Anneke Ammerlaan en Hans Moltzer - Twaalf maanden lekker eten

Twaalf maanden lekker eten

Een boek van Anneke Ammerlaan en Hans Moltzer

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Twaalf maanden lekker eten, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Dit boek bevat o.a. de volgende recepten

Deze editie van dit kookboek hebben we niet bekeken, maar er is wel een (volgens ons) bijna gelijke uitgave geindexeerd. Mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten.

Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf maanden lekker eten:

Komkommer-yoghurtdip

Ingrediënten:
gemalen gedroogde chilipeper, griekse yoghurt, komkommer, sjalot en verse dille

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf maanden lekker eten:

Gegrilde oesters

Ingrediënten:
grof zeezout, oesters, ontbijtspek, roomboter en verse bieslook

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf maanden lekker eten:

Kaassoesjes

Ingrediënten:
ei, eidooier, gruyère, nootmuskaat, patentbloem, roomboter en volle melk

Keuken:
Hollands
Soort:
quiche / koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Flan van wintergroenten

Ingrediënten:
boter, brie, ei, knolselderij, koolraap, melk, prei, rode ui, verse tijm, walnoten en winterwortel

Keuken:
Europees
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / eieren, kaas en zuivel / vegetarisch / groente
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Bijgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Groene groentesalade

Ingrediënten:
bosui, citroen, extra vierge-olijfolie, groene asperge, haricots verts, mascarpone, sugar snaps en verse dille

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / vegetarisch / groente
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Bijgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Appelchutey

Ingrediënten:
appel, appelazijn, fijne tafelsuiker, gemberwortel, kaneelstokje, rozijnen, ui en verse tijm

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch