Anneke Ammerlaan

We hebben 11 boeken van Anneke Ammerlaan waarvan 2 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Anneke Ammerlaan? Registreren is gratis!

Boeken van Anneke Ammerlaan

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Anneke Ammerlaan

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:

Ajuintaartjes met passendalerkaas

Ingrediënten:
azijn, bladerdeeg, crème fraîche, ei, franse mosterd, melk, nootmuskaat, olie, passendale kaas, peper, slamelange, ui, walnotenolie en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Gemarineerde american ribeye

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroenrasp, groene tabasco, ribeye, tomatenketchup en worcestersaus

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Drinken uit Twaalf maanden lekker eten:

Jägertee

Ingrediënten:
bruine rum, kandijsuiker, kaneelstokje, kruidnagel, rode wijn, sinaasappelschil en thee

Keuken:
Europees
Soort:
drank (alcoholisch)
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf maanden lekker eten:

Zwarte olijventapenade

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bladpeterselie, extra vierge-olijfolie, gemalen gedroogde chilipeper, kappertjes, knoflookpuree en zwarte olijven zonder pit

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / saus/dressing/jus
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Lunch / lunchgerecht uit Ingrediënten:

Belegde ciabatta

Ingrediënten:
grof zeezout, knoflook, mortadella, olijfolie, olijven, rucola, verse rozemarijn en ciabatta

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / brood en broodgerecht
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Pikante vissoep met zeewolf en schaaldieren

Ingrediënten:
gamba, knoflook, mosselen, olijfolie, peper, sliptongfilet, tabasco, tomatenpuree, tongfilet, ui, venkel, visbouillontablet, wortel, zeewolf en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf maanden lekker eten:

Gele paprikatapenade

Ingrediënten:
gele paprika, gemalen gedroogde chilipeper, gemalen komijn, knoflook, olijfolie, suiker, witte balsamicoazijn en witte wijn

Keuken:
Mediterraans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Achtjuwelenrijst

Ingrediënten:
diepvriesdoperwtjes, garnalen, hamblokjes, kastanjechampignon, kipfilet, langkorrelrijst, oestersaus, olie, peper, prei, rijst, sesamolie, surimi, ui en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / gevogelte
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Chorizo-omelet met pittig belegen kaas

Ingrediënten:
belegen kaas, chorizo, ei, knoflook, olijfolie, ui, verse peterselie, verse tijm, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
tortilla / vlees / ei/omelet/frittata
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Kalfsrolletjes met pecorino in tomatensaus

Ingrediënten:
kalfsschnitzel, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, rode pesto, rode wijn, sjalot, spekreepjes, tomaat, verse italiaanse kruiden, verse peterselie, peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:

Crab soufflés

Ingrediënten:
bloem, bosui, boter, cayennepeper, cheddar, citroensap, ei, krab, paneermeel, peper, slagroom, surimi, waterkers en zout

Keuken:
Brits
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Kip met calvados en roomsaus

Ingrediënten:
appel, bleekselderij, boter, braadkip, calvados, crème fraîche, jonagold appel, kippenbouillon, maïzena, peper, sjalot, tijm, verse peterselie, verse tijm, waterkers en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Alle recepten van Anneke Ammerlaan