure jalapenopeper en zure ansjovisfilets
Soort: salade / aardappelgerecht
Ingrediënten: arbequina olijfolie, basilicum, bleekselderij, boter, botersaus, court-bouillon, groene asperge, kerstomaat, knoflook, kreeft, limoen, rozemarijn, salie, spaghetti, suiker, tijm, ui en wortel
Soort: pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: arbequina olijfolie, champignon, limoen, makreel, mayonaise, radijs, sjalot, sojasaus, waterkers en watermeloen
Soort: vis
Ingrediënten: arbequina olijfolie, basilicum, chardonnay azijn, citroen, eetbare bloemen, feta, griekse yoghurt, groene olijf, harissa, hummus, kikkererwt, koriander, munt, parelcouscous, puntpaprika, sjalot, taggiasche olijf, venkelloof en zaatar
Soort: salade / couscous/bulgur/quinoa
Ingrediënten: ansjovis, ansjoviscreme, arbequina olijfolie, bloemkool, chardonnay azijn, citroen, croutons, groentebouillon, romeinse sla, roomse kervel, sjalot en yoghurt
Soort: groente
Ingrediënten: gember, limoen, rijstazijn, shiso en suiker
Toon alle 74 recepten in dit boek