Krulsla

Krulsla wordt beschouwd als sla.

Zoek naar krulsla in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met krulsla in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste krulsla recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient krulsla:

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Krulsla

Ingrediënten:
eendenvet, krulsla, suiker en rode wijnazijn

Soort:
salade / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Krulsla

Ingrediënten:
bieslook, champagne-azijn, krulsla en olijfolie

Soort:
salade / sous-vide
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Bijgerecht uit Creative chef:

Flower salad

Ingrediënten:
abrikozencoulis, anjers, dragonmosterd, fuchsia, krulsla, limoen, maartse viooltjes, maisscheut, olijfolie, oost-indische kers, oranjebloesemwater, prosecco en vergeet-me-nietjes

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / groente
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Gerookte makreelsalade

Ingrediënten:
eieren, gerookte makreel, komkommer, krulsla, rode uien, sperziebonen, vinaigrette en zwarte olijven

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Salade van rauwe groente

Ingrediënten:
bosui, carambola, komkommer, lollo bionda, lollo rosso, mango, papaja, taugé, verse koriander en verse munt

Keuken:
Vietnamees
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Salade met kappertjes

Ingrediënten:
basilicum, gezouten kappertjes, krulsla, olijfolie, paardenbloemblad, venkel, wittewijnazijn, wortels en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Aardbeiensalade

Ingrediënten:
aardbeien, balsamicoazijn, krulsla, olijfolie, peper, rucola, veldsla en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Lunch / snack of tussendoortje / lunchgerecht uit Ingrediënten:

Kip-avocado 'wrapper'

Ingrediënten:
avocado, bloemtortilla, bosui, jalapenopepersaus, kalkoenfilet, kipfilet, limoensap, lollo bionda, mexicaanse smeerkaas, peper, slamelange, smeerkaas, verse koriander en zout

Keuken:
Mexicaans
Soort:
tortilla / gevogelte
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Thaise noedelsalade met rundvlees

Ingrediënten:
bieflap, bosui, bruine suiker, citroensap, eiermie, gefruite uitjes, knoflook in olie, limoensap, lollo bionda, olie, rode spaanse peper, sla, sojasaus, thaise rode currypasta, thaise vissaus, verse koriander en verse munt

Keuken:
Thais
Soort:
salade / vlees / pasta/noodles
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Mozzarella met cicorino

Ingrediënten:
basilicum, cherrytomaten, cicorino, dijonmosterd, gele paprika, krulsla, mozzarellabolletjes, olijfolie, peper, tonijn uit blik, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren