Citroenbasilicum 
          
      Citroenbasilicum wordt beschouwd als basilicum .
       
    
      
         Alternatieve namen: 
        bai manglak en kemangi.
      
    
      Zoek naar citroenbasilicum in jouw eigen kookboeken 
      Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met citroenbasilicum  in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijk zoekeneigen  kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
        
     
    De lekkerste citroenbasilicum recepten 
    De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient citroenbasilicum :
         
  
  
  
    
        Ingrediënten: bananenblad, citroenbasilicum, citroenblaadjes, geelwortel, gember, jackfruit, kemangi, kemiri, knoflook, korianderzaad, lombok, rawit, salam, sereh, sjalot, tamarinde, tomaat en trassi 
        
Keuken: Balinees 
        Soort: groente 
      
     
   
 
         
  
  
  
    
        Ingrediënten: citroenbasilicum, dorade, groene lomboks, ketjap manis, limoen, lomboks, olie, palmsuiker, rawits, rode lomboks, vruchtensap, sjalotten, zout en tomaten 
        
        
      
     
   
 
         
  
  
  
    
        Ingrediënten: ansjovis, ikan teri, kemangi, kokosvruchtvlees en sambal mbe 
        
Keuken: Balinees 
        Soort: vis 
      
     
   
 
         
  
  
  
    
        Ingrediënten: bai manglak, gapi, garnalenpasta, gedroogde garnalen, gele pompoen, griekse-basilicumblaadjes, nam pla, sjalot, spinazie, thaise vissaus, verse garnalen en witte peper 
        
Keuken: Thais 
        Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon 
      
     
   
 
         
  
  
  
    
        Ingrediënten: bananenblad, garnalen, gula bali, kemangi, kokosmelk, salam, sambal mbe, tamarinde en tomaat 
        
Keuken: Balinees 
        Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren 
      
     
   
 
         
  
  
  
    
        Ingrediënten: bananenblad, base megenep, citroenblaadjes, gula bali, jeruk limo, kabeljauw, kemangi, koolvis, pangasiusfilet, tomaat en witte visfilet 
        
Keuken: Balinees 
        Soort: vis 
      
     
   
 
             
    Advertentie 
    
            
         
  
  
  
    
        Ingrediënten: aubergine, gember, kemangi, knoflook, sambal hijo, tamarindepasta, tempeh, thaise basilicum, zonnebloemolie, zout en zoute sojasaus 
        
Keuken: Indonesisch 
        Soort: vegetarisch 
      
     
   
 
         
  
  
  
    
        Ingrediënten: citroenbasilicum, citroenblaadjes, citroengras, kalamansisap, kippenfond, kokosmelk, muntblad, pandanblad, plantaardige olie, bladpeterselie, sjalot, venkelblad en zout 
        
Keuken: Indonesisch 
        Soort: saus 
      
     
   
 
         
  
  
  
    
        Ingrediënten: citroenblaadjes, geelwortel, gember, inktvis, jeruk limo, kemangi, kemiri, knoflook, kokosmelk, lombok, rawit, sjalot, suiker, tamarinde en trassi 
        
Keuken: Balinees 
        Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren 
      
     
   
 
         
  
  
  
    
        Ingrediënten: citroenblaadjes, garnalen, geelwortel, gember, kemangi, kemiri, knoflook, kokosmelk, lombok, rawit, sereh, sjalot, suiker en trassi 
        
Keuken: Balinees 
        Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren 
      
     
   
 
         
  
  
  
    
        Ingrediënten: bananenblad, citroenblaadjes, garnaal, geelwortel, gember, kemangi, kemiri, knoflook, korianderzaad, lombok, rawit, salam, sereh, sjalot, tamarindepulp, tomaat en trassi 
        
Keuken: Balinees 
        Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren 
      
     
   
 
             
    Advertentie 
    
            
         
  
  
  
    
        Ingrediënten: basilicum 
        
Keuken: Italiaans 
        
      
     
   
 
         
  
    
    
  
  
    
        Ingrediënten: basilicum 
        
        
Soort: soep/bouillon 
      
     
   
 
         
  
    
    
  
  
    
        Ingrediënten: basilicum 
        
        
Soort: saus/dressing/jus 
      
     
   
 
         
  
  
  
    
        Ingrediënten: basilicum en zeeuwse oesters 
        
Keuken: Hollands 
        Soort: schaal- en schelpdieren 
      
     
   
 
         
  
    
    
  
  
    
        Ingrediënten: basilicum en risotto 
        
        
Soort: zoet 
      
     
   
 
             
    Advertentie 
    
            
         
  
  
  
    
        Ingrediënten: basilicum en pesto 
        
Keuken: Italiaans 
        
      
     
   
 
         
  
    
    
  
  
    
        Ingrediënten: basilicum en parmaham 
        
        
Soort: hapjes 
      
     
   
 
         
  
    
    
  
  
    
        Ingrediënten: basilicum en pesto 
        
        
Soort: hapjes / vegetarisch / vegetarisch 
      
     
   
 
         
  
  
  
    
        Ingrediënten: bieslook, citroensap, djahé, ei, kemangi, kip, kruizemuntblad, lomboks, pandanblad, peterselie, rode ui, sereh, uigroen en venkelgroen 
        
Keuken: Indonesisch 
        Soort: gevogelte 
      
     
   
 
         
  
  
  
    
        Ingrediënten: citroensap, garnalen, kemangi, kemirienoten, knoflook, koenjit, laos, rode lomboks, rode ui, santen, tempé, trassi, water, witte ui en zout 
        
Keuken: Indonesisch 
        Soort: schaal- en schelpdieren 
      
     
   
 
             
    Advertentie 
    
            
         
  
  
  
    
        Ingrediënten: citroenbasilicum, dorade, groene lomboks, ketjap manis, limoen, lomboks, olie, palmsuiker, rawits, rode lomboks, vruchtensap, sjalotten, zout en tomaten 
        
        
      
     
   
 
         
  
  
  
    
        Ingrediënten: basilicum, ciabattabrood en plantaardige room 
        
        
Soort: vegan 
      
     
   
 
         
  
    
    
  
  
    
        Ingrediënten: basilicum en rosbief 
        
        
Soort: vlees 
      
     
   
 
         
  
  
  
    
        Ingrediënten: basilicum en pastinaak 
        
        
Soort: hapjes / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch / vegetarisch 
      
     
   
 
   
  
    
      Wanneer je naar bai manglak of kemangi zoekt, vinden we dit ingredient ook.
    
    
      
      
          Citroenbasilicum-boeken 
          Dol op citroenbasilicum? Misschien zijn de volgende boeken wat voor je: