hapjes

Zoek naar hapjes in jouw eigen kookboeken

Hapjes koken? De lekkerste recepten:

Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2009-13:

Aardappelflensjes met gerookte forel

Ingrediënten:
aardappel en gerookte forel

Soort:
hapjes

Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2009-12:

Aardappelpizza met munster en rozemarijn

Ingrediënten:
aardappel, munster en rozemarijn

Soort:
hapjes / eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / nagerecht / dessert / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Noma: a work in progress:

Een bord bloemen met wat vinaigrette

Ingrediënten:
arachideolie, boekweitbloemen, duindoornsap, honing, komkommerbloemen, koolbloemen, pompoenzaad, pompoenzaadolie, raapzaadbloemen, raapzaadolie, rucolabloemen, vlierbloesem, witte erwtenbloemen, wortelbloemen en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
hartige hapjes / zoete hapjes
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Diner / buffet / nagerecht uit Wrap 'n roll:

Zoete balletjes

Ingrediënten:
advocaat, bloem, chocoladepasta, ei, kokos, nougatine, pistache, poedersuiker, praliné en slagroom

Soort:
zoete hapjes
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Wrap 'n roll:

Empanada's met maïs-aspergevulling

Ingrediënten:
aardappel, citroen, crème fraîche, frituurolie, groene asperge, maïskorrels, maïsmeel, olijfolie, oregano, ui en witte asperge

Keuken:
Mexicaans / Zuid Amerikaans
Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Lunch / buffet uit Wrap 'n roll:

Chinese pannenkoekjes met eend

Ingrediënten:
eendenborst, hoisinsaus, komkommer, lente ui, olie, pekingeend pannenkoekjes, sojasaus en vijfkruidenpoeder

Keuken:
Aziatisch / Chinees
Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Recept uit Down to earth:

Gezonde snack van koolrabi met rund

Ingrediënten:
augurk, citroen, cress, dragon, fleur de sel, gepekeld rund, granny smith appel, grove mosterd, koolrabi, mayonaise, olijfolie en wittewijnazijn

Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Philip Mechanicus - De vrolijke keuken

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De vrolijke keuken:

Pindakaas voor beginners

Ingrediënten:
bacon, maïsolie, zonnebloemolie en zoute pinda’s

Keuken:
Nederlands
Soort:
hartige hapjes

Diner / voorgerecht / lichte maaltijd uit delicious. magazine - 2006-12:

Oesters

Ingrediënten:
oesters

Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Karen van Winkel, Lynn de Schuyter en Sieglinde Michiel - Bake Off Vlaanderen

Snack of tussendoortje uit Bake Off Vlaanderen:

empanadas met aardappel en chorizo

Ingrediënten:
bloem, bloemige aardappelen, boter, chorizo, eigeel, komijn, margarine, melk, olijfolie, peper, gerookt paprikapoeder, rode paprika, ui, water en zout

Soort:
hartige hapjes
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Snack of tussendoortje uit Arabia:

Sfouf met cacao en nootmuskaat

Ingrediënten:
amandel, bloem, cacaopoeder, kaneel, nootmuskaat, poedersuiker, sesamzaad, smen, venkelzaad en zonnebloemolie

Keuken:
Marokkaans
Soort:
zoete hapjes
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Diner / lunch / voorgerecht uit Wrap 'n roll:

Dimsum met shiitakes en tofoe

Ingrediënten:
bieslook, gemberwortel, knoflook, shiitake, slablaadjes, sojasaus, tofu en wontonvel

Keuken:
Aziatisch / Chinees
Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Wrap 'n roll:

Dimsum met eend

Ingrediënten:
chilibonensaus, chinese zwarte azijn, eendenborst, galangawortel, gemberwortel, hoisinsaus, laos, lente ui, limoen, sherryazijn, sojasaus, suiker, vijfkruidenpoeder en wontonvel

Keuken:
Aziatisch / Chinees
Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Buffet uit Wrap 'n roll:

Krokante Aziatische kiptaartjes

Ingrediënten:
boter, kiemgroente, kipfilet, knoflook, lente ui, olie, pinda, pindakaas, rijstazijn, sojasaus, vloeibare honing, wontonvel en wortel

Keuken:
Aziatisch
Soort:
hartige hapjes

Recept uit delicious. magazine - 2007-02:

Mokka-notenblokjes

Ingrediënten:
noten

Soort:
zoete hapjes

Recept uit delicious. magazine - 2007-02:

S’mores

Soort:
zoete hapjes

Recept uit delicious. magazine - 2007-02:

Chocoladebollen met sesamzaad

Ingrediënten:
chocolade en sesamzaad

Soort:
zoete hapjes

Recept uit delicious. magazine - 2007-02:

Koffi eschuimpjes met mokkacrème

Soort:
zoete hapjes
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Bij de koffie uit Culinaria Italia:

Gekruid deeg voor doodsbeentjes of paaslammeren - ossa dei morit o agnellini pasquali

Ingrediënten:
amandelolie, bloem, kruidnagel en suiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
zoete hapjes
Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Recept uit Macaron:

Macarons met zoete aardappel en kokos

Ingrediënten:
basisrecept voor hartige macarons en zoete aardappelcrème

Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Recept uit Macaron:

Macarons met truffel en knolselderij

Ingrediënten:
basisrecept voor hartige macarons, truffel-knolselderijcrème en zwarte voedingskleurstof

Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Recept uit Macaron:

Macarons met Schwarzwalderschinken en vijgen

Ingrediënten:
basisrecept voor hartige macarons, roze voedingskleurstof en vijgencrème met schwarzwalderschinken

Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Recept uit Macaron:

Macarons met ham en boter

Ingrediënten:
basisrecept voor hartige macarons, hamcrème en roze voedingskleurstof

Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Recept uit Macaron:

Macarons met rillettes

Ingrediënten:
basisrecept voor hartige macarons, rillettescrème en rode voedingskleurstof

Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Recept uit Macaron:

Macaron met wortel

Ingrediënten:
basisrecept voor hartige macarons, blauwe voedingskleurstof, rode voedingskleurstof en wortelpuree

Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Recept uit Macaron:

Macarons met sardientjes en wasabi

Ingrediënten:
basisrecept voor hartige macarons, bruine voedingskleurstof, goudpoeder en sardientjesmousse

Soort:
hartige hapjes