Samantha Clark

We hebben één boek van Samantha Clark waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Samantha Clark? Registreren is gratis!

Boeken van Samantha Clark

Recepten van Samantha Clark

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Gefrituurde aubergines

Ingrediënten:
aubergine, olijfolie en zonnebloemolie

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / frituur
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Ansjovis, tonijn en olijf

Ingrediënten:
knoflookmayonaise, gezouten ansjovisfilet, groene olijven zonder pit, guindilla peper, mayonaise, rode ui, tonijn, tonijn uit blik, turkse ingelegde chilipeper en verse bladpeterselie

Keuken:
Spaans
Soort:
vis
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Basisrecept uit Morito:

Kardemomwodka

Ingrediënten:
groene kardemompeulen en wodka

Soort:
drank (alcoholisch)
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Mosselen, feta en dille

Ingrediënten:
feta, groene paprika, kerstomaat, knoflook, laurierblad, mosselen, olijfolie, rode chilipeper, suiker, ui, venkelknol, verse bladpeterselie, verse dille en witte wijn

Keuken:
Mediterraans / Grieks
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Basisrecept uit Morito:

Schaaldierenbouillon

Ingrediënten:
citroentijm, cognac, laurierblad, prei, saffraandraadjes, schalen van schaaldieren, ui, venkelzaad, verse tijm, witte wijn, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Morito:

Butifarra, witte bonen en alioli

Ingrediënten:
knoflookmayonaise, blik cannellinibonen, butifarra, extra vergine olijfolie, gedroogde witte cannellinibonen, knoflook, laurierblad, verse bladpeterselie en witte bonen

Keuken:
Spaans / Catalaans
Soort:
vlees
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Gefrituurde kikkererwten en gehakte salade

Ingrediënten:
citroensap, extra vergine olijfolie, kaneel, kerstomaat, kikkererwten uit blik, komijnzaad, komkommer, koolzaadolie, korianderzaad, olijfolie, rode ui, verse chilipepers, verse koriander en zonnebloemolie

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / peulvruchten / vegetarisch / frituur
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Vissenkop, dadels en sherryazijn

Ingrediënten:
bloem, bruine suiker, citroen, dadel, dadelstroop, extra vergine olijfolie, gemalen korianderzaad, groene chilipeper, knoflook, koolzaadolie, rucola, sherryazijn, verse koriander, vissenkop en zonnebloemolie

Keuken:
Mediterraans
Soort:
frituur / vis
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Bloemkool, pijnboompitten, rozijnen en saffraan

Ingrediënten:
bloemkool, knoflook, korianderzaad, kurkuma, olijfolie, pijnboompitten, rozijnen, saffraandraadjes, spaanse ui, ui en verse koriander

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Harissa

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, karwijzaad, knoflook, komijnzaad, nigellazaad, pimentón dulce, piquillopeper, rode chilipeper, rodewijnazijn, suiker en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
saus/dressing/jus / kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / nagerecht uit Morito:

Walnotencake

Ingrediënten:
amandelmeel, bakpoeder, boter, citroenrasp, citroensap, grove polenta, kaneel, nootmuskaat, scharrelei, walnoten, witte basterdsuiker, zelfrijzend bakmeel, zonnebloemolie en zuiveringszout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Gegrilde sardientjes, koriander en komijn

Ingrediënten:
citroensap, citroenschil, extra vergine olijfolie, harissa, jonge knoflook, komijnzaad, verse koriander en verse sardines

Keuken:
Mediterraans
Soort:
barbecue/grill / vis
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Morito:

Lamskebab

Ingrediënten:
citroensap, gemalen komijnzaad, kaneel, kaneelstokje, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, lamsbout, lamsfilet, lamsvlees, laurierblad, olijfolie, pimentón, tijm, ui en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / nagerecht uit Morito:

Vanille-ijs

Ingrediënten:
kaneelstokje, scharrelei, slagroom, vanillestokje, volle melk en witte basterdsuiker

Keuken:
Europees / Mediterraans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Revuelto met garnalen en paddenstoelen

Ingrediënten:
ei, bosui, extra vergine olijfolie, knoflook, oesterzwam, scharrelei, steurgarnaal, verse bladpeterselie en wilde paddestoelen

Keuken:
Spaans
Soort:
ei/omelet/frittata / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Zeekat, kikkererwten en chiliolie

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, fino sherry, kikkererwten, knoflook, laurierblad, olijfolie, pijlinktvis, rode chilipeper, rode ui, selderijstengel, tomaat, verse bladpeterselie, verse rozemarijn, witte wijn, wortel en zeekat

Keuken:
Mediterraans
Soort:
stoofgerecht / vis
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Hummus

Ingrediënten:
citroensap, extra vergine olijfolie, kikkererwten uit blik, knoflook, tahin en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Salmorejo

Ingrediënten:
broodkruim, extra vergine olijfolie, groene paprika, knoflook, rode ui, rodewijnazijn, suiker, verse munt en zoete tomaat

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Morito:

Zoetzuur PX-varkensvlees

Ingrediënten:
buikspek, fijn zeezout, knoflook, laurierblad, sherryazijn, sherry pedro ximenez, ui, verse rozemarijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Alle recepten van Samantha Clark