koek en gebak

Zoek naar koek en gebak in jouw eigen kookboeken

Koek En Gebak koken? De lekkerste recepten:

Bijgerecht uit delicious. magazine - 2007-04:

Scones met jam en room

Ingrediënten:
jam en room

Soort:
koek en gebak

Recept uit delicious. magazine - 2007-05:

Aardbeien-vanillecakejes

Ingrediënten:
aardbeien en vanille

Soort:
koek en gebak
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Ingrediënten:

Cantuccini

Ingrediënten:
amandelen, ei, eidooier, melk, suiker, zelfrijzend bakmeel en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie / snack en tussendoortje uit Indonesie:

Spekkoek - kwee lapis

Ingrediënten:
anijszaad, bloem, boter, dikke kokosmelk, ei, gezouten boter, kaneel, kardemompoeder, koffieroom, kruidnagelpoeder, maïzena, nootmuskaat, poedersuiker, vanillestokje en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:

Amandelkoek - sbrisolona

Ingrediënten:
amandelen, boter, citroenrasp, eierdooier, maïsmeel, reuzel, suiker, tarwebloem en vanille-essence

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Michael van Straten - De gezonde Joodse keuken

Recept uit De gezonde Joodse keuken:

gemberhazelnootkoekjes

Ingrediënten:
bruine suiker, eieren, gemberpoeder, hazelnoten, kruidnagel, rijstmeel en walnoten

Keuken:
Joods
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Michael van Straten - De gezonde Joodse keuken

Recept uit De gezonde Joodse keuken:

gevulde taart met rijst en verse roomkaas

Ingrediënten:
bladerdeeg, eieren, kortkorrelige rijst, magere verse roomkaas, rietsuiker en rozijnen

Keuken:
Joods
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Michael van Straten - De gezonde Joodse keuken

Recept uit De gezonde Joodse keuken:

pindakaaskoekjes

Ingrediënten:
bakmeel, gemberpoeder, honing, ongezouten pindas en pindakaas met stukjes pinda

Keuken:
Joods
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Michael van Straten - De gezonde Joodse keuken

Recept uit De gezonde Joodse keuken:

nierbonentaart

Ingrediënten:
amaretto, bruine suiker, citroen, eieren, gemalen amandelen en nierbonen

Keuken:
Joods
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:

Platte kerstkoeken - zelten

Ingrediënten:
bakpoeder, boter, eidooier, eieren, gedroogde vijgen, gesuikerde vruchten, grappa, hazelnoten, melk, pijnboompitten, rozijnen, suiker, tarwebloem en zoete amandelen

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Recept uit Anatolië:

Çatal - Vorkkoekjes

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, gemalen mahleb, nigellazaad, olijfolie, wit sesamzaad en yoghurt

Keuken:
Turks
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Michael van Straten - De gezonde Joodse keuken

Recept uit De gezonde Joodse keuken:

pijnboompitten-sesamkoekjes met sinaasappel

Ingrediënten:
limoen, oranjebloesemwater, pijnboompitten, piment, rietsuiker en sesamzaad

Keuken:
Joods
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Michael van Straten - De gezonde Joodse keuken

Recept uit De gezonde Joodse keuken:

lavendelkoekjes

Ingrediënten:
bakmeel, boter, bruine suiker, lavendelblaadjes en lavendelbloemen

Keuken:
Joods
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Frankrijk koken en reizen:

Baskische koek - gàteau basque

Ingrediënten:
basterdsuiker, bloem, boter, bruine rum, ei, eierdooier, melk, vanille-essence, witte basterdsuiker, zelfrijzend bakmeel en zout

Keuken:
Spaans / Frans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Frankrijk koken en reizen:

Biscuitgebak uit Savooie - biscuit de savoie

Ingrediënten:
aardappelmeel, citroenrasp, ei, patentbloem, poedersuiker, vanille-essence en witte basterdsuiker

Keuken:
Frans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Paul Hollywood, N. Barclay en P. Hollywood - Brood - 100 internationale recepten

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Brood - 100 internationale recepten:

Koffiebroodjes met appel en rozijnen

Ingrediënten:
abrikozenjam, appel, boter, citroenrasp, ei, gist, kaneel, kristalsuiker, poedersuiker, rozijnen, water, tarwebloem en zout

Soort:
koek en gebak
Een recept uit Paul Hollywood, N. Barclay en P. Hollywood - Brood - 100 internationale recepten

Diner / nagerecht uit Brood - 100 internationale recepten:

Savarin met chocoladesaus en eieren

Ingrediënten:
abrikozenjam, boter, custard, eieren, gist, kristalsuiker, melk, melkchocolade, paaseitjes, suikerstroop, tarwebloem en zout

Keuken:
Frans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / nagerecht uit De complete keuken van Italie:

Cassata

Ingrediënten:
abrikozenjam, cake, gekonfijte vruchten, groene kleurstof, marsepein, poedersuiker, pure chocolade, ricotta, suiker, vanille-extract en zoete marsala

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Bij de koffie uit Frankrijk koken en reizen:

Normandische zandkoekjes - sablés normands

Ingrediënten:
bloem, eierdooier, lichtgezouten boerenboter en witte basterdsuiker

Keuken:
Frans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Bij de koffie uit Twaalf maanden lekker eten:

Gevulde speculaas

Ingrediënten:
amandelspijs, donkere basterdsuiker, eidooier, garneeramandelen, melk, roomboter, speculaaskruiden en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Hollands
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Bij de koffie uit De smaak van Conclusion:

Ierse koek

Ingrediënten:
donkerbruine basterdsuiker, ei, thee, krenten, rozijnen, speculaaskruiden, sukade en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Iers
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Snacks en tussendoortjes / snack of tussendoortje uit Elseviers culinaire atlas:

Brandy snaps

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, cognac, gemberpoeder, koek, lichte stroop en room

Keuken:
Brits
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / nagerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Charlotte Saint-Clément - Saint-Clémentpudding

Ingrediënten:
boter, kastanjepuree, lange vingers, marrons glacés, rum, slagroom, suikerklontjes, vruchtensuiker en water

Keuken:
Frans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / nagerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Pompoengebak - gateau au potiron

Ingrediënten:
bloem, donkerbruine rum, ei, maïzena, pompoen en suiker

Keuken:
Frans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / nagerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Tarte de Cambrai - Cambrai-taart

Ingrediënten:
appel, bakpoeder, bloem, boter, citroensap, ei, melk, olie, peer, suiker, vanillesuiker en zout

Keuken:
Frans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:

Sesamkoekjes - benne wafers

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, bruine suiker, ei, sesamzaad, vanille-essence en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
koek en gebak